Mlebu

🔍
en
X

Ijin kerjo

Ijin Kerja ing

106 Negara ing saindenging jagad

Kita ndhukung Individu lan Perusahaan kanggo nemokake kesempatan lan calon, masing-masing banjur ngetrapake lan ngrampungake proses kasebut.

  • Kita nurture klien kanthi sabar lan empati.
  • Kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan kanggo individu / kulawarga / bisnis cilik / perusahaan paling gedhe ing donya sing paling apik kanggo sampeyan kanthi dhukungan kanggo kabeh kabutuhan imigrasi
  • Nuduhake syarat sampeyan lan kita bakal nuntun sampeyan babagan., Ing saindenging jagad.

individu

Kanggo Individu

Kanthi dhukungan sing jelas, ringkes lan pribadi, sampeyan bakal ngerti peran sampeyan ing proses imigrasi lan ngerti persis sing kudu ditindakake supaya sampeyan lan kulawarga menyang omah anyar kanthi cepet. Malah siji-sijine kabutuhan imigrasi asring angel dingerteni - ora tau ngerteni pola rencana imigrasi sing beda-beda. Yen sampeyan nemokake sampeyan wis ilang ing segara lan peraturan imigrasi, Million Makers bakal nggampangake. kita bakal nggawe rumit, langsung lan gampang, amarga kita bakal nyoba nuntun sampeyan lan kulawarga liwat syarat imigrasi negara anyar sampeyan. Kanthi dhukungan sing jelas, jelas lan khusus, sampeyan bakal ngerti peran sampeyan ing proses imigrasi lan ngerteni apa sing kudu ditindakake supaya sampeyan lan kulawarga menyang omah anyar kanthi cepet kanthi cara sing paling efektif.

  • Kadhangkala, syarat imigrasi sing gampang banget ora angel dingerteni, nanging, aja nganti ngerteni paramèter saka rencana imigrasi sing beda-beda. Yen sampeyan nemokake sampeyan wis ilang ing segara lan peraturan imigrasi, Million Makers bakal nggampangake. Kita bakal nggawe sing paling kompleks amarga kita duwe karep kanggo nuntun sampeyan lan kulawarga liwat syarat imigrasi negara anyar sampeyan.
  • Kanthi dhukungan sing jelas, gampang, ringkes, sulit lan pribadi, sampeyan mesthi bakal ngerti peran sampeyan ing proses imigrasi lan ngerti kanthi tepat apa sing sampeyan butuhake kanggo nindakake supaya sampeyan lan kulawarga menyang omah anyar kanthi cepet.
  • Pilihan kesempatan / Pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
  • 24/7/365 akses menyang kasus saka endi wae ing saindenging jagad.
  • Akses kanggo hukum, peraturan lan berita imigrasi paling anyar.

perusahaan

Kanggo Individu

Apa sampeyan duwe syarat multi-kukum gedhe utawa golek bantuan karo imigrasi ing negara utawa wilayah sing jelas, Million Makers bakal mbantu sampeyan kanthi rapi kanggo ngatur gerakan personel / tenaga kerja. Dirancang kanggo nyukupi kabutuhan kanggo dhukungan lengkap, layanan lengkap kanggo ijin karya lan layanan wewenang nggawe manawa proses netepi undang-undang lan peraturan imigrasi.

Layanan iki kalebu:

  • Nyiapake aplikasi lan file kanggo ijin karya lan panggonan sementara, visa entri, clearance entri lan masalah imigran.
  • Dhukungan masalah visa.
  • Konseling babagan prosedur mlebu lan budhal.
  • Konseling babagan proses ngresiki keamanan lan medis.
  • Konseling kanggo kasus rumit, kalebu dhukungan lan advokasi sadurunge lembaga pemerintah.
  • Rekomendasi kanggo visa lan anggota visa pangolahan, kemampuan kanggo mikir prekara, prekara sing gegayutan karo siswa lan pangopènan ngadeg lan status.
  • Tim profesional praktek lan berpengalaman kita butuh wektu mangertos tujuan bisnis perusahaan, tujuan imigrasi lan panitia. Dheweke komunikasi kanthi terbuka karo sampeyan lan para panitia sampeyan sajrone proses imigrasi, mbangun kemitraan sing dipercaya lan menehi dhukungan sing holistik, khusus.

Pilih negara kanggo Ijin Kerja

Negara ndhuwur sing dikarepake dening calon

Canadacanada-1

Canada

Yunanicanada-1

Yunani

PolandPoland-1

Poland

SloveniaSlovenia-1

Slovenia

HungaryHongaria-1

Hungary

BelarusBelarus

Belarus

RusiaRusia

Rusia

UkraineUkraine

Ukraine

SerbiaSerbia

Serbia

ArmeniaArmenia

Armenia

Telusuri dening Wilayah

Kirim Keperluan

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Ringkesan

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

  • Langkah 1: Ngenali kabutuhan Individu / Kulawarga / Bisnis.
  • Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
  • Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
  • Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
  • Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
  • Langkah 6: Akuntansi akun lan pajak, yen ana.
  • Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
  • Langkah 8: Pengawasan ing proses.
  • Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
  • Langkah 10: SUKSES

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Kita kerja sama Calon lan Juragan ing negara-negara ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Watesan

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori (s) ing ngisor iki kanggo Individu lan / utawa bisnis:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan