Mlebu

🔍

EN

X

VoIP, Nomer DID lan Nomer Virtual

Nomer VoIP lan Virtual kanggo 89 Negara lan 290 Kutha (Kabeh Telpon mlebu gratis)

Miwiti saka 2 $ / wulan

Sampeyan njaluk

  • Nomer Toll Gratis, Lokal lan Nasional
  • Mulai Nampa Telpon sajrone 24 jam
  • Nelpon Telpon ing endi wae
  • Ora biaya telpon mlebu
  • Siji wektu Nggawe ragad $ 100
  • Ora biaya roaming internasional

Kirim Keperluan Kudu Ngerti

Panyedhiya Layanan VoIP

Nomer virtual lan 100 Negara lan 290 Kutha.

Batang SIP

Cloud PBX

Nomer Virtual

Nomer DID

Terminasi VoIP

Internasional sampeyan dhewe - Nomer Virtual

ekspansi internasional

89 Negara / 260 kutha

Telpon Gratis

Telpon Gratis

Rekam panggilan

Telpon Rekaman

Nelpon Terusake

Nelpon Terusake

IVR khusus

IVR khusus

Telpon alus

Telpon alus

ID panelpon

ID panelpon

Persiyapan ing 24 Jam

Persiyapan ing 24 Jam

Integrasi menyang situs web sampeyan.

Integrasi menyang situs web.

Kasedhiyan Tim

Kasedhiyan Tim

lambang-informasi

  • Pilih nomer saka pirang-pirang negara sing dibutuhake, sampeyan bisa nambahi nomer ing salah sawijining akun.
  • Kita uga bisa ndhukung integrasi CRM kanggo otomatisasi bisnis lan nggabungake karo situs web.
  • Mung biaya persiyapan kaping siji kanggo milih layanan sing tepat adhedhasar kabutuhan Negara, bisnis utawa pribadi sampeyan.

VoIP generasi anyar kanggo bisnis sampeyan

Terus Ngarep! Siapke sistem telpon bisnis dhewe tanpa investasi amba ing hardware lan kabel.

Swara lan SMS kanggo Komunikasi Cloud

  • Individu lan Freelancer

    Miwiti panggilan internasional sampeyan dhewe tanpa kudu nandur modal ing alat abot. Kita nyedhiyakake Generasi VoIP sabanjure.

  • Pusat kontak

    Kurang saka 5 Menit, pusat kontak sampeyan aktif lan nganggo swara lan SMS sing paling apik kanggo pusat kontak utawa CRM kanggo nggayuh klien utawa ing panggon liya.

  • Konferensi

    Tingkatake jangkauan konferensi kanthi layanan batang SIP sing elastis kanggo akses lokal lan pasar internasional. Kabeh sing dibutuhake saka Call to Conferencing

  • Telephony Perusahaan

    Kita mbantu sampeyan nggabungake nomer telpon bisnis kanthi cepet - jaringan perusahaan kanggo nguatake para startup lan perusahaan raksasa.

Solusi sing cocog kanggo

individu

Individu

hebat

Freelancer

wiwitan

Miwiti

Bisnis cilik

Perusahaan Cilik

Perusahaan Big

Perusahaan Big

Kepiye Bisa Nomer Virtual?

Selehake Ordo

Selehake Ordo

Kanggo miwiti sampeyan kudu nggawe pesenan sing nyebutake Negara (s) lan Kutha

Pilih Nomer

Pilih Nomer

Manajer hubungan kita bakal menehi pilihan nomer adhedhasar Negara (s) lan Kutha

Nggawe akun

Nggawe akun

Kita bakal nyetel akun lan kalebu nomer sing dipilih

Download Ponsel

Download Ponsel

Sampeyan bisa miwiti nelpon lan nampa telpon saka handset utawa komputer.

Gabung karo TOP CRM lan Pesen

salesforce-crm    ZOHO-CRM    telegram    bitrix    hashtag    facebook-icon    google-plus    instagram     dihubungake    twitter

Layanan VoIP diwenehake dening perusahaan kita

Awan PBX | PBX Gratis

Cloud PBX gratis nyedhiyakake sistem telpon bisnis sing kuat sajrone sawetara menit. PBX kita ndhukung IVR, Nerusake Panggilan, lan fitur sing kuat. Malah wong sing dudu teknis bisa nyiyapake nomer virtual lan miwiti nelpon.

Cloud PBX, uga dikenal kanthi virtual PBX lan tuan rumah PBX, kita nggunakake teknologi cloud paling anyar kanggo nyedhiyakake IP-adhedhasar PBX solusi sing bisa diakses kanthi lengkap ing jaringan 3G, 4G utawa uga Wi-fi lan intranet kualitas normal.

Solusi VoIP berbasis Cloud lan 106 Negara minangka solusi sing terjangkau kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran, ukuran cilik, medium lan gedhe ing industri apa wae sing mbantu ngatur bisnis kanthi efisien. 

Generasi Anyar saka swara lan nglumpukake, nyediakake, Keluwesan lan skalabilitas.

Perusahaan VoIP Paling Apik | Panyedhiya Layanan VoIP Paling Apik | Solusi VoIP Paling Apik | Layanan VoIP Paling Apik | Penjual VoIP Paling Apik

GOL CLOUD PBX

Nomer Virtual | Nomer VoIP

Nomer telpon virtual Multi-saluran lan 100 negara ngidini sampeyan mbukak kantor lan saindenging jagad sajrone 5 menit tanpa mbuwang-mbuwang peralatan telpon. Kita nawakake nomer virtual ing 100 negara, kalebu, nomer bebas pul. Nampa telpon ing nomer telpon virtual kanthi online.

  • Nomer telpon lokal
  • Nomer telpon domestik
  • Nomer telpon Bebas Tol
  • Nomer telpon internasional

Perusahaan Nomer Virtual Paling Apik | Panyedhiya Layanan Nomer Virtual Paling Apik | Solusi Nomer Virtual Paling Apik | Layanan Nomer Virtual Paling Apik | Pengecer Nomer Virtual Paling Apik


Entuk Nomer VIRTUAL

Telpon VoIP | Telpon Masuk Gratis

Kita bisa mbantu nyuda biaya panggilan internasional nganti 90% kanthi tarif telpon lan paket sing terjangkau kanthi nomer internasional gratis, tagihan per detik lan aplikasi gratis kanggo Mobiles lan desktop. Kita duwe piranti alus dhewe sing bisa digunakake kanggo para klien.

  • ● Kualitas telpon HD kanggo bisnis sampeyan. Kita mung masang rute premium!
  • ● Tarif telpon sing terjangkau lan Rencana Harga Internasional.
    (Penagihan per detik kanggo bisnis sampeyan kanthi tarif paling apik kanggo telpon domestik lan internasional).
  • ● Telpon gratis kanggo tim sampeyan lan telpon gratis menyang 96+ negara.
  • ● Roaming Gratis kanggo nomer telpon sampeyan, mung butuh internet.
  • ● Telpon aman. (TLSVPN lan Enkripsi SRTP)

"Kurangi biaya panggilan internasional nganti 90%"

Perusahaan Telpon VoIP Paling Apik | Panyedhiya Layanan Panggil VoIP Paling Apik | Solusi Panggil VoIP Paling Apik | Layanan Telpon VoIP Paling Apik | Reseller Telpon VoIP Paling Apik

Miwiti Telpon

Hubungi Pusat Layanan VoIP | Layanan Call Center VoIP

Setel sampeyan rute lokal lan bebas tol kanggo 290 lokasi global lan pirang-pirang lokasi kanthi mung sambungan SIP kanggo ngluwihi pusat kontak fisik utawa pusat kontak cloud kanthi panggilan njaba sing dilokalisasi kanthi total. Nggabungake swara lan SMS ing menit kanggo komunikasi 2 arah.

  • ● Anane Daerah utawa ing endi wae ing jagad iki kanthi SATU SABUNG SIP
  • ● Ngimbangi Lokasi, lalu lintas swara mlebu ing antarane lokasi liyane kanthi fungsi nerusake telpon.
  • ● Telpon swara gratis menyang 96+ negara.
  • ● Goleki pusat kontak menyang level sing beda karo kekuwatan konferensi gratis
  • ● Integrasi CRM gratis.
  • ● Selaras karo skema retensi data lokal lan GDPR.

Perusahaan Pusat Kontak Paling Apik | Panyedhiya Layanan Pusat Kontak Paling Apik | Solusi Pusat Kontak Paling Apik | Layanan Pusat Kontak Paling Apik | Reseller Pusat Kontak Paling Apik


SOLUSI PUSAT KONTAK

Paket telpon kita

Mbayar mung kanggo nomer (s)

Saka $0.00 / Wulan

  • Gratis menit metu: 0 Telpon kanggo 20 Negara saka $ .02 saben menit
  • Nomer telpon virtual: 0
  • Nomer tol sing kalebu: 0
  • Tol Free menit klebu: 0
  • Telpon serentak: 4
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 30
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 3
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 200
  • Menu swara ing PBX (IVR): 3
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 1
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 0
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu)

 

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile

US / Kanada

Saka $44.00 / Wulan

  • Menit sing gratis: 500
  • Nomer telpon virtual: 4
  • Nomer tol sing kalebu: 1
  • Tol Free menit klebu: 200
  • Telpon serentak: 4
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 4
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 44

 

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile

Eropah

Saka $26.00 / wulan

  • Menit sing gratis: 2000
  • Nomer telpon virtual: 2
  • Nomer tol Gratis kalebu:
  • Tol Free menit klebu:
  • Telpon serentak: 10
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 8
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 26

 

Argentina
landline
Australia
landline
Belgium
landline
Brazil
landline
Bulgaria
landline
Canada
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Croatia
landline
Siprus
landline
Czech Republic
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Denmark
landline
Estonia
landline
Finland
landline
France
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Jerman
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Yunani
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Hungary
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
India
landline lan mobile
Ireland
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Israel
landline
Italia
landline
Mexico
landline lan mobile
Walanda
landline
Poland
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Portugal
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Romania
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Slowakia
landline
Slovenia
landline
Spanyol
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Swedia
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Inggris
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Amerika Serikat
landline lan mobile

Russian Federation

Saka $37.00 / Wulan

  • Menit sing gratis: 2000
  • Nomer telpon virtual: 1
  • Nomer tol Gratis kalebu:
  • Tol Free menit klebu:
  • Telpon serentak: 10
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 8
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 37

 

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Denmark
landline
Estonia
landline
Finland
landline
Finland
landline lan mobile
Malaysia
landline
Malta
landline
Norway
landline
Peru
Landline Lima
Portugal
landline
Romania
landline
Rusia
landline lan mobile
Singapore
landline lan mobile
Swiss
landline
Taiwan
landline
Turkey
landline
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile
Venezuela
landline

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Keuntungan VoIP

  • Enkripsi VPN, SRTP lan TLS kanggo keamanan.

  • HD Voice kanggo nomer lokal, nomer bebas pul, nomer nasional lan macem-macem nomer internasional.

  • Komunikasi cloud 100% sing tundhuk

  • Nggabungake platform CRM utawa media sosial apa wae.

  • 99.99% uptime layanan.

  • Routing Kualitas Paling apik kanggo pengalaman komunikasi sing dioptimalake.

  • Terusake panggilan kondisional lan tanpa syarat.

  • Dasbor rinci kanthi wawasan lalu lintas telpon sampeyan kanggo ngontrol lan ngawasi biaya sing luwih apik.

  • Telpon Gampang kanggo konferensi.

  • Pesen gratis lan konferensi video karo tim lan klien lan internasional.

Tingkat panggilan ing ngisor iki saka tarif kategori paling dhuwur, sadurunge nyetel akun sampeyan ngerti negara lan syarat liyane lan adhedhasar tarif akhir sampeyan dibutuhake.

lambang-informasi

  • Pilih nomer saka pirang-pirang negara sing dibutuhake, sampeyan bisa nambahi nomer ing salah sawijining akun.
  • Kita uga bisa ndhukung integrasi CRM kanggo otomatisasi bisnis lan nggabungake karo situs web.
  • Kabeh Telpon mlebu gratis biaya.

Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Solusi VoIP ing ngisor iki Individu utawa bisnis:

  • Layanan nomer virtual ora diwenehake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi.
  • Layanan Nomer DID ora diwenehake kanggo ngawasi Teknis utawa spionase industri VoIP ing.
  • Sistem Telepon VoIP ora diwenehake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana.
  • Nomer telpon virtual ora kanggo bisnis sing urusan karo materi Genetik.
  • Nomer telpon lokal ora diwenehake kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani.
  • Telpon VoIP ora kasedhiya kanggo perusahaan sing urusan perdagangan, panyimpenan, utawa transportasi organ Manusia.
  • Sistem VoIP Bisnis ora kanggo agensi Adoption ilegal.
  • Nomer Telpon Nasional ora kanggo kultus Agama lan amal.
  • Nomer telpon DDI ora diwenehake kanggo bisnis sing urusan ing pornografi.
  • Kita ora ndhukung pusat kontak or pusat panggilan ndhukung MLM struktur.
  • Cloud PBX a utawa Mandap SIP ora kasedhiya kanggo bisnis sing nggunakake obat-obatan.

“Wara-wara Penting : Yuta Pembuat kudu pancegahan kanggo nggawe dokumentasi KYC kanggo klien, nanging ing wektu sing padha, kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo kerugian utawa karusakan sing bisa muncul saka layanan VoIP utawa Global.

Nomer DID lan VoIP

Kita minangka panyedhiya layanan VoIP mandeg kanggo VoIP, nomer VoIP, nomer virtual, telpon VoIP, nomer DID, nomer DDI, nomer internasional, nomer telpon internasional, VoIP seluler, telpon VoIP, sistem telpon VoIP, sistem telpon VoIP kanggo bisnis cilik, Sistem telpon VoIP kanggo perusahaan, VoIP bisnis, VoIP kanggo bisnis, nomer bisnis, sistem VoIP bisnis, VoIP PBX, VoIP tetep, VoIP tetep, Telpon VoIP, VoIP switch, sistem VoIP, bisnis VoIP bisnis, telpon VoIP kanggo omah, VoIP omah, uga dikenal minangka, VoIP omah, garis VoIP, telpon bisnis VoIP, VoIP online tegese awan, landasan VoIP, nomer tol, nomer telpon VoIP, nomer telpon virtual, nomer telpon DID, nomer telpon DDI, VoIP kanggo bisnis, VoIP bisnis, nomer virtual kanggo telpon, nomer virtual kanggo telpon bisnis, nomer virtual seluler, gateway gateway, nomer virtual kanggo bisnis, nomer virtual kanggo omah, sistem nomer virtual bisnis, nomer telpon DID, nomer DID kanggo telpon, nomer DID seluler, nomer DID kanggo busine s, Nomer DID kanggo omah, sistem nomer DID bisnis, nomer virtual kanggo bisnis online, solusi pusat kontak, solusi pusat panggilan, layanan VoIP kanggo bisnis cilik, nomer virtual kanggo bisnis cilik, DID kanggo bisnis cilik, cloud PBX, terminasi VoIP lan SIP Mandap

Kita dianggep kalebu ing perusahaan VoIP paling apik, panyedhiya VoIP paling apik, paling apik Reseller VoIP nyedhiyakake paling murah nomer virtual, uga dikenal minangka, paling murah Nomer DID lan paling murah Nomer DDI nggawe kita paling apik Layanan VoIP, nggawe kita, paling apik Panyedhiya layanan VoIP nyedhiyakake paling murah nomer lokal, paling murah nomer ponsel, paling murah Nomer bebas pulsa lan paling murah nomer landline.

Layanan Nambah "Nilai" Kualitas Tinggi

(Kita nutupi 107 Negara)

loro saka murah nanging Kualitas tinggi Layanan VoIP, ora mung winates kanggo, nomer bisnis virtual lan 99 Negara liyane utawa kanggo mbantu miwiti pusat kontak sampeyan, uga nggawe pangembangan piranti lunak, pangembangan web, implementasi CRM kanggo bisnis cilik, apamaneh perusahaan gedhe, kita uga nyedhiyakake macem-macem layanan konsultasi bisnis, konsultasi tenaga kerja, konsultasi piranti lunak lan layanan imigrasi.

Nyedhiyakake a solusi bisnis total in Negara 107.

Kita duwe kemampuan lan sumber daya lan negara liya kanggo mbantu individu, kulawarga lan bisnis meh kabeh sing dibutuhake.

Sawise sampeyan dadi klien, kita ndhukung sampeyan luwih saka kabeh panyedhiya layanan amarga sumber daya lan tim lan pengalaman Internasional, kanthi pengalaman bertahun-tahun sing diinvestasikan kanggo mbantu wong, kulawarga lan bisnis. Kita pengin supaya klien sukses "sing, tegese yen kudu nandur modal wektu karo wong-wong mau, mula kita seneng."

Piranti Lunak CRM Gratis

Piranti Lunak CRM konsultasi ngewangi bisnis cilik kanthi CRM gratis kanggo usahane. Uga kanggo integrasi CRM khusus, kita duwe tim gedhe.

Perusahaan Rekrutmen

Butuh pitulung karo proses HR kanggo bisnis sampeyan utawa kanggo entuk sarat tenaga kerja. Sampeyan uga bisa nggunakake portal proyek gratis kanggo ngirim lowongan.

Kantor Virtual

Yen sampeyan ngrencanakake ngembangake lan butuh ruang kantor virtual kanggo bisnis utawa ing 65 lokasi internasional, wenehi ngerti.

Company Registration

Kita nyedhiyakake layanan registrasi perusahaan paling apik, dilayani dening konsultan bisnis.

Bukak Akun Bank

Kita wis mbantu klien kanggo mbukak akun bank luar negeri lan klien internasional kanggo mbukak akun bank perusahaan.

Company Offshore

Ndhaptar perusahaan luar negeri, tim bisnis luar negeri sing berpengalaman paling terjangkau.

Akun Merchant

150 cara pembayaran sing beda kanggo bisnis sampeyan nampa bayaran utawa global.

Bisnis kanggo Tuku

Kita duwe bisnis sing duwe bathi gedhe sing bakal didol kanggo mbantu sampeyan tuku bisnis langsung.

Miwiti bisnis anyar

Kabeh dhukungan sing dibutuhake miwiti bisnis, kita nyedhiyakake kabeh alat bisnis.

Lisènsi cryptocurrency

Kita ndhukung klien kanggo yurisdiksi luar negeri lan Uni Eropa.

Lisensi ICO

Yen sampeyan butuh pandhuan kanggo Lisensi ICO kanggo yuridiksi EU utawa lepas pantai.

Lisensi bank

Yen sampeyan butuh pandhuan kanggo lisensi bank kanggo yuridiksi EU utawa lepas pantai.

Pangembangan Dompet Crypto

Yen sampeyan butuh pandhuan kanggo pangembangan dompet mata uang crypto kanggo yuridiksi EU utawa lepas pantai.

Development web

Perusahaan Pangembangan Piranti Lunak kita ngewangi bisnis kanthi dorongan kanggo njupuk kompetisi kanthi pangembangan web, pangembangan situs web utawa pangembangan Aplikasi Seluler lan syarat piranti lunak khusus sing maju.

Kita nyedhiyakake pendekatan global kanggo pembangunan, Pangembangan perangkat lunak, Pangembangan perangkat lunak E-commerce lan pangembangan App seluler.

Kita uga bisa ndhukung nggabungake VoIP menyang situs web supaya luwih apik.

Layanan Imigrasi lan VoIP

Napa mung duwe nomer virtual, yen sampeyan duwe gegayuhan tetep, kita bisa mbantu sampeyan imigrasi para pengacara imigrasi van bantuan bisnis kanggo mindhah kantor pusat:

Ijin Residen lan kerjakanggo pamilik bisnis.

ngerti liyane

Pitakon Paling Sering - Nomer Virtual

nomer nasional, nomer nasional, nomer telpon nasional, nomer lokal, nomer lokal, nomer telpon lokal, nomer internasional, nomer internasional, nomer telpon internasional, nomer bebas pul, nomer bebas pul, nomer telpon bebas pul.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan