Layanan VoIP lan Nomer Virtual

Nomer VoIP lan Virtual kanggo 89 Negara lan 290 Kutha (Kabeh Telpon mlebu gratis)

Miwiti saka 2 $ / wulan

Sampeyan njaluk

  • Nomer Toll Gratis, Lokal lan Nasional
  • Mulai Nampa Telpon sajrone 24 jam
  • Nelpon Telpon ing endi wae
  • Ora biaya telpon mlebu
  • Siji wektu Nggawe ragad $ 100
  • Ora biaya roaming internasional

Kirim Keperluan Kudu Ngerti

Internasional sampeyan dhewe - Nomer Virtual

ekspansi internasional

89 Negara / 260 kutha

Telpon Gratis

Telpon Gratis

Rekam panggilan

Telpon Rekaman

Nelpon Terusake

Nelpon Terusake

IVR khusus

IVR khusus

Telpon alus

Telpon alus

ID panelpon

ID panelpon

Persiyapan ing 24 Jam

Persiyapan ing 24 Jam

Integrasi menyang situs web sampeyan.

Integrasi menyang situs web.

Kasedhiyan Tim

Kasedhiyan Tim

lambang-informasi

  • Pilih nomer saka pirang-pirang negara sing dibutuhake, sampeyan bisa nambahi nomer ing salah sawijining akun.
  • Kita uga bisa ndhukung integrasi CRM kanggo otomatisasi bisnis lan nggabungake karo situs web.
  • Mung biaya persiyapan kaping siji kanggo milih layanan sing tepat adhedhasar kabutuhan Negara, bisnis utawa pribadi sampeyan.

Solusi sing cocog kanggo

individu

Individu

hebat

Freelancer

wiwitan

Miwiti

Bisnis cilik

Perusahaan Cilik

Perusahaan Big

Perusahaan Big

Kepiye Bisa Nomer Virtual?

Selehake Ordo

Selehake Ordo

Kanggo miwiti sampeyan kudu nggawe pesenan sing nyebutake Negara (s) lan Kutha

Pilih Nomer

Pilih Nomer

Manajer hubungan kita bakal menehi pilihan nomer adhedhasar Negara (s) lan Kutha

Nggawe akun

Nggawe akun

Kita bakal nyetel akun lan kalebu nomer sing dipilih

Download Ponsel

Download Ponsel

Sampeyan bisa miwiti nelpon lan nampa telpon saka handset utawa komputer.

Pilih Negara kanggo Layanan VOIP

Telusuri dening Wilayah

Gabung karo TOP CRM lan Pesen

salesforce-crm ZOHO-CRM telegram bitrix hashtag facebook-icon google-plus instagram dihubungake twitter

Paket Kita

Mbayar mung kanggo nomer (s)

Saka $0.00 / Wulan

  • Gratis menit metu: 0 Telpon kanggo 20 Negara saka $ .02 saben menit
  • Nomer telpon virtual: 0
  • Nomer tol sing kalebu: 0
  • Tol Free menit klebu: 0
  • Telpon serentak: 4
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 30
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 3
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 200
  • Menu swara ing PBX (IVR): 3
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 1
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 0
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu)

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile

US / Kanada

Saka $44.00 / Wulan

  • Menit sing gratis: 500
  • Nomer telpon virtual: 4
  • Nomer tol sing kalebu: 1
  • Tol Free menit klebu: 200
  • Telpon serentak: 4
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 4
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 44

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile

Eropah

Saka $26.00 / wulan

  • Menit sing gratis: 2000
  • Nomer telpon virtual: 2
  • Nomer tol Gratis kalebu:
  • Tol Free menit klebu:
  • Telpon serentak: 10
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 8
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 26

Argentina
landline
Australia
landline
Belgium
landline
Brazil
landline
Bulgaria
landline
Canada
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Croatia
landline
Siprus
landline
Czech Republic
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Denmark
landline
Estonia
landline
Finland
landline
France
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Jerman
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Yunani
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Hungary
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
India
landline lan mobile
Ireland
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Israel
landline
Italia
landline
Mexico
landline lan mobile
Walanda
landline
Poland
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Portugal
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Romania
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Slowakia
landline
Slovenia
landline
Spanyol
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Swedia
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Inggris
landline, mobile, nomer telpon virtual gratis
Amerika Serikat
landline lan mobile

Russian Federation

Saka $37.00 / Wulan

  • Menit sing gratis: 2000
  • Nomer telpon virtual: 1
  • Nomer tol Gratis kalebu:
  • Tol Free menit klebu:
  • Telpon serentak: 10
  • Pangguna / piranti maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi nganggo rekaman swara: 8
  • Ukuran panyimpenan awan kanggo rekaman telpon, Mb: 2000
  • Menu swara ing PBX (IVR): 5
  • Tagihan saben detik kanggo telpon metu: 
  • saluran mlebu ing nomer telpon eksternal: 2
  • saluran metu ing nomer telpon njaba: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM gratis: 
  • $ 100 (Ragad persiyapan wektu) + $ 37

Argentina
landline
Australia
landline
Inggris
landline lan mobile
India
landline lan mobile
China
landline lan mobile
Mexico
landline lan mobile
Brazil
landline
Chile
landline
France
landline
Jerman
landline
Ireland
landline
Israel
landline
Italia
landline
Korea
Landline kidul
New Zealand
landline
Poland
landline
Puerto Rico
landline lan mobile
Spanyol
landline
Swedia
landline
Canada
landline lan mobile
Denmark
landline
Estonia
landline
Finland
landline
Finland
landline lan mobile
Malaysia
landline
Malta
landline
Norway
landline
Peru
Landline Lima
Portugal
landline
Romania
landline
Rusia
landline lan mobile
Singapore
landline lan mobile
Swiss
landline
Taiwan
landline
Turkey
landline
Amerika Serikat saka Amerika
landline lan mobile
Venezuela
landline

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

[akursion id = ”8126 ″]

[akursion id = ”8127 ″]

Tingkat panggilan ing ngisor iki saka tarif kategori paling dhuwur, sadurunge nyetel akun sampeyan ngerti negara lan syarat liyane lan adhedhasar tarif akhir sampeyan dibutuhake.

lambang-informasi

  • Pilih nomer saka pirang-pirang negara sing dibutuhake, sampeyan bisa nambahi nomer ing salah sawijining akun.
  • Kita uga bisa ndhukung integrasi CRM kanggo otomatisasi bisnis lan nggabungake karo situs web.
  • Kabeh Telpon mlebu gratis biaya.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori (s) ing ngisor iki kanggo Individu lan / utawa bisnis:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan