Mlebu

🔍
en
X

Layanan Visa

Pitulungan Visa kanggo

106 Negara ing saindenging jagad

Kita nurture klien kanthi sabar lan empati.

  • Kita nyedhiyakake solusi khusus kanggo individu, kulawarga, bisnis cilik, perusahaan paling gedhe ing donya sing paling apik kanggo sampeyan.
  • Nuduhake syarat sampeyan karo kita lan bakal nuntun sampeyan carane, ing saindenging jagad.

Layanan Utama Kita gegandhengan karo Bantuan Visa

planning

Bantuan Visa

Tiket

Pemesanan Hotel

Paket lengkap

asuransi travel

Asuransi Jiwa

Pilih Negara kanggo Layanan Visa

Negara-negara Visa Ndhuwur

Kepulauan Marshall

Siprus

Bahamas

Inggris

Telusuri dening Wilayah

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung kanthi proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses ing jangka waktu jangka pendek lan jangka panjang. Nanging, nalika nindakake bisnis saya mundhak, lan kepatuhan nyiptakake tantangan operasional sing luwih gedhe, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bakal terus slamet - apike berkembang - sajrone jaman anyar iki.

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

  • Langkah 1: Ngenali kabutuhan Individu / Kulawarga / Bisnis.
  • Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
  • Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
  • Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
  • Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
  • Langkah 6: Akuntansi akun lan pajak, yen ana.
  • Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
  • Langkah 8: Pengawasan ing proses.
  • Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
  • Langkah 10: SUKSES

bis ngarep

Pariwisata & Bisnis

Wong manca sing lelungan menyang Argentina kanggo tujuan pariwisata lan bisnis ditokake visa 90 dina sawise teka, lan ora kudu njaluk visa sadurunge. dadi priksa manawa kanggo mriksa karo Kedutaan Besar Argentina utawa Konsulat negara sadurunge nggawe perjalanan informasi liyane bisa dipikolehi saka Kamentrian Dalam Negeri Argentina.

siswa-visa

Visa Mahasiswa

Sampeyan mung bisa milih visa iki yen sampeyan wis mlebu ing institusi pendidikan ing Argentina lan sing wis disetujoni departemen imigrasi Argentina. Biasane biasane nganti kursus sing wis diwiwiti wis rampung, lan ora bisa dianyari.

Kontraktor Visa personel

Kontraktor Visa personel

Visa iki kanggo individu sing ngrencanakake manggon ing Argentina lan kerja kanggo perusahaan Argentina sing didaftar karo mentri imigrasi, lan sah kanggo makaryan buruh manca. Umume wektu, sampeyan bisa nglamar visa iki sadurunge utawa sawise sampeyan mlebu ing negara kasebut.

Visa Financier

Visa Financier

Sapa wae sing bisa mbuktekake penghasilan minimum bulanan $ 8,500 ARS sing padha karo udakara $ 2,200 USD, lan njamin simpenan kasebut ing akun bank Argentina bisa nglamar visa jinis iki. Salami pelamar bisa menehi dokumentasi sing mbuktekake penghasilan bakal terus-terusan nalika lagi manggon ing Argentina, bisa uga njaluk visa Financier.

Pensiun Visa

Pensiun Visa

Ndhaptar visa Pensiun, kaya visa Financier, siji kudu duwe minimal pendapatan kanggo nduwe visa Pensiun mbutuhake sampeyan mbuktekake penghasilan minimal wulan $ 8,500 ARS (udakara $ 2,200 USD). Dhuwit kasebut kudu disimpen ing bank Argentina.

Dokumen-dokumen sing asring ditakoni nalika nglamar yaiku:

  • Paspor kanthi validitas paling ora 6 wulan sawise tanggal kedatangan
  • Wujud aplikasi lengkap
  • Sekawan foto pas ukuran ukuran paspor ukuran ukuran paling anyar
  • Lelungan babak putaran
  • Reservasi hotel utawa surat undhangan saka tamu utawa kulawarga sing manggon ing Argentina
  • Priksa pembayaran ragad aplikasi
  • Bukti dana yen pelamar bisa nyengkuyung
  • Dokumen liyane sing bisa dijaluk kalebu: sertifikat kelahiran, sertifikat nikah asli, sertifikat asli pegatan (yen ana), dokumentasi kanggo ngganti jeneng, lan sapiturute, kabeh dokumen kasebut kudu diwenehi notaris lan murtad ing negara kasebut. ditokake, banjur diterjemahake menyang Spanyol lan legal dening pengadilan Argentina.

Dokumen-dokumen sing asring ditakoni nalika nglamar yaiku:

  • Kabeh warga Uni Eropa
  • Andorra Armenia
  • Australia
  • Barbados
  • Belarus
  • Bolivia
  • Brazil
  • Canada
  • Chile
  • Kolombia
  • Costa Rica
  • ÉkuadorI
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Fiji
  • Georgia
  • Grenada
  • Guatemala
  • Guyana
  • Hong Kong
  • Honduras
  • Iceland
  • Israel
  • Jamaika
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Liechtenstein
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Mexico
  • Monaco
  • Mongolia
  • Montenegro
  • New Zealand
  • Nikaragua
  • Norway
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent lan Grenadines
  • San Marino
  • Serbia
  • Singapore
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Suriname
  • Swiss
  • Thailand
  • Trinidad lan Tobago
  • Turkey
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat
  • Uruguay
  • Vatikan
  • Venezuela

Sing duwe paspor negara-negara ing ngisor iki kudu nggunakake Certificate Travel sing ditanggepi Argentina tinimbang visa nalika plancongan:

  • Kosovo
  • Nauru
  • Républik Demokratik Arab Sahrawi
  • Taiwan
  • Tonga
  • Tuvalu

Apa uga kudu dingerteni manawa kanggo warga negara Bolivia, Brazil, Kolombia, Chili, Ekuador, Paraguay, Peru, Uruguay lan Venezuela proses golek ijin panggonan sementara luwih gampang, gampang lan ora rumit. Iki bisa ditindakake liwat Konsulat Argentina ing luar negeri utawa ing Argentina. Ijin bakal rong taun, lan bisa dianyari.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori (s) ing ngisor iki kanggo Individu lan / utawa bisnis:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan