Mlebu

🔍
en
X

Perusahaan Rak

Tuku Company Rak ing 106 Negara

Perusahaan Perusahaan wiwit saka $ 200

  • Panyedhiya layanan paling apik lan paling gedhe
  • Kita nyedhiyakake layanan Purchase Company Shelf ing meh kabeh bagean ing Jagad, Layanan Perusahaan Shelf ing 106 Negara
  • Harga Kompetitif Paling Apik
  • Confidentiality Dijamin

Kudu Ngerti

Cara tuku Perusahaan Rak

EXTRA CARE kudu dijupuk, nalika tuku Syarikat Rak, AUDIT sing tepat kudu diklumpukake, supaya ora kejut lan kejutan.

pilihan

Kirimi syarat sampeyan, kita bakal nawarake dhaptar perusahaan beting sing kasedhiya Pilih> Tuku> Miwiti

Rincian Company

Sawise mbayar, wenehi pangowahan sing sampeyan saranake kanggo Company, umpamane; pangowahan jeneng, ganti (s) dadi struktur perusahaan, Tambah utawa nyuda modal bareng, dll.

Preparation

Gumantung saka panjalukmu, ahli kita bakal nyiapake dokumen Perusahaan sing relevan sing biasane wektu 3 - 5 dina.

Kasuksesan

Perusahaan sampeyan saiki wis operasional lan siap digunakake kanggo sukses sampeyan.

Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal babagan Perusahaan Perusahaan

Perusahaan bet dhasar digawe lan ditinggal tanpa kegiatan bisnis. Perusahaan iki didol menyang wong sing pengin miwiti kegiatan bisnis liwat perusahaan kasebut tanpa ngalami prosedur nggabungake sing anyar. Alasan umum kanggo tuku perusahaan rak kalebu ing ngisor iki:

  • Shelf Company ngirit wektu sing melu nggabungake perusahaan anyar.
  • Shelf Corporation mbantu nuduhake umur panjang perusahaan, supaya bisa narik kawigaten para pelanggan lan / utawa investor anyar
  • Company Shelf mbantu entuk akses menyang kredit perusahaan
  • Shelf Corporation mbantu entuk kesempatan kanggo golek kontrak. (Ana pirang-pirang yurisdiksi sing mbutuhake perusahaan kudu ngetrapake babagan jumlah tartamtu kanggo golek kontrak)

* Cathetan: Perusahaan bet biasane luwih larang tinimbang penggabungan anyar amarga umure.

Tujuan perusahaan minangka nyebutake charter kanggo umume perusahaan rak sing kasedhiya, dipilih kanthi tujuan supaya perusahaan kasebut bisa tumindak ing kabeh sektor komersial, industri lan perdagangan.

  • Perusahaan kasebut kasedhiya ing sawetara jam
  • Registrasi ing daftar komersial
  • Langsung kapasitas legal
  • Ora ana kegiatan bisnis sadurunge
  • Ora utang utawa kewajiban
  • Ora ana resiko tanggung jawab

* Cathetan: Perusahaan bet biasane luwih larang tinimbang penggabungan anyar amarga umure (3 wulan nganti 5 taun).

Mangga wenehi dokumen ing ngisor iki kanggo tuku perusahaan rak kanggo kabeh Direksi, Pamilik sing Manfaat, Pemegang Saham, Signator sah.

      • Nyalin passport sing bener. Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi. Foto kasebut kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik.
      • Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement (kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). bil utami rumah tangga (umpamane listrik, banyu, gas, utawa telpon line telpon nanging dudu bil telpon seluler, ing wilayah paling ukum), sampeyan uga bisa menehi statement bank, statement kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.
      • Salinan referensi asli Bank utawa asli saka Banker (tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu nuduhake konfirmasi wektu hubungan, Nomer akun, imbangan kaya tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".
      • Ing kasus yen para pemegang saham lan / utawa direktur dadi badan perusahaan, kabeh dokumen korporat murtad dibutuhake: Dhaptar Direktur, Sertifikat Perbadanan, Dhaptar kabeh Pemegang Saham, Sekretaris Perusahaan, Sertifikat Berbagi, salinan 'Pranyatan Kepercayaan' ing antarane (pemegang saham) lan pamilik mupangat sing paling migunani (yen bisa ditrapake), Certificate of Good Standing (Iki mung ditrapake yen, perusahaan wis operasi 12 wulan utawa luwih sing 12 wulan)

Nyalin passport (s) passport, surat bil (minangka bukti alamat) lan surat referensi bank kanggo saben Direktor (s) saben, Pemilik Manfaat lan Pemilik Saham

*Tulung dicathet

      • Layanan lan dokumen ing ndhuwur beda-beda, gumantung karo struktur lan ukum sing dipilih legal. Ing sawetara yurisdiksi dokumen kasebut digawe mung sacara elektronik.
      • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
      • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

* Cathetan: Perusahaan bet biasane luwih larang tinimbang penggabungan anyar amarga umure (3 wulan nganti 5 taun).

Milyar Makers liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Financial ngatur portofolio banget saka mbayar pajeg individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh yurisdiksi kanthi klien baleni kanthi rezeki hubungan jangka panjang karo klien kita. pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan Shelf Company kanggo entitas bisnis internasional ing lembaga sing kasebut ing ngisor iki:

  • null

  • Alfred Company Albania
  • Perusahaan Rak Antigua lan Barbuda
  • Argentina Land of Argentina
  • Alfred Company Armenia
  • Syarikat Rak Australia
  • Company Land of Austria
  • Syarikat beting Azerbaijan
  • Syarikat Rak Abu Dhabi
  • Bahamas Company Bahamas
  • Bahrain Company Bahrain
  • Belarus Company Belarus
  • Bagean Company Belgium
  • Belize Company Belize
  • Syarikat Rak Bolivia
  • Bosf Company Bosnia lan Herzegovina
  • Beting Company Brasil
  • Alfred Company Bulgaria
  • BVI Company beting
  • Syarikat beting Kanada
  • Paus Company Cayman Island
  • Chili Company Chile
  • Syarikat Rak China
  • Syarikat Rak Costa Rica
  • Kode Rak Croatia
  • Kode Rak Cuba
  • Siprus Company Cyprus
  • Republik Rak Republik Ceko
  • Denmark Company Shelf
  • Syarikat beting Dubai
  • Dominican Company Dominika
  • Republik Dominika Dominikan
  • Ekuador Company Rak
  • Estonia Company Rak
  • Syarikat beting Fiji
  • Syarikat beting Finland
  • Syarikat Rak Prancis
  • Georgia Company Georgia
  • Syarikat Rak Jerman
  • Syarikat Yunani Yunani
  • Grenada Company Grenada
  • Company beting Guatemala
  • Syarikat Rak Hong Kong
  • Syarikat Rak Hongaria
  • Syarikat rak Jepang
  • India Land of India
  • Irlande Company Ireland
  • Perusahaan Rak Indonesia
  • Irlande Company Ireland
  • Iran Company
  • Itali Company Beting
  • Jepang Rak Jepang
  • Alfred Company Kazakhstan
  • Syarikat beting Kuwait
  • Syarikat Rak Kyrgyzstan
  • Latvia Company Latvia
  • Syarikat Rak Liechtenstein
  • Landfence Lithuania
  • Rak Company London
  • Syarikat rak ing Luxembourg
  • Makarya Company Macedonia
  • Syarikat Rak Malaysia
  • Malfives Company
  • Beting Company Malta
  • Kepulauan Marshall Kepulauan Marshall
  • Mauritius Company Rak
  • Syarikat Rak Mexico
  • Micronesia Company beting
  • Moldova Company Moldova
  • Monaco Company Monaco
  • Syarikat Rak Montenegro
  • Syarikat Rak Walanda Walanda
  • Syarikat Selat New Zealand
  • Syarikat Rak Norwegia
  • Rak Company Panama
  • Syarikat Rak Papua New Guinea
  • Syarikat Rak Paraguay
  • Syarikat Rak Filipina
  • Syarikat Pabrik Polandia
  • Portugal Company Portugal
  • Syarikat Rak Puerto Rico
  • Qatar Company Qatar
  • Perusahaan Rak Romania
  • Syarikat beting Rusia
  • Saint Kitts Company Saint Kitts lan Nevis
  • Syarikat Rak Saint Lucia
  • Syarikat Rak San Marino
  • Syarikat Rak Saudi Arabia
  • Serbia Company Serbia
  • Seychelles Company Rak
  • Syarikat Rak Singapura
  • Syarikat Rak Slowakia
  • Beting Company Slovenia
  • Perusahaan Rak Afrika Kidul
  • Syarikat Rak Korea Selatan
  • Spanyol Company Spanyol
  • Syarikat Rak Sri Lanka
  • Swarga Company Swedia
  • Beting perusahaan Swiss
  • Rak Company Taiwan
  • Syarikat Rak Tajikistan
  • Syarikat Rak Thailand
  • Turkey Company Turkey
  • Beting Company Ukraine
  • Komplek beting UAE
  • Emberates Uni Emirat Arab
  • Beting Company UK
  • Inggris Shelf Company Inggris
  • Amerika Serikat Amerika Serikat
  • Syarikat beting US
  • Beting Company USA
  • Company rak Uruguay
  • Syarikat Rak Vanuatu
  • Syarikat beting Venezuela
  • Syarikat beting Vietnam
  • Perusahaan Rak
  • Alabama Company Alabama
  • Alaska Land of Company
  • Arizona Company Arizona
  • Arkansas Company beting
  • Beting Company California
  • Beting Company Colorado
  • Connecticut Company Rak
  • Delf Company Delaware
  • Distrik Company Distrik saka Columbia
  • Florida Company Florida
  • Georgia Company Georgia
  • Peta Company Hawaii
  • Perusahaan Rak Idaho
  • Syarikat Rak Illinois
  • Indiana Land of Indiana
  • Syarikat Rak Iowa
  • Kansas Company Kansas
  • Syarikat Rak Kentucky
  • Syarikat Rak Louisiana
  • Landf Company Maine
  • Syarikat Rak Maryland
  • Massachusetts Syarikat Rak
  • Syarikat Elektronik Michigan
  • Rak Rak Minnesota Company
  • Syarikat Rak ing Mississippi
  • Perusahaan Rak Missouri
  • Syarikat Rak Montana
  • Perusahaan Rak Nebraska
  • Beting Company Nevada
  • Company Rak New Hampshire
  • Syarikat Rak New Jersey
  • Syarikat Rak New Mexico
  • Newfold Company New York
  • Syarikat Elektronik North Carolina
  • Syarikat Rak North Dakota
  • Syarikat beting Ohio
  • Syarikat Rak Oklahoma
  • Ondon Syarikat Rak
  • Perusahaan Perusahaan Pennsylvania
  • Pulau Rhode Island
  • South Carolina South Carolina
  • Syarikat Rak South Dakota
  • Tennessee Company
  • Texas Company Texas
  • Perusahaan beting Utah
  • Vermont Company Rak
  • Virginia Company Virginia
  • Washington Company Washington
  • Syarikat Rak West Virginia
  • Pabrik Rak Wisconsin
  • Syarikat beting Wyoming

Kita bisa ndhukung sampeyan kanthi mbukak akun bank kanggo perusahaan sampeyan. Ing pirang-pirang yurisdiksi sampeyan kudu nyedhiyakake kegiatan bisnis lan rencana mbesuk, bukti kegiatan bisnis sampeyan saiki nggunakake brosur perusahaan, situs web, kontrak bisnis, perjanjian sewa (Yen ana).

Cathetan * Iki ora bisa ditrapake kanggo bisnis wiwitan.

Milyar Makers ora ndhukung utawa nyedhiyakake layanan perusahaan rak kanggo kategori (s) bisnis ing ngisor iki:

  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa individu sing ana ing piranti sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakake kanggo nyiksa.
  • Layanan Perusahaan Rak ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa individu sing berurusan ing perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, senjata, bala, amunisi, mercenary utawa adol kontrak.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa individu sing ngurus peralatan pengawasan utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Layanan Perusahaan Rak ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa urusan individu ing Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing didhaptar ing hukum negara apa wae.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa urusan individu ing materi Genetik.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa individu sing ngatasi bahan-bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani, uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo nggawe, nangani utawa mbuwang materi (s) kasebut.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa individu sing adol dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa panggunaan kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Layanan Perusahaan Rak ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa urusan individu ing lembaga Adoption, kalebu prosedur keahlian ibu bapa utawa bentuk penyalahgunaan hak asasi manungsa;
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo budaya lan amal sing dienggo.
  • Layanan Perusahaan Rak ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa urusan individu ing pornografi.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa urusan individu ing adol Pyramid.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo perusahaan utawa bisnis sing ana ing obat-obatan Obat-obatan.
  • Layanan Company Shelf ora kasedhiya kanggo kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pembentukan Entitas tundhuk lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

Pedoman Profesional lan dhukungan kanggo tuku Perusahaan Rak

Nyuwun Konsultasi Gratis kanggo milih perusahaan rak


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan