Mlebu

🔍
en
X

Desain Logo

Logo Dirancang dening Desainer Profesional

saka $ 200

  • Pertandhingan sing cocog, kuat lan sampurna
  • kanggo strategi merek perusahaan sampeyan
  • dirancang dening perancang logo profesional.

Apa Sing Kita Mbukak layanan desain logo

arahan

Sawise nggawe pesenan, kiriman telephonic sampeyan menyang Perancang Logo kita.

Pilihan

Kita nyedhiyakake 4 pilihan logo kanthi ringkes kanthi ringkes kanggo kepuasan.

delivery

Logo pungkasan dikirim menyang kothak mlebu sampeyan, uga kasedhiya ing akun Million Maker`.

Order Saiki

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Penting banget kanggo mangertos manawa logo iku penting banget kanggo merek sampeyan, iki minangka kesan pertama, mula, nggawe penting kanggo ngrancang kanthi ati-ati kanthi adhedhasar produk lan layanan, pasar fokus, lokasi demografi lan mburi sampeyan pangguna.

Nggawe penting banget kanggo nggawe pernyataan visual sing efektif, yakin lan dipercaya ing merek sampeyan sing luwih saka mung desain grafis. Iku layanan tambahan sing diwenehake, kanggo mbantu / ndhukung merek kanthi bener.

  • Balance
  • Size
  • Panganggone Werna
  • Gaya sing cocog karo Produk lan / utawa layanan perusahaan
  • typography
  • Kesederhanaan
  • Prasaja. Logos prasaja yaiku wong sing bisa ngerteni sanalika ndeleng. …
  • Scalable. Sawijining logo gedhe kudu cukup prasaja supaya bisa dicopot mudhun utawa munggah lan isih katon apik.
  • Ngelingake / Mbebayani. …
  • Versatile. …
  • Reporting

Iki minangka layanan tambahan sing bakal diwenehake, kanggo ngrewangi / nyengkuyung merek kanthi cara sing bener.

$ 200 siji-wektu

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan