Registrasi Tandha Perdagangan

Registrark lan Bantuan Teknik Internasional ing 119 Negara

Multiple negara siji aplikasi internasional

  • Aplikasi tunggal lan siji set ragad kanggo aplikasi perlindungan kanggo 119 negara.
  • Ngirit wektu lan dhuwit.
  • Kalebu anggota sing makili luwih saka 80% perdagangan dunya.
  • Ngatur lan gawe anyar tandha liwat siji sistem terpusat.

Apa kita nuruti

merek dagang telusuran

search

Telusuri merek dagang gratis ing 119 negara lan ukum. Sampeyan bisa nggoleki kanthi jeneng Trademark, Jeneng Pelamar utawa Nomer.

aplikasi anyar

Aplikasi Anyar

Aplikasi tunggal lan siji set ragad kanggo aplikasi perlindungan kanggo 119 negara.

Pembaruan Dagang

Pembaruan Dagang

Nyegah pembatalan merek dagang sampeyan, nganyari maneh file saka merek dagang sampeyan.

Tandha dagang

Tandha dagang

Layanan kita ngidini sampeyan ndeteksi aplikasi merek dagang ing tahapan publikasi, uga kanggo merek dagang sing wis didaftar utawa dikirim kanggo njamin merek dagang sampeyan.

Transfer merek dagang

Transfer Tandha dagang

Layanan Transfer Trademark kita mbantu sampeyan nemtokake lan nransfer properti saka Tandha dagang menyang wong utawa lembaga sing beda.

Perlindhungan Tandha

Perlindhungan Tandha

Sampeyan uga mbantu sampeyan ngajokake oposisi sing nambah kemungkinan sukses, uga tumindak liyane yen dibutuhake njamin merek dagang.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Merek dagang bisa dadi simbol, tembung, desain, utawa ukara sing mbantu siji mbedakake siji produsen barang saka liyane. tombol pengenal perusahaan sing digunakake ing saindenging jagad utawa ing negara tartamtu. Conto sing paling misuwur yaiku Apple, sing dituduhake apel nganggo gigitan. Tandha iki ora duwe teks nanging gambar dhewe minangka kunci pengenal Apple.
Conto Liyane Sing Kuat: Tandha McDonalds` minangka 'M' emas sing diakoni sacara global dening wong kabeh umur wiwit suwe, yaiku 1955.
Kajaba iku, ing pirang-pirang kahanan, tandha dagang / layanan uga bisa kalebu warna, musik lan mambu. Contone, Coke dikenal tandha kanthi kombinasi warna abang lan putih.

Apa langkah-langkah kanggo ndhaptar merek dagang?

Ndhaptar merek minangka proses sing dawa lan mbutuhake ngisi rinci, gumantung saka negara sing merek dagang / ditrapake kanggo ndhaptar, kita ing Million Makers wis mbagi proses kasebut dadi 3 langkah utama:

Langkah 1 - Sinau Tandha dagang

Sajrone panliten Trademark, kita nganakake telusuran kanthi tliti kanggo mesthekake yen merek dagang padha (utawa merek dagang apa wae sing padha) durung didaftar. Analisis ditindakake kanggo mesthekake yen registrasi sing dikirim cukup khas kanggo entuk merek dagang. Ana mesthi sinau lengkap sing ditindakake dening pengacara Harta Intelektual sing berpengalaman sing menehi laporan lengkap babagan kemungkinan pendaptaran sing sukses bebarengan karo rekomendasi.

Langkah 2 - Panjaluk Situs Registrasi

Panjaluk Pendaptaran dagang kalebu persiapan lan ngirim aplikasi merek dagang dening pengacara Harta Intelektual kanthi keahlian. Pamriksan saka Kantor Trademark nyemak aplikasi lan menehi saran supaya aplikasi kanggo fase publikasi, utawa pemeriksa uga bisa menehi informasi marang informasi sing ana ing aplikasi kasebut. Inase, pamriksan obyek kanggo aplikasi kasebut, sampeyan bakal dilaporake kanthi langsung lan ngerti babagan tumindak luwih lanjut, supaya bisa nerusake, sawise merek dagang terus menyang tahap sabanjure, kabar saka merek dagang kasebut diterbitake sajrone wektu kurang luwih telung wulan kanggo menehi wong liya kesempatan sing cukup kanggo nentang proses registrasi. Sawise wektu publikasi lan kabeh oposisi wis rampung, registrasi merek ditampa.

Langkah 3 - Sertifikat Pendaptaran

Langkah iki beda-beda saka negara liyane. Ora kabeh negara ngisi sertifikat yen aplikasi wis ditampa durung umume negara mbayar biaya resmi kanggo ngetokake sertifikat kasebut. Sawise ragad mbayar, pamrentah sing diterbitake saka Trademark Registrasi diterusake menyang sampeyan lan merek dagang kasebut didaptar ing cathetan resmi minangka Kadhaptar, mula, menehi hak hukum kanggo pemilik merek dagang nggunakake simbol ® saliyane merek dagang.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Afghanistan
  • Antigua lan Barbuda
  • Albania
  • Austria
  • Australia
  • Azerbaijan
  • Bosnia lan Herzegovina
  • Bulgaria
  • Bahrain
  • Brunei Darussalam
  • Bonaire, Sint Eustatius lan Saba
  • Bhutan
  • Botswana
  • Benelux
  • Belarus
  • Swiss
  • China
  • Kolombia
  • Cuba
  • Curaçao
  • Czech Republic
  • Jerman
  • Denmark
  • Algeria
  • Estonia
  • Mesir
  • Uni-Eropa
  • Spanyol
  • Finland
  • Inggris Inggris Raya
  • Georgia
  • Ghana
  • Gambia
  • Yunani
  • Croatia
  • HU Hongaria
  • Indonesia
  • Ireland
  • Israel
  • India
  • Republik Islam Iran
  • Iceland
  • Italia
  • Japan
  • Kenya
  • Kyrgyzstan
  • Cambodia
  • Republik Rakyat Demokratik Korea
  • Republik Korea
  • Kazakhstan
  • Republik Demokratik Rakyat Laos
  • Liechtenstein
  • Liberia
  • Lesotho
  • Lithuania
  • Latvia
  • Maroko
  • Monaco
  • Republik Moldova
  • Montenegro
  • Madagaskar
  • Tilas Republik Yugoslavia Makedonia
  • Mongolia
  • Malawi
  • Mexico
  • Mozambique
  • Namibia
  • Norway
  • New Zealand
  • Organisasi Properti Intelek Afrika (OAPI)
  • Oman
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Serbia
  • Russian Federation
  • Rwanda
  • Sudan
  • Swedia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Slowakia
  • Sierra Leone
  • San Marino
  • Sao Tome lan Principe
  • Sint Maarten (part Walanda)
  • Suriah
  • Eswatini
  • Thailand
  • Tajikistan
  • Turkmenistan
  • Tunisia
  • Turkey
  • Ukraine
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uzbekistan
  • Viet Nam
  • Zambia
  • Zimbabwe

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Aplikasi internasional sing diatur sacara eksklusif karo Persetujuan kasebut.

Ragad ing ngisor iki bakal dibayar lan bakal nyakup 10 taun:

  • Ragad dhasar (Artikel 8 (2) (a) Persetujuan
    • ing endi ora ana Reproduksi saka warna
    • ing endi ana Reproduksi tandha ing warna
  • Ragad tambahan kanggo saben kelas barang lan layanan ngluwihi telung kelas (Artikel 8 (2) (b) saka Perjanjen)
  • Rampung lengkap kanggo sebutan saben Negara Kontrak sing ditunjuk (Artikel 8 (2) (c) saka Perjanjen)

Aplikasi internasional sing diatur khusus dening Protocol

Ragad ing ngisor iki bakal dibayar lan bakal nyakup 10 taun:

  • Ragad dhasar (Artikel 8 (2) (i) Protokol)
    • ing endi ora ana Reproduksi saka warna
    • ing endi ana Reproduksi tandha ing warna
  • Ragad tambahan kanggo saben kelas barang lan layanan sing ngluwihi telung kelas (Artikel 8 (2) (ii) Protokol), kajaba mung Partai Kontraksi sing mbayar biaya individu (waca 2.4, ing ngisor iki) sing dibayar ditrapake (pirsani Artikel 8 (7) (a) (i) Protokol)
  • Ragad lengkap kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake (Artikel 8 (2) (iii) Protokol), kajaba yen Partai Perjanjen sing ditetepake minangka Partai Kontraktor sing mbayar biaya individu (deleng 2.4 ing ngisor iki) (deleng Artikel 8 (7) (a) (ii) Protokol)
  • Ragad individu kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake kanthi biaya saben wong (tinimbang biaya pelengkap) dibayar (waca Artikel 8 (7) (a) Protokol) kajaba ing pesta Kontrak sing ditetepake minangka Negara sing diikat (uga) miturut Persetujuan lan Kantor asline yaiku Kantor Negara sing diikat (uga) miturut Perjanjen (babagan Partai Perjanjen kaya ngono, beya pelengkap dibayar): jumlah mbayar individu tetep dibayari dening saben wong Partai Contracting prihatin

Aplikasi internasional sing diatur miturut perjanjian lan Protokol

Ragad ing ngisor iki bakal dibayar lan bakal nyakup 10 taun

  • Ragad dhasar
    • ing endi ora ana Reproduksi saka warna
    • ing endi ana Reproduksi tandha ing warna
  • Ragad tambahan kanggo saben kelas barang lan layanan sing ngluwihi telung kelas
  • 3.3 Ragad lengkap kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake babagan biaya individu sing ora dibayar (waca 3.4, ing ngisor iki)
  • Ragad individu kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake kanthi mbayar biaya individu (waca Artikel 8 (7) (a) Protokol), kajaba ing endi Partai Kontrak sing ditetepake minangka Negara sing diikat (uga) miturut Perjanjen lan Kantor asline yaiku Kantor Negara sing diikat (uga) miturut Perjanjen (babagan Partai sing Kontraktor, biaya pelengkap dibayar): jumlah mbayar individu tetep dening saben Partai Kontraktor

Sing ora duwe aturan bab klasifikasi barang lan layanan

Bayaran ing ngisor iki bakal dibayar (Aturan 12 (1) (b)):

  • Yen barang lan layanan ora diklompokake ing kelas
  • Yen klasifikasi, kaya sing ditampilake ing aplikasi kasebut, salah siji utawa luwih istilah salah yen diwenehake, yen jumlah total sing ana ing sangisoring item iki babagan aplikasi internasional kurang saka 150 Swiss francs, ora bakal dibayar

Rencana sakteruse kanggo pendaptaran internasional

Biaya ing ngisor iki bakal dibayar lan kudu nyayomi wektu antara tanggal efektif saka sebutan lan kadaluwarsa wektu saiki registrasi internasional:

  • Ragad dhasar
  • Ragad lengkap kanggo saben Partai Kontrak sing dituduhake ing panjalukan sing padha yen biaya individu ora dibayar babagan Partai Kontrak sing ditunjuk (deleng 5.3, ing ngisor iki)
  • Ragad individu kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake kanthi biaya saben wong (tinimbang biaya pelengkap) dibayar (waca Artikel 8 (7) (a) Protokol) kajaba ing pesta Kontrak sing ditetepake minangka Negara sing diikat (uga) miturut Persetujuan lan Kantor Partai Kontraktor kasebut yaiku Kantor Negara Negara sing uga kaiket (uga) dening Persetujuan (babagan Partai sing Kontraktor, biaya pelengkap dibayar): jumlah individu ragad tetep dening saben Partai Kontraktor

Nganyari maneh

Ragad ing ngisor iki bakal dibayar lan bakal nyakup 10 taun:

  • Ragad dhasar
  • Ragad tambahan, kajaba yen pembaruan digawe mung kanggo Partai Kontraktor sing ditunjuk babagan biaya individu sing kudu dibayar (waca 6.4, ing ngisor iki)
  • Rampung kanggo saben Partai Kontrak sing ditetepake babagan biaya individu sing ora dibayar (waca 6.4, ing ngisor iki)
  • Ragad individu kanggo sebutan saben Partai Kontrak sing ditetepake kanthi biaya saben wong (tinimbang biaya pelengkap) dibayar (waca Artikel 8 (7) (a) Protokol) kajaba ing pesta Kontrak sing ditetepake minangka Negara sing diikat (uga) miturut Persetujuan lan Kantor Partai Kontraktor kasebut yaiku Kantor Negara Negara sing uga kaiket (uga) dening Persetujuan (babagan Partai sing Kontraktor, biaya pelengkap dibayar): jumlah individu ragad tetep dening saben Partai Kontraktor
  • Tuku kanggo nggunakake wektu sih-rahmat

Rekam macem-macem

  • Jumlah transfer registrasi internasional
  • Transfer sebagean (kanggo sapérangan barang lan layanan utawa kanggo sawetara pésta Kontraktor) registrasi internasional
  • Batesan sing dijaluk dening sing nduwure pendaptaran internasional, yen, yen watesan mengaruhi luwih saka siji Partai Kontraksi, padha kanggo kabeh
  • Ganti jeneng lan / utawa alamat sing nduwèni lan / utawa, manawa sing nduwèni minangka entitas legal, ngenalake utawa ngganti indikasi babagan sifat sah sing nduwèni lan Negara-negara lan, yen ana, unit teritorial ing kana Negara miturut ukum kasebut yaiku entitas sah kasebut wis diatur kanggo siji registrasi internasional utawa siji rekaman utawa pangowahan sing padha dijaluk padha
  • Rekaman lisensi babagan pendaptaran internasional utawa modifikasi rekaman lisensi
  • Nyuwun supaya pangolahan terus miturut Aturan 5bis (1)

Informasi babagan pendaptaran internasional

  • Nggawe ekstrak sing disertifikasi saka Ndhaptar Internasional sing nganalisa analisa babagan kahanan registrasi internasional (ekstraksi sertifikasi sing rinci), nganti telung kaca, kanggo saben kaca sawise nomer telu.
  • Nggawe ekstrak sing disertifikasi saka Daftar Internasional sing ngemot salinan kabeh publikasi, lan kabeh kabar saka tinolak, digawe babagan registrasi internasional (ekstraksi sing disertifikasi prasaja), nganti telung kaca, kanggo saben kaca sawise katelu
  • Sajarah utawa informasi siji kanthi tulisan, kanggo registrasi internasional siji, kanggo saben registrasi internasional tambahan yen informasi sing padha dijaluk ing panjaluk sing padha
  • Reprint utawa fotokopi publikasi registrasi internasional, saben kaca

Layanan khusus

Biro Internasional nduweni hak kanggo ngumpulake ragad, sing jumlahe kudu ndandani, supaya bisa ditindakake kanthi cepet lan layanan sing ora ditanggung dening Jadwal Fees iki

  • Kanggo aplikasi internasional sing diajukake dening pelamar sing negara asale minangka Negara Paling Anyar, sesuai karo dhaptar sing ditetepake dening Perserikatan Bangsa-Bangsa, biaya dhasar dikurangi dadi 10% saka jumlah sing wis ditemtokake (dibunderake karo angka lengkap sing paling cedhak). Ing kasus kasebut, biaya dhasar bakal dadi 65 franc Swiss (yen ora ana Reproduksi tandha warna) utawa 90 francais Swiss (ing endi ana Reproduksi tandha warna).

Fees mbalekaken yen ditolak Trademark dening Panguwasa

Ora ana papan ing saindenging jagad, panguwasa Trademark mbalekake maneh biaya, yen nolak aplikasi registrasi merek dagang. Biaya Panjaluk Pendhaftaran kalebu biaya resmi kanggo ngirim aplikasi kasebut menyang Kantor Pedagang Barang, uga, biaya sah kanggo nyemak, nyiyapake lan nyusul aplikasi sampeyan. Iki ora dibalekake.

merek dagang telusuran

search

Telusuri merek dagang gratis ing 119 negara lan ukum. Sampeyan bisa nggoleki kanthi jeneng Trademark, Jeneng Pelamar utawa Nomer.

aplikasi anyar

Aplikasi Anyar

Aplikasi tunggal lan siji set ragad kanggo aplikasi perlindungan kanggo 119 negara.

Pembaruan Dagang

Pembaruan Dagang

Nyegah pembatalan merek dagang sampeyan, nganyari maneh file saka merek dagang sampeyan.

Tandha dagang

Tandha dagang

Layanan kita ngidini sampeyan ndeteksi aplikasi merek dagang ing tahapan publikasi, uga kanggo merek dagang sing wis didaftar utawa dikirim kanggo njamin merek dagang sampeyan.

Transfer merek dagang

Transfer Tandha dagang

Layanan Transfer Trademark kita mbantu sampeyan nemtokake lan nransfer properti saka Tandha dagang menyang wong utawa lembaga sing beda.

Perlindhungan Tandha

Perlindhungan Tandha

Sampeyan uga mbantu sampeyan ngajokake oposisi sing nambah kemungkinan sukses, uga tumindak liyane yen dibutuhake njamin merek dagang.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan