Desain Situs Web sing Disesuaikan

Situs Web sing disesuaikan. Kita kerja sama karo kabeh industri.

Pangiriman Cepet lan sampeyan uga entuk

  • Desain khusus lan Unik
  • Hosting Shared gratis
  • Email Gratis (5 Email Ids sing diwenehi ruang 5 GB)
  • Akses Panel Kontrol
  • Keamanan Lengkap
  • Dhukungan 24/7/365

Spesialisasi kita

situs
designing

situs
Development

Pengembangan E-dagang

App Mobile
Development

digital
Marketing

Software
Development

search Engine
Optimization

Pariwara khusus lan Cloud

Swara 1000+ Proyek Rampung lan Isih Cacah…

Apa sing kita lakoni ing Pengembangan situs web khusus

Desain Perusahaan

Solusi desain desain standar sing dhuwur kanggo nganyarke bisnis menyang tingkat kelas donya.

Navigasi

Kita nyedhiyakake dhukungan navigasi lengkap kanggo situs web sampeyan kanthi gampang ditampilake.

Desain Kreatif

Kita nawakake layanan desain web sing luar biasa kanggo klien sing paling macem miturut syarat sing dibutuhake.

Kajelasan Konten

Kita ngirim dhukungan sing ditingkatake kanggo nampilake konten kanthi cara sing paling ringkes sing narik kawigaten, ngowahi lan nahan klien.

Tata responsif

Rampung desain responsif lengkap kanggo situs web sampeyan.

SEO Dioptimalake

Saben kaca bakal dioptimalake SEO miturut standar industri sampeyan lan mbantu sampeyan ngupayakake mesin telusuran sing dhuwur.

Paket Kita

Reregan lan Kualitas kanggo Sukses!

Regane Kanggo Kabeh Jenis Bisnis

dhasar

$200.00 / Taun

  • Desain responsif
  • Manajer Akun Desain
  • 01 - 7 Kaca
  • Perancang level 3
  • 2 Pilihan Desain
  • Penyerahan menyang SE populer
  • Desain khusus lan Unik
  • Hosting Shared gratis
  • Akses Panel Kontrol
  • Email Gratis (5 mail Ids / ruang 5 GB)

Standard

$400.00 / Taun

  • Desain responsif
  • Manajer Akun Desain
  • 07 - 12 Kaca
  • Perancang level 3
  • 3 Pilihan Desain
  • 5 révisi
  • Kiriman dhasar menyang SE populer
  • Desain khusus lan Unik
  • Hosting Shared gratis
  • Akses Panel Kontrol
  • Email Gratis (5 mail Ids / ruang 5 GB)

Professional

$600.00 / wulan

  • Desain responsif
  • Manajer Akun Desain
  • 12 - 20 Kaca
  • Perancang level 4
  • 5 Pilihan Desain
  • 10 révisi
  • 20 Gambar Signature
  • Kiriman dhasar menyang SE populer
  • Desain khusus lan Unik
  • Hosting Shared gratis
  • Akses Panel Kontrol
  • Email Gratis (5 mail Ids / ruang 5 GB)

Enterprise

$ Ayo Dhiskusi kanggo proyek khusus

We do

Website Designing
Situs web pembangunan
Pengembangan E-dagang
Mobile App Development
Marketing digital
Pengembangan Perangkat Lunak
Optimisasi Mesin Telusuri
Solusi khusus lan Solusi Cloud

Swara 1000+ Proyek Rampung lan Isih Cacah…

Contact Us

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Tahap ngrancang paling penting, amarga apa sing mutusake lan dijelaske ing kene menehi tahapan kanggo kabeh proyek kasebut. Sajrone tahap iki, tim ahli kita sesambungan karo klien lan menehi perhatian marang rinci lan syarat.
• Analisis Keperluan: Ngerti target target target, pamirsa target, panjaluk fitur rinci lan ngumpulake akeh informasi sing bisa kita kumpulake.
• Piagam Proyek: Piagam proyek ngrampungake informasi sing wis diklumpukake lan disepakati sadurunge. Dokumen kasebut biasane ringkes lan ora teknis banget, lan dadi referensi ing saindenging proyek kasebut.

• Peta situs: Peta situs rinci yen siyap kanggo pandhuan, pangguna pungkasan sing bisa ilang struktur utawa butuh informasi kanthi cepet.

• Kontrak sing netepake peran, hak cipta lan finansial. Iki minangka elemen penting ing dokumentasi lan kudu kalebu istilah pambayaran, klausa penutupan proyek, klausa mandeg, kepemilikan hak cipta lan wektu. Ati-ati atimu nganggo dokumen iki, nanging ringkes lan efisien.

DESIGN

Tahap desain yaiku babagan maju lan informasi sing diwatesi ing tahapan perencanaan. Pangiriman utama yaiku struktur situs sing didokumentasikake lan sing paling penting, perwakilan visual. Sawise fase desain wis rampung, proyek kasebut dadi luwih canggih, nanging ora ana konten lan fitur khusus.
Rencana kawat lan desain unsur ngrancang: Saiki, proyek sampeyan wis diwiwiti. Saiki kita miwiti ngrancang tata letak kanthi nggunakake kabel.
Deleng maneh lan disetujoni: Saiki, proses nyemak, tweaking lan nyetujoni moyoki teka nganti klien kita wareg karo desain kasebut.
Irisan lan kode bener XHTML / CSS Wektu coding. Slice Photoshop mock-up final, lan nulis kode HTML lan CSS kanggo desain dhasar. Elemen interaktif lan jQuery teka mengko: sapunika, tampa visual ing layar, lan pastikeun kanggo ngesahake kabeh kode kasebut sadurunge terus maju.

PEMBANGUNAN

Pangembangan kalebu akeh karya program, uga loading konten. Kita njupuk pendekatan sing strategis supaya alangan ing ngarep kanthi terus nyoba.
Kita mbangun kerangka pembangunan.
Cithakan kode kanggo saben jinis kaca
Mbangun lan nyoba fitur khusus lan interaksi: Kita seneng ngurus sadurunge nambah konten statis amarga situs web saiki menehi ruang kerja sing rapi lan durung rampung.
Isi karo konten.

Nguji lan verifikasi tautan lan fungsionalitas: Saiki kita mriksa situs nggunakake manager file minangka pandhuan, mlaku-mlaku ing saben kaca sing digawe, sing kalebu, kabeh saka kaca ngarep menyang kaca konfirmasi kiriman kanggo mesthekake yen kabeh wis mlaku kanthi bener lan kita ora kantun apa-apa kanthi visual utawa kanthi fungsi.

Kita njupuk bagean kasebut kanthi serius.
Tujuan utama fase peluncuran yaiku nyiyapake proyek kasebut kanggo tampilan umum. Iki mbutuhake polesan elemen desain, uji coba interaktif lan fitur jero lan sing paling penting, pertimbangan babagan pangguna.
Polishing: Tim kita ngerteni bagean saka proyek sing bisa dibersihake.
Sawise kabeh, kita pengin dadi bangga karo proyek iki kaya sampeyan, kaya klien kita.
Transfer menyang server live: Review babagan pungkasan proyek live saiki.
Tes: Saiki, kita bakal mbukak diagnosa pungkasan nggunakake kabeh alat sing kasedhiya: spell-checker, validator kode, pemeriksaan kesehatan situs web, check-link sing rusak, dll.
Priksa cross-browser lan Responsiveness: Tim kita bakal mriksa proyek kasebut ing pirang-pirang browser kayata IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari, iPhone, BlackBerry, lsp.

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni, antara liya, ing ngisor iki industri:

  • infrastructure
  • construction
  • Konsultasi Bisnis
  • Pharmaceuticals
  • Hospitality
  • F & B
  • tetanèn
  • Layanan Pelanggan
  • Teknologi & Digital
  • Pangiriman lan logistik
  • Produk lan Grosir produk
  • Real Estate
  • IT lan telekomunikasi
  • Layanan finansial lan perbankan
  • Perusahaan Dagang

Swara 1000+ Proyek Rampung lan Isih Cacah…

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' putih '] Panjaluk Saiki [/ fc]

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan