Mlebu

🔍
en
X

Solusi CRM

SOLUSI CRM kanggo klien kita

Solusi CRM Terjangka lan Paling Apik

Apa Sampeyan Entuk:

  • Kabeh telpon ing sak panggonan
  • 24 ngawasi jam
  • Wangsulan lan ngawasi otomatis
  • Siji wektu Nggawe ragad $ 100

Kirim Keperluan Kudu Ngerti

Apa kita

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

1000 + Proyek

Solusi Imigrasi: 22,156

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 742

Klien Internasional

Résolusi Hukum: 19,132

11 taun pengalaman

1,000 + Proyek

reregan kompetitif

Ragad Competitive

Solusi Kita Kalebu

Atas struktur lan syarat perusahaan sampeyan menehi paket CRM Solution lan ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyakake Solusi CRM sing disesuaikan uga.

Layanan Imigrasi

Manajemen Proyek & Tugas

Tim sampeyan bisa nggawe ruang kerja kanthi kabeh informasi sing kasedhiya ing tengah. Dheweke bisa nggawe tugas kanggo awake dhewe utawa wong liya. Manajer bakal entuk akses menyang laporan kanggo kabeh tingkat.

Jaringan sosial

Jaringan sosial

Tim lan pelanggan sampeyan bisa komunikasi liwat email nanging uga bakal bisa komunikasi liwat jaringan media sosial sing paling apik. Kabeh ana ing sawijining panggonan.

Telepon Chat, Chatbots & Video

Telepon Chat, Chatbots & Video

Sampeyan bakal bisa nggawe saluran, klompok lan chatbots sing ngaktifake interaksi ing organisasi lan uga kanggo para pelanggan.

dokumen

dokumen

Sampeyan bisa duwe dokumen ing sak panggonan supaya bisa kasedhiya ing tim sampeyan lan uga bisa dituduhake karo klik tombol karo pelanggan.

Panyimpen file, Editing & Manajemen

Panyimpen file, Pengeditan & Manajemen

Kanthi solusi awan sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo serep lan nyimpen file ing lingkungan maya sing aman. Solusi bisa diwenehake ing prasarana dhewe lan uga nganggo solusi hosting awan eksternal.

Tanggalan & Perencanaan

Tanggalan & Perencanaan

Kabeh ing siji sistem. Sampeyan bisa ngadeg dhewe utawa liwat Google Calendar utawa Microsoft Outlook.

Integrasi Email

Integrasi Email

CRM bisa diintegrasi karo Google Mail, Microsoft Exchange utawa server email SMTP utawa POP, sing diowahi dadi Lead in CRM.

Solusi Pusat Hubungi

Solusi Pusat Hubungi

Paket CRM ekstensif kanggo Pusat Hubungan sing cocog kanggo dhukungan hubungan lan departemen penjualan. Gawe laporan, corong penjualan, invoice, generasi tiket lan liya-liyane.

VOIP Layanan telpon lan PBX

VOIP Layanan telpon lan PBX

Telpon sing metu lan mlebu saka desktop utawa liwat SIP-telpon utawa Mobile sampeyan. Sampeyan bisa nelpon outbound menyang baris seluler utawa tanah ing saindenging jagad kanthi regane murah banget.

Manajemen Sumber Daya Manusia

Manajemen Sumber Daya Manusia

Macem-macem alat kanggo ndhukung Dinas Sumber Manungsa, kanthi fungsi sing kaya; Rawuh, njaluk lan menehi godhong, klaim biaya, pitungan gaji kanggo sawetara jeneng.

Integrasi situs web

Integrasi situs web

Solusi CRM bisa digabung langsung karo situs web sampeyan kanggo dhukungan pelanggan lan generasi timbal.

Kutipan lan Generasi Invois

Kutipan lan Generasi Invois

Sampeyan lan tim bisa ngasilake Quote lan invoice langsung liwat CRM sampeyan, sing nggawe urip luwih gampang dibandhingake karo sistem tradisional.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan pelanggan

Sampeyan duwe hak bebas nyedhiyakake sistem dhukungan pelanggan sing kuat kanggo pelanggan kanggo nggawe dokumen lan nyathet panjaluk lan solusi klien kanthi tanpa gangguan.

Miwiti

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Perkembangan lan implementasi tecnology Blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita uga minangka pambuka, mula, kita ngerti syarat, ngrancang lan latihan sing dibutuhake, lara. Kita mbantu, dhukungan lan mentor Start-up kanggo mindhah ing arah sing tepat ing pigura wektu paling cepet kanthi biaya sing paling murah.

wiwitan-banner

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Nyekel Tangan

Nyekel Tangan

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Dhukungan Client Client

Dhukungan Client Client

inkubasi & pendanaan

Inkubasi & Pembiayaan

Kita duwe jaringan investor internasional sing gedhe banget, mula iku, minangka dhukungan, kita uga mbantu nyambungake wiwitan kanthi calon investor.

Program Partnership

Program kemitraan-program

Rencana Bisnis Alternatif, Ora dibutuhake investasi, partner karo kita

Kesempatan kanggo adol / ngrujuk lan mbentuk tim dhewe lan entuk.

  • Ora dibutuhake investasi
  • Bentuk tim sampeyan ing endi wae ing jagad iki
  • Entuk Dhukungan Ekspansi Bisnis nganti $ 2000

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan