Outsourcing akun

Solusi Internasional lan Dipercaya kanggo kabeh Kabutuhan lan Akuntansi

  • Accounting lan Bookkeeping
  • Layanan audit lan Advisory
  • Registrasi VAT / VIES
  • VAT lan tundhuk pajak

Accounting lan Bookkeeping

Layanan Bookkeeping lan gaji kanggo bisnis kabeh ukuran. Priksa, ngurutake lan ngrekam transaksi keuangan saben dina lan ngatur prekara gaji lan pajak sampeyan.

Saran kanggo Asing Akuntansi

Kita menehi saran babagan masalah accounting sing ora bisa dingerteni karo klien lan nerangake apa prinsip akuntansi sing digunakake.

Penyiapan Keuangan Keuangan

Persiapan akun manajemen periodik, yen dibutuhake, kalebu akun bathi lan rugi periodik, pernyataan aliran awis, lembaran imbangan lan uji coba keuangan taunan.

Pajak lan Registrasi Pajak liyane

Pitulungan kanthi VAT cepet lan registrasi Pajak liyane ing kabeh negara kaya sing kasebut ing Jurisdiction.

Nyiapake Proyeksi Keuangan

Persiapan unjuran keuangan kanggo proses perencanaan bisnis jangka panjang, anggaran anggaran lan aset.

Link antarane panguwasa pajak lan klien

Tumindak minangka link antarane panguwasa pajak lan klien kanggo tundhuk lancar.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kita ing Million Maker liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Financial menehi layanan pribadi sing cocog banget lan cocog miturut kabutuhan lan syarat tartamtu. Kita nyedhiyakake layanan kasebut kanggo sing mbayar lan bisnis pajeg Individu, manawa perusahaan ukuran cilik / medium / gedhe.
Layanan kita kalebu: pitungan gaji, ngisi ngasilake pajak, registrasi Id pajak, akun akuntansi lan pamrentahan, nyiapake pernyataan keuangan, audit, saran babagan prakara akuntansi lan uga HR khusus.

  • infrastructure
  • construction
  • Konsultasi Bisnis
  • Pharmaceuticals
  • Hospitality
  • F & B
  • tetanèn
  • Layanan Pelanggan
  • Teknologi & Digital
  • Pangiriman lan logistik
  • Produk lan Grosir produk
  • Real Estate
  • IT lan telekomunikasi
  • Layanan finansial lan perbankan

Saben yurisdiksi duwe aturan lan tanggal pungkasan, gegayutan, akunting lan jangka wektu kanggo ngirim bali pajak, Kita hubungi klien ing wektu sing pas kanggo menehi kita dokumen sing dibutuhake kanggo nggambar akun kasebut.

Kanggo nyiapake pernyataan keuangan sing bener, nyedhiyakake posisi finansial, kinerja lan posisi entitas sampeyan, dokumen ing ngisor iki dibutuhake:

  • Pernyataan akun bank perusahaan
  • Kahanan panrimo
  • Slip sales
  • Contracts
  • Tuku panrimo
  • Invoice Sales
  • Dokumen etangan
  • Kontrak sewa
  • Dokumen sing ana hubungane karo aset lan utang

Milyar Makers liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Financial ngatur portofolio banget saka mbayar pajeg individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh yurisdiksi kanthi klien baleni kanthi rezeki hubungan jangka panjang karo klien kita. pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika (Negara 28)
  • Uruguay

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' putih '] Panjaluk Saiki [/ fc]

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan