Mlebu

🔍
en
X

Kebijakan Privasi

Tujuan kanggo Kebijakan Kita yaiku kanthi jelas kanggo nerangake kanthi ringkes lan kanthi ringkes, transparan lan intelektual, kepiye ngatur data pribadhi. Data pribadhi bisa dipikolehi ing kerangka ngirim layanan, proses pilihan, panrima layanan sing diwenehake utawa sampeyan ngatur data kasebut nalika sampeyan ngunjungi situs web. Kawicaksanan kita njamin nglindhungi hak-hak sampeyan, kerahasiaan lan keamanan informasi sing diwenehake marang kita, sesuai karo kewajiban sah sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi data pribadi lan utamane, selaras karo kewajiban transparansi. Ing kasus sing luar biasa, kita bisa nggunakake data pribadi kanggo ngleksanani utawa mbela hak ing proses legal.

Kita Bisa Nuduhake Data Pribadi nganggo

  • Perusahaan Grup Kita.
  • Administrasi lan Badan Umum nalika pajak, tenaga kerja, keamanan sosial utawa undang-undang liyane sing dibutuhake.
  • Kemungkinan majikan, agensi rekrutmen, mitra pihak katelu, papan pangreksan kerja lan agregator kesempatan kerja kanggo nambah kemungkinan sampeyan entuk kiriman profesional sing cukup.
  • Perusahaan sing ngisi pamrosesan data, kayata supplier sing nyedhiyakake layanan kanggo kita minangka konsultan eksternal lan penasihat profesional, pengacara, juruaudit, akuntan, bank / institusi finansial, spesialis komputer, agen imigrasi, pamrentah referensi, kualifikasi lan kapercayan pidana nalika muncul lan salaras karo ukum.
  • Transfer data internasional uga bisa tumindak sadurunge tumindak sing bakal kita tindakake APP, Klausa Kontrakualitas standar sing diadaptasi dening Komisi Eropa lan Perisai Kesatuan UE-USA kanggo njamin manawa transfer kasebut ditindakake menyang negara-negara sing ora duwe keputusan kecukupan saka Komisi Eropa. Ing kasus apa wae, pihak katelu sing dituduhake data karakter pribadhi sadurunge wis konfirmasi ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cukup kanggo perlindungan sing bener.
  • Pambocoran digawe dening kita kanthi rahasia utawa liya miturut hukum. Kita njupuk langkah sing cukup kanggo kahanan supaya manawa pihak katelu sing kita nyritakake informasi pribadhi uga ngatasi informasi pribadhi selaras karo GDPR lan Undhang-undhang Kebijakan.

Perlindhungan Data Pribadi

Kita ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing perlu kanggo njaga keamanan lan tingkat rahasia sing dibutuhake babagan data pribadi sing diproses lan uga, nggawe mekanisme sing dibutuhake supaya bisa paling apik, panggunaan sing ora bener, akses ora sah, modifikasi sing ora resmi, mbusak lan ora sah kelangan data

Kebijakan privasi iki ditrapake kanggo www.millionmaker.com, kang diduweni lan dilakokno dening MM LLC. Kabijakan privasi iki nggambarake kepiye cara nglumpukake lan nggunakake informasi pribadhi sing diwenehake ing situs web. Uga nerangake pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan babagan panggunaan informasi pribadhi, lan carane sampeyan bisa ngakses lan nganyari informasi iki.

1. Informasi koleksi lan panggunaan

Kita ngumpulake informasi pribadi ing ngisor iki.

  • Informasi kontak, kayata jeneng, alamat email, alamat layang lan nomer telpon.
  • Informasi tagihan, alamat babagan omah lan alamat tagihan.
  • Informasi babagan bisnis sampeyan, kayata jeneng perusahaan, alamat, jinis bisnis lan pemilik / ahli waris.
  • Informasi sing sampeyan pilih kanggo situs Proyek, klasifikasi, jaringan sosial, real estate, lan layanan liyane dadi pilihan kanggo sampeyan lan kita ora njupuk tanggung jawab babagan iki.
    Kita bisa uga ngumpulake informasi pribadi saka pihak katelu nalika sampeyan nambah jeneng panuku, penjual, panyedhiya layanan, pemegang saham utawa ahli waris ing borang pesenan. Koleksi informasi sing bisa dingerteni saka pihak katelu bisa uga kudu diproses lan ndhaptar pesenan kanggo produk utawa layanan tartamtu. Kita ora bakal nggunakake informasi iki kanggo tujuan komersial liyane. Iki pihak katelu bisa hubungi kita ing info@milyunmaker.com kanggo njaluk kita mbusak informasi iki saka database kita.

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanggo:

  • Rampungake pesenan sampeyan.
  • Kirim konfirmasi pesenan.
  • Netepake kabutuhan bisnis kanggo nemtokake produk sing cocog.
  • Kirimake produk utawa informasi sing dijaluk.
  • Nanggapi panjaluk layanan pelanggan.
  • Kirim komunikasi.
  • Tumindak kanthi sregep.
  • Mbales keprihatinan lan pitakonan.

2. Nuduhake informasi

Kita bakal / bakal nuduhake informasi pribadi karo pihak katelu mung sing diterangake ing kabijakan privasi iki. Kita ora bakal adol informasi pribadhi klien kanggo pihak katelu.

Penyedia layanan

Sampeyan bisa uga menehi informasi pribadi kanggo perusahaan sing nyedhiyakake layanan kanggo mbantu kita kegiatan bisnis (umpamane; ngolah pesenan / pambayaran, layanan imigrasi, layanan visa, ijin kerja, konsultasi pendidikan, tuku / adol bisnis sing wis ana, ndhaptar bisnis, lisensi, mbukak akun bank, outsourcing akun utawa kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan). Perusahaan iki sah nggunakake informasi pribadhi mung prelu nyedhiyakake layanan iki.

Pigura

Sawetara kaca kita nggunakake "teknik pembaruan" kanggo menehi konten menyang lan saka panyedhiya layanan (kayata prosesor pembayaran) nalika njaga tampilan lan rasa situs iki. Sampeyan kudu dingerteni manawa sampeyan nyedhiyakake informasi pribadi kanggo pihak katelu iki lan ora www.millionmaker.com.

Penafian hukum

Kita bisa uga nyritakake informasi pribadi:

  • Kaya sing dijaluk dening ukum, kayata kanggo milu sepina, utawa proses hukum sing padha.
  • Yen kita percaya, kanthi yakin, pambocoran kasebut kudu nglindhungi hak-hak kita, nglindhungi keamanan utawa keslametan wong liya, nyelidiki penipuan utawa nanggapi panjaluk pamrentah.
  • Yen kita melu penggabungan, akuisisi, utawa adol kabeh utawa bagean saka aset kita (ing ngono sampeyan bakal dikabari liwat email lan / utawa kabar penting ing situs web kita babagan pangowahan utawa panggunaan informasi pribadi , uga, pilihan sing sampeyan duwe babagan informasi pribadhi).
  • Kanggo pihak katelu liyane, kanthi idin sadurunge.

3. keamanan

Kita setya nyedhiyakake keamanan lan privasi paling dhuwur. Kabeh tumindak online, kalebu ngolah pembayaran kertu kredit, kanthi nggunakake teknologi kanthi aman, didhukung dening browser sampeyan, sing ndhelik kabeh informasi sing dikirim menyang kita. Kita kudu ngati-ati kanggo nglindhungi informasi pribadhi saka kerugian, ngeculake, akses ora sah, nyalahi panggunaan, pangowahan utawa karusakan lan njaga informasi pribadi mung kanggo tujuan sing diwenehake sampeyan.

Pratelan GDPR (Peraturan Perlindungan Data Umum)

Kanggo nglindhungi informasi pribadi sing penting, kabeh data sing disimpen ing basis data kita, kanthi online utawa offline, bakal dilindhungi selaras karo GDPR EU (UU Peraturan Perlindungan Data Umum menyang UU Uni Eropa), sing diwiwiti kanthi lengkap tanggal 25 Mei 2018.

MM LLC ora ngoleksi lan ngolah data kajaba diwenehake kanthi sukarela. We janji supaya ketat ngetutake standar keamanan internasional lan proteksi privasi.

Kita mung ngirim sampeyan informasi sing paling relevan ing Layanan Imigrasi, Layanan Pendhidhikan, Layanan Perusahaan, Pajak lan Auditing, Kesempatan Bisnis, sing dipilih dening tim profesional sing darmabakti, sing dadi wong sing ngormati privasi informasi pribadi.

4. Teknologi nglacak / cookie

A cookie file teks cilik sing disimpen ing komputer pangguna kanggo cathetan tetep. Kita nggunakake cookie ing situs iki. Kita ora ngubungake informasi sing kita simpen ing cookie menyang informasi sing bisa dingerteni pribadi sing sampeyan kirim nalika ing situs iki.

Kita nggunakake cookie ID sesi lan cookie sing terus-terusan kanggo nglacak prilaku pangguna lan nyimpen informasi sing diwenehake. A cookie sesi sesi kadaluarsa nalika nutup browser sampeyan. A cookie sing tetep ana ing hard drive sampeyan sajrone wektu sing luwih suwe. Sampeyan bisa ngilangi cookie sing terus-terusan kanthi nderek pituduh sing diwenehake ing direktori "pitulung" browser internet. Yen sampeyan nolak cookie, sampeyan isih bisa nggunakake situs iki, nanging kemampuan sampeyan nggunakake sawetara wilayah ing situs iki bakal diwatesi.

Targeting prilaku / target maneh

Kita kerja sama karo jaringan iklan pihak katelu kanggo nampilake pariwara ing situs kita utawa kanggo ngatur pariwara ing situs liyane. Mitra ad-jaringan kita nggunakake cookie lan beacon web kanggo ngumpulake informasi sing ora bisa dingerteni babagan kegiatan sampeyan ing situs web lan situs web liyane, kanggo menehi sampeyan iklan sing adhedhasar target sampeyan.

Lampu web / gif web

Kita nggunakake teknologi piranti lunak sing diarani gifs (aka web beacon) kanggo mbantu ngatur konten sing luwih apik ing situs web kanthi menehi informasi apa konten sing efektif. Gif sing jelas yaiku grafis cilik kanthi identifikasi unik, padha karo fungsi kanggo cookie lan digunakake kanggo nglacak gerakan online pangguna web. Beda karo cookie, sing disimpen ing hard drive komputer pangguna, gif sing cetha bakal dipasang ing kaca web lan babagan ukuran mandeg ing pungkasan ukara iki. Kita ora ngiket informasi sing diklumpukake nganggo gif sing jelas menyang informasi sing bisa dingerteni klien.

File Analytics / log

Kita ngumpulake informasi tartamtu kanthi otomatis lan nyimpen ing file log. Informasi kasebut kalebu alamat protokol internet (IP) sampeyan, jinis browser, panyedhiya layanan internet (ISP), ngrujuk / metu kaca, sistem operasi, perangko tanggal / wektu, lan data klik aliran.

Kita nggunakake informasi iki, sing ora ngenali pangguna individu, kanggo nganalisa tren, ngurus situs, nglacak gerakan pangguna ing situs lan ngumpulake informasi demografi babagan basis pangguna kita. Kita ora ngubungake data sing dikumpulake kanthi otomatis iki kanggo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi.

Panganggone teknologi ranging dening panyedhiya layanan, mitra teknologi utawa aset pihak katelu liyane ing situs kita (kayata sing melu nelusuri sukses iklan) ora dijamin karo kabijakan privasi iki. Partai katelu iki bisa nggunakake cookie, gif, gambar lan skrip sing bisa mbantu supaya bisa ngatur isi luwih apik ing situs iki. Kita ora entuk akses menyang utawa ngontrol teknologi kasebut. Kita ora ngiket informasi sing diklumpukake dening pihak katelu iki kanggo informasi pelanggan utawa pangguna sing bisa dingerteni pangguna.

5. keamanan

Keamanan informasi pribadi penting banget kanggo kita. Yen sampeyan ngetik informasi sensitif (kayata kertu kredit, akun bank utawa informasi bisnis properti), kita kudu nyalurake informasi kasebut kanthi nggunakake teknologi lapisan soket (SSL).

Kita ngetutake standar sing ditrima kanggo nglindhungi informasi pribadhi sing dikirim kanggo kita, nalika nular lan nuli nampa. Nanging, ora ana cara transmisi liwat Internet utawa metode panyimpenan elektronik, sing aman 100%. Dadi, kita ora bisa njamin keamanan sing mutlak. Yen sampeyan duwe pitakon babagan keamanan ing situs, sampeyan bisa hubungi kita ing info@milyunmaker.com.

6. Informasi tambahan

Link menyang situs pihak katelu

Situs iki kalebu link menyang situs web liyane sing prakteke privasi beda karo kita. Nalika ngirim informasi pribadhi menyang situs kasebut, informasi sampeyan diatur miturut kabijakan privasi. Kita ngajak sampeyan maca kanthi maca kabijakan privasi situs web sing dibukak.

Widget media-media

Situs web kita kalebu fitur sosial-media (umpamane, facebook, twitter, etc) kaya sing kasebut ing situs web lan widget kayata "Share This") utawa program mini interaktif. Fitur kasebut bisa ngumpulake alamat IP sampeyan lan kaca sing sampeyan kunjungi ing situs iki, lan bisa nyetel cookie supaya fungsi bisa mlaku kanthi bener. Fitur lan widget sosial-media salah siji tuan rumah dening pihak katelu utawa langsung dadi tuan rumah ing situs web kita. Interaksi karo fitur kasebut diatur miturut kebijakan privasi perusahaan sing nyedhiyakake dheweke.

Testimoni

Kita bisa nampilake paseksen pribadi pelanggan sing puas, saliyane kanggo endorsi liyane, ing situs iki. Kesaksian kasebut ditarik saka panyedhiya layanan pihak katelu, sing bisa njaluk informasi pribadhi, kalebu jeneng lan alamat email. Sanajan ora ngirim informasi sing bisa dingerteni ing situs iki, yen sampeyan pengin nganyari utawa mbusak paseksen, hubungi pengontrol data.

Owah-owahan kanggo kebijakan iki

Kita bisa uga nganyari kabijakan privasi iki kanggo nggambarake pangowahan babagan praktik informasi. Yen nggawe owah-owahan materi, kita bakal menehi kabar kanthi notifikasi ing situs iki sadurunge owah-owahan dadi efektif. Kita ngajak sampeyan mriksa maneh kaca iki kanggo informasi paling anyar babagan praktik privasi.

Catetan* Minangka kebijakan, kita ora nuduhake utawa adol data klien kita karo pihak katelu, nganti lan kajaba layanan sing dipilih wis diproses liwat mitra, kanca, panyedhiya layanan. Rincian sampeyan tetep rahasia kaya karo Kebijakan Privasi.

manuk

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kita entuk pengalaman taun kanggo nyempurnakake spesialisasi lan asosiasi internasional lan kemitraan kanggo menehi layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo ngasilake sistem sing luwih apik, disesuaikan lan disesuaikan.

Iku kanggo sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan tujuane kanthi lengkap sadurunge ngrembug opsi utawa kesempatan potensial.

Liwat pengalaman sing akeh lan macem-macem layanan sing diwenehake dening perusahaan, nulungi individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan liwat keahlian khusus kanggo relokasi, nyengkuyung, nggedhekake lan tuwuh, kita bakal entuk posisi sing apik kanggo nuntun sampeyan menyang dalan sukses. Apa sampeyan pengin relokasi, gabung lan akuisisi utawa nggoleki proses kantor mburi, nggoleki ibukutha utawa mitra strategis utawa nggoleki rencana kasuksesan generasi, konsultasi finansial lan dhukungan, utawa golek layanan real estate utawa layanan sing gegandhengan karo imigrasi. utawa pendidikan ing luar negeri utawa solusi IT kita bisa nulung sampeyan ing kabeh layanan sing ana kanggo ndhukung

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung karo proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses jangka pendek lan jangka panjang kanggo awake dhewe. Nanging, nalika biaya saya mundhak lan kepatuhan nggawe tantangan sing luwih gedhe, sampeyan bakal isih mikir kepiye sampeyan bakal terus slamet - apike bakal terus - sajrone jaman anyar iki.

Langkah Kita dening Langkah Pendapat - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis / Koperasi.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Saran finansial lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Kabeh Layanan lan SolusiPenting banget kanggo milih mitra sing cocog kanggo tujuan lan cita-cita sampeyan, kita ing Million Makers disiapake supaya bisa sukses.

Klien Kita minangka kulawarga lan kita tansah siyaga klien kanthi empati lan sabar supaya bisa sukses.
Kabeh Layanan lan SolusiMillion Makers minangka panyedhiya solusi mandeg, kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan disesuaikan kanggo individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan sing mbantu sampeyan ora mung ing njero omah nanging uga sacara internasional kanggo masalah sing ana hubungane karo imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, ijin kerja, ijin omah , kewarganegaraan, pendhidhikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, penempatan internasional, solusi HR sing disesuaikan, dodolan lan tuku bisnis, CRM Solutions, gerbang pembayaran, pembentukan perusahaan ing 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji aplikasi wujud, lisensi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, ekspansi internasional, layanan hukum, evaluasi bisnis, penasihat legal, konsultasi finansial, penasihat real estate, ngowahi konsulat, peralatan lan finansial modal kerja, amarga tekun lan netepi, kita uga duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake Solusi IT khusus kaya pangembangan Web, Eco Solusi mmerce, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan pangembangan teknologi Blockchain kanggo sawetara sawetara kanthi rega sing kompetitif ..

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

banking

Proses Bisnis-Proses

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur-lan-Konstruksi

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Education

Pangan & Minuman

Food & Beverage

Health Care

Health Care

Manufacturing

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

insurance

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Riset & Pengembangan

insurance

insurance

Industri Crypto

Industri Crypto

Telekomunikasi

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

Produksi & Riset Pertanian

automobile

automobile

Kita nyedhiyakake layanan lan dhukungan ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi nglamar sampeyan ing dalan wutah.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan