Mlebu

🔍

EN

X

Program Partnership

Kemitraan, afiliasi lan franchise

Kita nyedhiyakake kesempatan bisnis menyang:

  • ● Program kemitraan
  • ● Program mitra
  • ● Program pemasaran mitra
  • ● Kesempatan waralaba

Ora dibutuhake investasi

Nggawa tim sampeyan lan entuk insentif.

Kudu ngerti Register

We welcome mitra, afiliasi, franchise kanggo program kemitraan, program afiliasi, kesempatan kemitraan, kesempatan bisnis, kesempatan afiliasi, kesempatan bisnis afiliasi, pemasaran afiliasi lan program pemasaran afiliasi kanggo perusahaan afiliasi lan jaringan afiliasi, sekaligus uga nyedhiyakake kesempatan kanggo franchise ing program franchise, kesempatan franchise, peluang bisnis franchise lan peluang bisnis franchise.

Investasi Nol | Komisi inggil | Dhukungan Tim

Rekrut tim sampeyan ing endi wae ing jagad iki

Ringkesan Program Kemitraan

Entuk Dhukungan Ekspansi Bisnis nganti $ 2000 sawise 3 dodolan sukses lan berkualitas, sing ditrapake kanggo, Program Waralaba, Program Partnership lan Program Partner.

Kita nyedhiyakake kesempatan kemitraan global nggawe kesempatan mitra lan Franchise ing macem-macem layanan, kayata: Konsultasi Bisnis, Layanan Imigrasi, Konsultasi Kulawarga, Nasihat Hukum, Nasihat Strategik, Konsultasi Keuangan, Layanan Imigrasi Investor, Konsultasi Bisnis, Bantuan Visa, Konsultasi Proyek , Pemrograman lan Pematuhan, Formulir Perusahaan, Pitulungan Visa, Outsourcing Accounting, Registrasi Tandha Perdagangan, Pembukaan Akun Bank, Penasihat Real Estate, Outsourcing HR, Kepala Buru, Akuisisi Bakat, Konsultasi Pendhidhikan, Layanan IT, Kesempatan Bisnis, Pengiraan Bisnis.

Tujuan lan visi kita nyedhiyakake macem-macem kesempatan bisnis sing ora mbutuhake investasi modal lan kanggo mbangun lan njaga kemitraan jangka panjang lan hubungan karo pamilik Bisnis, Penasihat Pajak & Akuntan Chartered, Pengacara & Praktisi Hukum, Konsultan Bisnis, Perusahaan Keuangan, Asosiasi Perdagangan, Lancer Gratis, Perantara trampil, panyedhiya layanan korporat, Panyedhiya Layanan Imigrasi lan pelanggan biasa saka saindenging jagad. Kita nyedhiyakake latihan sing dibutuhake lan khusus kanggo layanan klien. Kita ngatur lan layanan marang para klien atas jenenge, yen dibutuhake.

Kemitraan, mitra, kesempatan kemitraan, afiliasi, pemasaran afiliasi, waralaba, kesempatan waralaba

Dhukungan kanggo mitra, afiliasi lan franchise

Monetisasi kontak lan saindenging jagad

Sampeyan bisa nggunakake pengalaman internasional kanggo klien lan uga kanggo tim sampeyan monetisasi kontak lan global kanggo nyedhiyakake, layanan, kayata, layanan imigrasi, layanan konsultasi bisnis kaya, formasi perusahaan, pembukaan akun bank, konsultasi pendidikan, konsultasi gateway pembayaran, kerja pitulungan idin, pitulungan real estate, konsultasi sumber daya manungsa, program imigrasi investor, pitulungan imigrasi bisnis, solusi IT, kantor virtual, layanan VoIP, kalebu, lan nomer virtual internasional, solusi CRM, layanan hukum lan liya-liyane.

Rekrut tim sampeyan dhewe lan gunakake jaringan sampeyan

Sampeyan lan tim bisa ngrujuk adol layanan sing dilayani profesional sing dadi master ing lapangan kasebut menyang kanca, kolega, klien sing ana.
"Ngasilake klien liwat metodologi generasi timbal tradisional lan online."

Gawe Pitunjuk lan internasional

Kita nyedhiyakake pelatihan kanggo mitra, franchise lan afiliasi, uga template lan spanduk lan materi promosi liyane, diadaptasi kanggo, pasar kanggo promosi layanan lan online. Kita bebarengan bisa nggarap lan ngrancang kampanye tartamtu khusus kanggo sarat sampeyan.

Dhukungan Latihan

Sampeyan bisa ngrekrut tim utawa internasional, supaya sampeyan entuk luwih akeh babagan bisnis sing ditindakake dening tim.
* Kita ora mbukak skema MLM, ora mung rujukan kanggo ngubungi biaya.

Dhukungan Marketing

Tim ahli kanggo saben layanan tartamtu bakal nglatih, nuntun lan ngewangi sampeyan, klien lan tim sampeyan kanggo nggawe manawa sampeyan sukses, kita uga bisa ngatasi klien utawa ing papan liya kanthi langsung kanggo sampeyan lan uga njaga rahasia jeneng sampeyan, yen dibutuhake.

Nyewa tim sampeyan dhewe

Sampeyan nyedhiyakake layanan langsung menyang klien lan uga menehi kesempatan kanggo nyewa tim lan entuk bisnis sing ditindakake utawa internasional.

Poin Penting:

  • Sawise panjaluk aplikasi kemitraan disetujoni, mitra, afiliasi utawa waralaba diwenehake papan penghasilan kanggo layanan sing diwenehake kanggo miwiti usahane.

  • Ora perlu investasi kanggo miwiti tim bisnis lan merekrut.

  • Bisnis sing ditindakake dening sampeyan utawa tim utawa ing saindenging jagad.

  • Kita menehi platform kanggo adol lan pasar layanan lan menehi latihan kanggo nggawe bisnis.

  • Nalika ngrujuk anggota tim sampeyan, sampeyan bakal entuk 3% saka penghasilan rujukan. "Ora ana watesan jumlah anggota tim."

  • Nalika rekrut langsung, sampeyan entuk 2% saka penghasilan rujukan. “Nggawe potensial entuk bathi kanggo sampeyan.

  • Amarga tim sampeyan terus tuwuh kanthi rekrut langsung, mitra (sampeyan) entuk 1% saka penghasilan.

Mlebu Register

Sapa sing Bisa Nggabungake Program Mitra lan Program Referensi

Program kemitraan kita wis dirancang kanggo nyedhiyakake bisnis lan entuk kesempatan kanggo kabeh wong manawa wong kasebut duwe pamilik bisnis, profesional utawa freelancer utawa ibu rumah tangga.

Ndhaptar lan disetujoni.

  • Influencers

    Influencer biasane nggunakake program kemitraan kanggo entuk komisi lan bonus.

  • Non-Influencer

    Kita nawakake fasilitas kanggo pihak liya sing ora bisa pengaruh, supaya bisa nggawe tim dhewe.

  • Pamilik Bisnis

    Pamilik bisnis kanthi efektif nggunakake program mitra kanggo miwiti bisnis anyar lan nambah layanan menyang buket produk lan layanan.

  • pelanggan

    Klien uga bisa kerja sama lan entuk bathi kanggo klien sing dirujuk lan uga nggawe tim dhewe.

  • Freelancer

    Program mitra bisa dimanfaatake kanthi efektif dening para freelancer kanthi promosi layanan kita. Bisa nalika sampeyan pengin!

  • Penasihat Pajak & Chartered

    Tambah tekan sampeyan lan ing wektu sing padha kita bisa kolaborasi kanggo nyedhiyakake layanan sampeyan.

  • Pengacara & Praktisi Hukum

    Pengacara & Praktisi Hukum bisa kerja sama karo kita kanggo nyedhiyakake layanan kanggo para klien.

  • Asosiasi Perdagangan

    Kita nyedhiyakake layanan ing meh kabeh wilayah ing jagad iki kalebu kanthi kolaborasi, layanan bisa dimanfaatake dening kalorone pihak.

  • Operator Plancongan

    Kanthi kolaborasi karo kita, sampeyan bisa menehi saran lan adol layanan menyang klien sing wis ana lan nambah penghasilan.

  • Konsultan Bisnis

    Kanthi kolaborasi karo kita, sawetara layanan sing ditawakake kanggo klien sing wis ana bisa ditambah.

  • Ibu rumah tangga

    Program afiliasi bisa dimanfaatake kanthi efektif dening ibu rumah tangga kanthi promosi layanan kita ing wektu senggang.

  • Penyedhiya Layanan Imigrasi

    Panyedhiya Layanan Imigrasi bisa nambah jangkauan lan nambah buket saka Negara kanggo klien.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Keuntungan program kemitraan kita

Ditrapake kanggo layanan sing disedhiyakake lan global

  • INTERNASIONAL

    Nyedhiyakake layanan internasional.

  • TU PUKANG TANGGO

    Siji Panyedhiya Layanan kanggo kabeh layanan.

  • INVESTASI ZERO

    Ora ana investasi sing dibutuhake kanggo miwiti.

  • Nggawe tanggapan

    Ora ana watesan kanggo tim rujukan.

  • LATIHAN LAN NGANGGO TANGAN

    Latihan khusus kanggo layanan klien sampeyan.

  • PANAMPUNG INTERNASIONAL

    Penerimaan mitra lan afiliasi lan ing endi wae.

  • LAYANAN PRIBADI

    Layanan khusus lan pitulungan rinci.

  • PEMBAYARAN JAMINAN

    Bayari adol lan adol tim

  • PEMBAYARAN BULANAN

    TANPA HOLDS. Pembayaran saben wulan kanggo penghasilan wulan sadurunge.

  • PABNGET SLAB

    Kabeh papan penghasilan kanggo saben layanan, langsung ing Dashboard.

  • TINDAK KANGGO KANGGO

    Kita ngatasi kabeh dokumen kanggo sampeyan lan klien.

  • KALUBÈRANAN

    Kita ngatasi klien sampeyan tanpa nyebut jeneng sampeyan (yen dibutuhake).

Entuk ilustrasi kanggo mitra, afiliasi, franchisee lan rujukan

Penafian * Tokoh lan nilai ing ndhuwur mung ilustrasi lan ora bakal nggambarake penghasilan sing nyata. Pangentukan total gumantung saka Layanan sing adol Partner lan pasar lan gumantung saka Penutup Akhir lan pambayaran pungkasan sing ditampa saka klien sing dirujuk.

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Mcare

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

  • Layanan pribadi

    Kita nyedhiyakake dhukungan khusus kanggo afiliasi lan waralaba.

  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

    Didhukung karo pengalaman program kemitraan internasional lan persyaratan hukum, kita nggawe solusi paling apik.

  • Ragad Competitive

    Program kemitraan nawakake rega terjangkau kanggo para klien kanthi tingkat kasuksesan sing dhuwur.

  • Keahlian industri sing kuwat

    Wis pirang-pirang taun pengalaman ngladeni mitra kanggo ndhukung klien lan tim.

  • Kasugihan Pengalaman

    Tim sing duwe pengalaman kanthi ngatasi masalah sing paling rumit.

  • Titik Kontak Gampang

    Bakal ana wong sing dialokasikan ing akun sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan paling apik marang klien.

  • Kesadaran Budaya sing Unik

    Kita duwe pengalaman internasional kanggo mitra layanan kalebu, ngewangi afiliasi saka saindenging jagad.

Negara sing didhukung kanggo mitra, afiliasi, franchisee lan rujukan

Layanan tambah nilai sing diwenehake dening program francais, program afiliasi lan program kemitraan kanggo kesempatan francais, kesempatan afiliasi lan kesempatan kemitraan.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

Sanggahan kanggo program Kemitraan

Kita ora menehi franchise, afiliasi utawa mitra utawa njupuk rujukan saka Individu utawa bisnis sing kasebut ing ngisor iki:

· Program kemitraan ora kasedhiya kanggo para pedagang utawa distributor senjata lan amunisi.

· Program mitra ora kasedhiya kanggo pengawasan teknis utawa spionase industri.

· Program Waralaba ora kasedhiya kanggo kegiyatan ilegal utawa kriminal.

· Kita ora nawakake program rujukan kanggo individu sing urusan materi Genetik.

· Kita ora nampa afiliasi sing urusan karo senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani.

· Kita ora nampa mitra sing urusan dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ manungsa.

· Program kemitraan ora kanggo agensi adopsi ilegal.

· Kita ora nampa afiliasi sing dadi bagean saka kultus agama lan amal kasebut.

· Layanan program kemitraan ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi.

· Pengacara residensi ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan.

 

“Wara-wara Penting : MM Solutions INC, kudu ngati-ati kanggo nggawe dokumen AML kanggo mitra, afiliasi, lan franchise lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing salah.

Layanan sing ditawakake Mitra, Afiliasi lan Waralaba

Kita wis nyathet sawetara layanan sing bisa ditawakake mitra, afiliasi lan waralaba kanggo para klien lan layanan kasebut bisa ditawakake saka 106 negara, kalebu, kanthi dhukungan saka profesional sing disertifikasi saka lapangan kasebut.

Nyedhiyakake layanan kasebut lan 106 Negara liwat mitra, afiliasi lan waralaba liwat rujukan lan penjualan langsung ing program kemitraan, program afiliasi, program franchise lan program rujukan.

“Kita ndhukung mitra, franchise lan afiliasi kanggo adol lan menehi rekomendasi layanan saka 106 negara.

Layanan Bisnis kanggo 106 negara

Layanan HR

Mitra, afiliasi, lan waralaba bisa menehi saran marang klien sing golek layanan HR lan entuk penghasilan sing bathi.

Rekrutmen karyawan

Konsultasi HR

Disualekno bakat

 Outsourcing Employment

 Outsourcing Proses Rekrutmen

 Telusuri Eksekutif

Layanan Keuangan

Yen klien butuh konsultasi.

 Layanan valuasi bisnis

 Konsultasi finansial

 Pembiayaan modal kerja

 Pembiayaan peralatan

 Amarga ketekunan lan kepatuhan

 Konsultasi finansial kanggo miwiti bisnis

Layanan real estate

Entuk dhuwit kanthi menehi saran marang klien kanggo layanan real estate ing 106 negara.

Properti Komersial didol lan Kantor kanggo disewa

Tanah didol

Tanah pertanian didol

Omah didol

Apartment kanggo nyewa

Nyedhiyani Layanan real estate

Mlebu Register

Layanan Imigrasi kanggo 106 negara

Nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo imigrasi menyang klien kaya:

Profesional imigrasi sing wis Certified bakal nangani prosedur aplikasi klien.

Pitakon Paling Sering - Program Parnership

Pira regane Kudu investasi kanggo miwiti bisnis?
Zero, Sampeyan ora prelu nandur modal sanajan sen siji, tinimbang, kita nandur modal kanggo latihan, pangembangan lan dhukungan.

Program Waralaba | affiliate Program | Program Partnership

Apa sampeyan bisa mbantu golek dhuwit?
Mesthi tim ahli kanggo saben layanan tartamtu mesthi bakal ngadeg, nglatih, nuntun lan nulungi sampeyan, klien lan tim sampeyan supaya bisa sukses, kita bisa nangani klien sampeyan langsung kanggo sampeyan lan uga tetep rahasia jeneng, yen sampeyan pengin.

Program Waralaba | Program Afiliasi | Program Partnership

Apa rencana Ponzi?
Yen sampeyan ora nandur modal, mula kepiye cara dadi skema Ponzi. Sampeyan dadi mitra lan menehi layanan khusus.

Kesempatan Franchise | Kesempatan Partnerhip | Kesempatan Afiliasi

Apa sampeyan duwe program ngubungake?
Ya, kita bakal mbayar 3% penghasilan saben Partner sing sampeyan waca.

Kesempatan Franchise | Kasempatan Partnerhip | Kesempatan Afiliasi

Apa struktur bisnis?
Mangga priksa struktur bisnis Partner kita, kita wis nyoba kanggo nerangake kanthi rinci ing kono.

Program Waralaba | Program Partnership | affiliate Program

Sapa sing bisa adol?
Sampeyan lan tim bisa Sell lan ngrujuk layanan kanggo kanca, sedulur, rekan, klien sing wis ana lan uga bisa ngasilake klien sing ngasilake cara metode tradisi tradisional lan online, kita nuntun lan ndhukung sampeyan ing proses kasebut.

Program Partnership Kèndêl ingsun | Program Waralaba | affiliate Program

Apa rega / biaya kanggo layanan diturunake?
Ora regane / biaya ora nggambarake, umume, kita minangka salah sawijining sing paling kompetitif ing rega kanggo layanan sing diwenehake.

Kasempatan Partnerhip Kèndêl ingsun | Kesempatan Franchise | Kesempatan Afiliasi

Apa sampeyan duwe watesan babagan program ngubungake?
Ora, ora ana watesan kanggo mitra sing sampeyan bisa ngubungi sampeyan. Partner entuk 3% saka penghasilan ngubungake lan 2% ing penghasilan referral sing ditambah karo 1% ing kabeh hirarki ing ngisor iki referral Direct.

Ngubungake kanggo Kasempatan Partnerhip Kèndêl ingsun | Ngubungake kanggo Franchise Opportunity | Referensi kanggo Kesempatan Afiliasi

Apa aku golek dhuwit kanggo ngubungake referral?
Ya, kita bakal mbayar 3% penghasilan saben Partner sing sampeyan waca lan 2% babagan penghasilan referrasi ditambah 1% ing kabeh hirarki ngisor referensi Referral Direct.

Kasempatan Partnerhip | Kesempatan Afiliasi Kèndêl ingsun | Kesempatan Franchise

Apa bentuk pembayaran sing sampeyan tawarkan?
Saiki kita nawakake pembayaran liwat transfer kertu, transfer bank, ewallets kaya PayPal, Alipay, Skrill, We Chat Pay, uga liwat cryptocurrencies. Milyar Cares ora kuwatir, kita nggunakake 150 cara pembayaran kanggo mbayar mitra.

Kasempatan Partnerhip | Kesempatan Afiliasi Kèndêl ingsun | Kesempatan Franchise

Nalika sampeyan mbayar?
Kita mbayar saben wulan kanggo penghasilan wulan sadurunge. Ora ngemu.

Kesempatan Franchise | Kesempatan Afiliasi | Kesempatan Partnerhip

Nggoleki Albania Pengacara Imigrasi, terjangkau pengacara imigrasi kanggo Albania, terjangkau pengacara imigrasi Albania, terjangkau Agung imigrasi kanggo Albania.
Apa pembayaran minimal standar?
Ora ana pembayaran minimal, sampeyan entuk apa sing entuk nanging ora kurang saka $ 20, yen kurang saka $ 20, banjur diterusake menyang wulan sabanjure.

Kesempatan Partnerhip | Kesempatan Afiliasi Kèndêl ingsun | Kesempatan Franchise

Apa alat promosi sing kasedhiya?
Bahan Ditulis, Cithakan Email, Spanduk, kreatifitas email, lan liya-liyane. Ditambah, kita uga bisa nyedhiyani sampeyan apa wae sing sampeyan butuhake.

Program Partnership | affiliate Program Kèndêl ingsun | Program Waralaba

Apa bisa nggunakake kontak Nasional lan internasional?
Ya, sampeyan bisa nggunakake kontak lan hubungan Nasional lan Global kanggo adol / ngrujuk / nganut tim sampeyan kanggo menehi, layanan, kaya, Layanan Imigrasi, Pembentukan Perusahaan, Pembukaan Akun Bank, Admission Universitas, Akun Merchant, Bantuan Permit Kerja, Bantuan Visa, Nyata Pitulungan Nasihat Estate, Outsourcing HR, Program Imigrasi Investor, Imigrasi Bisnis, Layanan VoIP, Situs Web sing Disesuaikan, Kantor Virtual lan Solusi Nomer Virtual Internasional, paket integrasi CRM, Registrasi Tandha Perdagangan lan kabeh layanan liyane.

Pandhuan Profesional kanggo mitra lan afiliasi

Nyuwun konsultasi gratis kanggo entuk franchisee


Gabung minangka mitra, afiliasi utawa franchise Register

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan