Akun Merchant lan Gateway Pembayaran

Akun Merchant Online lan Gateway Pembayaran

APLIKASI INSTANT kanthi 150+ metode Pembayaran ing 170+ negara

  • Manajemen penipuan global
  • Reregan kompetitif
  • Kanthi Dami PCI DSS - standar data keamanan PCI Data
  • Ngatur kaca mriksa
  • Manajemen resiko Real-time

gateway pembayaran

Keuntungan saka akun Merchant

Aliran pembayaran sing licin

Kirimi syarat sampeyan, kita bakal nawarake dhaptar perusahaan sing kasedhiya Pilih> Tuku> Miwiti

Toolkit Ekspansi

Gampang kanggo nggunakake lan ngerti toolkit kanggo pangembang.

Aman sah

Aman Aman sah kanggo Vendor amarga sampeyan ora kudu ngatasi jinis data kertu pelanggan.

Checkout Gampang

Checkout Gampang

Checkout sing cepet banget lan gampang, bisa disesuaikan.

Kabeh kertu Internasional

Cara Multiple Payment, kaya sing dikarepake kanggo bisnis sampeyan, ditambah uga kita nambah pilihan liyane kayata e-dompet lan cryptocurrencies liyane.

Pengetahuan Coding

Coding Kawruh Ora Dibutuhake kanggo Integrasi karo situs web vendor

Pilih Negara kanggo Merchant Account

Telusuri dening Wilayah

manuk

Paket Konsultasi

Reregan lan Kualitas kanggo Sukses!

Regane Kanggo Kabeh Jenis Bisnis

[estimation_form form_id = ”25 taun]

manuk

Miwiti

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Perkembangan lan implementasi tecnology Blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita uga minangka pambuka, mula, kita ngerti syarat, ngrancang lan latihan sing dibutuhake, lara. Kita mbantu, dhukungan lan mentor Start-up kanggo mindhah ing arah sing tepat ing pigura wektu paling cepet kanthi biaya sing paling murah.

wiwitan-banner

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Nyekel Tangan

Nyekel Tangan

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Dhukungan Client Client

Dhukungan Client Client

inkubasi & pendanaan

Inkubasi & Pembiayaan

Kita duwe jaringan investor internasional sing gedhe banget, mula iku, minangka dhukungan, kita uga mbantu nyambungake wiwitan kanthi calon investor.

manuk

Program Partnership

Program kemitraan-program

Rencana Bisnis Alternatif, Ora dibutuhake investasi, partner karo kita

Kesempatan kanggo adol / ngrujuk lan mbentuk tim dhewe lan entuk.

  • Ora dibutuhake investasi
  • Bentuk tim sampeyan ing endi wae ing jagad iki
  • Entuk Dhukungan Ekspansi Bisnis nganti $ 2000

manuk

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Akun pedagang online wis nyambung karo akun bank sampeyan sing nampa pembayaran sacara online kanthi global saka dodolan kertu kredit, e-dompet lan cryptocurrencies. Dana sing digawe liwat dodolan barang lan / utawa layanan bisa Ditarik liwat transfer Bank, VISA / MC Internasional, visa, Qiwi, Yandex, Webmoney, Paypal. Kita mbantu sampeyan njupuk sampeyan akun gapura / pembayaran, supaya, bisnis sampeyan bisa ngolah kertu kredit, e-dompet lan cryptocurrencies.

  • Wawasan Panggunaan data wektu nyata
  • Ora ana kertas kerja, ragad kejutan lan prosedur sing netepi PCI.
  • Paling anyar nganyari kanggo saingan karo tren donya.
  • Platform nampa pembayaran ing sawetara detik.
  • Kabeh biaya ditampilake ing sak panggonan (jinis pembayaran / level resiko / negara / wektu lan mata uang)
  • Dashboard kanthi alat analitis kanggo Riset, Analisis lan Manajemen Bisnis.
  • Mbantu njupuk volume dodolan karo dhukungan terminal virtual.

* Cathetan: Perusahaan bet biasane luwih larang tinimbang penggabungan anyar amarga umure (3 wulan nganti 5 taun).

  • Kita bakal nggawe akun.
  • Sampeyan bisa Mulai Nggabung> Transaksi test langsung ing Dashboard sampeyan> Terus ngontrol proses pambayaran sing gampang, aman lan cepet. > Pandhuan dikirim ing kothak mlebu sampeyan kanggo integrasi lengkap menyang situs web.
  • Go Urip. > Panjaluk urip kanthi ngisi formulir kanthi online. > Dhukungan lengkap sing diwenehake kanthi sabar.
  • Ditampa Pembayaran> Email dikirim kanggo konfirmasi akun aktif. > Kanthi akun aktif, sampeyan bisa nglacak transaksi saben dina uga rincian Pay-out (tanggal, jumlah, status, lsp.). > Pembayaran ditransfer menyang akun bank sampeyan.

Kita ngisi ragad Layanan kanggo Aplikasi akun Merchant Online: US $ 100 Siji wektu.

  • Ragad Set-up siji: ZERO
  • Ragad saben wulan: ZERO
  • Pembayaran ponsel lan Tablet: ZERO
  • Manajemen resiko: ZERO

Cathetan * Iki ora bisa ditrapake kanggo bisnis wiwitan.

Milyar Makers liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Financial ngatur portofolio banget saka mbayar pajeg individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh yurisdiksi kanthi klien baleni kanthi rezeki hubungan jangka panjang karo klien kita. pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan kanggo entitas bisnis internasional ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan