Mlebu

🔍

EN

X

MCare

Pengganti Million Makers

"Care mbangun karo sampeyan ing pikiran"

divider

Pengganti Million Makers

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi ngutamakake ing dalan wutah.

Pengganti Million Makers

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Ringkesan Proses

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

  • langkah 1 : Nemtokake kabutuhan Individu / Kulawarga / Bisnis.
  • langkah 2 : Pilihan kesempatan / Pilihan sing paling apik kanggo nggayuh Tujuan lan tujuan sing sukses.
  • langkah 3 : Ngirim opsi paling apik kanggo disetujoni.
  • langkah 4 : Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen durung ana.
  • langkah 5 : Sinau babagan kelayakan.
  • langkah 6 : Saran akuntansi lan pajak, yen ditrapake.
  • langkah 7 : Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kesempatan sing bisa ditindakake.
  • langkah 8 : Pengawasan ing proses kasebut.
  • langkah 9 : Preparasi lan pengajuan menyang Panguwasa sing gegandhengan.
  • langkah 10 : SUKSES!

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat Amerika (28 Negara)
  • Uruguay

Ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori (s) ing ngisor iki kanggo Individu lan / utawa bisnis

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan