Mlebu

🔍

EN

X

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi kanggo:

  • Dhukungan hukum sing paling apik
  • Tim hukum sing paling apik
  • 24 X 7 Layanan Hukum
  • Layanan Hukum sing Terjangkau

Tim pengacara bisnis, pengacara pajak, pengacara perusahaan, pengacara kerja lan tenaga kerja, pengacara real estate, pengacara bisnis, pengacara pajak, pengacara perusahaan, pengacara kerja lan tenaga kerja, pengacara properti, pengacara hukum bisnis

Perusahaan hukum sing mandegake nyedhiyakake dhukungan legal liwat tim hukum, pengacara bisnis, pengacara perusahaan, pengacara kerja lan tenaga kerja, pengacara kerja, pengacara pajak, pengacara perencanaan perumahan, pengacara properti, pengacara komersial, pengacara pengacara bisnis, pengacara hukum bisnis, pengacara bisnis , pengacara korporat, pengacara kerja lan tenaga kerja, pengacara kerja, pengacara pajak, pengacara perencanaan perumahan, pengacara properti, pengacara komersial, pengacara litigasi bisnis, pengacara hukum bisnis, pengacara bisnis, pengacara perusahaan, pengacara kerja lan tenaga kerja, pengacara kerja, pengacara pajak, pengacara perencanaan perumahan, pengacara properti, pengacara komersial, pengacara litigasi bisnis, pengacara hukum bisnis, liwat firma hukum bisnis, firma hukum perusahaan, firma hukum pajak, firma hukum real estate, firma hukum litigasi bisnis lan firma hukum bisnis.

Napa firma hukum bisnis kita?

Kita ngerti manawa sampeyan duwe bisnis sing butuh keterlibatan sampeyan, firma hukum bisnis liwat pengacara bisnis lan pengacara bisnis nangani kerumitan masalah hukum lan persyaratan hukum kanggo sampeyan, wiwit saka registrasi bisnis nganti masalah lapangan kerja lan tenaga kerja, kayata, pengadilan bisnis, finansial litigasi, registrasi properti intelektual kanggo legalitas sing gegandhengan real estate kanthi biaya murah.

  • Pengalaman ukum internasional

  • Rega profesional durung murah ing pasar

  • Dipercaya dening 6000 individu lan perusahaan

  • Keluwesan pembayaran kanggo konsultasi hukum.

  • Ngirit biaya Umum kanggo anggaran layanan hukum

  • Keahlian legal lokal

Bebas bae kanggo ngubungi kita layanan sah, paling firma hukum bisnis, paling pengacara bisnis, paling pengacara perusahaan, paling pengacara gabungan lan akuisisi, paling pengacara pegawean, paling pengacara tax, paling pengacara intelektual, paling pengacara praktik umum, paling pengacara penggabungan, paling pengacara real estate, pengacara finansial paling apik, paling apik pengacara komersial, paling pengacara litigasi bisnis, uga dikenal kanthi, paling apik pengacara bisnis, paling bisnis paralegal, paling pengacara bisnis, paling pengacara bisnis, paling barristers bisnis lan kanggo konsultasi hukum gratis.

Ringkesan

Layanan Hukum, Pengacara Imigrasi, Pengacara asring dianggep minangka salah sawijining barang sing luwih larang nalika dibutuhake - saliyane karo perawatan medis darurat lan biaya tuku omah. Untunge, yen sampeyan duwe pasangan sing pas, biaya saya mudhun. Kita ngatur layanan legal murah kanggo Kulawarga, Individu, Siswa, Perusahaan lan Perusahaan. Hal-hal sing ana gandhengane karo Imigrasi, Pendidikan Internasional, Permit Kerja, Konsultasi Bisnis, Penempatan Internasional / Pakaryan, Penilai Bisnis, penasihat finansial, penasihat real estate, ijin pendhudhuk sementara, ijin pendhudhuk permanen, kewarganegaraan, amarga tekun lan netepi, Pembentukan Perusahaan, Rak Rak, Bisnis for sale, Opening Account Bank, Outsourcing Accounts, Office Virtual, Nomer Telpon Virtual, Produk IT lan layanan kaya Domain, Hosting, solusi awan, Desain lan Pengembangan Situs Web, Karyawan Nyewa, Outsourcing HR, Persiyapan CRM lan integrasi, Merchant Account, Perijinan Bisnis, Registrasi Tandha Perdagangan, Desain Situs Web sing Disesuaikan, Desain Logo, Financing Bisnis, Pemegang Saham lan perjanjian anggota, dokumen Organisasi, Pembelian real estate lan perjanjian sewa, Drafting kontrak lan kesepakatan, kabijakan operasional sing cocog karo manual lan manual pegawe, Franchise tuku lan dodolan dilayani kanthi langsung lan ngatur b y Million Makers nanging kanggo masalah lan dhukungan sing kompleks, kita ing Million Makers liwat mitra / Tie-up / Associates: Pengacara lan Perundangan hukum kanthi Pengacara lan Konsultan sing paling apik lan berpengalaman mesthi nyoba lan nglindhungi klien kita kanthi menehi Layanan Legal sing paling apik 24 X 7 kanthi biaya nominal saengga para klien kita bisa ngatasi masalah utawa masalah legal ing babagan pribadi uga urip profesional, kita duwe hubungan perusahaan kanthi rundingan paling apik ing AS, Eropa, Armenia, Georgia, Rusia, Indonesia, India, Albania, Australia, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Kanada, China, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Ekuador, Estonia, Finland, Prancis, Georgia, Jerman, Yunani, Hongaria, India, Indonesia, Italia, Kyrgyzstan , Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Makedonia, Malaysia, Walanda, Norwegia, Romania, Rusia, Spanyol, Swedia, Swiss, Turki, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris lan Amerika Serikat

Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo ndhuwur layanan sah, ndhuwur firma hukum bisnis, ndhuwur pengacara bisnis, ndhuwur ahli hukum perusahaan, ndhuwur penggabungan lan akuisisi pengacara, ndhuwur pengacara pegawean, ndhuwur pengacara pajeg, ndhuwur pengacara properti intelektual, ndhuwur pengacara praktik umum, ndhuwur pengacara penggabungan, ndhuwur pengacara real estate, pengacara finansial ndhuwur, ndhuwur pengacara komersial, ndhuwur pengacara litigasi bisnis, uga dikenal minangka, ndhuwur pengacara bisnis, ndhuwur bisnis paralegal, ndhuwur pengacara bisnis, ndhuwur pengacara bisnis lan ndhuwur barristers bisnis.

Layanan standar kalebu

tuku-adol

Hubungi sampeyan kanthi terjangkau layanan sah, terjangkau firma hukum bisnis, terjangkau pengacara bisnis, terjangkau pengacara perusahaan, terjangkau pengacara gabungan lan akuisisi, terjangkau pengacara pegawean, terjangkau pengacara pajak, terjangkau pengacara intelektual, terjangkau pengacara praktik umum, terjangkau pengacara penggabungan, terjangkau pengacara real estate, pengacara finansial sing terjangkau, terjangkau pengacara komersial, terjangkau pengacara litigasi bisnis, uga dikenal kanthi, terjangkau pengacara bisnis, terjangkau bisnis paralegal, terjangkau pengacara bisnis, terjangkau pengacara bisnis lan terjangkau barristers bisnis.

Dhaptar Layanan Legal

Konsultasi hukum lisan $ 100
Penyediaan dokumen standar lan instruksi standar kanggo nggawe gambar kasebut $ 50
Entukake rundingan menyang pengacara $ 200
Konsultasi ditulis $ 100
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausaha $ 100
Nggambar dokumen sing gegandhengan karo mobil (aplikasi, pratelan, keluhan, lan sapiturute) $ 200
Diskon kanggo nggunakake layanan tambahan 5%
Paket Legal kanggo Siswa lan Siswa $ 500
Paket Legal kanggo Kulawarga $ 1000
Paket Legal kanggo Bisnis $ 2000

Layanan tambahan

Nggambar tuntutan kanggo pengadilan pisanan
sipildiwiwiti saka $ 300
pidanadiwiwiti saka $ 500
administratifdiwiwiti saka $ 250
Nggambar tuntutan klaim
pidanadiwiwiti saka $ 300
administratifdiwiwiti saka $ 250
Perwakilan ing pengadilan pisanan
sipildiwiwiti saka $ 750
pidanadiwiwiti saka $ 1000
administratifdiwiwiti saka $ 500
Nggambar tuntutan klaim
sipildiwiwiti saka $ 300

Area Laku Hukum

  • HUKUM IMIGRASI

  • ARBITRASI

  • Aliansi lan Mitra

  • UNDANG-UNDANG KORPORATE

  • PAJAK & KEUANGAN

  • Lowongan kerja & lowongan kerja

  • INVESTASI ASING

  • MEDIASI & KONSILIASI

  • LITIGASI

  • PROPERTI INTELLECTUAL

  • MERGER & AKSISISI

  • MANAJEMEN RISIKO

  • HUKUM PENDIDIKAN

  • HUKUM INTERNASIONAL

  • LAWAN PRIVASI

  • HUKUM PROPERTI

  • HUKUM TEKNOLOGI

  • UNDANG-UNDANG KORPORATE

  • HUKUM PERATURAN LAYANAN KEUANGAN

  • KEAMANAN lan UU PASAR MODAL

  • UNDANG-UNDANG INTERNASIONAL lan HUKUM KEUANGAN

Pengacara Bisnis Internasional

Siji mitra legal kanggo 106 negara

Kita nyedhiyakake layanan hukum lan 106 negara kanthi pengalaman legal sing bisa dikarepake layanan hukum sing paling apik lan jujur ​​kanggo para klien, lan kode etik internasional sing ditindakake bisa nggawe layanan hukum sing paling apik lan jujur ​​kanggo para klien lan internasional.

Kanthi pengalaman suwene mangertos komprehensif babagan lingkungan hukum internasional lan pengacara kita duwe pengalaman ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Oseania, Karibia lan Asia, lan nganggo basa lokal sampeyan. Yen sampeyan minangka individu utawa bisnis lan ngupaya layanan hukum internasional, mula tim litigator ing negara tartamtu, mbantu ngatur litigasi paralel lan layanan hukum ing pirang-pirang yurisdiksi sing nuntun sampeyan kanthi pitulung saka pengacara lokal, pengacara kita uga menehi saran marang klien babagan pro lan kontra arbitrase ing transaksi lintas wates lan kanggo nindakake arbitrase.

Kajaba saka iki, yen sampeyan ndhaptar perusahaan anyar utawa offshore utawa nyiapake kanggo adol utawa tuku bisnis utawa internasional, pengacara bisa mbantu negosiasi karo para pemegang saham sing ana ing endi wae utawa ing negara kasebut utawa yen sampeyan siyap ngrampungake transaksi komersial lan kabutuhan wakil kanggo njamin kepatuhan utawa ing papan liya.

"Penting banget kanggo sampeyan nglindhungi hak-hak legal lan kepentingan sampeyan lan bisnis sampeyan."

Pengacara hukum bisnis duwe tugas utama kanggo ngirit biaya perusahaan, sing bisa ditindakake kanthi cara penataan operasional bisnis sing tepat, fasilitasi transaksi sing lancar lan efisien, pitulung karo perpajakan lan uga struktur peraturan lan kepatuhan saben dina.

Kita ing Yuta Pembuat darmabakti kanggo ngembangake praktik hukum sing ngladeni klien hukum bisnis internasional.

Bebas bae kanggo ngubungi kita layanan hukum internasionalfirma hukum bisnis internasionalpengacara bisnis internasionalpengacara perusahaan internasional, internasional pengacara gabungan lan akuisisi, internasional pengacara pegawean, internasional pengacara tax, internasional pengacara intelektual, internasional pengacara praktik umum, internasional pengacara penggabungan, internasional pengacara real estate, pengacara finansial internasional, internasional pengacara komersial, internasional pengacara litigasi bisnis, uga dikenal minangka, internasional pengacara bisnis, internasional bisnis paralegal, internasional pengacara bisnis, internasional business pengacara lan internasional barristers bisnis.

Paket Kita

Kanggo Individu

$500.00 / Taun

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Diskon kanggo JADUAL TAMBAHAN

Kanggo Keluarga

$1000.00 / Taun

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Diskon kanggo JADUAL TAMBAHAN

Kanggo Perusahaan

$2000.00 / wulan

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Sampeyan bisa uga ngubungi layanan tambahan kita uga.

dhukungan legal

$ Ayo Dhiskusi kanggo dhukungan legal khusus

We do

Nggambar klaim menyang pengadilan pisanan:
Kadurjanan, Sipil, Administrasi
Nggambar tuntutan klaim
Perwakilan ing pengadilan pisanan
Perwakilan ing pengadilan banding
Pitulungan hukum ing panyiapan kasebut
reorganisasi lan likuiditas entitas legal

Ditanggulangi 19,132 Panjaluk lan Isih ngetung…

Contact Us

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Paket Legal kanggo Individu lan Siswa, kalebu layanan ing ngisor iki

layananKanggo Pribadi lan Siswa
Konsultasi hukum lisan3 kaping setahun
Entukake rundingan menyang pengacara6 kaping setahun
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrakSiji taun
Konsultasi ditulisOra Ana
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaOra Ana
Jumlah pangguna1
Diskon kanggo layanan tambahan5%
price$ 500

Paket Legal kanggo Kulawarga, kalebu, layanan ing ngisor iki

layananFamily
Konsultasi hukum lisan12 kaping setahun
Entukake rundingan menyang pengacara12 kaping setahun (utawa siji wektu ing wulan)
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrak3 kaping ing taun
Konsultasi ditulis1
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaOra Ana
Jumlah pangguna3
Diskon kanggo layanan tambahan10%
price$ 1000

Paket Legal kanggo Bisnis, kalebu, layanan ing ngisor iki

layananBisnis
Konsultasi hukum lisanUnlimited
Entukake rundingan menyang pengacara24 kaping setahun (utawa 2 kali ing wulan)
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrak6 kaping ing taun
Konsultasi ditulis4
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaUnlimited
Jumlah pangguna3
Diskon kanggo layanan tambahan15%
price$ 2000
Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Mcare

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.


  • Toko Siji Stop

    Layanan Legal kanggo bisnis lan individu utawa saindenging jagad.


  • Layanan pribadi

    Layanan hukum sing paling apik lan dhukungan kanggo perencanaan hukum kanggo skala bisnis.


  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

    Didhukung karo pengalaman layanan hukum internasional lan lingkungan bisnis, solusi sing apik.


  • Ragad Competitive

    Layanan Hukum nawakake rega murah, kanthi tingkat sukses legal sing dhuwur.


  • Kasugihan Pengalaman

    Pengacara layanan hukum sing berpengalaman lan firma hukum sing nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.


  • Quality

    Kita duwe pengacara bisnis paling apik kanggo individu lan pengusaha sing pengin sukses.


  • 1 Titik Hubungan

    Pengacara bisnis utama saka firma bisnis legal bakal menehi dhukungan legal sing paling apik.


  • Kesadaran Budaya sing Unik

    Kita ngerti basa internasional lan nyediakake bantuan hukum, kanggo kulawarga bisnis lan individu.



  • Keahlian industri sing kuwat

    Wis pirang-pirang taun ngalami layanan hukum kanthi ndhukung startup, individu, bisnis cilik lan perusahaan gedhe.


  • Tapak sikil Global

    Kita minangka firma hukum internasional sing nyedhiyakake dhukungan legal sing paling apik.

Layanan Hukum ditawakake kanggo macem-macem bisnis kanthi kabeh jinis lan ukuran. Kita nyedhiyakake industri ing ngisor iki:

  • Layanan hukum kanggo Perbankan

  • Pengacara Bisnis kanggo Outsourcing Proses Bisnis

  • Firma hukum bisnis kanggo Infrastruktur lan Konstruksi

  • Pengacara Bisnis kanggo Pendidikan

  • Pengacara bisnis kanggo Panganan & Minuman

  • Layanan hukum kanggo Perawatan Kesehatan

  • Pengacara Bisnis kanggo Manufaktur

  • Perusahaan hukum bisnis kanggo Hydropower

  • Pengacara bisnis kanggo Asuransi

  • Pengacara bisnis kanggo Teknologi Informasi

  • Layanan hukum kanggo Layanan Hukum

  • Pengacara Bisnis Pariwisata & Pariwisata

  • Perusahaan hukum bisnis kanggo Petrochemicals

  • Pengacara bisnis Riset & Pengembangan

  • Pengacara bisnis kanggo Layanan Keuangan

  • Layanan hukum kanggo Industri Crypto

  • Perusahaan hukum bisnis Telekomunikasi

  • Pengacara bisnis Produksi & Riset Pertanian

  • Pengacara bisnis kanggo Mobil

Layanan Hukum dening pengacara bisnis

Selaras lan Ketekunan

Layanan hukum, ana gandhengane karo norma lan litigasi hukum kanggo Korporat utawa bisnis cilik, mesthi ana dhukungan hukum khusus kanggo para klien. Bantuan hukum gratis kanggo masalah utawa masalah hukum.

Selaras lan Ketekunan

Tim Kepatuhan sah menehi panyengkuyung supaya sampeyan tetep aman kanthi tundhuk lan tundhuk miturut undang-undang lan pedoman sing diterbitake miturut LAWS.Goleki dhukungan saiki.

Other Services

Bebarengan karo layanan hukum

Loro saka konsultasi hukum, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga, menehi solusi legal kanthi total supaya kita dadi toko mandheg bareng 106 negara.

Negara sing nulungi bisnis, individu lan kulawarga.

Registrasi Perusahaan

Kita bisa nulungi sampeyan registrasi perusahaan utawa Offshore lan 106 Negara.

Opening Bank Bank

Butuh pitulung karo akun bank perusahaan utawa akun bank luar negeri.

Processing Pembayaran

kudu pangolahan pembayaran online yaiku akun pembayaran fintech utawa crypto.

Bisnis kanggo Didol

Sawise Layanan Hukum yen sampeyan rencana kanggo  tuku bisnis, kita bisa nulungi.

Layanan HR

Kita Perusahaan SDM bisa mbantu sampeyan ngisi posisi kanthi luwih cepet.

Nomer telpon Virtual

kudu nomer virtual utawa tol uga kasedhiya kanggo 103 negara

Lisènsi cryptocurrency

Kita bisa mbantu lisensi mata uang crypto liwat yuridiksi offshore lan EU.

Alamat Kantor Virtual

Kantor maya alamat ing 66 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan

Kanthi layanan hukum, miwiti bisnis legal.

Perusahaan Ana

Tuku perusahaan sing ana utawa tuku perusahaan lepas pantai, kita bisa mbantu kabeh sing sampeyan butuhake.

Dhukungan Imigrasi

Butuh pitulung karo Ijin lan ijin kerja kanggo pamilik bisnis.

Registrasi merek dagang

Kita bisa mbantu sampeyan nggunakake IP lan registrasi merek dagang kanthi rega terjangkau.

Solusi IT

Kita bisa mbantu bisnis sampeyan kanthi dhukungan promosi bisnis sing paling apik sing dianggep divisi pangembangan piranti lunak sanajan layanan desain web, layanan pangembangan e-commerce, layanan pangembangan web, layanan pangembangan blockchain, layanan pangembangan app, layanan pangembangan piranti lunak lan Layanan SEO.

Sembarang Dhukungan lan kabeh dhukungan

Pitakon Paling Sering - Layanan hukum

Pitunjuk Hukum lan Layanan Hukum

Nyuwun Konsultasi Gratis


Goleki Pengacara Dina iki!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan