Mlebu

en
X

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Ngendi wae ing donya

  • Aman kanthi milih paket legal
  • 24 X 7 Dhukungan Legal

Ringkesan

Layanan Legal, Pengacara Imigrasi, Jeksa Agung bisa uga dianggep minangka salah sawijining perkara sing luwih larang sing dibutuhake dening wong liya sajrone urip - ing jejere perawatan medis darurat lan biaya tuku omah. Untunge, yen sampeyan duwe kancane sing bener, beyo saya mudhun. Kita ngatur layanan legal murah kanggo Kulawarga, Individu, Siswa, Perusahaan lan Perusahaan. Hal-hal sing ana gandhengane karo Imigrasi, Pendidikan Internasional, Permit Kerja, Konsultasi Bisnis, Penempatan Internasional / Pakaryan, Penilai Bisnis, penasihat finansial, penasihat real estate, ijin pendhudhuk sementara, ijin pendhudhuk permanen, kewarganegaraan, amarga tekun lan netepi, Pembentukan Perusahaan, Rak Rak, Bisnis for sale, Opening Account Bank, Outsourcing Accounts, Office Virtual, Nomer Telpon Virtual, Produk IT lan layanan kaya Domain, Hosting, solusi awan, Desain lan Pengembangan Situs Web, Karyawan Nyewa, Outsourcing HR, Persiyapan CRM lan integrasi, Merchant Account, Perijinan Bisnis, Registrasi Tandha Perdagangan, Desain Situs Web sing Disesuaikan, Desain Logo, Financing Bisnis, Pemegang Saham lan perjanjian anggota, dokumen Organisasi, Pembelian real estate lan perjanjian sewa, Drafting kontrak lan kesepakatan, kabijakan operasional sing cocog karo manual lan manual pegawe, Franchise tuku lan dodolan dilayani kanthi langsung lan ngatur b y Million Makers nanging kanggo masalah lan dhukungan sing kompleks, kita ing Million Makers liwat mitra / Tie-up / Associates: Pengacara lan Perundangan hukum kanthi Pengacara lan Konsultan sing paling apik lan berpengalaman mesthi nyoba lan nglindhungi klien kita kanthi menehi Layanan Legal sing paling apik 24 X 7 kanthi biaya nominal saengga para klien kita bisa ngatasi masalah utawa masalah legal ing babagan pribadi uga urip profesional, kita duwe hubungan perusahaan kanthi rundingan paling apik ing AS, Eropa, Armenia, Georgia, Rusia, Indonesia, India, Albania, Australia, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Kanada, China, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Ekuador, Estonia, Finland, Prancis, Georgia, Jerman, Yunani, Hongaria, India, Indonesia, Italia, Kyrgyzstan , Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Makedonia, Malaysia, Walanda, Norwegia, Romania, Rusia, Spanyol, Swedia, Swiss, Turki, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris lan Amerika Serikat

Layanan standar kalebu

tuku-adol

  • imigrasi
  • Sekutu lan Gandhengane
  • Masalah Masalah Legal
  • Tuku lan adol bisnis lan gabung lan akuisisi
  • Tuku Persetujuan Sade
  • Investasi Ibukutha
  • Program kepatuhan dikembangake
  • Perlindungan Informasi rahasia
  • Prosedur kontrak lan nggawe formulir
  • Kontrak rembugan lan nggawe draf
  • Entitas perusahaan digawe
  • Masalah pelanggan lan Vendor
  • Due Diligence
  • Persetujuan Pakaryan
  • Masalah ukum kerja
  • Prentah Pamrentah dinilai
  • Kontraktor Independen - Nglindhungi status
  • Masalah Teknologi Informasi (IT)
  • Pelanggaran IP- nglindhungi lan mbela
  • Intelektual
  • Masalah legal
  • Departemen Undang-Undang praktik dideleng lan apik
  • Lease - peralatan
  • Lease - real estate
  • Pengeluaran Hukum sing diaudit
  • Lisènsi
  • Manajemen Litigasi
  • Gabungan, pitukon lan Penjualan Perusahaan
  • Konseling on-site - ngunjungi perusahaan
  • Manajemen Paten
  • Risk Management
  • Masalah pemegang saham
  • Enggo bareng Saham ditransfer
  • Trademarks
  • Rahasia dagang
  • training

Dhaptar Layanan Legal

Konsultasi hukum lisan $ 100
Penyediaan dokumen standar lan instruksi standar kanggo nggawe gambar kasebut $ 50
Entukake rundingan menyang pengacara $ 200
Konsultasi ditulis $ 100
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausaha $ 100
Nggambar dokumen sing gegandhengan karo mobil (aplikasi, pratelan, keluhan, lan sapiturute) $ 200
Diskon kanggo nggunakake layanan tambahan 5%
Paket Legal kanggo Siswa lan Siswa $ 500
Paket Legal kanggo Kulawarga $ 1000
Paket Legal kanggo Bisnis $ 2000

Layanan tambahan

Nggambar tuntutan kanggo pengadilan pisanan
sipildiwiwiti saka $ 300
pidanadiwiwiti saka $ 500
administratifdiwiwiti saka $ 250
Nggambar tuntutan klaim
pidanadiwiwiti saka $ 300
administratifdiwiwiti saka $ 250
Perwakilan ing pengadilan pisanan
sipildiwiwiti saka $ 750
pidanadiwiwiti saka $ 1000
administratifdiwiwiti saka $ 500
Nggambar tuntutan klaim
sipildiwiwiti saka $ 300

Paket Kita

Kanggo Individu

$500.00 / Taun

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Diskon kanggo JADUAL TAMBAHAN

Kanggo Keluarga

$1000.00 / Taun

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Diskon kanggo JADUAL TAMBAHAN

Kanggo Perusahaan

$2000.00 / wulan

  • Konsultasi hukum lisan
  • Entukake rundingan menyang pengacara
  • Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambar
  • Jumlah pangguna
  • Sampeyan bisa uga ngubungi layanan tambahan kita uga.

dhukungan legal

$ Ayo Dhiskusi kanggo dhukungan hukum khusus

We do

Nggambar klaim menyang pengadilan pisanan:
Kadurjanan, Sipil, Administrasi
Nggambar tuntutan klaim
Perwakilan ing pengadilan pisanan
Perwakilan ing pengadilan banding
Pitulungan hukum ing panyiapan kasebut
reorganisasi lan likuiditas entitas legal

Ditanggulangi 19,132 Panjaluk lan Isih Cacah…

Contact Us

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Paket Legal kanggo Individu lan Siswa, kalebu layanan ing ngisor iki

layananKanggo Pribadi lan Siswa
Konsultasi hukum lisan3 kaping setahun
Entukake rundingan menyang pengacara6 kaping setahun
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrakSiji taun
Konsultasi ditulisOra Ana
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaOra Ana
Jumlah pangguna1
Diskon kanggo layanan tambahan5%
price$ 500

Paket Legal kanggo Kulawarga, kalebu, layanan ing ngisor iki

layananFamily
Konsultasi hukum lisan12 kaping setahun
Entukake rundingan menyang pengacara12 kaping setahun (utawa siji wektu ing wulan)
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrak3 kaping ing taun
Konsultasi ditulis1
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaOra Ana
Jumlah pangguna3
Diskon kanggo layanan tambahan10%
price$ 1000

Paket Legal kanggo Bisnis, kalebu, layanan ing ngisor iki

layananBisnis
Konsultasi hukum lisanUnlimited
Entukake rundingan menyang pengacara24 kaping setahun (utawa 2 kali ing wulan)
Penyediaan dokumen standar lan pandhuan babagan nggambarUnlimited
Dhukungan kesimpulan kontrak6 kaping ing taun
Konsultasi ditulis4
Konsultasi hukum Verbal babagan masalah kegiatan wirausahaUnlimited
Jumlah pangguna3
Diskon kanggo layanan tambahan15%
price$ 2000

Layanan Legal lan Paket bisa digunakake kanggo negara ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan