Mlebu

🔍

EN

X

blog

Kiriman Blog Paling Anyar

Tansah nganyari!

Imigrasi Internasional, Ijin Kerja

Imigrasi Bisnis, Bisnis, Keuangan,

Miwiti Bisnis lan ngembangake bisnis,

Perusahaan perusahaan, perbankan,

Pendhidhikan, solusi IT.

Cara merek merek ing industri keuangan lan bisnis

Komunikasi wong kanggo wong uga dadi luwih penting minangka rute kanggo organisasi lan perwakilan pilihan ...
Read More

Peran Sumber Manusia ing Lingkungan Pasca-COVID

Umume asosiasi wis wiwit konsentrasi ing kahanan kanggo ngatur lan njupuk reaksi operasional sing penting kanggo njamin kongresitas bisnis sawise-COVID-19. Asosiasi ...
Read More

Perusahaan tech London nampi gunggung £ 50k kanggo inovasi pasca kunci

Organisasi inovasi ing London wis nglaporake manawa wis diwenehi penghargaan £ 50k kanggo mbantu pangembangan sawise pandemi ...
Read More

Negara-negara Mesra Negara kanggo Sinau ing luar negeri

Sistem gerakan minangka basis lan alesan adhedhasar. Kanggo cocog karo tagihan visa gerakan, wong kudu ditrapake minangka ...
Read More

Apa sing bakal Duwe Manajemen Manajemen Sumber Manusia?

Kanthi wiwitan jaman inovasi, akeh para pandhita negesake manawa aset manungsa, minangka kapasitas, bakal ucul saka ...
Read More

Apa Keuntungan saka Imigrasi Australia

Apa sampeyan ngerti manawa Australia minangka negara utama sing uga dadi daratan? Pancen, nyata. Australia minangka ...
Read More

Kepiye Bisnis Efek Adopsi Teknologi?

Resepsi inovasi minangka istilah sing nuduhake pengakuan, penggabungan, lan pemanfaatan inovasi anyar ing arena publik ...
Read More

Pandhuan intelijen buatan ing bisnis

Kepiye organisasi nggunakake pertimbangan digawe saka manungsa? Penalaran buatan manungsa (AI) kanthi konsisten nggunakake bisnis biasa. Saka proses kerja ...
Read More

Blockchain Lan Hukum: Peraturan ing saindenging jagad

Yen sampeyan minangka wong anyar sing kepengin ora bisa mlaku ing bisnis blockchain, ing ...
Read More
Loading ...

Cara merek merek ing industri keuangan lan bisnis

Komunikasi wong kanggo wong uga dadi luwih penting minangka rute kanggo organisasi lan perwakilan pilihan ...
Read More

Perusahaan tech London nampi gunggung £ 50k kanggo inovasi pasca kunci

Organisasi inovasi ing London wis nglaporake manawa wis diwenehi penghargaan £ 50k kanggo mbantu pangembangan sawise pandemi ...
Read More

Apa sing bakal Duwe Manajemen Manajemen Sumber Manusia?

Kanthi wiwitan jaman inovasi, akeh para pandhita negesake manawa aset manungsa, minangka kapasitas, bakal ucul saka ...
Read More

Apa Keuntungan saka Imigrasi Australia

Apa sampeyan ngerti manawa Australia minangka negara utama sing uga dadi daratan? Pancen, nyata. Australia minangka ...
Read More

Kepiye Bisnis Efek Adopsi Teknologi?

Resepsi inovasi minangka istilah sing nuduhake pengakuan, penggabungan, lan pemanfaatan inovasi anyar ing arena publik ...
Read More

Pandhuan intelijen buatan ing bisnis

Kepiye organisasi nggunakake pertimbangan digawe saka manungsa? Penalaran buatan manungsa (AI) kanthi konsisten nggunakake bisnis biasa. Saka proses kerja ...
Read More

Blockchain Lan Hukum: Peraturan ing saindenging jagad

Yen sampeyan minangka wong anyar sing kepengin ora bisa mlaku ing bisnis blockchain, ing ...
Read More

Pilihan Pembiayaan Bisnis Cilik Tanpa Bank tradisional

Spekulator finansial minangka spesialis bisnis anyar. Dheweke bisa menehi dana finansial, administrasi sistem lan arah ahli kanggo ngirim bisnis sampeyan ...
Read More
Fintech

Napa Investasi ing Fintech Minangka Pilihan Saiki Saiki

Sambungan ing antarane akun lan inovasi wis berkembang banget yen munggah saka fintech minangka lapangan dhewe kedadeyan ...
Read More
Loading ...

Negara-negara Mesra Negara kanggo Sinau ing luar negeri

Sistem gerakan minangka basis lan alesan adhedhasar. Kanggo cocog karo tagihan visa gerakan, wong kudu ditrapake minangka ...
Read More
Klompok Wong-wong sing Nggawa Gendéra Kanada

Kanada ngenalake luwih akeh fleksibilitas sinau lan kerja

Kanada bubar nglaporake telung langkah penting kanggo mbantu wong sing pengin latihan lan kerja ing Kanada ...
Read More
imigrasi menyang Australia

apa syarat kanggo pindhah menyang australia

Syarat Visa Terampil ing Australia kayata ing ngisor iki: Umur - sampeyan kudu umur 45 taun nalika ndhaptar; Basa inggris - ...
Read More
imigrasi canada

Imigrasi Kanada pasca-coronavirus

Ana komponen njero lan njaba sing kudu dipikirake nalika mbayangake nasib kerangka migrasi Kanada liwat pandemi coronavirus ...
Read More

Kanada ngetokake 600 undhangan kanggo nglamar omah permanen

Kanada nganakake undhangan Ekspres Ekspres 160th, ngundang calon imigrasi kanggo ndhaptar papan permanen tanggal 19. Agustus ...
Read More
New-Zealand-Immigration-Advisers-and-Pengacara

Pembaruan Imigrasi Selandia Baru - Prioritas anyar kanggo proses visa

Imigrasi Selandia Baru (INZ) nemtokake prioritas anyar kanggo ngolah visa. Aturan kanggo buruh migran sing nulungi layanan penting uga ...
Read More
imigrasi menyang Kanada saka UEA

Cara imigrasi menyang Kanada saka UAE

Kanthi konsisten, ana akeh ostracisasi sing manggon ing Uni Emirat Arab kanggo pindhah menyang Kanada. Sejatine, Emirat ...
Read More

Imigran anyar sing paling kena gangguan pekerjaan amarga kena pandemi

Pandemi iki nyebabake penurunan tenaga kerja kanggo sebagian besar populasi Kanada, nanging luwih ...
Read More
watesan lelungan

Kanada nambah 30 dina kanggo watesan lelungan internasional

Kanada mbatesi watesan kanggo lelungan manca ing wulan liyane amarga koronavirus terus ngancam ...
Read More
Loading ...

Peran Sumber Manusia ing Lingkungan Pasca-COVID

Umume asosiasi wis wiwit konsentrasi ing kahanan kanggo ngatur lan njupuk reaksi operasional sing penting kanggo njamin kongresitas bisnis sawise-COVID-19. Asosiasi ...
Read More
Pasar Software Manajemen Sumber Manusia Amerika Utara dening Teknologi

Pasar Software Manajemen Sumber Manusia Amerika Utara dening Teknologi

Target saka laporan Perangkat Lunak Manajemen Sumber daya Manusia Amerika Utara yaiku menehi investigasi kanggo industri ...
Read More
Konsep Manajemen Sumber Daya Manusia. Kolam Sumber Daya Manusia, Cus

Sumber Daya Manusia njlentrehake panggunaan alat skrining kesehatan saben dinane

Tujuan saka Daily Health Check yaiku supaya bisa nglumpukake data kritis kanggo kabeh anggota ...
Read More
HealyHall_Front-19-HDR-2000x1125

Kepala Petugas Sumber Daya Manusia Anyar Ngarep-arep Nggawe Budaya Kolaboratif, dipercaya ing Georgetown

Anthony Kinslow, sing ngawasi sumber daya manungsa ing Universitas Rochester, bakal njupuk peran sing padha ing Georgetown Okt ...
Read More

McDonald katon ing departemen sumber daya manusia ing penyelidikan CEO

McDonald's wis ngembangake penyelidikan babagan kesalahan sing bisa ditindakake mantan CEO. Dewan direksi perusahaan wis nyewa njaba ...
Read More
Sumber manungsa

Kepiye Sumber Manusia Nggawe Teknologi?

fungsi sumber daya manungsa mesthi bangga karo peran unik kanggo nggawe "Human Connect" ing organisasi sing ...
Read More
sumber daya manungsa

Timbangan Produksi Rising, Motivasi Wutah Pasar Piranti Lunak Sumber Daya Manungsa

Laporan riset 'Pasar Piranti Lunak HR' kalebu Laporan Studi Pasar menehi investigasi kompak babagan sektor bisnis sing lagi ...
Read More
Reinventing HR Ing Pemulihan Ekonomi

Reinventing HR Ing Pemulihan Ekonomi

Pandemi Covid-19 sing ana saiki nduwe pengaruh ekonomi ing saben organisasi. Lan amarga saben sektor lan industri wis nyiyapake ...
Read More

Imigran anyar sing paling kena gangguan pekerjaan amarga kena pandemi

Pandemi iki nyebabake penurunan tenaga kerja kanggo sebagian besar populasi Kanada, nanging luwih ...
Read More
Loading ...

Perusahaan tech London nampi gunggung £ 50k kanggo inovasi pasca kunci

Organisasi inovasi ing London wis nglaporake manawa wis diwenehi penghargaan £ 50k kanggo mbantu pangembangan sawise pandemi ...
Read More
Pengusaha sing digunakake nggunakake komputer laptop kanthi strategi lan wutah bisnis ing layar

Industri IT India ing fix minangka US mulls penundaan visa H1-B

Laporan Donald Trump-ndorong pamrentah AS sing pengin sengaja nggantungake visa spesialis pengunjung sing beda, kalebu visa H1-B, nyebabake ...
Read More
Apa teknologi pas virtual bisa nambah lan ngganti ruangan sing pas?

Apa teknologi pas virtual bisa nambah lan ngganti ruangan sing pas?

Pentinge ngrampungake fit virtual, yen wis mundur online, wis ditambah menyang toko, ing ngendi pandemi nyoba ...
Read More
Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Moogsoft, sing dadi pionir lan pemasok akal kanggo gawean IT kanggo Operasi IT (AIOps) lan World Wide Technology (WWT), ing saindenging jagad ...
Read More
Strategi Pemasaran-saka-Mastercard-3

Mastercard ngluncurake Fintech Express ing Eropa

Perusahaan cicilan ing saindenging jagad wis nglaporake pengiriman program fintech lan startup kanggo musatake kanggo nyopir ...
Read More

Keuangan Aye Ngunggahake Rs180Cr ing Pembiayaan Utang

Panuntun wiwitan fintech basis India Aye Keuangan sing bubar wis ngrampungake babak pendanaan utang. Aye Keuangan, minangka wiwitan fintech adhedhasar Gurugram, ...
Read More
Unicorn PingPong

Pembayaran Ping Pong Fintech Unicorn: Pertempuran Penipuan iku Peperangan Sing Ora Bisa Paling

Pasar fintech global berkembang kanthi cepet lan diarep-arep bisa tekan $ 460 milyar ing taun 2025, nanging total kerugian fraud wis tekan ...
Read More
London-Fintech_2text

London fintech miwiti ngrampungake babak investasi $ 50 juta kanggo ekspansi internasional

A fintech wiwitan ing London wis ngumumake rampunge investasi $ 50 juta kanggo ekspansi internasional. ComplyAdvantage wis ngumumake ...
Read More
Amazon-Apple-Bisnis-Strategi-Paling-Apik-

Amazon lan Apple timbal teknologi sing luwih dhuwur, rekor emas

Saham AS munggah dina Senin kanthi jeneng teknologi sing penting nalika spekulan wis siyap kanggo pitung dina utama ...
Read More
Loading ...

Paket teknis WHO anyar kanggo mbantu negara ningkatake data kesehatan

Miturut kesulitan aksesibilitas informasi sing ditampilake ing laporan Statistik Kesehatan Dunia WHO 2020, SCORE nggabungake liyane ...
Read More
Amazon debut layanan langganan kesehatan cerdas Halo

Amazon debut layanan langganan kesehatan cerdas Halo

Amazon wis nampilake program partisipasi sing anyar banget sing dianggep Halo saiki sing ngarepake kesejahteraan lan kesehatan ...
Read More
Masa Depan Kesehatan Modern

Masa Depan Kesehatan Modern

Layanan manungsa lan ilmu ilmu urip pancen padha terjerat amarga akeh pedoman, jembaré sub-vertikal ...
Read More
AI Kanggo Ngowahi Kesehatan

Wiwiti Nglamar AI Kanggo Ngowahi Healthcare

Pembelajaran mesin lan perawatan kesehatan akeh aspek sing cocog kanggo siji liyane. Intine, akeh layanan kesehatan yaiku ...
Read More
maxresdefault

Kepiye Kanada ing Amerika Serikat kudu ngurus Perawatan Kesehatan

Ing wulan Januari taun iki, pamrentah Provinsi Kanada ing Ontario ngilangi Program Wisata Negara.
Read More

Sektor Kesehatan Malaysia: Raksasa Rising ing ASEAN

Malaysia duwe kerangka perawatan medis sing dipuji kanthi global sing kasedhiya kanggo kabeh masarakat. Prestasi ...
Read More

Sukses pendanaan kanggo Otago ing hibah Dewan Riset 2020

Sepuluh rekomendasi Universitas Otago wis diwenehake kanthi subsidi liwat Dewan Riset Kesehatan (HRC) Investasi Riset Pangiriman Kesehatan ...
Read More

Nepal Ngelingi Krisis Kesehatan minangka Infeksi Coronavirus Nyebrang 100,000

Disinfektan diculik menyang dalan saka kendaraan ing tengah panyebaran COVID-19 ing Kathmandu, Nepal, ...
Read More

2 Saham Kesehatan sing Bisa Mlumpat ing taun 2020

Pungkasan taun iki saya cedhak. Apa maneh, kanggo para spekulan, sawetara perkara sing kudu diawasi ing antarane saiki ...
Read More
Loading ...
HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

Kanthi jagad sing cepet banget kanggo instruksi sing adoh, Konsultan HashCash wis kolaborasi karo perguruan tinggi ing saindenging jagad ...
Read More
harvard-09_1200xx5400-3038-0-281

Akademi UMB Anyar Nggoleki KABEH kanggo Pendidikan sing Lanjut

Misi ALL yaiku nggawe lan nampilake konten akademik layanan kesehatan lan manungsa kanggo menehi inspirasi, melu, lan ndhidhik para siswa saka ...
Read More
Tenggara nampa, 500 aerospace, hibah pendhidhikan penerbangan

Tenggara nampa aerospace $ 6,500, hibah pendhidhikan penerbangan

Universitas Negara Bagian Tenggara Oklahoma nampa hibah Program Pendidikan Aerospace lan Penerbangan kanthi jumlah $ 6,500 saka ...
Read More
Dewan Pendidikan Negara Idaho

Dewan Pendhidhikan Negara Idaho nyetujoni pangowahan sawetara kanggo sawetara rawuh

Dewan Pendidikan Negara Idaho nyetujoni pangowahan aturan sing diusulake lan sementara kanggo kepiye Rata-rata Kehadiran Saben Dina (ADA) dilaporake ...
Read More
universitas-saka-alabama-kuliah-kenaikan-c326a077077a0de6

Paket Pendidikan ngluncurake pilot Ignite kanggo nyengkuyung para mahasiswa Alabama

Perusahaan pelatih akademik Digital Pack Education lan mitra saiki ngumumake babagan Ignite Powered by Pack Education, virtual ...
Read More
pendidikan

Amerika Utara Pendidikan lan Learning Analytics

Pasar analitik pendhidhikan lan sinau ing Amerika Utara samesthine bakal tuwuh saka US $ 1,245.6 yuta ing taun 2019 nganti ...
Read More

Pendhidhikan Online: Aplikasi Web E-Learning Interaktif Paling Apik

Wiwit wektu kunci virus corona wis mengaruhi eksistensi skolastik khas para siswa kelas ngisor, pandhuan online tumindak ...
Read More

Departemen Pendidikan AS ngumumake tantangan misi Space kanggo siswa

Departemen Pendidikan AS ngluncurake Misi CTE: CubeSat, tantangan nasional kanggo menehi inspirasi marang siswa supaya bisa ngembangake katrampilan teknis ...
Read More
pendhidhikan fashion

5 cara pendhidhikan fashion bakal dirombak karo teknologi jaman anyar

Ing kelas online ngatasi tantangan tartamtu kanggo siswa sing nggoleki katrampilan tangan - nanging solusi kreatif ana ing cakrawala. Nalika sawetara ...
Read More
Loading ...

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan