Mlebu

en
X

Teknologi Informasi: Perangkat Lunak Perangkat Lunak

Solusi IT sing diwenehake Internasional

1000+ Proyek rampung

Sampeyan njaluk

  • Reregan kompetitif paling apik
  • Kualitas Internasional
  • Kasugihan Pengalaman
  • Nganyari saben dina babagan kamajuan
  • Titik kontak
  • Tembung pembayaran sing dipilih, mbayar ing Cryptocurrencies
  • Sukses Sampeyan sukses

Apa kita

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

11 taun pengalaman

11 taun pengalaman

1000 + Proyek

1000 + Proyek

Klien Internasional

Klien Internasional

kualitas internasional

Kualitas Internasional

reregan kompetitif

Ragad Competitive

Gagasan, konsep lan proyek sampeyan 100% dilindhungi
kanthi klausa Non-pambocoran.

Kita Nggawe Piranti Lunak Kanggo Kabeh Platform

Telusuri dening Wilayah

Sampeyan ana ing perusahaan sing apik

pelanggan

Pilih Negara kanggo Layanan IT

Spesialisasi Kita

Reregan lan Kualitas kanggo Sukses! Regane Kanggo Kabeh Jenis Bisnis

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Pangembangan lan implementasi teknologi blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan hukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing 98 yurisdiksi sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo menehi jeneng sawetara .

desain web

Kita bangga nyebutake yen kita minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan ngrancang web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional. nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita nyedhiyakake desain lan pangembangan situs web sing bermutu mung internasional, sing mbantu bisnis sampeyan nggedhekake lan tuwuh, kaya, pengin dadi bangga karo proyek sampeyan.

Desain Perusahaan

Desain Perusahaan

Solusi desain desain standar sing dhuwur kanggo nganyarke bisnis menyang tingkat kelas donya.

Desain Kreatif

Desain Kreatif

Kita nawakake layanan desain web sing luar biasa kanggo klien sing paling macem miturut syarat sing dibutuhake.

Tata responsif

Tata responsif

Rampung desain responsif lengkap kanggo situs web sampeyan.

Navigasi

Navigasi

Kita nyedhiyakake dhukungan navigasi lengkap kanggo situs web sampeyan kanthi gampang ditampilake.

Kajelasan Konten

Kajelasan Konten

Kita ngirim dhukungan sing ditingkatake kanggo nampilake konten kanthi cara sing paling ringkes sing narik kawigaten, ngowahi lan nahan klien.

SEO Dioptimalake

SEO Dioptimalake

Saben kaca bakal dioptimalake SEO miturut standar industri sampeyan lan mbantu sampeyan ngupayakake mesin telusuran sing dhuwur.

web-pembangunan

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan pangembangan web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga sacara internasional, ora mung winates kanggo pangembangan web, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kanggo pangembangan web, kanthi ati-ati milih tim pangembang web trampil sing duwe spesialisasi lan teknik pangembangan paling anyar lan paling anyar kanggo nyedhiyakake paling apik babagan pangiriman kualitas internasional lan ngirim produk sing mbantu sampeyan nambahi bathi kanthi njaga sampeyan luwih dhisik saingan sampeyan.

Website Designing

Website Designing

Kita bangga nyebutake yen kita minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan pangembangan web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional.

Pengembangan Aplikasi

Pengembangan Aplikasi

Million Makers nyedhiyakake bobot web sing entheng, ramah pangguna, interaktif lan inovatif sing dikembangake ing platform sing paling maju lan nyedhiyakake pangguna lan pengalaman sing paling apik kanggo panggunaan panggunaan ing bathi bisnis sampeyan.

Solusi E-Dagang

Solusi E-Dagang

Million Makers nyedhiyakake Ecommerce Solutions sing mung internasional kanggo pangguna pangguna, kanggo mesthekake tujuan bisnis wis dicapai. Kita uga menehi sampeyan solusi Blokchain kanggo wutah bisnis sampeyan, kanthi rega sing paling kompetitif, ing endi wae, ing saindenging jagad. Bisa ndhukung ing ngrampungake gateway pambayaran.

Pembayaran Gateway

Pembayaran Gateway

Umume perusahaan pembangunan web nyedhiyakake layanan sing winates nanging pengalaman lan keahliane ngluwihi kabeh. Kita nyedhiyakake solusi kanggo ngrampungake gerbang pembayaran, layanan hukum, nggabungake perusahaan luar negeri lan akun bank sing mbukak, yen dibutuhake.

SSL Certificate

SSL Certificate

SSL Certificate minangka salah sawijining cara paling apik kanggo ngasilake kapercayan kanggo nyingkirake wedi marang pangguna supaya nuduhake rincian finansial kanthi online lan penting kanggo peringkat mesin telusuran lan bisa ditampa. Kita nyedhiyakake solusi kanggo klien anyar sing uga ana.

Aplikasi Mobile

Aplikasi Mobile

Dadi pangembangan aplikasi ponsel Android utawa iOS, kita duwe tim pangembang sing trampil lan trampil sing duwe kawruh babagan industri lan kapinteran sing jembar kanggo menehi sampeyan aplikasi seluler interaktif sing paling apik sing ora mung kompatibel karo ponsel nanging uga tablet, kompatibel TV lan piranti sing bisa digunakake.

solusi e-dagang

Saperangan taun pengalaman pangembangan E-dagang menehi kita ngrancang kanggo menehi sampeyan desain lan pangembangan luwih apik sing ngrampungake kabeh kabutuhan bisnis online lan nggawa bathi kanggo bisnis sampeyan, apa wae industri. Mangga priksa pengalaman industri kita ing ngisor iki, kita duwe pengalaman lan kemampuan nyedhiyakake solusi Blumbang kanggo kabutuhan bisnis lan wutah.

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kita ora mung panyedhiya Solution Solution E-dagang, nanging kita menehi solusi pungkasan.

Kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing wilayah saka 98 yurisdhiksi sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo menehi jeneng sawetara.

Pangembangan Aplikasi E-Dagang

Pangembangan Aplikasi E-Dagang

Million Makers duwe tim sing kuat kanggo panggunaan aplikasi aplikasi e-dagang sing paling maju lan ditrima kanggo menehi bisnis sampeyan bisa menang, solusi kita bisa skal, kuat lan uga menehi dhukungan lan dhukungan Api kanggo mbantu sampeyan menang liwat kompetisi sampeyan.

Desain Situs Web E-Dagang

Desain Situs Web E-Dagang

Kita nawakake desain lan pangembangan khusus kanggo menehi bisnis kanggo ngontrol luwih apik babagan aplikasi e-dagang kanthi nggunakake teknologi paling anyar lan coding seger wiwit awal, miturut kabutuhan bisnis lan menehi pangguna menyang pengalaman sing luwih apik lan fungsi.

Pengembangan Cart E-Dagang

Pengembangan Cart E-Dagang

Kita njamin pangguna pangguna pengalaman nyata sing meh padha karo blanja fisik, kaya yen dheweke lagi blanja ing toko utawa toko sing nyata, amarga grobag balanja minangka bagean sing penting banget kanggo bisnis eKommes kanggo bisnis lan pangguna, njamin keamanan.

Integrasi Gateway Payment

Integrasi Gateway Payment

Umume perusahaan pembangunan web nyedhiyakake layanan sing winates nanging pengalaman lan keahliane ngluwihi kabeh. Kita nyedhiyakake solusi kanggo ngrampungake gerbang pembayaran, layanan hukum, nggabungake perusahaan luar negeri lan akun bank sing mbukak, yen dibutuhake.

Plug-in & Development Module

Plug-in & Development Module

Kita ngembangake plug-in, API lan modul kanggo meh kabeh platform e-dagang kanggo ningkatake skalabilitas proyek, sing penting banget lan fungsi. Kita nggunakake teknologi sing paling apik.

Pangopènan & Dhukungan

Pangopènan & Dhukungan

Kita nyedhiyakake pangopènan lan dhukungan kanggo kabeh jinis platform e-commerce kanggo klien sing ana lan kita uga nampi klien sing duwe platform sing dikembangake dening Perusahaan liyane.

pembangunan-app

Nganti saiki kita wis berkembang luwih saka 351+ aplikasi kanggo klien internasional kita. Fokus utama kita yaiku nyedhiyakake solusi sing paling apik miturut syarat lan tujuan klien.

Kita mesthi ngrampungake garis wektu sing ketat kanthi menehi pangembangan Aplikasi kualitas internasional sing paling apik ing platform paling maju ing rega sing paling kompetitif.

Aplikasi Mobile

Aplikasi Mobile

Dadi pangembangan aplikasi ponsel Android utawa iOS, kita duwe tim pangembang sing trampil lan trampil sing duwe kawruh babagan industri lan kapinteran sing jembar kanggo menehi sampeyan aplikasi seluler interaktif sing paling apik sing ora mung kompatibel karo ponsel nanging uga tablet, kompatibel TV lan piranti sing bisa digunakake.

Pangembangan App Blockchain

Pangembangan App Blockchain

We nawakake solusi khusus Blokchain, sing ora preduli karo industri sampeyan, kita duwe efisiensi, kaliber lan keahlian kanggo ngembangake lan ngatur dApps sing wis dikembangake, kita wis nyedhiyakake dhaptar industri ing ngisor iki, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing kabeh syarat sampeyan.

React Development App Native

React Development App Native

Kita minangka Perusahaan Pembangunan App Native Native sing dipercaya, nyedhiyakake solusi sing efektif lan pengalaman pangguna sing bisa dilalekake, sing gampang dipasarake lan mbantu nggedhekake bisnis.

Aplikasi Hybrid Mobile

Aplikasi Hybrid Mobile

Kita spesialis ing aplikasi mobile hibrida sing digabungake karo unsur-unsur aplikasi asli lan Web sing dikembangake kanggo kabeh platform.

Pangembangan App Flutter

Pangembangan App Flutter

Tim pangembangan Flutter App kita duwe prentah sing apik ing Dart, sing ngidini kita nyedhiyakake desain UI / UX sing apik banget, analisis bisnis, mriksa kualitas lan arsitektur informasi kanggo proyek pangembangan aplikasi seluler sampeyan.

Dipakai

wearable

Tim kita nawakake layanan pangembangan sing paling apik sing bisa ditindakake kabeh kabutuhan bisnis lan pengalaman klien. Kita khusus ing Aplikasi Pakai Berbasis IOT, Aplikasi Kesehatan, Aplikasi Utilitas, Aplikasi Pakai kanggo iOS & Android.

pemasaran digital

Solusi pemasaran digital nduwe peran penting banget kanggo pertumbuhan merek lan produk online lan timbal sing bisa diowahi dadi dodolan, mula ngasilake bathi.

Kita bisa ndhukung kanthi efektif lan efisien kanggo ndhukung sukses bisnis sampeyan, amarga kita duwe tim ahli marketing digital sing kuat banget, sing kepengin banget nindakake apa wae.

Kita njupuk klien kanthi serius amarga ngerti yen sukses sampeyan sukses, mula sampeyan dadi sababe, kita duwe rekaman trek kanggo njaluk klien sing bola-bali lan rekomendasi lan referensi sing kuwat.

Optimization Kaca Landing

Optimization Kaca Landing

Kita spesialis ing LPO lan kita mesthekake yen situs web sampeyan entuk konversi paling dhuwur saka pengunjung sing teka ing kaca landing sing wis ditemtokake. Optimisasi kaca kebangkrutan bisa ngedhunake biaya akuisisi Pelanggan, entuk jumlah Klien luwih akeh lan menehi nilai maksimal kanggo nglampahi iklan.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Dhaptar sing tepat ditambah karo ngarsane sing asring, direncanakake lan dipercaya ing mesin telusuran njamin lan ndhukung bisnis sampeyan, sing, ngowahi dadi nomer Kita piranti optimisasi mesin telusuran produktif sing ndhukung ningkatake peringkat tembung kunci, mula, ngasilake lalu lintas lan konversi.

Optimisasi Mesin Panelusuran Lokal lan Kiriman Directory

Optimisasi Mesin Panelusuran Lokal lan Kiriman Directory

SEO Lokal nduweni peran sing penting banget kanggo netepake papan sing kuat karo calon pelanggan lokal. Tim ahli ngirim informasi rincian bisnis karo direktori bisnis lokal lan mbantu netepake bisnis sampeyan karo mesin telusuran utama ing tingkat geo lokal. Saiki dina, cara luwih efektif promosi bisnis sampeyan tinimbang karo cara tradisional kayata koran dll.

email Marketing

email Marketing

Yen rampung kanthi efektif lan profesional, pemasaran email bisa mbantu nggedhekake basis klien sing ngasilake bathi gedhe, para ahli kita bakal mbantu sampeyan ngupayakake program kampanye email sing efektif, sing bakal kalebu rencana, ngrancang, eksekusi, nglaporake lan integrasi karo alat analisis google. kanggo menehi laporan lan efektifitas wektu nyata.

Video lan Iklan Pariwara

Video lan Iklan Pariwara

Pariwara video lan tampilan online minangka aspek penting saka kampanye digital, amarga ndhukung target pamirsa nyedhaki bisnis sampeyan, tim kita bakal mbantu milih vendor paling apik kanggo ngirim stok video kualitas lan alat sing paling apik kanggo tampilan online kanggo nggawa target pamirsa nyedhaki bisnis sampeyan.

Marketing Social Media

Marketing Social Media

Pemasaran media sosial nggunakake platform lan situs web media sing kasedhiya kanthi efektif kanggo ningkatake bisnis, produk lan layanan. Tim ahli mbantu bisnis sampeyan supaya entuk lalu lintas liwat situs media sosial sing kasedhiya, sing nyebabake volume lan bathi bisnis sing luwih dhuwur.

desain web

Kita bangga nyebutake yen kita minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan ngrancang web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional. nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita nyedhiyakake desain lan pangembangan situs web sing bermutu mung internasional, sing mbantu bisnis sampeyan nggedhekake lan tuwuh, kaya, pengin dadi bangga karo proyek sampeyan.

Perangkat lunak Enterprise Utawa Bisnis

Perangkat lunak Enterprise Utawa Bisnis

Kita keahlian ing platform kaya C, C ++, .NET, Java, PHP, Python lan Ruby kanggo nawakake piranti lunak perusahaan & bisnis kanggo: Solusi bisnis, Solusi khusus industri, Garis bisnis & solusi Tambah, aplikasi Pelanggan & konsumen

Piranti Lunak Sistem

Piranti Lunak Sistem

Kita ngembangake piranti lunak sistem sing stabil, dhuwur, kuat lan efisien nggunakake C, C ++ lan program pemrograman Python kanggo: Keamanan, Panyimpanan & Manajemen File, Manajemen Sistem.

Software Embedded

Software Embedded

Kita ngembangake piranti lunak sing dipasang kanthi stabil, kuat lan efisien kanggo: Sistem Otomasi Omah, Sistem Otomasi Industri, Tes & Sistem Pangukuran, Piranti Medis.

Sistem Sistem Kontrol

Sistem Sistem Kontrol

Kita ngembangake, ngatur, program, lan ngetrapake piranti lunak kanggo proyek otomatisasi lan kontrol kanggo: Integrasi Partai Ke-3, Pangembangan HMI & GUI, Otomatis Tanduran / Bangunan / Mesin, Pemrograman PLC.

Tim layanan kita wis ana ing ngarep teknologi revolusioner iki kanggo ndandani bisnis bisnis.

Asal saka Blockchain ana ing pasar cryptocurrency, sing nggawe cara sing aman kanggo nglacak lan verifikasi transaksi, potensial umume menyang pasar utawa industri apa ana nilai sing ditukar, dilacak lan dianalisa.

Operasi ing kerangka sing aman, disebar lan disentralisasi, teknologi Blockchain wis nyuda biaya, nyepetake proses, lan mbangun kapercayan anyar kanggo transaksi bisnis kanthi njamin audit lan keamanan ing dalan.
Teknologi blockchain lagi aktif ditrapake meh kabeh industri kaya, mobil, keuangan, toko, kesehatan, pabrik, asuransi kanggo menehi jeneng sawetara, amarga bisa mbantu alur kerja kanthi apik liwat rekaman lan manajemen identitas, pamrosesan transaksi, bukti barang lan bukti barang. tilak. Teknologi kasebut bisa nyilikake utawa ngilangi risiko pasangan, uga bakal nyuda biaya overhead, wektu transaksi lan biaya liyane sing gegandhengan.

Blok Rundingan lan Pembangunan Aplikasi

Pemblokiran Chain Consulting & Development App

We nawakake solusi khusus Blokchain, sing ora preduli karo industri sampeyan, kita duwe efisiensi, kaliber lan keahlian kanggo ngembangake lan ngatur dApps sing wis dikembangake, kita wis nyedhiyakake dhaptar industri ing ngisor iki, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing kabeh syarat sampeyan.

Currency Exchange Lan Dompet

Currency Exchange Lan Dompet

Kita wis nggawe platform hack-bukti kanggo ijol-ijolan cryptocurrency nyata-wektu kanggo multi-platform kaya Android, iOS, Windows kanthi pangembangan lan integrasi dompet dApps crypto sing nahan akeh cryptocurrencies kanthi fitur kaya dashboard, saldo kabeh cryptocurrencies, tuku sejarah, etc. .

Bukak lan layanan ICO

Bukak lan layanan ICO

Layanan ICO kalebu solusi wiwitan kanggo mungkasi, kita ndhukung konsep konsep kanggo kajelasan luwih apik, Investasi fokus ing generasi, generasi cryptocurrency kanggo distribusi, pangembangan kertas putih lan uga promosi lan pemasaran ICO sampeyan.

Solusi Berasaskan Hyper

Solusi Berasaskan Hyper

Kanthi panggunaan hiper ledher sing efektif lan efisien, kita ndhukung klien kanggo ngembangake Aplikasi Blokchain supaya dheweke tetep nglindhungi, dipercaya, kaleksanan, immutability, lan dhukungan kanggo macem-macem plug-in.

Kontrak Smart

Kontrak Smart

Kita mbantu ndandani proses manajemen kontrak kanthi digital kanthi otomatis proses otomatis otomatis nggawe penciptaan, persetujuan lan eksekusi. Kita wis mbantu macem-macem industri kaya mobil, sektor finansial, Perawatan Kesehatan, Media, Sektor Umum.

Solusi Blockchain Custom

Solusi Blockchain Custom

Kita nyedhiyakake solusi blockchain khusus kanggo kualitas internasional kanggo para klien, tanpa preduli saka industri, uga, tim kita wis ngalami, efisien lan sanggup ngatasi skala, industri lan manut garis wektu sing ditetepake kanthi biaya sing paling kompetitif.

Kita njupuk klien lan proyek-proyek kasebut kanthi serius amarga kita ngerti manawa sukses sampeyan minangka sukses, mula sampeyan dadi sababe, kita duwe rekaman trek kanggo njupuk klien sing wis bola-bali lan rekomendasi lan referensi sing kuwat.

Kita nyedhiyakake akeh layanan kanggo klien internasional lan mitra sing kalebu Individu, Investor, dana investasi / Dana VC, Perusahaan lan Perusahaan. Inase, saka proyek sing duwe bathi sing apik lan bakal migunani, kita bisa nulung kemitraan lan kesempatan bathi uga, yen dibutuhake.

Teknologi

Hyperledger-pembangunan-perusahaan-1

Hyperledger

Ethereum-pembangunan-perusahaan

Ethereum

perusahaan-pembangunan-perusahaan

EOS

pengembangan-perusahaan

Corda

perusahaan pangembangan-perusahaan

Coinbase

perusahaan-pembangunan-perusahaan

Baas

perusahaan-pembangunan multichain

Multichain

perusahaan-pembangunan-perusahaan

JS Angular

perusahaan-perusahaan flutter

Flutter

reaksi-pribumi-pembangunan-perusahaan

React Native

perusahaan css3-perusahaan

CSS3

html-5-perusahaan-perusahaan

HTML5

perusahaan-pembangunan-ionik

Ionic

node-js-pembangunan-perusahaan

Simpul JS

Drupal-pembangunan-perusahaan

Drupal

wordpress-development-perusahaan

WordPress

perusahaan php-pembangunan

PHP

perusahaan pangembangan perusahaan

Python

Perusahaan-pembangunan Jawa

JAVA

pembangunan perusahaan-kotlin

Kotlin

android-NDK-perusahaan pembangunan

Android NDK

adil-c-pembangunan-perusahaan

Objektif C

c-language-development-perusahaan

C#

perusahaan c-plus-pembangunan

C ++

dot-net-development-perusahaan

NET

perusahaan-perusahaan sing cepet

Swift

sawise-efek-ngrancang

Adobe After Effects

ngrancang paksi

Kandel

ilustrator-ngrancang

Adobe Illustrator

desain-invisi

Ing Visi

Photoshop-ngrancang

Adobe Photoshop

ngrancang prinsip

Prinsip

ngrancang gambar

skit

zeplin ngrancang

airship

perusahaan pangembang-perusahaan

Magento

perusahaan pangembang-perusahaan

Woo Commerce

perusahaan-pembangunan-zencart

Cart Zen

lowongan-perusahaan-pembangunan

Bukak Cart

perusahaan-prestashop-perusahaan

Toko Presta

pembangunan-amba

Big Commerce

shopify-development-perusahaan

Shopify

mega-aws-cloud

Amazon AWS

awan-azure

Azure

digitalOcean-cloud

Ocean Digital

awan-api

Firebase

awan-awan

Ansible

google-awan

Google Cloud

IBM-maya

IBM

maya-maya

Parse

testing apache

Apache

benchmark-test

pathokan

jmeter-tes

Jmeter

ujian tsung

Nokia

Miwiti

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Perkembangan lan implementasi tecnology Blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita uga minangka pambuka, mula, kita ngerti syarat, ngrancang lan latihan sing dibutuhake, lara. Kita mbantu, dhukungan lan mentor Start-up kanggo mindhah ing arah sing tepat ing pigura wektu paling cepet kanthi biaya sing paling murah.

wiwitan-banner

Toko Siji Stop

Ragad Competitive

Layanan pribadi

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Nyekel Tangan

Dhukungan Client Client

Inkubasi & Pembiayaan

Kita duwe jaringan investor internasional sing gedhe banget, mula iku, minangka dhukungan, kita uga mbantu nyambungake wiwitan kanthi calon investor.
Read More

Idea

We are mbukak kanggo gagasan lan rencana bisnis anyar, yen sampeyan mikir sampeyan bisa kontribusi kanthi positif, kita bakal ngrungokake, nglakokake lan investasi.

Program Partnership

Program kemitraan-program

Rencana Bisnis Alternatif, Ora dibutuhake investasi, partner karo kita

Kesempatan kanggo adol / ngrujuk lan mbentuk tim dhewe lan entuk.

  • Ora dibutuhake investasi
  • Bentuk tim sampeyan ing endi wae ing jagad iki
  • Entuk Dhukungan Ekspansi Bisnis nganti $ 2000

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Tahap ngrancang paling penting, amarga apa sing mutusake lan dijelaske ing kene menehi tahapan kanggo kabeh proyek kasebut. Sajrone tahap iki, tim ahli kita sesambungan karo klien lan menehi perhatian marang rinci lan syarat.

Analisis Keperluan: Ngerteni tujuan target, pamirsa target, panjaluk fitur rinci lan ngumpulake akeh informasi sing bisa kita kumpulake.
Piagam proyek: Piagam proyek ngrampungake informasi sing wis diklumpukake lan disepakati sadurunge. Dokumen kasebut biasane ringkes lan ora keterlaluan teknis lan dadi referensi ing saindenging proyek kasebut.
Pemetaan: Peta rinci wis disiapake sing bakal tuntunan pangguna pungkasan sing bisa ilang struktur utawa butuh informasi kanthi cepet.
Kontrak sing nemtokake nilai, hak cipta lan finansial. Iki minangka elemen penting ing dokumentasi lan kudu kalebu istilah pambayaran, klausa penutupan proyek, klausa mandeg, kepemilikan hak cipta lan wektu. Ati-ati atimu nganggo dokumen iki, nanging ringkes lan efisien.

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

desain

Tahap desain yaiku babagan maju lan informasi sing diwatesi ing tahapan perencanaan. Pangiriman utama yaiku struktur proyek sing didokumentasikake lan sing paling penting, perwakilan visual. Sawise fase desain wis rampung, proyek kasebut dadi luwih canggih, nanging ora ana konten lan fitur khusus.
Rencana kawat lan desain unsur ngrancang: Saiki, proyek sampeyan wis diwiwiti. Saiki kita miwiti ngrancang tata letak kanthi nggunakake kabel.
Deleng maneh lan disetujoni: Saiki, proses nyemak, tweaking lan nyetujoni moyoki teka nganti klien kita wareg karo desain kasebut.

Development

Pangembangan kalebu akeh karya program, uga loading konten. Kita njupuk pendekatan sing strategis supaya alangan ing ngarep kanthi terus nyoba.
Kita mbangun kerangka pembangunan.
Mbangun lan nyoba fitur khusus lan interaksi: Kita seneng ngurus sadurunge nambah konten statis amarga proyek saiki menehi ruang kerja sing rapi lan durung rampung.
Isi karo konten.
Nguji lan verifikasi fungsi: Spesialis tes kita nyemak lan nyoba proyek kasebut, mlaku-mlaku saben modul sing digawe, sing kalebu, kabeh kudu mesthekake yen kabeh wis mlaku kanthi bener lan kita ora kejawab apa-apa kanthi visual utawa kanthi fungsi.

Kita njupuk bagean kasebut kanthi serius. Tujuan utama fase peluncuran yaiku nyiyapake proyek kanggo panggunaan pungkasan. Iki mbutuhake polesan elemen desain, uji coba interaktif lan fitur jero lan sing paling penting, pertimbangan babagan pangguna.
Polesan: Tim kita ngenali bagean ing proyek sing bisa ditingkatake.
Sawise kabeh, kita pengin dadi bangga karo proyek iki kaya sampeyan, kaya klien kita.
Transfer menyang server urip: Review menit terakhir babagan live project kedadeyan saiki.
Testing: Saiki, kita bakal mbukak diagnosa pungkasan nggunakake kabeh alat sing kasedhiya: mantra-mriksa, kode validator, pemeriksaan kesehatan proyek, lsp.

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Food & Beverage

Health Care

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Riset & Pengembangan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

automobile

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi nglamar sampeyan ing dalan wutah.

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan
Selaras | PENYELENGAN IT GOLEKOL!