Mlebu

🔍

EN

X

Teknologi Informasi: Perangkat Lunak Perangkat Lunak

Perusahaan Perangkat Lunak

Perusahaan internasional sing nawakake layanan IT kanthi rega sing terjangkau

Sampeyan njaluk

  • Software
  • Pangembangan situs web
  • pembangunan
  • pangembangan web eCommerce
  • Pangembangan app
  • Pangembangan blockchain
  • Layanan pemasaran digital lan seo

Solusi IT sing disesuaikan liwat perusahaan pangembangan Piranti Lunak, perusahaan pangembangan web, perusahaan desain situs web, perusahaan pangembangan e-commerce, perusahaan pangembangan app, perusahaan pangembangan blockchain, perusahaan pemasaran digital lan perusahaan seo, diwenehake dening, Konsultan pangembangan perangkat lunak, konsultan pangembangan web, pangembangan situs web konsultan, konsultan pangembangan e-niaga, konsultan pangembangan aplikasi, konsultan pangembangan blockchain, konsultan pemasaran digital lan konsultan seo.

Perusahaan pangembangan piranti lunak paling apik | Perusahaan pangembangan Web TERBAIK | Perusahaan pangembangan Situs web TERBAIK | Perusahaan pangembangan eCommerce paling apik | Perusahaan pangembangan App paling apik | Perusahaan pangembangan Blockchain paling apik | Perusahaan Pemasaran Digital TERBAIK | Perusahaan SEO TERBAIK

Solusi IT paling apik kanthi Rega sing terjangkau

Layanan kanggo Wiwitan diwiwiti, paling sithik

100 $

Pangembangan Blockchain

Pengembangan Perangkat Lunak

Development web

Pengembangan E-dagang

Pengembangan Aplikasi

Desain Web

Marketing digital

Napa kudu nyewa perusahaan pangembangan piranti lunak?

  • Perusahaan Internasional

  • 16 taun pengalaman internasional

  • 1000+ proyek gedhe

  • 5000+ cilik lan medium

  • Keluwesan kanggo mbayar

  • Biaya sing terjangkau

Sampeyan ana ing perusahaan sing apik

Akeh Liyane

Ide, konsep lan proyek sampeyan dilindhungi 100% kanthi klausa non-pambocoran.

wewaler:

* Kita minangka perusahaan perangkat lunak internasional, nyedhiyakake klien kanthi rega paling murah, nyedhiyakake kualitas internasional.

* Rega kita bisa uga luwih murah amarga pengalaman internasional lan ukuran tim, dibandhingake karo perusahaan profesional utawa freelancer adhedhasar, sing bisa menehi dhukungan kualitas lan jangka panjang.

* Bisnis sampeyan bisa uga butuh dhukungan sawise proyek rampung, kita mesthi kasedhiya kanggo klien, sanajan sawise ngirim proyek.

* Manajer akun diparengake kanggo saben proyek, sing duwe pengalaman berkoordinasi karo klien, tim IT, konsultasi bisnis lan tim legal, kanggo ndhukung sampeyan babagan dhukungan bisnis ing lingkungan bisnis sing ganti saiki.

Kita ngembangake piranti lunak kanggo kabeh platform

Forte Kita

Pangembangan BlockChain

Tim layanan kita wis ana ing ngarep teknologi revolusioner iki kanggo ndandani bisnis bisnis.

Asal saka Blockchain ana ing pasar cryptocurrency, sing nggawe cara sing aman kanggo nglacak lan verifikasi transaksi, potensial umume menyang pasar utawa industri apa ana nilai sing ditukar, dilacak lan dianalisa.

Operasi ing kerangka sing aman, disebar lan disentralisasi, teknologi Blockchain wis nyuda biaya, nyepetake proses, lan mbangun kapercayan anyar kanggo transaksi bisnis kanthi njamin audit lan keamanan ing dalan.

Teknologi blockchain lagi aktif ditrapake meh kabeh industri kaya, mobil, keuangan, toko, kesehatan, pabrik, asuransi kanggo menehi jeneng sawetara, amarga bisa mbantu alur kerja kanthi apik liwat rekaman lan manajemen identitas, pamrosesan transaksi, bukti barang lan bukti barang. tilak. Teknologi kasebut bisa nyilikake utawa ngilangi risiko pasangan, uga bakal nyuda biaya overhead, wektu transaksi lan biaya liyane sing gegandhengan.

GUNUNG BLOCK CONSULTING & PENGEMBANGAN APLIKASI

We nawakake solusi khusus Blokchain, sing ora preduli karo industri sampeyan, kita duwe efisiensi, kaliber lan keahlian kanggo ngembangake lan ngatur dApps sing wis dikembangake, kita wis nyedhiyakake dhaptar industri ing ngisor iki, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing kabeh syarat sampeyan.

GANTI UANG LANANG WALLET

Kita wis nggawe platform hack-bukti kanggo ijol-ijolan cryptocurrency nyata-wektu kanggo multi-platform kaya Android, iOS, Windows kanthi pangembangan lan integrasi dompet dApps crypto sing nahan akeh cryptocurrencies kanthi fitur kaya dashboard, saldo kabeh cryptocurrencies, tuku sejarah, etc. .

Luncur lan LAYANAN ICO

Layanan ICO kalebu solusi wiwitan kanggo mungkasi, kita ndhukung konsep konsep kanggo kajelasan luwih apik, Investasi fokus ing generasi, generasi cryptocurrency kanggo distribusi, pangembangan kertas putih lan uga promosi lan pemasaran ICO sampeyan.

SOLUSI BASED LEDGER HYPER

Kanthi panggunaan hiper ledher sing efektif lan efisien, kita ndhukung klien kanggo ngembangake Aplikasi Blokchain supaya dheweke tetep nglindhungi, dipercaya, kaleksanan, immutability, lan dhukungan kanggo macem-macem plug-in.

KONTRAK SMART

Kita mbantu ndandani proses manajemen kontrak kanthi digital kanthi otomatis proses otomatis otomatis nggawe penciptaan, persetujuan lan eksekusi. Kita wis mbantu macem-macem industri kaya mobil, sektor finansial, Perawatan Kesehatan, Media, Sektor Umum.

SOLUSI BLOCKCHAIN ​​CUSTOM

Kita nyedhiyakake solusi blockchain khusus kanggo kualitas internasional kanggo para klien, tanpa preduli saka industri, uga, tim kita wis ngalami, efisien lan sanggup ngatasi skala, industri lan manut garis wektu sing ditetepake kanthi biaya sing paling kompetitif.


Pesenan gratis Book

Spesialisasi Utama Kita:

Rega lan Kualitas kanggo Sukses Sampeyan! Rega kanggo Kabeh Jinis Bisnis

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Pangembangan lan implementasi teknologi blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan hukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing 98 yurisdiksi sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo menehi jeneng sawetara .

Pengembangan Perangkat Lunak

Kita bangga nyebutake yen kita minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan ngrancang web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional. nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita nyedhiyakake desain lan pangembangan situs web sing bermutu mung internasional, sing mbantu bisnis sampeyan nggedhekake lan tuwuh, kaya, pengin dadi bangga karo proyek sampeyan.

ENTERPRISE Utawa SOFTWARE BISNIS

Kita duwe keahlian ing platform kaya C, C ++, .NET, Java, PHP, Python lan Ruby kanggo nawakake piranti lunak perusahaan & bisnis kanggo: solusi Bisnis, solusi khusus Industri, Jalur bisnis & solusi Add-on, Aplikasi pelanggan & konsumen

SOFTWARE SISTEM

Kita nggawe piranti lunak sistem sing stabil, kinerja dhuwur, kuat lan efisien nggunakake basa pamrograman C, C ++ lan Python kanggo: Keamanan, Storage & Manajemen File, Manajemen Sistem.

SOFTWARE EMBEDDED

Kita ngembangake piranti lunak semat sing stabil, kuat lan efisien banget kanggo: Sistem Otomasi Ngarep, Sistem Otomasi Industri, Sistem Tes & Pangukuran, Piranti Medis.

SOFTWARE SISTEM KONTROL

Kita ngembangake, ngatur, program, lan ngleksanakake piranti lunak kanggo proyek otomatisasi lan kontrol kanggo: Integrasi Partai 3, Pengembangan HMI & GUI, Otomatisasi Tanduran / Bangunan / Mesin, Pemrograman PLC.

Pesenan gratis Book

Development web

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandhiri kanggo nyediakake solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan pangembangan web nanging uga kanggo nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung winates kanggo pangembangan web, nanging, uga nyedhiyakake solusi kanggo ngrampungake gateway pembayaran , layanan hukum, konsultasi finansial, solusi HR Khusus, nggabungake perusahaan ing 98 wilayah sing cocog karo kabutuhan bisnis sampeyan, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo sawetara jeneng.

Kanggo pangembangan web, kanthi ati-ati milih tim pangembang web trampil sing duwe spesialisasi lan teknik pangembangan paling anyar lan paling anyar kanggo nyedhiyakake paling apik babagan pangiriman kualitas internasional lan ngirim produk sing mbantu sampeyan nambahi bathi kanthi njaga sampeyan luwih dhisik saingan sampeyan.

DESIGN WEBSITE

Kita bangga nyebutake yen kita minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan pangembangan web, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional.

PENGEMBANGAN APLIKASI

Million Makers nyedhiyakake bobot web sing entheng, ramah pangguna, interaktif lan inovatif sing dikembangake ing platform sing paling maju lan nyedhiyakake pangguna lan pengalaman sing paling apik kanggo panggunaan panggunaan ing bathi bisnis sampeyan.

E SOLUSI KOMERSI

Yuta Pembuat nyedhiyakake Solusi E-Niaga sing mung internasional kanggo pengalaman panganggo, supaya target bisnis sampeyan bisa digayuh. Kita uga menehi solusi Blockchain kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan, kanthi rega sing paling kompetitif, ing endi wae, ing saindenging jagad. Bisa dhukungan kanggo ngrampungake gateway pembayaran uga.

INTEGRASI GATEWAY PEMBAYARAN

Umume perusahaan pangembangan web nyedhiyakake layanan winates nanging pengalaman lan keahliane ngluwihi. Kita nyedhiyakake solusi kanggo ngrampungake gateway pembayaran, layanan hukum, nggabungake perusahaan offshore lan akun bank mbukak, yen dibutuhake.

SSL CERTIFICATE

SSL Certificate minangka salah sawijining cara paling apik kanggo ngasilake kapercayan kanggo nyingkirake wedi marang pangguna supaya nuduhake rincian finansial kanthi online lan penting kanggo peringkat mesin telusuran lan bisa ditampa. Kita nyedhiyakake solusi kanggo klien anyar sing uga ana.

APLIKASI MOBILE

Dadi pangembangan aplikasi ponsel Android utawa iOS, kita duwe tim pangembang sing trampil lan trampil sing duwe kawruh babagan industri lan kapinteran sing jembar kanggo menehi sampeyan aplikasi seluler interaktif sing paling apik sing ora mung kompatibel karo ponsel nanging uga tablet, kompatibel TV lan piranti sing bisa digunakake.


Pesenan gratis Book

Pengembangan E-dagang

Saperangan taun pengalaman pangembangan E-dagang menehi kita ngrancang kanggo menehi sampeyan desain lan pangembangan luwih apik sing ngrampungake kabeh kabutuhan bisnis online lan nggawa bathi kanggo bisnis sampeyan, apa wae industri. Mangga priksa pengalaman industri kita ing ngisor iki, kita duwe pengalaman lan kemampuan nyedhiyakake solusi Blumbang kanggo kabutuhan bisnis lan wutah.

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kita ora mung panyedhiya Solution Solution E-dagang, nanging kita menehi solusi pungkasan.

Kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing wilayah saka 98 yurisdhiksi sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo menehi jeneng sawetara.

PEMBANGUNAN APLIKASI ECOMMERCE

Million Makers duwe tim sing kuat kanggo nggunakake pangembangan aplikasi e-commerce teknologi sing paling canggih lan bisa ditrima kanggo menehi keuntungan bisnis, solusi kita bisa diukur, kuat lan uga nawakake plug-in lan dhukungan Api kanggo mbantu sampeyan menang ing kompetisi.

DESAIN WEB SITUS ECOMMERCE CUSTOM

Kita nawakake desain lan pangembangan khusus kanggo menehi bisnis kanggo ngontrol luwih apik babagan aplikasi e-dagang kanthi nggunakake teknologi paling anyar lan coding seger wiwit awal, miturut kabutuhan bisnis lan menehi pangguna menyang pengalaman sing luwih apik lan fungsi.

PENGEMBANGAN KARTU ECOMMERCE

Kita njamin pangguna pangguna pengalaman nyata sing meh padha karo blanja fisik, kaya yen dheweke lagi blanja ing toko utawa toko sing nyata, amarga grobag balanja minangka bagean sing penting banget kanggo bisnis eKommes kanggo bisnis lan pangguna, njamin keamanan.

SOLUSI GATEWAY PEMBAYARAN

Umume perusahaan pangembangan web nyedhiyakake layanan winates nanging pengalaman lan keahliane ngluwihi. Kita nyedhiyakake solusi kanggo ngrampungake gateway pembayaran, layanan hukum, nggabungake perusahaan offshore lan akun bank mbukak, yen dibutuhake.

Pangembangan PLUG-IN & MODUL

Kita ngembangake plug-in, API lan modul kanggo meh kabeh platform e-dagang kanggo ningkatake skalabilitas proyek, sing penting banget lan fungsi. Kita nggunakake teknologi sing paling apik.

MAINTENANCE & SUPPORT

Kita nyedhiyakake pangopènan lan dhukungan kanggo kabeh jinis platform e-commerce kanggo klien sing ana lan kita uga nampi klien sing duwe platform sing dikembangake dening Perusahaan liyane.


Pesenan gratis Book

Pengembangan Aplikasi

Nganti saiki, kita wis ngembangake luwih saka 351+ aplikasi kanggo klien internasional. Fokus utama kita yaiku nyedhiyakake solusi sing paling apik miturut syarat lan target klien.

Kita mesthi ngrampungake garis wektu sing ketat kanthi menehi pangembangan Aplikasi kualitas internasional sing paling apik ing platform paling maju ing rega sing paling kompetitif.

APLIKASI MOBILE

Dadi pangembangan aplikasi ponsel Android utawa iOS, kita duwe tim pangembang sing trampil lan trampil sing duwe kawruh babagan industri lan kapinteran sing jembar kanggo menehi sampeyan aplikasi seluler interaktif sing paling apik sing ora mung kompatibel karo ponsel nanging uga tablet, kompatibel TV lan piranti sing bisa digunakake.

Pangembangan APP BLOCKCHAIN

We nawakake solusi khusus Blokchain, sing ora preduli karo industri sampeyan, kita duwe efisiensi, kaliber lan keahlian kanggo ngembangake lan ngatur dApps sing wis dikembangake, kita wis nyedhiyakake dhaptar industri ing ngisor iki, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing kabeh syarat sampeyan.

REACT pangembangan APP NATIVE

Kita minangka Perusahaan Pembangunan App Native Native sing dipercaya, nyedhiyakake solusi sing efektif lan pengalaman pangguna sing bisa dilalekake, sing gampang dipasarake lan mbantu nggedhekake bisnis.

APLIKASI MOBILE HYBRID

Kita spesialis ing aplikasi mobile hibrida sing digabungake karo unsur-unsur aplikasi asli lan Web sing dikembangake kanggo kabeh platform.

Pangembangan APP FLUTTER

Tim pangembangan Flutter App kita duwe prentah sing apik ing Dart, sing ngidini kita nyedhiyakake desain UI / UX sing apik banget, analisis bisnis, mriksa kualitas lan arsitektur informasi kanggo proyek pangembangan aplikasi seluler sampeyan.

APLIKASI NGANGGO

Tim kami nawakake layanan pangembangan sing paling apik sing bisa nyukupi kabeh syarat bisnis lan pengalaman klien. Kita duwe spesialisasi ing Aplikasi Bisa Dipakai IOT, Aplikasi Kesehatan, Aplikasi Utilitas, Aplikasi Wearable kanggo iOS & Android.


Pesenan gratis Book

Situs web pembangunan

Kita bangga nyebutake manawa kita minangka panyedhiya solusi mandhiri kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung ngrancang lan pangembangan web nanging uga kanggo nggedhekake domestik nanging uga internasional, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pembayaran, sah layanan, konsultasi finansial, solusi HR Khusus, nggabungake perusahaan ing 98 wilayah sing cocog karo kabutuhan bisnis sampeyan, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, kanggo sawetara jeneng.

Kita nyedhiyakake desain lan pangembangan situs web sing bermutu mung internasional, sing mbantu bisnis sampeyan nggedhekake lan tuwuh, kaya, pengin dadi bangga karo proyek sampeyan.

DESAIN CORPORATE

Solusi desain desain standar sing dhuwur kanggo nganyarke bisnis menyang tingkat kelas donya.

DESAIN KREATIF

Kita nawakake layanan desain web sing luar biasa kanggo klien sing paling macem miturut syarat sing dibutuhake.

LAYOUT RESPONSIF

Rampung desain responsif lengkap kanggo situs web sampeyan.

NAVIGASI

Kita nyedhiyakake dhukungan navigasi lengkap kanggo situs web sampeyan kanthi gampang ditampilake.

KANDUNGAN ISI

Kita ngirim dhukungan sing ditingkatake kanggo nampilake konten kanthi cara sing paling ringkes sing narik kawigaten, ngowahi lan nahan klien.

SEO NGALAMI

Saben kaca bakal dioptimalake SEO miturut standar industri sampeyan lan mbantu sampeyan ngupayakake mesin telusuran sing dhuwur.


Pesenan gratis Book

Marketing digital

Solusi pemasaran digital duwe peran penting banget ing merek lan tuwuh online produk lan generasi petunjuk sing bisa diowahi dadi sales, mula ngasilake bathi sing luwih apik.

Kita bisa ndhukung kanthi efektif lan efisien kanggo ndhukung sukses bisnis sampeyan, amarga kita duwe tim ahli marketing digital sing kuat banget, sing kepengin banget nindakake apa wae.

Kita njupuk klien kanthi serius amarga ngerti yen sukses sampeyan sukses, mula sampeyan dadi sababe, kita duwe rekaman trek kanggo njaluk klien sing bola-bali lan rekomendasi lan referensi sing kuwat.

PENGGAMPIAN LAMPU LANDING

Kita spesialis ing LPO lan kita mesthekake yen situs web sampeyan entuk konversi paling dhuwur saka pengunjung sing teka ing kaca landing sing wis ditemtokake. Optimisasi kaca kebangkrutan bisa ngedhunake biaya akuisisi Pelanggan, entuk jumlah Klien luwih akeh lan menehi nilai maksimal kanggo nglampahi iklan.

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Dhaptar sing tepat ditambah karo ngarsane sing asring, direncanakake lan dipercaya ing mesin telusuran njamin lan ndhukung bisnis sampeyan, sing, ngowahi dadi nomer Kita piranti optimisasi mesin telusuran produktif sing ndhukung ningkatake peringkat tembung kunci, mula, ngasilake lalu lintas lan konversi.

OPTIMISASI ENGINI LOKAL ENGGRIS lan ING DIREKTORI

SEO Lokal nduweni peran sing penting banget kanggo netepake papan sing kuat karo calon pelanggan lokal. Tim ahli ngirim informasi rincian bisnis karo direktori bisnis lokal lan mbantu netepake bisnis sampeyan karo mesin telusuran utama ing tingkat geo lokal. Saiki dina, cara luwih efektif promosi bisnis sampeyan tinimbang karo cara tradisional kayata koran dll.

PEMASARAN E-mail

Yen rampung kanthi efektif lan profesional, pemasaran email bisa mbantu nggedhekake basis klien sing ngasilake bathi gedhe, para ahli kita bakal mbantu sampeyan ngupayakake program kampanye email sing efektif, sing bakal kalebu rencana, ngrancang, eksekusi, nglaporake lan integrasi karo alat analisis google. kanggo menehi laporan lan efektifitas wektu nyata.

Video lan Iklan Pariwara

Pariwara video lan tampilan online minangka aspek penting saka kampanye digital, amarga ndhukung target pamirsa nyedhaki bisnis sampeyan, tim kita bakal mbantu milih vendor paling apik kanggo ngirim stok video kualitas lan alat sing paling apik kanggo tampilan online kanggo nggawa target pamirsa nyedhaki bisnis sampeyan.

MARKETING SOSIAL MEDIA

Pemasaran media sosial nggunakake platform lan situs web media sing kasedhiya kanthi efektif kanggo ningkatake bisnis, produk lan layanan. Tim ahli mbantu bisnis sampeyan supaya entuk lalu lintas liwat situs media sosial sing kasedhiya, sing nyebabake volume lan bathi bisnis sing luwih dhuwur.


Pesenan gratis Book

Layanan IT sing Terjangkau

MURAH saka lokal Perusahaan Piranti Lunak kanthi kiat INTERNASIONAL Pengalaman!

Agensi pemasaran lan perusahaan digitalAgensi SEO lan perusahaanPangembangan perangkat lunak Agensi lan perusahaanpangembangan eCommerce Agensi lan perusahaanAgensi lan perusahaan pangembangan blockchainPangembangan web Agen lan perusahaanAgensi lan perusahaan pangembangan aplikasiPengembangan situs web Agensi lan perusahaan


Pesenan gratis Book

Kudu Dikenal - Perusahaan Piranti Lunak

Tahap ngrancang paling penting, amarga apa sing mutusake lan dijelaske ing kene menehi tahapan kanggo kabeh proyek kasebut. Sajrone tahap iki, tim ahli kita sesambungan karo klien lan menehi perhatian marang rinci lan syarat.

Analisis Keperluan: Ngerteni tujuan target, pamirsa target, panjaluk fitur rinci lan ngumpulake akeh informasi sing bisa kita kumpulake.
Piagam proyek: Piagam proyek ngrampungake informasi sing wis diklumpukake lan disepakati sadurunge. Dokumen kasebut biasane ringkes lan ora keterlaluan teknis lan dadi referensi ing saindenging proyek kasebut.
Pemetaan: Peta rinci wis disiapake sing bakal tuntunan pangguna pungkasan sing bisa ilang struktur utawa butuh informasi kanthi cepet.
Kontrak sing nemtokake nilai, hak cipta lan finansial. Iki minangka elemen penting ing dokumentasi lan kudu kalebu istilah pambayaran, klausa penutupan proyek, klausa mandeg, kepemilikan hak cipta lan wektu. Ati-ati atimu nganggo dokumen iki, nanging ringkes lan efisien.

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

desain

Tahap desain yaiku babagan maju lan informasi sing diwatesi ing tahapan perencanaan. Pangiriman utama yaiku struktur proyek sing didokumentasikake lan sing paling penting, perwakilan visual. Sawise fase desain wis rampung, proyek kasebut dadi luwih canggih, nanging ora ana konten lan fitur khusus.
Rencana kawat lan desain unsur ngrancang: Saiki, proyek sampeyan wis diwiwiti. Saiki kita miwiti ngrancang tata letak kanthi nggunakake kabel.
Deleng maneh lan disetujoni: Saiki, proses nyemak, tweaking lan nyetujoni moyoki teka nganti klien kita wareg karo desain kasebut.

Development

Pangembangan kalebu akeh karya program, uga loading konten. Kita njupuk pendekatan sing strategis supaya alangan ing ngarep kanthi terus nyoba.
Kita mbangun kerangka pembangunan.
Mbangun lan nyoba fitur khusus lan interaksi: Kita seneng ngurus sadurunge nambah konten statis amarga proyek saiki menehi ruang kerja sing rapi lan durung rampung.
Isi karo konten.
Nguji lan verifikasi fungsi: Spesialis tes kita nyemak lan nyoba proyek kasebut, mlaku-mlaku saben modul sing digawe, sing kalebu, kabeh kudu mesthekake yen kabeh wis mlaku kanthi bener lan kita ora kejawab apa-apa kanthi visual utawa kanthi fungsi.

Peluncuran produk utawa layanan sampeyan.

Kita njupuk bagean kasebut kanthi serius.

Tujuan utama tahapan peluncuran yaiku nyiyapake proyek kanggo panggunaan pungkasan. Iki mbutuhake polesan pungkasan elemen desain, tes jero interaktivitas lan fitur lan sing paling penting, pertimbangan pengalaman pangguna.
Polesan: Tim kita ngenali bagean ing proyek sing bisa ditingkatake.
Sawise kabeh, kita pengin dadi bangga karo proyek iki kaya sampeyan, kaya klien kita.
Transfer menyang server urip: Review menit terakhir babagan live project kedadeyan saiki.
Testing: Saiki, kita bakal mbukak diagnosa pungkasan nggunakake kabeh alat sing kasedhiya: mantra-mriksa, kode validator, pemeriksaan kesehatan proyek, lsp.

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

  • banking

  • Outsourcing Proses Bisnis

  • Infrastruktur lan Konstruksi

  • Education

  • Pangan & Minuman

  • Health Care

  • Manufacturing

  • Tenaga listrik tenaga surya

  • insurance

  • Teknologi informasi

  • Layanan Hukum

  • Wisata & Pariwisata

  • Petrokimia

  • Riset & Pembangunan

  • Layanan Keuangan

  • Industri Crypto

  • Telekomunikasi

  • Produksi & Riset Pertanian

  • automobile

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Mcare

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

Minangka mitra internasional, kita nguatake para klien supaya bisa tuwuh kanthi luwih cepet lan luwih stabil kanthi ngregani sampeyan babagan jalur pertumbuhan.

  • Toko Siji Stop

    Kita nawakake kabeh solusi TI ing sangisore atap, apa wae kanggo kabeh pertumbuhan internasional.

  • Layanan pribadi

    Kabeh syarat pangembangan web utawa pangembangan piranti lunak kanggo skala apa wae, kita nawakake dhukungan khusus.

  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

    Adhedhasar pengalaman piranti lunak internasional, kita menehi rekomendasi.

  • Ragad Competitive

    Perusahaan Piranti Lunak kita nawakake rega paling murah, dibandhingake karo perusahaan IT lokal liyane, tanpa biaya sing didhelikake.

  • Keahlian industri sing kuwat

    Wis pirang-pirang taun kerja ing IT kanggo perusahaan Individu lan TOP

  • Kasugihan Pengalaman

    Profesional piranti lunak lan mitra piranti lunak sing duwe pengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman kanggo para klien.

  • Quality

    Kita duwe desainer lan pangembang paling apik, sing orientasi karo asil.

  • Integritas

    Integritas ing TI ing industri. Proyek sampeyan aman karo 100%. Malah, perusahaan TOP IT, kita nyedhiyakake Dhukungan IT sing luwih apik.

  • 1 Titik Hubungan

    Kanggo proyek IT sampeyan, kita bakal menehi 1 sumber khusus kanggo basa lokal.

  • Kesadaran Budaya sing Unik

    Kita duwe pengalaman internasional, bisa ndhukung sampeyan kanthi luwih apik!

  • sukses

    Proyek IT: kabeh tembung.
    Layanan IT: 7000 + Proyek
    Aplikasi: 365.
    Isih Counting.

  • Tapak sikil Global

    Kita minangka perusahaan TI internasional sing nyedhiyakake dhukungan TI sing luwih apik.

Dhukungan Kita | Panyedhiya Solusi IT Stop kanggo kabeh Kabutuhan Bisnis

Layanan IT: Kita minangka perusahaan Internasional, nyediakake Dhukungan lan Layanan IT kanggo klien lan 108 Negara, kita nyedhiyakake konsultasi pangembangan Piranti Lunak, konsultasi pangembangan web, konsultasi pangembangan situs web, konsultasi pangembangan e-niaga, konsultasi pangembangan aplikasi, konsultasi pangembangan blockchain, konsultasi pemasaran digital lan konsultan seo kanthi rega paling apik.

Layanan Bisnis: Ora mung winates kanggo layanan piranti lunak, kajaba solusi IT, kita nyedhiyakake konsultasi bisnis kanggo pambentukan perusahaan, dhukungan pambukaan akun bank perusahaan, akun Merchant, gateway pembayaran, bisnis kanggo tuku, lisensi layanan finansial, layanan bookkeeping lan akeh liyane

Layanan hukum, kayata kepatuhan lan rajin, registrasi merek dagang lan liya-liyane.

Layanan SDM, kayata, konsultasi SDM, dhaptar gaji lan liya-liyane.

Konsultasi pengembangan perangkat lunak | Konsultasi pangembangan web | Konsultasi pangembangan situs web | Konsultasi pengembangan eCommerce | Konsultasi pengembangan aplikasi | Konsultasi pengembangan blokchain | Konsultasi Pemasaran Digital | Konsultasi SEO


Pesenan gratis Book

Teknologi

Teknologi sing digunakake kanggo pangembangan Blockchain

Teknologi sing digunakake kanggo pangembangan web lan pangembangan piranti lunak

Teknologi sing digunakake kanggo ngrancang Digital, ngrancang lan nggawe model

Teknologi sing digunakake kanggo pangembangan E-niaga

Teknologi sing digunakake kanggo komputasi Cloud

Layanan Ditambah Nilai

Solusi holistik kanggo klien lan 105 negara, ora mung diwatesi karo konsultasi piranti lunak, kajaba, pangembangan piranti lunak

Perusahaan

Kita uga nyedhiyakake gabungan perusahaan, dilayani dening konsultan bisnis.

Penggabungan Perusahaan Luar Negeri

Gabung karo perusahaan luar negeri, tim offshore kita khusus kanggo klien

Opening Bank Bank

Sawise nggabungake perusahaan, ndaftar a akun bank bisnis karo ease.

Pembayaran Gateway

Kanggo pambayaran bisnis e-commerce, kita bisa ndhukung sampeyan gateway pembayaran, minangka dhukungan tambahan.

Bisnis kanggo adol

Tuku bisnis yen sampeyan pengin miwiti konsep bisnis sampeyan. Tim profesional kita bisa ndhukung tuku saham utawa aset.

Kantor Virtual

Kantor maya kanggo bisnis ing 65 lokasi, kanggo ngarsane internasional kanthi rame.

Lisensi Layanan Finansial

Lisensi Crypto Exchange

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi ijol-ijolan crypto kanggo yuridiksi EU utawa lepas pantai.

Lisensi bank

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi perbankan kanggo yurisdiksi luar negeri.

Lisensi Dompet Crypto

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi dompet crypto kanggo Uni Eropa utawa yurisdiksi luar negeri.

Layanan Nilai Ditambah Liyane

VoIP - Nomer Virtual

Nomer virtual lan VoIP layanan, kalebu VoIP Residential Business.

Registrasi merek dagang

internasional Registrasi merek dagang kanggo 119 Negara sing mung duwe 1 aplikasi

Mulai bisnis

Kabeh dhukungan kanggo miwiti bisnis, sampeyan butuh layanan liyane kanggo.

Shelf Companies

Yen sampeyan pengin enggal miwiti, perusahaan rak utawa 107 Negara lan AS, bisa dadi solusi sing apik.

Piranti Lunak CRM

Piranti Lunak CRM Gratis kanggo klien sing ana kanggo komunikasi lan proses bisnis pelanggan.

Perusahaan Konsultan HR

Ayo kita mbantu sampeyan nyewa karyawan kanggo sampeyan liwat HR konsultasi kanggo sukses sampeyan.

Pitakon Paling Sering - Teknologi Informasi

Pedoman Profesional lan dhukungan kanggo Pangembangan Piranti Lunak

Nyuwun Konsultasi Gratis kanggo Proyek IT


Selaras | PENYELENGAN IT GOLEKOL!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan
Selaras | PENYELENGAN IT GOLEKOL!