en

Spanyol imigrasi

Imigrasi Spanyol

Mitra Global kanggo Spanyol lan 105 NEGARA

  • Visa Spanyol,
  • Ijin Kerja Spanyol,
  • Karesidenan Sementara Spanyol
  • Karesidenan Tetep Spanyol
  • Kewarganegaraan Spanyol
  • Imigrasi Bisnis Spanyol,
  • Investasi ing Spanyol.

Konsultasi GratisKudu Ngerti

Terjangkau solusi imigrasi ing Spanyol | CUSTOMised kanggo kasetyan
| Visa saka Spanyol | Ijin Kerja Spanyol | Karesidenan Sementara Spanyol | Karesidenan Tetep Spanyol | Kewarganegaraan Spanyol | Miwiti Bisnis ing Spanyol |
Dhukungan saka Imigrasi Pengacara ing Spanyol lan Konsultan Bisnis paling utama ing Spanyol kanggo sampeyan GAMBAR LEGAL menyang Spanyol.

Napa imigrasi menyang Spanyol

Visa Schengen sing cendhak ngidini sampeyan tetep ing Spanyol nganti 90 dina sajrone wektu 180 dina. Ana syarat supaya ora bisa digunakake sajrone periode kasebut.
Yen visa Schengen diwenehake dening negara liya, sampeyan isih duwe hak teka ing negara kasebut sajrone 90 dina.
Kanggo warga Amerika Serikat, Kanada, Australia lan Selandia Baru, visa omah jangka panjang dibutuhake yen pengin tetep luwih saka 90 dina.
Yen sampeyan bakal tetep ing Spanyol kurang saka 9 dina, sampeyan bisa nganyari visa jangka pendek. Iki bisa ditindakake ing Kantor Warga Asing utawa Kantor Polisi lokal. Yen sampeyan pengin ngganti status dadi karyawan, mahasiswa utawa warga, sampeyan kudu bali menyang negara lan njaluk visa saka ing kana. Dilarang ngunjungi Spanyol nganggo visa jangka pendek banjur ganti status dadi pengunjung.

Kutha sing Didhukung

Pengacara Imigrasi ing Madrid

Pengacara Imigrasi ing Barcelona

Pengacara Imigrasi ing Valencia

Pengalaman Sukses

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

1000 + Proyek

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klien Internasional

Résolusi Hukum: 19,132

11 taun pengalaman

1,000 + Proyek

reregan kompetitif

Ragad Competitive

Solusi Kita lan Ndhukung kanggo Spanyol:

Kanggo Individu lan kulawarga sing gelem pindhah menyang Spanyol

Kita minangka panyedhiya layanan mandeg kanggo kabeh Spanyol imigrasi layanan sing gegandhengan, kayata, imigrasi kanggo Spanyol, tr - pendhudhuhan sementara kanggo Spanyol, pr - papan panggonan permanen kanggo Spanyol, kewarganegaraan kanggo Spanyol, Imigrasi Investor kanggo Spanyol, Imigrasi Bisnis kanggo Spanyol, visa layanan kanggo Spanyol, Ijin kerjo kanggo Spanyol, Karesidenan dening investasi kanggo Spanyol, kedutaan besar Spanyol lan konsulat Spanyol, negara gratis visa kanggo sing duwe paspor Spanyol, registrasi perusahaan ing Spanyol, mbukak akun bank ing Spanyol. Kita nyedhiyakake miwiti mungkasi kanggo Spanyol, bebarengan karo dhukungan liyane kaya Jobs Telusuri ing Spanyol, nemokake apartemen kanggo disewa ing Spanyol, komersial investasi properti ing Spanyol. konsultasi rencana finansial ing Spanyol, miwiti bisnis ing Spanyol Sale bisnis ing Spanyol, amarga rajining Spanyol, immigration lawyer kanggo Spanyol lan layanan sah ing Spanyol lan luwih.

Dhaptar Negara

Kanggo Perusahaan ing Spanyol golek dhukungan internasional

Kita nyedhiyakake solusi wiwitan kanggo mungkasi ekspansi internasional saka Spanyol, karyawan nyewa kanggo Spanyol kalorone tenaga kerja trampil ing Spanyol lan tenaga kerja sing ora trampil ing Spanyol kanggo diisi lowongan ing Spanyol, Solusi HR ing Spanyol, perusahaan lepas pantai, adol bisnis ing Spanyol, registrasi merek dagang ing Spanyol lan 119 Negara, kantor virtual ing Spanyol, akun bank lepas pantai, VoIP ing Spanyol, layanan sah kanggo Spanyol, regane bisnis ing Spanyol, financial planning ing Spanyol, Solusi piranti lunak CRM ing Spanyol, gateway pembayaran kanggo Spanyol utawa Akun sudagar kanggo Spanyol, Financing peralatan ing Spanyol, nomer virtual ing Spanyol lan IT layanan kaya perusahaan pangembangan web ing Spanyol, Pembangunan E-dagang ing Bongso Spanyol, Perusahaan pembangunan aplikasi ing Spanyol, software ing Spanyol lan Perusahaan pembangunan Blockchain ing Spanyol kanthi rega terjangkau kanggo Spanyol. Sampeyan bisa nggunakake jobs Warta kanggo Spanyol kanggo nggoleki Nggoleki proyek ing Spanyol, freelancer, Interns ing Spanyol lan calon paling apik ing Spanyol.

Kanggo Bisnis Asing nggoleki ekspansi ing Spanyol

kanggo miwiti bisnis ing Spanyol layanan kanggo konsultasi bisnis in Spanyol lan Negara 106, kaya, perusahaan formasi ing Spanyol, mbukak akun bank ing Spanyol, sade lan sade saka bisnis, kantor virtual ing Spanyol, nomer virtual ing Spanyol, ekspansi internasional menyang Spanyol, layanan sah kanggo Spanyol, regane bisnis kanggo Spanyol, penasihat real estate ing Spanyol, solusi HR sing disesuaikan kanggo Spanyol, Layanan VoIP kanggo Spanyol, Solusi CRM ing Spanyol, akun Merchant ing Spanyol lan gapura pembayaran ing Spanyol, perangkat lunak ing Spanyol sing nyedhiyakake layanan, kaya Pembangunan E-dagang ing Bongso Spanyol, perusahaan pangembangan web ing Spanyol, Perusahaan pembangunan aplikasi ing Spanyol, lunak software ing Bongso Spanyol, pemasaran digital ing Spanyol, lan Perusahaan pangembangan blockchain ing Spanyol kanggo rega terjangkau. Sampeyan uga bisa nggunakake kita jobs Warta kanggo Spanyol, Spanyol portal real estate kanggo nggoleki omah kanggo disewa ing Spanyol, kantor kanggo disewa ing Spanyol, tanah kanggo didol ing Spanyol, tanah tetanèn kanggo didol ing Spanyol.

Kudu Ngerti - Spanyol Imigrasi

Omah sing sementara kanggo Spanyol

Visa Schengen sing cendhak ngidini sampeyan tetep ing Spanyol nganti 90 dina sajrone wektu 180 dina. Ana syarat supaya ora bisa digunakake sajrone periode kasebut.
Yen visa Schengen diwenehake dening negara liya, sampeyan isih duwe hak teka ing negara kasebut sajrone 90 dina.
Kanggo warga Amerika Serikat, Kanada, Australia lan Selandia Baru, visa omah jangka panjang dibutuhake yen pengin tetep luwih saka 90 dina.
Yen sampeyan bakal tetep ing Spanyol kurang saka 9 dina, sampeyan bisa nganyari visa jangka pendek. Iki bisa ditindakake ing Kantor Warga Asing utawa Kantor Polisi lokal. Yen sampeyan pengin ngganti status dadi karyawan, mahasiswa utawa warga, sampeyan kudu bali menyang negara lan njaluk visa saka ing kana. Dilarang ngunjungi Spanyol nganggo visa jangka pendek banjur ganti status dadi pengunjung.

Ngelingi papan dununge sementara kanggo Spanyol (Madrid, Barcelona, ​​Valencia) lan butuh saran profesional kanthi rega sing terjangkau

Karesidenan permanen kanggo Spanyol

Sampeyan bisa ndhaptar papan permanen ing Spanyol yen sampeyan wis manggon ing negara kasebut sajrone 5 taun. Kanggo entuk ijin permanen, sampeyan kudu mbuktekake manawa sampeyan duwe cukup dana kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan lan kulawarga. Iki kalebu pensiun, beasiswa uga gaji. Saliyane iki, sampeyan kudu mbuktekake duwe asuransi kesehatan (umum utawa pribadi)

Ing ngisor iki dibutuhake:

• Paspor (bener)

• Dokumen sing mbuktekake omah sing legal ing Spanyol

• Sertifikat rekaman pidana sing diwenehake dening negara sampeyan

• sertifikat medis

• Dokumen sing mbuktekake manawa sampeyan duwe pitulung kesehatan sing dijamin

• Sertifikat babagan perkawinan utawa pegatan (yen ana; diterjemahake ing Spanyol yen perlu

Ngelingi Karesidenan permanen kanggo Spanyol (Madrid, Barcelona utawa Valencia) lan butuh saran profesional kanthi rega sing terjangkau

kewarganegaraan kanggo Spanyol:

Sampeyan bisa njaluk kewarganegaraan Spanyol sawise manggon ing negara kasebut 10 taun. Sanajan wong tuwa Spanyol ora lair ing Spanyol, siji dianggep warga negara Spanyol.

Yen sampeyan pengin nglamar kewarganegaraan Spanyol, sampeyan kudu duwe bukti yen sampeyan duwe dana sing cukup kanggo ndhukung awak dhewe lan stabil keuangan. Sampeyan uga kudu ngomong basa Spanyol.

Aplikasi kudu digawe menyang Registri Sipil. Bahan pendukung kudu diwenehake. Kanggo aplikasi kewarganegaraan Spanyol, sampeyan kudu 18 utawa luwih lawas. Kanggo wong sing umur 14 utawa luwih lawas, panjaluk legal dibutuhake.

Ragad aplikasi ora bisa dibalekake, beda-beda gumantung saka EUR 60-100.

Dokumentasi ing ngisor iki perlu:

• Formulir aplikasi sing wis lengkap

• Salinan TIE (kertu identitas wong asing), uga sing asli

• Salin paspor sing isih valid, uga sing asli

• Sertifikat kelairan, sah lan diterjemahake ing basa Spanyol yen dibutuhake

• Sertifikat rekaman pidana sing diwenehake dening negara sampeyan

• sertifikat rekaman pidana sing diwenehake dening Spanyol

• Surat nikah utawa pegatan, yen ditrapake

• sertifikat pendaptaran pemerintah

• Sertifikat DELE, kabukten keahlian sampeyan ing basa Spanyol

• Bukti pembayaran ragad aplikasi (EUR 60-100

Ngelingi Kewarganegaraan ing Spanyol (Madrid, Barcelona utawa Valencia) lan butuh saran profesional kanggo Spanyol kanthi rega sing terjangkau

Ijin kerjo kanggo Spanyol

Kasedhiya macem-macem jinis visa kerja Spanyol, gumantung karo kahanan kerja sampeyan.

Pendhudhuk UE / EEA utawa Swiss bisa kerja ing Spanyol tanpa watesan.

Kanggo warga non-EU dibutuhake idin kerja. Pangecualian kasebut kalebu para akademisi utawa ilmuwan sing nganakake riset ilmiah, uga anggota kulawarga utawa sedulur sing cedhak karo kulawarga. Elinga yen anggota kulawarga mesthine kudu kerja ing Spanyol sajrone setaun utawa luwih.

Visa visa utawa idin Spanyol diwenehake dening Panguwasa Tenaga Kerja ing negara kasebut.

Syarat sing kudu dirampungake dening pelamar:

a) Formulir aplikasi sing wis diisi lan ditandatangani dening pelamar,

b) 1 foto warna anyar, ukuran paspor, kanthi latar mburi putih,

c) Paspor pelamar sing sah paling ora setaun, kalebu fotokopi kabeh kaca,

d) KTP Hong Kong / Macao,

e) Ijin Kerja lan Kediaman sing diwenehake dening Kementerian Tenaga Kerja,

f) Salinan kontrak kerja sing diwenehake lan dicap dening Departemen Imigrasi Spanyol,

g) Sertifikat Tanpa Pidana Pidana1 saka saben negara sing dilamar pelamar sajrone limang taun kepungkur,

h) Sertifikat medis.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan ijin kerja kanggo Spanyol (Madrid, Barcelona utawa Valencia)

visa kanggo Spanyol

Jinis visa kanggo Spanyol

Miturut Undhang-undhang Kebebasan Gerakan, warga negara-negara Uni Eropa lan EEA (negara-negara UE plus Islandia, Liechtenstein lan Norwegia) ora butuh visa kanggo ngunjungi Spanyol. Istiméwa mung kanggo warga Kroasia. Iki minangka negara anyar sing ditambahake ing Uni Eropa. Dadi, para penduduk kudu golek ijin kanggo riko menyang Spanyol nganti 30 Juni 2020.

Kanggo warga UE / EEA lan Swiss, wajib njaluk nomer identitas nasional saka pihak berwenang.

Entri lan visa jangka pendek kanggo Spanyol

Spanyol, minangka salah sawijining 26 negara ing wilayah Schengen, duwe visa umum karo kabeh negara kasebut sing tegese ana peraturan supaya warga negara pindhah saka sawijining negara menyang negara liyane.

Entri menyang Spanyol diidini dening telung jinis visa:

• Visa transit bandara.

• Visa Schengen sing isih cedhak.

• visa jangka panjang.

Visa jangka cendhak

Visa Schengen sing cendhak ngidini sampeyan tetep ing Spanyol nganti 90 dina sajrone wektu 180 dina. Ana syarat supaya ora bisa digunakake sajrone periode kasebut.

Yen visa Schengen diwenehake dening negara liya, sampeyan isih duwe hak teka ing negara kasebut sajrone 90 dina.

Kanggo warga Amerika Serikat, Kanada, Australia lan Selandia Baru, visa omah jangka panjang dibutuhake yen pengin tetep luwih saka 90 dina.

Yen sampeyan bakal tetep ing Spanyol kurang saka 9 dina, sampeyan bisa nganyari visa jangka pendek. Iki bisa ditindakake ing Kantor Warga Asing utawa Kantor Polisi lokal. Yen sampeyan pengin ngganti status dadi karyawan, mahasiswa utawa warga, sampeyan kudu bali menyang negara lan njaluk visa saka ing kana. Dilarang ngunjungi Spanyol nganggo visa jangka pendek banjur ganti status dadi pengunjung.

Visa jangka panjang kanggo Spanyol

Visa nasional jangka panjang dibutuhake kanggo sing pengin urip, makarya utawa sinau ing Spanyol luwih saka 90 dina, kajaba warga negara Uni Eropa / EEA utawa Swiss.

Visa jangka panjang lan visa kerja ing Spanyol

Ijin beda lan ijin kerja dibutuhake, sing gumantung saka tujuan tetep:

• omah gabungan lan visa kerja sing ngidini sampeyan urip lan makarya ing negara kasebut;

• visa siswa sing diwenehake anggere dibutuhake pendhidhikan utawa latihan;

• visa panggonan sing diwenehake kanggo nyawiji kulawarga utawa pensiun.

Visa kerja Spanyol

Kasedhiya macem-macem jinis visa kerja Spanyol, gumantung karo kahanan kerja sampeyan.

Pendhudhuk UE / EEA utawa Swiss bisa kerja ing Spanyol tanpa watesan.

Kanggo warga non-EU dibutuhake idin kerja. Pangecualian kasebut kalebu para akademisi utawa ilmuwan sing nganakake riset ilmiah, uga anggota kulawarga utawa sedulur sing cedhak karo kulawarga. Elinga yen anggota kulawarga mesthine kudu kerja ing Spanyol sajrone setaun utawa luwih.

Visa visa utawa idin Spanyol diwenehake dening Panguwasa Tenaga Kerja ing negara kasebut.

Bantuan Visa kanggo Spanyol | Informasi babagan Visa kanggo Spanyol

Rencanakake Nggawe bisnis ing Spanyol utawa Miwiti Bisnis ing Spanyol?

Dhukungan bisnis ing Spanyol, yen sampeyan pengin miwiti bisnis ing Madrid utawa miwiti bisnis ing Barcelona utawa miwiti bisnis ing Valencia kanggo miwiti bisnis ing Spanyol lan 105 Negara

Ayo kita ndhukung sampeyan miwiti bisnis ing Spanyol utawa 105 negara (Pilih)

Layanan khusus sing diwenehake ing Spanyol:

Kanggo nyetel bisnis ing Spanyol, kita nyedhiyakake layanan ing ngisor iki

Ndhaptar perusahaan ing Spanyol

tuku Perusahaan Rak ing Spanyol

Bukak akun bank ing Spanyol

Tuku bisnis sing ana ing Spanyol

Nggoleki Accountant ing Spanyol

Miwiti Bisnis ing Spanyol

Mulai bisnis ing Spanyol

Lisensi Layanan finansial ing Spanyol

Layanan Hukum ing Spanyol

Layanan Layanan standar standar ing Spanyol:

Kudu duwe layanan kanggo nggedhekake Spanyol

Registrasi merek dagang ing Spanyol

Nomer virtual ing Spanyol

Akun sudagar ing Spanyol

Gateway pembayaran ing Spanyol

Solusi CRM ing Spanyol

Layanan VoIP ing Spanyol

Dasar bisnis ing Spanyol:

Ngrancang Logo ing Spanyol dibintangi karo $ 100

Website Designing ing Spanyol wiwit ing $ 100

Layanan Keuangan ing Spanyol

Yen sampeyan mbutuhake konsultasi finansial ing Spanyol kanggo kabutuhan imigrasi, ayo ngerti.

Bisnis regane ing Spanyol

Konsultasi finansial ing Spanyol

Pembiayaan peralatan ing Spanyol

Pembiayaan modal kerja ing Spanyol

Amarga ketekunan lan kepatuhan ing Spanyol

Konsultasi finansial kanggo miwiti bisnis ing Spanyol

Konsultasi HR ing Spanyol

Kita nyedhiyakake Layanan SDM ing Spanyol

Disualekno bakat ing Spanyol

Konsultasi HR ing Spanyol

Outsourcing Proses Rekrutmen ing Spanyol

Telusuri Eksekutif ing Spanyol

Outsourcing Employment: PEO ing Spanyol

Warta Proyek ing Spanyol | Gratis kanggo Pangguna Kita

Konsultasi HR kanggo persiyapan bisnis ing Spanyol

Konsultasi IT ing Spanyol

Kita Tim IT internasional bakal nyedhiyani Konsultasi IT ing Spanyol

Desain Web ing Spanyol

pembangunan ing Spanyol

Software ing Spanyol

Pangembangan app ing Spanyol

Pengembangan E-dagang ing Spanyol

Pangembangan blockchain ing Spanyol

marketing digital ing Spanyol

Solusi Dhewe kanggo IT ing Spanyol

Layanan real estate ing Spanyol

Sampeyan bisa nggunakake layanan real estate pribadi kanggo Spanyol utawa uga nggunakake layanan gratis.

Apartment kanggo nyewa ing Spanyol

Kantor kanggo rent ing Spanyol

Tanah kanggo sale ing Spanyol

Tanah pertanian didol ing Spanyol

Properti Komersial didol ing Spanyol

Warta Real Estate ing Spanyol - Gratis kanggo Pangguna

Layanan real estate pribadi ing Spanyol

Mampu lan dipercaya | Spanyol | Miwiti bisnis ing Spanyol | Ekspansi bisnis ing Spanyol | 105 Negara sing didhukung

Madrid | Barcelona | Valencia

pajak Ing Spanyol

Pajeg ing Spanyol dileksanakake dening pamrentah nasional, regional lan lokal. Kanggo wong sing dudu penduduk, pajak mung diwajibake kanggo penghasilan umum sumber Spanyol. Kanggo warga ing wilayah UE / EA, tarif pajak udakara 19%. Kanggo wong sing manggon ing sanjabane wilayah iki - 24%.

Hubungi Kita kanggo ngerti luwih lengkap babagan perpajakan ing Spanyol

Pembentukan Bisnis ing Spanyol

Yen sampeyan pengin miwiti bisnis ing Spanyol, cara paling apik yaiku nggawe perusahaan sing ora duwe perusahaan. Sampeyan bisa nindakake iki minangka pedagang utawa kemitraan tunggal. Yen ditindakake kanthi cara iki, ora ana syarat investasi minimal. Cara nyetel bisnis luwih disenengi kanggo bisnis cilik.
Sadurunge miwiti bisnis ing Spanyol, penduduk lan non-warga dibutuhake duwe nomer identifikasi pajak utawa NIE yen pengin miwiti perusahaan sing winates. Warga Spanyol duwe NIF tinimbang NIE, sing ditrapake ing kantor kanggo warga negara manca utawa kantor polisi lokal.

Tertarik karo Formasi Perusahaan ing Spanyol, Madrid, Barcelona, ​​Valencia, waca luwih akeh lan ayo padha ngawula sampeyan kanthi rega paling apik Gabungan perusahaan ing Spanyol utawa 105 Negara lan 50 Amerika Serikat.

Negara-negara gratis Visa kanggo sing duwe paspor Spanyol

  • Albania
  • Andorra
  • Antigua lan Barbuda
  • Armenia
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Bosnia lan Herzegovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunei
  • Spanyol
  • Canada
  • Cape Verde
  • Chile
  • Kolombia
  • Costa Rica
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Dominika
  • Republik Dominika
  • Ecuador
  • Estonia
  • Eswatini
  • Fiji
  • Finland
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungary
  • Iceland

Tampilake More

Telusuri Kedutaan Besar 106 Negara

Kedutaan Besar Spanyol ing Lokasi Internasional:

Dhaptar kabeh Kedutaan Besar Spanyol lan Konsulat Spanyol ing Misi Internasional.

Tampilake More

Negara sing Didhukung dening Million Makers - Negara 106

Penggilingan Million liwat kemitraan internasional kanggo Spanyol lan Asosiasi kanthi apik pengacara imigrasi ing Spanyol, paling apik Pengacara Imigrasi ing Spanyol lan konsultan finansial ing Spanyol ndhukung Individu, Kulawarga lan Perusahaan ing meh kabeh yuridiksi, kalebu, Spanyol. Kita mesthi bisa nyengkuyung hubungan jangka panjang karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan regane kompetitif, kita entuk akeh Referensi lan dianjurake dening klien saka Spanyol lan negara manca menyang kanca, kolega lan sedulur.

Tim Profesional pengacara kanggo imigrasi saka Spanyol ing istilah liyane, pengacara imigrasi paling apik ing Spanyol, ngewangi klien kita kanthi lancar lan proses sing didorong layanan imigrasi.

Kita uga nyedhiyakake konsultasi gratis pengacara imigrasi kanggo Spanyol. Kita ajeg supaya klien kita dianyari warta imigrasi paling anyar kanggo Spanyol, kabijakan imigrasi malih kanggo Spanyol, pembaharuan imigrasi paling anyar kanggo Spanyol, anyar hukum imigrasi kanggo Spanyol lan liya-liyane liwat Blog lan imigrasi News kanggo Spanyol lan acara ing Spanyol.

Kita nyedhiyani Layanan Imigrasi ing Spanyol, kalebu, Imigrasi adhedhasar bisnis kanggo Spanyol, Program Imigrasi Investor, Layanan Visa, pitulungan Surat Izin Kerja kanggo Karesidenan ing Spanyol, PR kanggo Spanyol, Kewarganegaraan Spanyol, Visa kerja kanggo Spanyol kanggo Negara-negara ing ngisor iki:

Telusuri Rincian Imigrasi menyang 106 Negara

Tampilake More

Penafian kanggo Imigrasi, Spanyol

Kita ora menehi konsultasi kanggo imigrasi ilegal menyang Spanyol lan ora promosi imigrasi ilegal kanggo Spanyol, kalebu, Karesidenan ilegal kanggo Spanyol or ijin kerja sing ora sah kanggo Spanyol. Uga, kita ora bakal panghibur agen kanggo imigrasi ilegal kanggo Spanyol.

Informasi sing disedhiyakake ing https://www.millionmakers.com babagan Spanyol ora bisa dianggep minangka saran legal, apa wae pengacara imigrasi ing Spanyol kanggo saran legal ahli kanggo Spanyol.

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo ngetrapake bisnis utawa individu ing ngisor bisnis ing Spanyol kanggo imigrasi:

• Piranti apa wae kanggo Spanyol sing nyebabake penyalahgunaan hak asasi manungsa ing Spanyol utawa digunakake kanggo nyiksa ing Spanyol.
• Dagang ing Spanyol, distribusi ing Spanyol lan / utawa pabrik senjata ing Spanyol, gaman ing Spanyol, amunisi ing Spanyol, tentara bayaran utawa kontrak kontrak ing Spanyol.
• Espionage ing Spanyol utawa pengawasan teknis ing Spanyol utawa instrumen utawa peralatan bugging ing Spanyol.
• Apa wae kegiatan ilegal ing Spanyol utawa kegiatan kriminal ing Spanyol utawa perusahaan utawa individu utawa individu sing kacathet ireng ing Spanyol miturut Ukum Spanyol.
• Bahan genetik ing Spanyol.
• Bahan biologis, bahan kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, instrumen utawa mesin sing digunakake kanggo ngetrapake utawa manufaktur utawa nangani materi sing kaya ngono.
• Dagang ing Spanyol, panyimpenan ing Spanyol utawa transportasi organ Manungsa utawa kewan ing Spanyol, panggunaan kewan ing Spanyol utawa penyalahgunaan kewan ing Spanyol kanggo tes ilmiah utawa produk.
• Agen Adoption ing Spanyol, uga, nyuda prosedur keibubapaan ing Spanyol utawa jinis planggaran hak asasi manungsa ing Spanyol.
• Kultus non-sekuler ing Spanyol lan amal.
• pornografi ing Spanyol.
• Parfum obat ing Spanyol.
• Penjualan Piramida ing Spanyol.

Kanggo imigrasi menyang Spanyol

Pengacara Imigrasi ing Spanyol

Kita Pengacara imigrasi ing Spanyol, utamane, Pengacara Imigrasi sing paling terjangkau lan paling apik ing Madrid lan Pengacara Imigrasi sing terjangkau lan paling apik ing Barcelona lan Pengacara Imigrasi paling apik ing Valencia menehi dhukungan legal kanggo keluarga kanggo imigrasi menyang China, individu kanggo imigrasi menyang China, siswa kanggo imigrasi menyang Spanyol. pengacara imigrasi ing Spanyol uga menehi dhukungan ekspansi ing Spanyol Companies lan Corporate kanggo imigrasi tim sing pindhah menyang Spanyol, utamane, kanggo Karesidenan lan ijin kerja ing Madrid utawa Karesidenan lan ijin kerja ing Barcelona utawa Karesidenan lan ijin kerja ing Valencia.

Explore

105 Negara + Spanyol

arep

Apa sing paling apik kanggo sampeyan.

aplikasi

Ndhaptar Spanyol.

Perencanakan Sukses kanggo Spanyol

ngrancang proyek

planning - imigrasi menyang Spanyol

Kita ing Million Makers wis entuk pengalaman pirang-pirang taun kanggo Spanyol kanggo nyempurnakake spesialisasi lan kemitraan ing Spanyol lan Internasional ing 105 Negara lan Spanyol kanggo nyedhiyakake layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kita ing Spanyol kanthi rega terjangkau.

Sawise ngerti alasan sampeyan pindhah menyang Spanyol, pengacara imigrasi kita ing Spanyol utawa menehi saran pilihan sing kasedhiya ing negara liya sing ora ana ing Spanyol, nggawe kesempatan liyane kanggo sampeyan ing Spanyol, kulawarga ing Spanyol utawa perusahaan ing Spanyol.

Nyedhiyakake sampeyan solusi sing disesuaikan lan disesuaikan (Spanyol) kanggo cocog karo pamindhahan sampeyan menyang Spanyol.

Kanggo kita klien lan tujuan imigrasi menyang Spanyol utawa negara liya penting, kita ngerti tujuan sampeyan kanggo Spanyol, sadurunge menehi saran opsi ing Spanyol lan kesempatan ing Spanyol.

Pengalaman akeh babagan sistem Spanyol lan macem-macem layanan liyane sing diwenehake ing Spanyol lan 105 negara liya mbantu kulawarga, individu lan bisnis kanggo Spanyol liwat keahlian khusus kanggo pindhah menyang Spanyol, nyengkuyung ing Spanyol, nggedhekake Spanyol lan tuwuh ing Spanyol. Kita posisi kanthi apik kanggo nuntun sampeyan ing Spanyol ing dalan sampeyan supaya sukses.

ngrancang-ngrancang

Solutions lan saran kanggo imigrasi menyang Spanyol

Sawise ngerti tujuan sampeyan kanggo imigrasi menyang Spanyol kita Pengacara Imigrasi ing Spanyol bakal nggawa sampeyan liwat kabeh proses visa kanggo Spanyol, ijin karya kanggo Spanyol (yen dibutuhake), pendhudhuhan sementara kanggo Spanyol, pendhudhuk permanen kanggo Spanyol lan kewarganegaraan kanggo Spanyol, manawa sampeyan wis ngerti babagan Spanyol.

Yen rencana miwiti bisnis ing Spanyol, banjur, kita konsultan bisnis ing Spanyol bakal nuntun sampeyan menyang perusahaan ndhaptar ing Spanyol karo pambukaan akun bank or tuku bisnis sing wis ana ing Spanyol utawa nggoleki ibukutha ing Spanyol utawa mitra strategis ing Spanyol adhedhasar syarat sampeyan.

Kita Real Estate mitra ing Spanyol bisa ngewangi sampeyan apartemen telusuran for rent ing Spanyol utawa tuku lan uga ing golek kantor kanggo nyewa ing Spanyol, yen dibutuhake.

Kita Tim HR ing Spanyol bisa mbantu sampeyan nemokake calon sing bener kanggo Keperluan HR ing Spanyol.

Kita Konsultan Pendidikan ing Spanyol bisa mbantu sampeyan nemokake sing bener universitas ing Spanyol

Tim kanggo Spanyol bisa nuntun sampeyan babagan dhukungan apa wae sing sampeyan butuhake ing Spanyol, kanggo sampeyan ngirit, wektu lan biaya ing Spanyol.

Bukak

Imigrasi Sukses ing Spanyol

Penting banget kanggo Spanyol, milih sing bener partner kanggo Spanyol kanggo tujuan lan aspirasi sampeyan, kita ing Penggilingan Million ing Spanyol dirampungake kanggo mesthekake yen sampeyan sukses ing Spanyol kanthi rencana sampeyan pindhah menyang Spanyol.

Sawise persetujuan sampeyan, tim Pengacara Imigrasi ing Spanyol bakal ngirim laporan sing cocog kanggo sampeyan imigrasi menyang Spanyol, kalebu, ijin karya saka Spanyol utawa panggonan sak wentoro saka Spanyol utawa pendhudhuk permanen saka Spanyol utawa kewarganegaraan saka Spanyol utawa Negara, liyane saka, Spanyol sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Priksa Negara liya kanggo imigrasi, loro saka Spanyol

  • Ngewangi sampeyan dokumentasi kanggo Spanyol.
  • pengajuan Dokumen menyang Panguwasa sing relevan ing Spanyol.
  • Ngawasi proses kanggo imigrasi sampeyan ing Spanyol.

Mesthekake Sukses Sampeyan!

Minangka mitra internasional kanggo Sp