en

Imigrasi Kanada

Imigrasi Kanada

Mitra Global kanggo Kanada lan 105 NEGARA

  • Visa Kanada
  • Permit Work Kanada
  • Karesidenan sementara Kanada
  • Penduduk permanen Kanada
  • Kewarganegaraan Kanada
  • Imigrasi Bisnis Kanada
  • Investasi ing Kanada

Konsultasi GratisKudu Ngerti

Terjangkau solusi kanggo imigrasi menyang Kanada | CUSTOMised kanggo kasetyan
| Visa saka Kanada | Ijin Kerja Kanada | Karesidenan sementara Kanada | Karesidenan permanen saka Kanada | Kewarganegaraan Kanada | Miwiti Bisnis ing Kanada |
Dhukungan saka Imigrasi Pengacara ing Kanada lan Konsultan Bisnis paling ndhuwur Kanada kanggo sampeyan GAMBAR LEGAL menyang Kanada

Napa pindhah menyang Kanada

Kanada minangka negara nomer loro paling gedhe ing saindenging jagad kanthi total wilayah sing nduwe wilayah 9.98 yuta kilometer persegi lan kaping papat minangka wilayah daratan. Pesisir pesisir Kanada nyentuh telung segara sing ndadekake paling dawa ing saindenging jagad. Aliran Imigrasi menyang Kanada sing terus-terusan wis dadi salah sawijining negara sing beda-beda sacara etnik lan macem-macem budaya.
Saka sudut pandang agama, Kanada uga ana maneka warna pasamuwan resmi utawa agama sing ditampa. Pamrentah Kanada promosi pluralisme agama lan konstitusional nglindhungi kabebasan agama. Nanging, luwih saka 67% wong Kanada ngidentifikasi dheweke dadi Kristen, saka iki, Katholik Roma lan Protestan nggawe klompok paling gedhe. Sisa isih ana hubungane karo kapercayan liyane kayata Islam, Hindu, Sikhisme lsp.
Negara resmi bilingual, tegese bener-bener sah lan warga negara duwe hak komunikasi ing Inggris utawa Prancis sanajan ing tingkat federal karo pamrentah.

Miturut pambocoran survey anyar, Kanada nduwe pedunung luwih saka 37,242,571, papat kaping lima yaiku sing manggen ing wilayah kutha lan kutha. Iki dhaptar kutha utama lan paling gedhe ing Kanada:

1. Ottawa - Ibukutha nasional, nanging kutha paling gedhe nomer papat ing Kanada sing ana ing propinsi Ontario
2. Toronto - Ibukutha provinsi Ontario lan uga kutha paling gedhe ing Kanada
3. Montreal - Kutha sing nganggo basa Prancis iki paling gedhe ing Quebec lan nomer loro paling gedhe ing Kanada
4. Kutha Quebec - Ibukutha provinsi Quebec lan konco Montreal nomer loro paling gedhe
Kutha-kutha liyane sing kudu disebutake yaiku Vancouver, Calgary, Edmonton, Hamilton, Winnipeg.

Pengalaman Sukses

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

1000 + Proyek

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klien Internasional

Résolusi Hukum: 19,132

11 taun pengalaman

1,000 + Proyek

reregan kompetitif

Ragad Competitive

Solusi Kita lan Ndhukung kanggo Kanada:

Kanggo Individu lan kulawarga sing rela pindhah menyang Kanada

Kita minangka salah sawijining layanan mandeg kanggo kabeh Kanada sampeyan imigrasi layanan sing gegandhengan, kayata, imigrasi kanggo Kanada, tr - pendhudhuhan sementara kanggo Kanada, pendhudhuk permanen kanggo Kanada, kewarganegaraan kanggo Kanada, Imigrasi Investor kanggo Kanada, Imigrasi Bisnis kanggo Kanada, visa layanan kanggo Kanada, Ijin kerjo kanggo Kanada, Karesidenan dening investasi kanggo Kanada, kedutaan Kanada lan konsulat Kanada, negara gratis visa kanggo sing nduwe passport Kanada, registrasi perusahaan ing Kanada, mbukak akun bank ing Kanada. Kita nyedhiyakake miwiti mungkasi kanggo Kanada, uga dhukungan liyane kaya Jobs Telusuri ing Kanada, temokake apartemen kanggo disewa ing Kanada, komersial investasi properti ing Kanada. konsultasi rencana finansial ing Kanada, miwiti bisnis ing Kanada Sale bisnis ing Kanada, amarga rajining Kanada, immigration lawyer kanggo Kanada lan layanan sah ing Kanada lan luwih.

Dhaptar Negara

Kanggo Perusahaan ing Kanada nggolek dhukungan internasional

Kita nyedhiyakake solusi wiwitan kanggo mungkasi ekspansi internasional saka Kanada, karyawan nyewa kanggo Kanada loro tenaga kerja trampil ing Kanada lan tenaga kerja sing ora dibayar ing Kanada kanggo ngisi lowongan ing Kanada, Solusi HR ing Kanada, perusahaan lepas pantai, adol bisnis ing Kanada, registrasi merek dagang ing Kanada lan 119 Negara, kantor virtual ing Kanada, akun bank lepas pantai, VoIP ing Kanada, layanan sah kanggo Kanada, regane bisnis ing Kanada, financial planning ing Kanada, Solusi lunak CRM ing Kanada, gateway pembayaran kanggo Kanada utawa Akun sudagar kanggo Kanada, Financing peralatan ing Kanada, nomer virtual ing Kanada lan IT layanan kaya perusahaan pangembangan web ing Kanada, Pembangunan E-dagang ing Kanada, Perusahaan pembangunan aplikasi ing Kanada, software ing Kanada lan Perusahaan pembangunan Blockchain ing Kanada kanthi rega terjangkau kanggo Kanada. Sampeyan bisa nggunakake kita jobs Warta kanggo Kanada kanggo nggoleki Nggoleki proyek ing Kanada, freelancer, Interns ing Kanada lan calon sing paling apik ing Kanada.

Kanggo Bisnis Luar Negeri sing golek ekspansi ing Kanada

kanggo miwiti bisnis ing Kanada layanan kanggo konsultasi bisnis in Canada lan Negara 106, kaya, perusahaan formasi ing Kanada, mbukak akun bank ing Kanada, sade lan sade saka bisnis, kantor virtual ing Kanada, nomer virtual ing Kanada, ekspansi internasional menyang Kanada, layanan sah kanggo Kanada, regane bisnis kanggo Kanada, penasihat real estate ing Kanada, solusi HR sing disesuaikan kanggo Kanada, Layanan VoIP kanggo Kanada, Solusi CRM ing Kanada, akun Merchant ing Kanada lan gapura pembayaran ing Kanada, perusahaan lunak ing Kanada sing nyedhiyakake layanan, kaya Pembangunan E-dagang ing Kanada, perusahaan pangembangan web ing Kanada, Perusahaan pembangunan aplikasi ing Kanada, lunak software ing Kanada, pemasaran digital ing Kanada, lan Perusahaan pembangunan Blockchain ing Kanada kanggo rega terjangkau. Sampeyan uga bisa nggunakake kita jobs Warta kanggo Kanada, Kanada portal real estate kanggo nggoleki omah kanggo disewa ing Kanada, kantor kanggo disewa ing Kanada, tanah kanggo didol ing Kanada, tanah tetanèn kanggo didol ing Kanada.

Perlu dingerteni - Imigrasi Kanada

Omah sing sementara kanggo Kanada

The Visa Residen sementara kanggo Kanada yaiku kategori visa sing diwenehake kanggo wong sing pengin tetep ing Kanada sajrone wektu sing cendhak, biasane 6 wulan utawa kurang. Tetep kanggo macem-macem tujuan kayata kunjungan kulawarga, pariwisata, bisnis lan sapiturute.

Yen sampeyan entuk visa jinis iki, tegese ateges sampeyan bisa tetep ing Kanada kanggo wektu tartamtu lan cendhak lan ora suwe maneh. Sampeyan ora bakal diijini aplikasi kanggo kewarganegaraan Kanada, aplikasi kanggo njaluk dokumen pemerintah Kanada, utawa nikmati keuntungan saka Kanada kayata jangkoan kesehatan.

Residen Visa sementara kanggo Kanada, uga dikenal minangka, residensial sementara kanggo Kanada:

  • Ijin panggonan sementara Kanada (TRP) menehi entri sing sah ing Kanada kanggo sawetara wektu.
  • Ijin panggonan sementara kanggo Kanada bisa ditrapake ing sembarang wektu.
  • Ijin panggonan sementara menyang Kanada (TRP) ditanggepi suwene wektu tetep ing Kanada (nganti telung taun) lan bisa dipanjang saka Kanada.

Ndhaptar TRV kanggo Kanada

Ndhaptar visa visa sementara Kanada ing konsulat utawa langsung ing tapel wates Kanada (kanggo warga US lan warga tetep wae)

Wektu pangolahan kanggo ijin panggonan sementara Kanada lan biaya pemerintah

3-6 wulan yen sampeyan aplikasi ing konsulat, sawetara menit utawa luwih dawa kanggo wong-wong sing ditrapake ing tapel wates. $ 200 ragad CAD ditrapake.

Ijin Residen Sementara (TRP) Kanada | TRP saka Kanada

Wong kanggo aplikasi kanggo ijin penduduk sementara Kanada, uga kasebut TRP kanggo Kanada ngidini wong kanggo nundha kelemahane pidana dheweke kanggo wektu entek. Kanggo wong kanggo entuk TRP Kanada, persona mesthine sampeyan kudu duwe motif lan alesan sing bisa mlebu menyang Kanada. Alasan mlebu Kanada kudu nyata lan logis sing kudu njamin departemen imigrasi yen sampeyan ora bakal kelakon risiko kesehatan utawa resiko uga aman kanggo masarakat Kanada. Tingkat sukses sing luwih dhuwur kanggo TRP / ijin penduduk sementara Kanada bisa wong asli sing pengin ngunjungi Kanada kanggo konferensi bisnis utawa nggawa nilai menyang Kanada liwat perusahaan kanggo miwiti utawa ngluwihi hubungan ekonomi kanggo Kanada utawa TRP kanggo Kanada duwe alesan sing logis kanggo mlebu fungsi kulawarga sing penting kaya kawinan ing Kanada utawa panguburan.

Pemegang Ijin Residen Sementara kanggo Kanada kudu ngurus ing ngisor iki:

  • Tindakake cara sing ditrapake kanthi tliti diterbitake TRP Kanada.
  • Mesthine ora kerja utawa sinau ing Kanada tanpa entuk ijin kerja ing Kanada or ijin sinau ing Kanada.
  • Kudu ninggalake wilayah Kanada ing pungkasan wektu tetep TRP.

Kritérian kelayakan kanggo Ijin Residen Sementara (TRP) kanggo Entuk menyang Kanada?

Wong sing duwe alesan sing jujur ​​kanggo lelungan menyang Kanada, bisa uga layak lan uga bisa dadi layak kanggo Permit Residen Kahanan Sementara Kanada. Titik penting banget kanggo nyathet wong sing ora ditampa kanthi pidana, ora bisa nglamar omah permanen ing Kanada.

Alasan sing bener kanggo wong dadi layak nglamar Ijin Residen Sementara (TRP):

  • Dolan maring anggota kulawarga sing ora kritis.
  • Lelungan kerja menyang Kanada.
  • Rawuh manten saka anggota kulawarga sing cedhak.
  • Uga kanggo njaluk Ijin Residen Sementara Kanada, wong kudu disalahké saka pelanggaran pidana ditambah kurang saka limang taun kepungkur utawa wong kasebut ora ngetrapake utawa durung nampa keputusan saka pengadilan kanggo njaluk pemulihan kriminal.

Ndhaptar TRP

Nganggep pendhudhuk sementara kanggo Kanada lan mbutuhake saran profesional kanthi rega terjangkau

Karesidenan permanen kanggo Kanada

Saben taun, luwih saka 200,000 wong diwenehake pendhudhuk permanen Kanada, sawise ngrampungake proses aplikasi kanggo pendhudhuk permanen menyang Kanada sing menehi kesempatan manggon urip anyar ing Kanada. Ing kasus persetujuan kanggo ngetik Kanada minangka penduduk permanen, individu nampa Kertu Residen permanen kanggo Kanada lan seneng meh kabeh hak sing padha warga Kanada kajaba hak istimewa voting lan tetep tanpa wates nalika plancong ing njaba Kanada. Proses ing nggayuh pendhudhuk kekal ing Kanada kompleks lan nggunakake akeh wektu. Karesidenan permanen kanggo Kanada bisa uga duwe hak lan tanggung jawab sing padha karo warga Kanada, kalebu hak manggon ing Kanada, kerja ing Kanada lan sinau ing Kanada ing propinsi utawa wilayah Kanada. Omah sing tetep sing nyekel bisa melu keuntungan sosial sing ditampa dening warga Kanada. Kabeh warga permanen bisa uga njaluk Kewarganegaraan Kanada sawise manggon ing Kanada kanggo sawetara wektu tartamtu. Saiki, individu kudu manggon ing Kanada dadi penduduk permanen telung taun saka limang taun sadurunge aplikasi kasebut (nganti setaun sadurunge sadurunge dadi penduduk permanen klebu). Wong-wong kasebut uga duwe hak kanggo disponsori anggota kulawarga supaya tetep dadi omah ing Kanada, sing tundhuk karo kritéria babagan omah lan jaminan syarat dhukungan.

Nyiyapake aplikasi residensi permanen ing Kanada:

  1. Entuk pitulung kanggo ngenali program(s) sampeyan bisa uga layak kanggo aplikasi.
  2. Kumpul dokumentasiSadurunge, kanggo residensi permanen ing Kanada, sanajan sampeyan durung dijaluk ngirim.
  3. Coba entuk Saran lan / utawa perwakilan saka pakar.
  4. Mriksa pindho dokumen sampeyan.
  5. Tindakake Priksa kanggo pendhudhuk permanen menyang Kanada
  6. Dadi lengkap lan akurat.
  7. Priksa tanggal kadaluwarsa dokumen sampeyan.
  8. Aja nggunakake longkangan ing wektu nglamar dadi pendhudhuk permanen ing Kanada.
  9. Nyritakake IRCC Kanada saka owah-owahan kahanan.
  10. Tahan salinan kabeh dokumen sing dikirim kanggo residensi permanen menyang Kanada.
  11. Aja ngapusi nalika ngupaya pendhudhuk permanen menyang Kanada

Nganggep perumahan kekal kanggo Kanada lan butuh saran profesional kanthi rega terjangkau

kewarganegaraan kanggo Kanada:

Proses Aplikasi kanggo Kewarganegaraan Kanada

  • Sawijining aplikasi kudu rampung. Yen ngono aplikasi wis diverifikasi, pelamar bakal dikirim kabar sing njaluk tes kewarganegaraan dijupuk kanggo kewarganegaraan menyang Kanada.
  • Pelamar umur 18 lan 54 taun kudu nulis tes kewarganegaraan, sing nyoba kawruh pelamar babagan sejarah Kanada, geografi, proses politik, uga tanggung jawab lan hak Kewarganegaraan Kanada. IRCC nyedhiyakake pelamar kewarganegaraan kanggo pandhuan sinau kanthi judhul "Ndelok ing Kanada".
  • Tes biasane mbutuhake 30 menit kanggo ngrampungake.
  • sak tes kewarganegaraan kanggo Kanada, pelamar diwajibake nggawa kabeh dokumen asli, sing kalebu dokumen imigrasi, paspor, identifikasi foto, lan dokumen liyane sing ana gandhengane karo omah permanen pelamar ing Kanada.
  • Sesuai karo peraturan, sawetara pelamar uga dijaluk muncul sadurunge hakim kewarganegaraan kanggo wawancara. Wawancara biasane umure 15 nganti 30 menit.
  • Bocah cilik (ing ngisor 18 taun) ora dibutuhake kanggo uji tes.
  • Pelamar umur 18 -54 uga dibutuhake kanggo lulus ujian basa.

Kanggo mbuktekake keahlian basa, pelamar kudu ngirim salah sawijining dokumen ing ngisor iki:

  • Asil saka tes pihak katelu sing disetujoni. utawa
  • Transkrip utawa diploma saka pendidikan sekunder utawa pasca sekolah menengah ing Inggris utawa Perancis. utawa
  • Bukti entuk 4 Tandha Ukuran Kanada (CLB) utawa luwih ing program pamrentah basa tartamtu.
  • Pelamar sing sukses kudu banjur rawuh ing acara kewarganegaraan ing ngendi dheweke nampa Sertifikat kewarganegaraan Kanada lan resmi dadi warga Kanada anyar.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga ora layak kanggo nglamar kewarganegaraan Kanada yen:

  • wis didhawuhi ninggalake Kanada.
  • nduwe cathetan pidana utawa ngadhepi biaya pidana ing Kanada utawa njaba Kanada.
  • wis ditolak Kewarganegaraan Kanada minangka asil salah tanggelake. utawa
  • wis kagungan Kewarganegaraan Kanada dibatalake.

Kanggo layak kanggo kewarganegaraan Kanada syarat-syarat ing ngisor iki kudu ditemoni:

  • Pelamar kudu duwe Status Kanada saka panggonan permanen kanggo Kanada lan duwe urip ing Kanada paling ora telung taun metu saka limang taun kepungkur sadurunge nglamar Kewarganegaraan Kanada. Ana kahanan sing luar biasa, umpamane, bocah-bocah sing umur 18 taun uga kudu duwe status permanen, nanging ora kudu memenuhi syarat telung taun.
  • Pelamar kudu bisa nganggo siji utawa loro ing basa resmi Kanada (Prancis utawa Inggris) cukup kanggo komunikasi ing komunitas Kanada.
  • Pelamar ora bisa duwe riwayat pidana sing dianggep ora diwenangake Kewarganegaraan Kanada (kaya sing ditemtokake dening Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada, utawa IRCC).
  • Pelamar kudu ngirim aplikasi menyang IRCC lan mbayar hak biaya kewarganegaraan lan ragad proses pamrentah.
  • Pelamar kudu ngerteni hak lan tanggung jawab warga lan duwe kawruh dhasar babagan geografi, sistem politik, lan sejarah Kanada.

Yen entuk kewarganegaraan Kanada, sampeyan bakal duwe hak lan kabebasan sing ditanggepi kanggo warga Kanada.

Hak kasebut kalebu:

  • Hak hukum
  • Hak kesetaraan
  • Hak mobilitas
  • Hak Orang Bangsa Aborigin
  • Hak kanggo rapat umum
  • Hak kanggo milih
  • Merdika
  • Kamardikan kanggo pilihan agama

Penting kanggo ngerteni manawa hak-hak lan kabebasan kasebut entuk tanggung jawab. Tanggung jawab kasebut kalebu:

  • Kanggo netepi ukum Kanada.
  • Kanggo mratelakake panemu kanthi bebas nalika ngurmati hak lan kabebasan wong liya.
  • Kanggo mbantu wong-wong sing ana ing komunitas sampeyan, umpamane, kanthi menehi sukarela.
  • Kanggo njupuk tanggung jawab kanggo nylametake lingkungan lan njaga warisane.

Kanggo ngilangi diskriminasi lan ora adil.

Ngelingi Kewarganegaraan ing Kanada lan mbutuhake saran profesional kanthi rega terjangkau

Ijin kerjo kanggo Kanada

Nggayuh a Ijin kerja Kanada biasane sing penting banget lan salah sawijining langkah pertama sing bakal dituju makarya kanthi sah ing Kanada. Iki ditanggepi kanggo individu luar negeri sing layak supaya bisa makarya ing Kanada sajrone wektu tartamtu. Pelamar kudu nglamar a Kerja Visa ing Kanada mung sawise entuk penawaran kerja utawa kontrak kerja saka juragan Kanada. Ijin kerja ora ngidini sampeyan manggon ing Kanada kanthi permanen. Kanggo nglakoni, sampeyan kudu nduweni kualifikasi miturut kategori imigrasi minangka penduduk permanen.

KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE PERMIT KARYA CANADIAN DIBUAT INGGRUK:

  1. Nglamar kerja ing Kanada kanggo ijin kerja Kanada.
  2. Nampa tawaran proyek Kanada menyang aplikasi ijin kerja ing Kanada.
  3. Nglamar kanggo Penilaian Efek Pasar (LMIA).
  4. Aplikasi kanggo Ijin Kanada.
  5. Makarya ing Kanada.

GAMBAR PERMIT KARYA CANADA:

Keuntungan utama Ijin Kerja Kanada yaiku sampeyan kanthi cepet, lan ing sawetara kasus, uga ditrapake kanggo anggota kulawarga calon, tegese sampeyan bisa nggawa bojo (lan bocah-bocah) lan bisa uga layak kanggo pasangan ijin kerja mbukak supaya bisa entuk tenaga kerja ing pekerjaan sing dikarepake.

TEMBANG KOMPUTER ING BISA KARYA CANADIAN:

Kurangake menyang Ijin Kerja Kanada yaiku biasane ditawarake kanggo posisi tartamtu lan yen sampeyan pengin ngganti judhul utawa pengusaha sampeyan mengko, aplikasi ijin kerja anyar bakal dibutuhake, lan kudu disetujoni sawise prosedur sing padha . Siji liyane penting kanggo dicathet babagan Permit Kerja Kanada yaiku sementara sauntara karo tanggal pungkasan sing dilampirake.

Inspirasi kasunyatan manawa pembaruan ijin kerja bisa ditindakake, ijin kerja ora bakal menehi status permanen ing Kanada.

Kepiye Kasedhiya visa visa kanggo Kanada

  • Umume kasus, pelamar bakal dibutuhake proposal proyek sing ditulis utawa kontrak kerja saka juragan ing Kanada sadurunge njaluk ijin kerja.
  • Juragan sampeyan bisa uga kudu njaluk Assessment Market Impact Market (LMIA) kanggo nyewa sampeyan. Iki minangka dokumen saka Pamrentah Kanada sing ngidini majikan sampeyan nyewa pekerja asing.
  • Sampeyan uga kudu mbuktekake manawa sampeyan wis entuk syarat penawaran kerja.
  • Yen sampeyan lagi nduwe ijin kerja sing mbukak, sampeyan ora kudu menehi penawaran proyek ditulis nganggo aplikasi sampeyan.

Ijin mbukak mung bisa diwenehake kanggo:

  • Peserta ing Pengalaman Internasional Kanada (liburan kerja).
  • Ing kasus tartamtu sing ngancani bocah sing gumantung,
  • Ndherek mitra hukum lan pasangan bojo ing kasus tartamtu.

dibutuhake dokumen kanggo Ijin kerja Kanada:

  • Formulir aplikasi kanggo Work Permit digawe ing njaba Kanada
  • Formulir Informasi Kulawarga
  • Loro foto paspor
  • Ragad Processing ing format sing bisa ditrima
  • Paspor sing bener - mesthine ana kaca sing wis ana lengkap kajaba kaca pungkasan. Validitas visa bakal bertepatan karo kesahihan paspor utawa kesahihan ijin karya sing luwih cendhek amarga visa ora bisa diluwihi validitas paspor.
  • Pendapat Pasar Tenaga Kerja (LMO) sing diwenehake dening Employment and Social Development Canada (ESDC), yen ana.
  • Bukti sing nuduhake yen sampeyan wis entuk syarat kerja sing ditawakake kayata referensi pagawean sing nemtokake tugas sadurunge lan tugas kerja, salinan sertifikat pendidikan sing relevan, bukti kualifikasi profesional.
  • Bukti dhukungan finansial kanggo nutupi biaya sajrone kunjungan sampeyan.
  • Usul utawa kontrak kerja kanggo calon juragan menehi judhul kerja, upah lan kahanan kerja.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan ijin kerja kanggo Kanada

visa kanggo Kanada

Ana sawetara jinis Kahanan Residen Sementara sing dipisahake kanthi tujuan ngunjungi. Visa sing kasebut ing ngisor iki kalebu ing kategori iki:

  • Super Visa kanggo Kanada - minangka visa kanggo wong tuwa utawa kaki-nini warga Kanada utawa Residen permanen ngunjungi anak-anake utawa putu nganti luwih suwe, nganti 2 taun sekaligus.
  • Pengunjung Visa kanggo Kanada - utawa Kanada Wisatawan Visa sing ngidini sampeyan menyang Kanada kanggo tujuan pariwisata.
  • Visa Diplomatik lan Resmi kanggo Kanada - kanggo pejabat pemerintah utawa diplomat negara-negara manca kanggo pindhah menyang Kanada kanthi tugas lan tanggung jawab resmi.
  • Facilititation Visa kanggo Kanada - diwenehake kanggo wong-wong sing Warga Kanada kanthi kewarganegaraan dual, nanging amarga kahanan sing ora bisa dikendhaleni, dheweke ora duwe paspor Kanada. Kanggo ngidini dheweke ngunjungi Kanada, Konsulat ngetokake Visa Facilitasi ing paspor nasional liyane sing dianakake.
  • Visa sing sopan kanggo Kanada - kanggo wong sing dudu pejabat pemerintah utawa diplomat lan ora bisa layak kanggo Visa resmi lan Diplomatik, nanging duwe sawetara pangkat utawa pangkat.
  • Visa Usaha lan Delegasi Bisnis kanggo Kanada - yaiku visa kanggo wong bisnis sing arep menyang Kanada kanggo nindakake bisnis, nekani rapat, pelatihan, konferensi, utawa pameran perdagangan.
  • Ndhaptar donor Organisa Visa kanggo Kanada - kanggo wong-wong sing pengin nyumbang organ menyang Warga Kanada utawa Residen permanen Kanada.
  • Wong sing pengin mlebu ing Kanada kanthi tujuan nglairake ing Kanada - diwenehake kanggo wanita sing pengin nglairake bayi ing Kanada, amarga bocah apa wae sing lair ing Kanada dianggep minangka warga negara.
  • Dual Intina Visa kanggo Kanada - dirancang kanggo sing pengin tetep ing Kanada sementara, nanging uga arep nglamar Visa permanen lan negesake ing aplikasi kasebut.

Syarat Visa Umum kanggo visa menyang Kanada

Iki syarat Umum Visa:

  • Sampeyan kudu umur 18 taun utawa luwih lawas minangka pelamar visa utama. Yen sampeyan duwe anak utawa tanggungan sing lagi umur 18 taun, dheweke kudu ngetrapake sampeyan, nanging ora bisa diaplikasi.
  • Sampeyan kudu duwe paspor sing bener sing diterbitake dening pamrentah kanthi kesahihan luwih saka wektu sing bakal digunakake ing Kanada.
  • Sampeyan kudu duwe minimal siji kaca kothong ing paspor sampeyan kajaba kaca pungkasan.
  • Yen dokumen sampeyan nganggo basa manca liyane saka Inggris utawa Prancis, sampeyan kudu nerjemahake lan sampeyan kudu verifikasi manawa terjemahan iku bener.
  • Mlebu lan tanggal kabeh dokumen aplikasi kanthi bener.
  • Kirim loro foto sing mathuk Keperluan Foto Kanada.
  • Nduwe riwayat pidana sing resik lan buktekake liwat dokumen pengadilan sing bener.
  • Bayar biaya visa Visa lan biaya pangolahan.
  • Sampeyan kudu ngirim informasi biometrik yen Konsulat Kanada njaluk menyang sampeyan.
  • Sampeyan kudu ngisi lan mlebu Formulir Persetujuan Pusat Aplikasi Visa (VAC).
  • Sampeyan kudu mlebu lan isi Formulir IMM 5707, Formulir Informasi Kulawarga ing ngendi sampeyan bakal dhaptar anggota kulawarga, tanggal lahir, lan pekerjaan, uga ana sadurunge wis tekan Kanada.
  • Sampeyan kudu ngirim salinan status imigrasi saiki ing Kanada utawa negara liya.
  • Sampeyan kudu ngirim pratelan bank utawa dokumen finansial liyane supaya bisa mbuktekake manawa sampeyan entuk tetep ing Kanada.

Bantuan Visa kanggo Kanada | Informasi babagan Visa kanggo Kanada

Perencanaan Nggawe bisnis ing Kanada utawa Start Business ing Kanada?

Dhukungan bisnis ing Kanada kanggo miwiti bisnis ing Kanada lan 105 Negara

Ayo kita ndhukung sampeyan kanggo miwiti bisnis ing Kanada utawa 105 negara (Pilih)

Layanan khusus sing diwenehake ing Kanada:

Kanggo nyetel bisnis ing Kanada, kita nyedhiyakake layanan ing ngisor iki

Ndhaptar perusahaan ing Kanada

tuku Perusahaan Rak ing Kanada

Bukak akun bank ing Kanada

Tuku bisnis sing ana ing Kanada

Nggoleki Accountant ing Kanada

Miwiti Bisnis ing Kanada

Mulai bisnis ing Kanada

Lisensi Layanan finansial ing Kanada

Layanan Hukum ing Kanada

Layanan Layanan standar standar ing Kanada:

Kudu duwe layanan kanggo nggedhekake ing Kanada

Registrasi merek dagang ing Kanada

Nomer virtual ing Kanada

Akun sudagar ing Kanada

Gateway pembayaran ing Kanada

Solusi CRM ing Kanada

Layanan VoIP ing Kanada

Dasar bisnis ing Kanada:

Ngrancang Logo ing Kanada dibintangi $ 100

Website Designing ing Kanada wiwit ing $ 100

Layanan Keuangan ing Kanada

Yen sampeyan butuh konsultasi finansial ing Kanada kanggo kabutuhan imigrasi, kabari.

Bisnis regane ing Kanada

Konsultasi finansial ing Kanada

Pembiayaan peralatan ing Kanada

Pembiayaan modal kerja ing Kanada

Amarga ketekunan lan kepatuhan ing Kanada

Konsultasi finansial kanggo miwiti bisnis ing Kanada

Konsultasi HR ing Kanada

Kita nyedhiyakake Layanan HR ing Kanada

Disualekno bakat ing Kanada

Konsultasi HR ing Kanada

Outsourcing Proses Rekrutmen ing Kanada

Telusuri Eksekutif ing Kanada

Outsourcing Employment: PEO ing Kanada

Warta Proyek ing Kanada | Gratis kanggo Pangguna Kita

Konsultasi HR kanggo persiyapan bisnis ing Kanada

Konsultasi IT ing Kanada

Kita Tim IT internasional bakal nyedhiyani Konsultasi IT ing Kanada

Desain Web ing Kanada

pembangunan ing Kanada

Software ing Kanada

Pangembangan app ing Kanada

Pengembangan E-dagang ing Kanada

Pangembangan blockchain ing Kanada

marketing digital ing Kanada

Solusi Dhewe kanggo IT ing Kanada

Layanan real estate ing Kanada

Sampeyan bisa nggunakake layanan real estate khusus kanggo Kanada utawa nggunakake layanan gratis.

Apartment kanggo nyewa ing Kanada

Kantor kanggo rent ing Kanada

Tanah kanggo sale ing Kanada

Tanah pertanian for sale ing Kanada

Properti Komersial for sale ing Kanada

Warta Real Estate ing Kanada - Gratis kanggo Pangguna

Layanan real estate pribadi ing Kanada

Mampu lan dipercaya | Kanada | Miwiti bisnis ing Kanada | Ekspansi bisnis ing Kanada | 105 Negara sing didhukung

pajak Ing Kanada

Kanada minangka federasi, tegese tax ing Kanada minangka tanggung jawab bareng antarane pemerintah federal lan macem-macem pamrentah lan wilayah wilayah.

Jinis lan subtipe pajak ing Kanada:

  • Pajak penghasilan ing Kanada.
  • Pajak penghasilan pribadi ing Kanada.
  • Pajak perusahaan ing Kanada.
  • Pajak internasional ing Kanada.
  • Pajak gaji ing Kanada.
  • Konsumsi pajak ing Kanada.
  • Pajak penjualan ing Kanada.
  • Pajak ekstra ing Kanada.
  • Pajak kasugihan ing Kanada.
  • Pajak properti ing Kanada.
  • Pajak hadiah ing Kanada.
  • Pajak harta ing Kanada.

Hubungi Kita kanggo ngerti luwih lengkap babagan pajak ing Kanada

Pembentukan Bisnis ing Kanada

langkah:

1. Perencanaan bisnis

- Milih struktur bisnis, riset pasar lan nulis rencana bisnis.

2. Milih jeneng bisnis

- Pilih jeneng sing apik, priksa manawa jenenge dijupuk, ndaftar lan nglindhungi jeneng bisnis sampeyan.

3. Kanggo ndhaptar bisnis karo pamrentah

- Ngrekam utawa nggabungake bisnis sampeyan, saliyane, cara ngetrapake nomer bisnis utawa akun pajak.

4. Nglamar ijin bisnis lan lisensi

- Kabeh ijin lan lisensi kabeh saka telung level pemerintah sing dibutuhake kanggo bisnis sampeyan.

5. Entuk dhukungan lan Financing bisnis

- Dhukungan bisnis nasional lan daerah, kalebu pembiayaan.

PELABASAN ing CANADA

Napa nandur modal ing Kanada

  • Kluster geografis sing kuwat
  • Salah sawijining sistem perbankan sing paling dipercaya ing saindenging jagad
  • Wong bebrayan, yakin, kreatif
  • Tarif pajak murah kanggo bisnis

The Program Investor Quebec program iki minangka salah sawijining program Investor Investor sing paling populer ing Kanada lan pancen kesempatan lan pilihan sing apik banget kanggo sing bisa njupuk keputusan cepet. Mung 570 pelamar sing dibayangke hak kanggo nerbitake program iki saben taun.

Keperluan PROGRAM INVESTOR QUEBEC

Siji-sijine kudu nyukupi syarat ing ngisor iki supaya bisa dadi Investor Imigran lan entuk visa visa Investor Kanada sajrone taun 2019 - 2020:

  • Investor Imigran Quebec (lan pasangan) kudu nuduhake paling ora 2,000,000 $ Kanada ing Personal Net Worth (yaiku 1,6 M $ nganti 2018)
  • Pelamar Investor Imigran kudu dadi pemegang saham saka perusahaan pribadi wiwit paling ora 2 taun utawa wis paling ora 2 taun suwene 5 taun kepungkur. Yen ngono pelamar Investor Imigran durung duwe perusahaan, dheweke kudu paling sethithik 2 taun Pengalaman Manajemen minangka karyawan sing dibayar ing perusahaan sing bisa ditampa
  • Wong sing wis milih kudu njupuk Opporasi Pembiayaan Quebec lan menehi Financing tanpa mbayar kontribusi 350,000 $ Kanada (ana 240,000 $ nganti 2018) kalebu kabeh biaya ragad Pemerintah, utawa deposit 1,200,000 $ CAD 5.5 taun lan ora entuk bunga. ing simpenan nanging nganggep biaya akeh sing gegandhengan

Tertarik ing Formulir Perusahaan ing Kanada, waca liyane lan supaya kita bisa ngladeni sampeyan kanthi rega sing paling apik Gabungan perusahaan ing Kanada utawa 105 Negara lan 50 Amerika Serikat.

Negara-negara gratis Visa kanggo sing duwe passport Kanada

  • Albania
  • Andorra
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Austria
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Bosnia lan Herzegovina
  • Botswana
  • Brunei
  • Bulgaria
  • Chile
  • Kolombia
  • Costa Rica
  • Croatia
  • Siprus
  • Republik Ceko
  • Denmark
  • Dominika
  • Republik Dominika
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Estonia
  • Eswatini
  • Fiji
  • Finland
  • France
  • Gambia
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungary
  • Iceland
  • Indonesia
  • Ireland
  • Israel

Tampilake More

Telusuri Kedutaan Besar 106 Negara

Kedutaan Besar Kanada ing Lokasi Internasional:

Dhaptar kabeh Kedutaan Besar Kanada lan Konsulat Kanada ing Misi Internasional.

Tampilake More

Negara sing Didhukung dening Million Makers - Negara 106

Penggilingan Million liwat kemitraan internasional kanggo Kanada lan Asosiasi kanthi apik pengacara imigrasi ing Kanada, paling apik Pengacara Imigrasi ing Kanada lan konsultan finansial ing Kanada ndhukung Individu, Kulawarga lan Perusahaan ing meh kabeh ukum, kalebu, Kanada. Kita mesthi bisa nyengkuyung hubungan jangka panjang karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan regane kompetitif, kita entuk akeh Referensi lan disaranake dening klien kita saka Kanada lan negara manca menyang kanca, kanca lan kanca.

Tim Profesional pengacara kanggo imigrasi saka Kanada ing tembung liyane, pengacara imigrasi paling apik ing Kanada, nulungi klien kita kanthi lancar lan diproses proses layanan imigrasi.

Kita uga nyedhiyakake pengacara konsultasi imigrasi gratis kanggo Kanada. Kita ajeg supaya klien kita dianyari warta imigrasi paling anyar kanggo Kanada, kabijakan imigrasi malih kanggo Kanada, pembaharuan imigrasi paling anyar kanggo Kanada, anyar hukum imigrasi kanggo Kanada lan akeh liyane liwat Blogs lan imigrasi kita News kanggo Kanada lan acara ing Kanada.

Kita nyedhiyani Layanan Imigrasi ing Kanada, kalebu, Imigrasi adhedhasar bisnis kanggo Kanada, Program Imigrasi Investor, Layanan Visa, pitulung Ijin kanggo Penduduk ing Kanada, PR kanggo Kanada, Kewarganegaraan Kanada, visa visa kanggo Kanada kanggo Negara-negara ing ngisor iki:

Telusuri Rincian Imigrasi menyang 106 Negara

Tampilake More

Penafian kanggo Imigrasi, Canada

Kita ora menehi konsultasi kanggo imigrasi ilegal menyang Kanada lan ora promosi imigrasi ilegal kanggo Kanada, kalebu, Karesidenan ilegal kanggo Kanada or ijin kerja sing ora sah kanggo Kanada. Uga, kita ora hiburan agen kanggo imigrasi ilegal kanggo Kanada.

Informasi sing disedhiyakake ing https://www.millionmakers.com babagan Canada ora bisa dianggep minangka saran legal, apa wae pengacara imigrasi ing Kanada kanggo sa