Mlebu

🔍

EN

X

Human Resources

Solusi HR Khusus

Solusi Puter Tombol sing Disesuaikan kanggo Bisnis.

Ahli sumber manungsa menehi solusi rekrutmen lan rekrut khusus sing cocog,
dhukungan, ekspansi ekspansi Nasional lan internasional.

Sampeyan kudu bisnis mbukak

ayo nangani kerumitan proses HR kanggo sampeyan.

Sampeyan duwe bisnis supaya bisa ngatasi rumit proses HR kanggo sampeyan.

Klien kita nggunakake keahlian, prasarana lan sesambetan SDM kanggo nyedhiyakake luwih akeh regane kanggo karyawan nalika nyuda biaya kerja lan ngirit wektu. Ana akeh tantangan nalika nglakokake bisnis - ngatur tanggung jawab HR sampeyan ora kudu dadi salah sawijine.

Solusi Puter Tombol sing Disesuaikan kanggo Bisnis

Kita ing Yuta Pembuat nglayani bisnis kanthi macem-macem ukuran lan meh kabeh industri ing perjalanan pertumbuhan internasional. Yen sampeyan ngarep-arep kanggo ngoptimalake domestik utawa kanggo nggawe lan nggedhekake wates? Ngidini sampeyan bisa nggampangake sampeyan kanthi solusi sing digawe khusus ing bidang HR Consulting & Outsourcing, Akuisisi Bakat, Outsourcing Gaji, Terjemahan & Interpreting lan Persiyapan Bisnis.

Pengusaha

  • Kirimake sarat SDM.
  • Kirimake sarat ing Portal Pakaryan kanthi gratis.

Lowongan Kerja

Sing Golek Pakaryan

  • Kirimake resume.
  • Gunakake layanan nulis resume profesional.

Kirim Resume

Kepiye cara ndhukung klien kita

bakat-akuisisi

Disualekno bakat

Kita mbantu perusahaan kanggo nemokake wong sing cocog kanggo profil kasebut.

konsultasi hr

Konsultasi HR

Kita kerja sama karo departemen HR perusahaan sampeyan kanggo nemokake solusi sing bener.

outsourcing kerja

Outsourcing Employment

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kanggo mbantu bisnis wiwit saka kontrak kerja, manajemen SDM, gaji, pajak lan uga syarat imigrasi

Gunakake Situs Proyek

Gunakake Situs Proyek

Perusahaan bisa nggunakake database gedhe calon internasional gratis lan uga tuku Paket Kiriman Proyek.

Persiyapan Bisnis

Persiyapan Bisnis

Pembentukan Perusahaan, Pembukaan Akun Bank, Registrark merek dagang, karyawan nyewa, golek kantor malah omah anyar kanggo sampeyan lan karyawan, layanan IT, kantor virtual, kabeh sing sampeyan butuhake.

Layanan Imigrasi

Layanan Imigrasi

Imigrasi minangka bisnis inti, kita bisa ngrampungake kabeh syarat sing gegandhengan karo imigrasi, apa wae, Permit Kerja, Karesidenan sementara, pendhudhuk permanen, kewarganegaraan

Recruiting & Akuisisi Bakat

Kita mbantu perusahaan kanggo nemokake wong sing cocog kanggo profil kasebut.
Saben organisasi, saben kahanan lan saben calon beda. Loro nelusuri ora bisa padha, nanging saben perusahaan mesthi golek asil sing padha.
Paling cocog kanggo profil.
Kanggo njamin manawa kita bisa nemokake sampeyan calon sing cocog, kita bisa nganakake upaya kanggo ngerti kabeh aspek bisnis, industri lan budaya.
Kita butuh wektu kanggo ngrungokake sampeyan, kabutuhan lan syarat perusahaan kanthi rinci supaya bisa ngerteni bakat sing bener.
Kita ing produsen Million, kanthi bangga supaya tetep mbukak pikiran supaya kita bisa nemokake individu sing cocog kanggo pakaryan kasebut kanthi mikir saka kothak yaiku apa sing mbedakake kita saka wong liya lan njaga kita ing driji sikil nganti nyedhiyakake sing paling apik solusi kanggo klien kita.

Lowongan Pos

Akuisisi bakat, konsultasi akuisisi bakat, konsultasi akuisisi bakat, perusahaan akuisisi bakat, konsultan akuisisi bakat, perusahaan akuisisi bakat, agensi akuisisi bakat, layanan akuisisi bakat.

Kita nawakake loro solusi rekrutmen lan bakat sing beda kanggo nyukupi kabutuhan rekrutmen organisasi klien sing unik.

Outsourcing Proses Rekrutmen (RPO)

Recruitment Talent apik yen ana kabutuhan nyewa karyawan, tim kita ngerteni, wawancara, layar lan nampilake calon sing paling apik kanggo pertimbangan sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan. Tim Internasional kaping pindho makarya kanthi lancar ing wates geografis kanggo ngenali lan narik kawigaten bakat. Apa sampeyan minangka multinasional utawa SME lokal, kita bisa mbantu sampeyan nemokake calon sing cocog kanggo macem-macem peran ing organisasi sampeyan. Sampeyan entuk rekrutmen minangka tim rekrutmen sampeyan. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngupayakake kawruh babagan industri lan strategi rekrutmen sing kabukten ditambah karo proses rekrutmen iki. Tim kita kerja bareng karo sampeyan kanggo ngrumusake proses rekrutmen, ngetrapake strategi rekrutmen, ngiklanake lowongan kerja lan nggawe proses pilihan sing konsisten lan cocog. Kanthi cara iki sampeyan mung nggunakake wektu kanggo nimbang bakat sing paling cocog. Iki minangka layanan recruiting siklus lengkap sing ngatasi kabeh kabutuhan rekrutmen. Kita bakal ngatasi solusi sing paling cocog karo syarat khusus sampeyan. Iki kalebu netepake merek pagawean, pariwara, sumber, koordinasi wawancara kanggo manajer hiring, referensi, mriksa latar mburi lan menehi serat lan perjanjian. Kita bakal ngevaluasi lan netepke ing ngisor iki:

  • Rekomendasi dandan proses
  • Nemtokake syarat lan tanggung jawab kerja
  • Rancang pariwara proyek lan ing ngendi bisa diselehake
  • Sumber lan jaringan kanthi proaktif kanggo nemokake calon sing paling apik
  • Tindakake wawancara sing jero lan nunjukake calon sing paling cocog
  • Ngatur wawancara
  • Tutup calon nalika nawarake

Lowongan Pos

Telusuri Eksekutif

Pimpinan eksekutif sing tepat sing menehi katrampilan sing dibutuhake kanggo tuwuhing bisnis, nggampangake pangowahan positif lan nambah keuntungan lan produktivitas organisasi. Proses Panelusuran lan Pemilihan Eksekutif mbutuhake aplikasi metodologi sing ketat uga pendekatan komprehensif kanggo akun lan target faktor minangka industri, persaingan, gaya manajemen, fungsi kerja, budaya lan potensial ing mangsa ngarep. Kita ing Million Makers nawakake pelanggan sing larang regane, larang regane lan pas wektune.

Langkah 1: Kanggo nambah peran penasihat konsultan kita kanthi pribadi melu saben langkah metodologi telusuran kalebu kabeh sumber lan analisis.

Langkah 2: Kita kolaborasi karo Klien kanggo nggawe ringkesan rinci kalebu spesifikasi lengkap kanggo peran lan wong sing dibutuhake, iki minangka pandhuan kanggo nemtokake pendekatan kanggo Calon sing disenengi atas jenenge klien.

Langkah 3: Sawise kolaborasi karo klien kita, kita nggawe dhaptar target organisasi saka ngendi nyedhaki Calon sing relevan. Ing wektu sing padha, kita uga nggoleki ing pasar lan ngenali calon sing duwe pengalaman lan kualifikasi sing relevan. Minangka calon sing nduweni kuwalitas sing dikarepake biasane ora nggolek posisi anyar, mula, pendekatan pro-aktif ing Panelusuran Eksekutif iku kudu. Minangka bagéan saka proses kasebut, konsultan sing berpengalaman langsung ketemu calon sing luwih disenengi kanggo ngevaluasi pengalaman, nambah motivasi babagan kesempatan anyar lan Klien, sing ndadékaké introduksi formal lan dikontrol karo klien.

Langkah 4: Layanan kita minangka cara ngluwihi calon sing paling apik. Kita mesthi njaga kontak karo Klien lan Calon kanggo mesthekake yen kabeh wis wareg lan uga njamin hubungan jangka panjang ing ngendi wae.

Lowongan Pos

Konsultasi HR

Kita Kolaborasi karo departemen HR klien kita kanggo nemokake solusi sing pas

Kita ing Million Makers, percaya yen wong minangka aset paling larang bisnis, yen kita duwe bakat campuran sing tepat kanthi motivasi lan pandhuan sing bener tinimbang ora ana sing bisa ngencengi bisnis supaya maju. Apa sampeyan minangka perusahaan ukuran cilik utawa medium utawa perusahaan gedhe, bisnis sampeyan berkembang utamane amarga wong sing nggawe. Isih, akeh perusahaan sing angel ngetrapake efisien wektu ing antarane tanggung jawab HR lan kegiatan bisnis inti. Ing kono kita bisa nuntun kanthi efektif babagan proses sakabehe. Kita njupuk wektu mangertos bisnis, budaya, driver, wong lan tujuane klien, supaya bisa ngatur solusi miturut kabutuhan, lingkungan tartamtu lan kerangka operasi. Kita kerja sama karo departemen HR klien, supaya bisa nemokake solusi sing bener. Apa fokus sampeyan yaiku kanggo ngoptimalake kabeh bisnis utawa kanggo nggayuh kinerja lan bangunan ing prestasi saiki, bisa mbantu sampeyan entuk target. Kita nyedhiyakake kestabilan, keahlian lan sumber daya klien kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu lan kita siyap nggarap sampeyan.

We Nawarake Klien Kita

  • Ulasan operasi lan audit HR

  • Kepatuhan hukum peraturan

  • Buku panduan karyawan lan pangembangan kabijakan

  • Pangembangan bakat

  • Netepke budaya perusahaan lan mobilitas mobilitas

  • Ngewangi karo rekrut, penilaian pre-Employment lan wawancara

  • Solusi Imigrasi

  • Ngapikake proses sing ora efisien

  • Manajemen kinerja lan keterlibatan karyawan

  • Perencanaan bakat

  • Strategi penylametan

  • Latihan pengawasan

  • Mitigasi Risiko HR

  • Ganti rencana manajemen

  • Karyawan ing pesawat / off-board

  • Ekspansi SDM Internasional saka lan dhukungan



Lowongan Pos

Outsourcing Employment: PEO

Keahlian Lokal karo Pakaryan lan Layanan Global

Tim kita kanthi khusus ngurus karyawan sampeyan. Paling cocog kanggo bisnis cilik lan bisnis medium, pengin outsource meh kabeh sing ana gandhengane karo HR, keuntungan, lan gaji. Outsourcing tenaga kerja, kita nyedhiyakake regane lan keahlian kanthi rega sing kompetitif. We nyewa karyawan kanggo sampeyan kanthi biaya nanging ngirit wektu supaya sampeyan fokus ing bisnis inti.
Iku kalebu ing papan, gaji lan pangolahan pajak lan administrasi keuntungan

Million Makers kolaborasi karo sampeyan minangka co-juragan, sing tegese tegese tim kita bakal nyewa karyawan kanggo perusahaan sampeyan lan kita bakal ngatur karyawan kanggo sampeyan, karya kertas, wujud, latihan lan pangembangan, ngawasi, dokumen hukum, gaji, pajak, karyawan rugi uga asuransi.
Sakit kepala klien dikurangi mung kanggo menehi umpan balik babagan kinerja.
Sawetara keuntungan saka outsourcing Employment kalebu:

  • Kita ngatur kabeh proses hiring, ing papan lan dokumentasi.
  • Kita nyedhiyakake keuntungan karyawan sing kalebu asuransi kesehatan lan tabungan pensiun.
  • Kita ngatur gaji lan rawuh.
  • Kita ngatasi masalah, masalah lan keprihatinan karyawan, mula, bisa ngilangi risiko klien.
  • Pelaporan pajak ditindakake dening kita lan dokumen dikirim menyang klien ing pungkasan taun finansial.
  • Kita duwe tim profesional kanggo mangsuli pitakon babagan klien utawa karyawan sing ana gandhengane karo keuntungan, proses HR, gaji lan hukum tenaga kerja.
  • We njamin selaras karo hukum lan peraturan lokal.

Lowongan Pos

PEO, konsultasi PEO, konsultasi PEO, perusahaan PEO, konsultan PEO, perusahaan PEO, agensi PEO, layanan PEO.

Rekrutmen Domestik lan Internasional

agen rekrutmen, perusahaan rekrutmen, agen tenaga kerja, perusahaan tenaga kerja, agensi penempatan, perusahaan penempatan, agensi tenaga kerja, perusahaan kerja, agensi tenaga kerja, perusahaan karyawan.


Kita ngewangi para perusahaan kanggo golek sumber tenaga kerja sing paling apik kanggo organisasi ing endi wae ing jagad iki kanthi biaya sing murah.

Rekrutmen domestik utawa internasional kanggo kabeh syarat SDM.

"Iki minangka forte kita lan kita wis puluhan taun ngewangi klien."

Layanan rekrutmen sing disedhiyakake liwat layanan rekrutmen, perusahaan rekrutmen, konsultan rekrutmen, agensi rekrutmen, firma rekrutmen, profesional rekrutmen, amarga fungsi konsultasi SDM, uga dikenal minangka Tenaga Kerja diwenehake liwat layanan tenaga kerja, perusahaan tenaga kerja, konsultan tenaga kerja, agen tenaga kerja, tenaga kerja firma, minangka, fungsi konsultasi sumber daya manungsa, uga dikenal minangka Penempatan diwenehake liwat layanan penempatan, perusahaan penempatan, konsultan penempatan, agensi penempatan, firma penempatan, uga dikenal minangka, staf diwenehake liwat layanan staf, perusahaan staf, konsultan staf, agen tenaga kerja, firma karyawan, konsultasi kerja, layanan kerja, perusahaan kerja, konsultan kerja, agen kerja, firma kerja.

Layanan rekrutmen sing terjangkau | Perusahaan rekrutmen paling apik | Konsultan rekrutmen sing cocog | Tenan perusahaan rekrutmen | Perusahaan rekrutmen paling apik | Perusahaan panempatan sing cukup | Perusahaan panempatan paling dhuwur | Tenan tanapi karyawan | Perusahaan karyawan paling dhuwur | Agensi kerja sing terjangkau

Kanggo konsultasi tenaga kerja, kirimake sarat sumber daya manungsa.

Lowongan Pos

Perusahaan Kepegawaian lan Konsultasi Tenaga Kerja

Yen sampeyan ora bisa nemokake pas sing cocog kanggo organisasi sampeyan, perusahaan konsultasi tenaga kerja kita, uga dikenal minangka, agen rekrutmen utawa perusahaan tenaga kerja global utawa perusahaan karyawan lan perusahaan tenaga kerja sing wis ngewangi para klien ing saindenging jagad kanggo nyewa saka negara liya kanthi paket lan mupangat sing terjangkau.

Perusahaan konsultasi tenaga kerja paling apik | Perusahaan konsultan rekrutmen paling apik | Perusahaan konsultan staf paling apik | Perusahaan konsultasi penempatan paling apik | Perusahaan penempatan kerja paling apik.

Konsultasi sumber daya manusia gratis.

')

Imigrasi lan Sumber Daya Manusia

Kita wis ngrewangi perusahaan, kanthi memenuhi syarat Imigrasi organisasi kaya:

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

  • Toko Siji Stop

    Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

  • Layanan pribadi

    Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

    Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

  • Ragad Competitive

    Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

  • Keahlian industri sing kuwat

    Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

  • Kasugihan Pengalaman

    Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

  • Quality

    Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

  • 1 Titik Hubungan

    Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

  • Kesadaran Budaya sing Unik

    Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

  • Tapak sikil Global

    Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

  • Integritas

    Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

  • sukses

    Layanan Imigrasi: 22156.
    Layanan Legal: 19132.
    Layanan IT: 1000+ Proyek
    Layanan Perusahaan: 26742.
    Isih Counting.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

We Nawarake Klien Kita

  • Ulasan operasi lan audit HR

  • Kepatuhan hukum peraturan

  • Buku panduan karyawan lan pangembangan kabijakan

  • Pangembangan bakat

  • Netepke budaya perusahaan lan mobilitas mobilitas

  • Ngewangi karo rekrut, penilaian pre-Employment lan wawancara

  • Solusi Imigrasi

  • Ngapikake proses sing ora efisien

  • Manajemen kinerja lan keterlibatan karyawan

  • Perencanaan bakat

  • Strategi penylametan

  • Latihan pengawasan

  • Mitigasi Risiko HR

  • Ganti rencana manajemen

  • Karyawan ing pesawat / off-board

  • Ekspansi SDM Internasional saka lan dhukungan

Saiki kita ngladeni Industri ing ngisor iki

  • banking

  • Outsourcing Proses Bisnis

  • Infrastruktur lan Konstruksi

  • Education

  • Pangan & Minuman

  • Health Care

  • Manufacturing

  • Tenaga listrik tenaga surya

  • insurance

  • Teknologi informasi

  • Layanan Hukum

  • Wisata & Pariwisata

  • Petrokimia

  • Riset & Pembangunan

  • Layanan Keuangan

  • Industri Crypto

  • Telekomunikasi

  • Produksi & Riset Pertanian

  • automobile

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


Pilih Layanan Negara kanggo HR

Telusuri dening Wilayah

Amerika Serikat saka Amerika

Alabama

Read More

Arizona

Read More

Arkansas

Read More

California

Read More

Colorado

Read More

Connecticut

Read More

Delaware

Read More

District of Columbia

Read More

Florida

Read More

Georgia

Read More

Illinois

Read More

Indiana

Read More

Kentucky

Read More

Louisiana

Read More

Maryland

Read More

Massachusetts

Read More

Michigan

Read More

Minnesota

Read More

Mississippi

Read More

Missouri

Read More

Montana

Read More

Nebraska

Read More

New Hampshire

Read More

New Jersey

Read More

New Mexico

Read More

New York

Read More

North Carolina

Read More

North Dakota

Read More

Oklahoma

Read More

Pennsylvania

Read More

Rhode Island

Read More

South Carolina

Read More

South Dakota

Read More

Tennessee

Read More

Vermont

Read More

Virginia

Read More

Washington

Read More

West Virginia

Read More

Wisconsin

Read More

Wyoming

Read More

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan