Mlebu

en
X

Human Resources

Solusi HR Khusus

Solusi Puter Tombol sing Disesuaikan kanggo Bisnis.

Ahli sumber manungsa menehi solusi rekrutmen lan rekrut khusus sing cocog,
dhukungan, ekspansi ekspansi Nasional lan internasional.

Sampeyan kudu bisnis mbukak

ayo nangani kerumitan proses HR kanggo sampeyan.

Sampeyan duwe bisnis supaya bisa ngatasi rumit proses HR kanggo sampeyan.

Klien klien nggunakake kepakaran, infrastruktur lan hubungan HR kita kanggo nyedhiyakake regane luwih akeh kanggo karyawan nalika ngudhunake biaya tenaga kerja lan ngirit wektu. Ana akeh tantangan nalika nglakokake bisnis - ngatur tanggung jawab HR sampeyan ora dadi salah sawijine.

Solusi Puter Tombol sing Disesuaikan kanggo Bisnis

Kita ing Million Makers ngladeni bisnis kanthi ukuran lan meh kabeh industri ing perjalanan pertumbuhan internasional. Yen sampeyan ngarepake ngoptimalake domestik utawa netepake lan nggedhekake wates? Ayo kita nggampangake sampeyan kanthi solusi sing disesuaikan ing bidang Konsultasi & Outsourcing HR, Pengambilan Bakat, Pengeluaran Payroll, Translation & Interpreting lan Persiyapan Bisnis.

Kepiye cara ndhukung klien kita

bakat-akuisisi

Disualekno bakat

Kita mbantu perusahaan kanggo nemokake wong sing cocog kanggo profil kasebut.

konsultasi hr

Konsultasi HR

Kita kerja sama karo departemen HR perusahaan sampeyan kanggo nemokake solusi sing bener.

outsourcing kerja

Outsourcing Employment

Kita nyedhiyakake layanan akeh kanggo mbantu bisnis wiwit kontrak kerja, manajemen HR, gaji, pajak lan syarat imigrasi

Gunakake Situs Proyek

Gunakake Situs Proyek

Perusahaan bisa nggunakake database gedhe calon internasional gratis lan uga tuku Paket Kiriman Proyek.

Persiyapan Bisnis

Persiyapan Bisnis

Pembentukan Perusahaan, Pembukaan Akun Bank, Registrark merek dagang, karyawan nyewa, golek kantor malah omah anyar kanggo sampeyan lan karyawan, layanan IT, kantor virtual, kabeh sing sampeyan butuhake.

Layanan Imigrasi

Layanan Imigrasi

Imigrasi minangka bisnis inti, kita bisa ngrampungake kabeh syarat sing gegandhengan karo imigrasi, apa wae, Permit Kerja, Karesidenan sementara, pendhudhuk permanen, kewarganegaraan

Pilih Layanan Negara kanggo HR

Telusuri dening Wilayah

Entuk Rekrutasi & Talat

Kita mbantu perusahaan kanggo nemokake wong sing cocog kanggo profil kasebut.
Saben organisasi, saben kahanan lan saben calon beda. Loro nelusuri ora bisa padha, nanging saben perusahaan mesthi golek asil sing padha.
Paling cocog kanggo profil.
Kanggo njamin manawa kita bisa nemokake sampeyan calon sing cocog, kita bisa nganakake upaya kanggo ngerti kabeh aspek bisnis, industri lan budaya.
Kita butuh wektu kanggo ngrungokake sampeyan, kabutuhan lan syarat perusahaan kanthi rinci supaya bisa ngerteni bakat sing bener.
Kita ing produsen Million, kanthi bangga supaya tetep mbukak pikiran supaya kita bisa nemokake individu sing cocog kanggo pakaryan kasebut kanthi mikir saka kothak yaiku apa sing mbedakake kita saka wong liya lan njaga kita ing driji sikil nganti nyedhiyakake sing paling apik solusi kanggo klien kita.

akuisisi bakat

Kita nawakake loro solusi rekrutmen lan bakat sing beda kanggo nyukupi kabutuhan rekrutmen organisasi klien sing unik.

Giphy

Outsourcing Proses Rekrutmen (RPO)

Recruitment Talent apik yen ana kabutuhan nyewa karyawan, tim kita ngerteni, wawancara, layar lan nampilake calon sing paling apik kanggo pertimbangan sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan. Tim Internasional kaping pindho makarya kanthi lancar ing wates geografis kanggo ngenali lan narik kawigaten bakat. Apa sampeyan minangka multinasional utawa SME lokal, kita bisa mbantu sampeyan nemokake calon sing cocog kanggo macem-macem peran ing organisasi sampeyan. Sampeyan entuk rekrutmen minangka tim rekrutmen sampeyan. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngupayakake kawruh babagan industri lan strategi rekrutmen sing kabukten ditambah karo proses rekrutmen iki. Tim kita kerja bareng karo sampeyan kanggo ngrumusake proses rekrutmen, ngetrapake strategi rekrutmen, ngiklanake lowongan kerja lan nggawe proses pilihan sing konsisten lan cocog. Kanthi cara iki sampeyan mung nggunakake wektu kanggo nimbang bakat sing paling cocog. Iki minangka layanan recruiting siklus lengkap sing ngatasi kabeh kabutuhan rekrutmen. Kita bakal ngatasi solusi sing paling cocog karo syarat khusus sampeyan. Iki kalebu netepake merek pagawean, pariwara, sumber, koordinasi wawancara kanggo manajer hiring, referensi, mriksa latar mburi lan menehi serat lan perjanjian. Kita bakal ngevaluasi lan netepke ing ngisor iki:

  • Rekomendasi dandan proses
  • Nemtokake syarat lan tanggung jawab kerja
  • Rancang pariwara proyek lan ing ngendi bisa diselehake
  • Sumber lan jaringan kanthi proaktif kanggo nemokake calon sing paling apik
  • Tindakake wawancara sing jero lan nunjukake calon sing paling cocog
  • Ngatur wawancara
  • Tutup calon nalika nawarake

eksekutif-search

Telusuri Eksekutif

Pimpinan eksekutif sing tepat sing menehi katrampilan sing dibutuhake kanggo tuwuhing bisnis, nggampangake pangowahan positif lan nambah keuntungan lan produktivitas organisasi. Proses Panelusuran lan Pemilihan Eksekutif mbutuhake aplikasi metodologi sing ketat uga pendekatan komprehensif kanggo akun lan target faktor minangka industri, persaingan, gaya manajemen, fungsi kerja, budaya lan potensial ing mangsa ngarep. Kita ing Million Makers nawakake pelanggan sing larang regane, larang regane lan pas wektune.

Langkah 1: Kanggo nambah peran penasihat konsultan kita kanthi pribadi melu saben langkah metodologi telusuran kalebu kabeh sumber lan analisis.

Langkah 2: Kita kolaborasi karo Klien kita kanggo nggawe ringkes rinci kalebu spesifikasi lengkap kanggo peran lan wong sing dibutuhake, iki minangka pandhuan kanggo nemtokake pendekatan kanggo Calon sing disenengi kanggo klien kita.

Langkah 3: Sawise kolaborasi karo klien kita, kita nggawe dhaptar target organisasi saka ngendi nyedhaki Calon sing relevan. Ing wektu sing padha, kita uga nggoleki ing pasar lan ngenali calon sing duwe pengalaman lan kualifikasi sing relevan. Minangka calon sing nduweni kuwalitas sing dikarepake biasane ora nggolek posisi anyar, mula, pendekatan pro-aktif ing Panelusuran Eksekutif iku kudu. Minangka bagéan saka proses kasebut, konsultan sing berpengalaman langsung ketemu calon sing luwih disenengi kanggo ngevaluasi pengalaman, nambah motivasi babagan kesempatan anyar lan Klien, sing ndadékaké introduksi formal lan dikontrol karo klien.

Langkah 4: Layanan kita minangka cara ngluwihi calon sing paling apik. Kita mesthi njaga kontak karo Klien lan Calon kanggo mesthekake yen kabeh wis wareg lan uga njamin hubungan jangka panjang ing ngendi wae.

Konsultasi HR

Kita Kolaborasi karo departemen HR klien kita kanggo nemokake solusi sing pas

Kita ing Million Makers, percaya yen wong minangka aset paling larang bisnis, yen kita duwe bakat campuran sing tepat kanthi motivasi lan pandhuan sing bener tinimbang ora ana sing bisa ngencengi bisnis supaya maju. Apa sampeyan minangka perusahaan ukuran cilik utawa medium utawa perusahaan gedhe, bisnis sampeyan berkembang utamane amarga wong sing nggawe. Isih, akeh perusahaan sing angel ngetrapake efisien wektu ing antarane tanggung jawab HR lan kegiatan bisnis inti. Ing kono kita bisa nuntun kanthi efektif babagan proses sakabehe. Kita njupuk wektu mangertos bisnis, budaya, driver, wong lan tujuane klien, supaya bisa ngatur solusi miturut kabutuhan, lingkungan tartamtu lan kerangka operasi. Kita kerja sama karo departemen HR klien, supaya bisa nemokake solusi sing bener. Apa fokus sampeyan yaiku kanggo ngoptimalake kabeh bisnis utawa kanggo nggayuh kinerja lan bangunan ing prestasi saiki, bisa mbantu sampeyan entuk target. Kita nyedhiyakake kestabilan, keahlian lan sumber daya klien kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu lan kita siyap nggarap sampeyan.

We Nawarake Klien Kita

operasional-reviews-HR-audit

Ulasan operasi lan audit HR

selaras-Federal-lan-negara-peraturan-hukum

Pematuan hukum federal lan negara

handbook-karyawan

Buku panduan karyawan lan pangembangan kabijakan

pembangunan bakat

Pangembangan bakat

evaluasi-perusahaan-budaya

Netepke budaya perusahaan lan mobilitas mobilitas

ngewangi-karo-rekrutmen

Ngewangi karo rekrut, penilaian pre-Employment lan wawancara

solusi imigrasi-solusi

Solusi Imigrasi

proses-nambah-ora efisien

Ngapikake proses sing ora efisien

manajemen kinerja

Manajemen kinerja lan keterlibatan karyawan

evaluasi-perusahaan-budaya

Rencanana & strategi penylametan

training

Latihan pengawasan lan konsultasi

mitigasi risiko

Nyuda resiko lan praktik paling apik

transisi-lan-ganti-manajemen

Transisi lan manajemen pangowahan

pegawe-on-board

Karyawan ing pesawat / off-board

pengangguran-pengolahan

Pangolahan lan dhukungan pengangguran

ekspansi internasional

Ekspansi internasional lan dhukungan

Outsourcing Employment: PEO

Keahlian Lokal karo Pakaryan lan Layanan Global

Tim kita kanthi khusus ngurus karyawan sampeyan. Paling cocog kanggo bisnis cilik lan bisnis medium, pengin outsource meh kabeh sing ana gandhengane karo HR, keuntungan, lan gaji. Outsourcing tenaga kerja, kita nyedhiyakake regane lan keahlian kanthi rega sing kompetitif. We nyewa karyawan kanggo sampeyan kanthi biaya nanging ngirit wektu supaya sampeyan fokus ing bisnis inti.
Iku kalebu ing papan, gaji lan pangolahan pajak lan administrasi keuntungan

Million Makers kolaborasi karo sampeyan minangka co-juragan, sing tegese tegese tim kita bakal nyewa karyawan kanggo perusahaan sampeyan lan kita bakal ngatur karyawan kanggo sampeyan, karya kertas, wujud, latihan lan pangembangan, ngawasi, dokumen hukum, gaji, pajak, karyawan rugi uga asuransi.
Sakit kepala klien dikurangi mung kanggo menehi umpan balik babagan kinerja.
Sawetara keuntungan saka outsourcing Employment kalebu:

  • Kita ngatur kabeh proses hiring, ing papan lan dokumentasi.
  • Kita nyedhiyakake keuntungan karyawan sing kalebu asuransi kesehatan lan tabungan pensiun.
  • Kita ngatur gaji lan rawuh.
  • Kita ngatasi masalah, masalah lan keprihatinan karyawan, mula, bisa ngilangi risiko klien.
  • Pelaporan pajak ditindakake dening kita lan dokumen dikirim menyang klien ing pungkasan taun finansial.
  • Kita duwe tim profesional kanggo mangsuli pitakon babagan klien utawa karyawan sing ana gandhengane karo keuntungan, proses HR, gaji lan hukum tenaga kerja.
  • We njamin selaras karo hukum lan peraturan lokal.

hr-Employment-outsourcing

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

We Nawarake Klien Kita

operasional-reviews-HR-audit

Ulasan operasi lan audit HR

selaras-Federal-lan-negara-peraturan-hukum

Pematuan hukum federal lan negara

handbook-karyawan

Buku panduan karyawan lan pangembangan kabijakan

pembangunan bakat

Pangembangan bakat

evaluasi-perusahaan-budaya

Netepke budaya perusahaan lan mobilitas mobilitas

ngewangi-karo-rekrutmen

Ngewangi karo rekrut, penilaian pre-Employment lan wawancara

solusi imigrasi-solusi

Solusi Imigrasi

proses-nambah-ora efisien

Ngapikake proses sing ora efisien

manajemen kinerja

Manajemen kinerja lan keterlibatan karyawan

evaluasi-perusahaan-budaya

Rencanana & strategi penylametan

training

Latihan pengawasan lan konsultasi

mitigasi risiko

Nyuda resiko lan praktik paling apik

transisi-lan-ganti-manajemen

Transisi lan manajemen pangowahan

pegawe-on-board

Karyawan ing pesawat / off-board

pengangguran-pengolahan

Pangolahan lan dhukungan pengangguran

ekspansi internasional

Ekspansi internasional lan dhukungan

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Saiki kita ngladeni Industri ing ngisor iki

banking

banking

Proses Bisnis-Proses

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur-lan-Konstruksi

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Education

Pangan & Minuman

Food & Beverage

Health Care

Health Care

Manufacturing

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

insurance

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Riset & Pengembangan

Layanan Keuangan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Industri Crypto

Telekomunikasi

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

Produksi & Riset Pertanian

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan