Mlebu

🔍

EN

X

News

WAYANG Internasional

Warta sing migunani kanggo individu, pamilik bisnis, wirausaha, siswa, golek tenaga kerja lan kulawarga

Pandhuan, pandhuan lan update paling anyar sing mengaruhi wutah pribadi lan bisnis internasional sampeyan.

Klompok Wong-wong sing Nggawa Gendéra Kanada

Kanada ngenalake luwih akeh fleksibilitas sinau lan kerja

Kanada bubar nglaporake telung langkah penting kanggo mbantu wong sing pengin latihan lan kerja ing Kanada ...
Read More
GSB gabung karo Alliance ing Manajemen Pendidikan

GSB gabung karo Alliance ing Manajemen Pendidikan

Sekolah Bisnis Siswazah Universitas Cape Town (UCT) wis dadi sekolah kuliah utama ing sub-Sahara Afrika ...
Read More
/ / News Pendidikan, News
Pengusaha sing digunakake nggunakake komputer laptop kanthi strategi lan wutah bisnis ing layar

Industri IT India ing fix minangka US mulls penundaan visa H1-B

Laporan Donald Trump-ndorong pamrentah AS sing pengin sengaja nggantungake visa spesialis pengunjung sing beda, kalebu visa H1-B, nyebabake ...
Read More
/ / blog, Blog IT, Warta IT, News
HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

Kanthi jagad sing cepet banget kanggo instruksi sing adoh, Konsultan HashCash wis kolaborasi karo perguruan tinggi ing saindenging jagad ...
Read More
imigrasi canada

Imigrasi Kanada pasca-coronavirus

Ana komponen njero lan njaba sing kudu dipikirake nalika mbayangake nasib kerangka migrasi Kanada liwat pandemi coronavirus ...
Read More

McDonald katon ing departemen sumber daya manusia ing penyelidikan CEO

McDonald's wis ngembangake penyelidikan babagan kesalahan sing bisa ditindakake mantan CEO. Dewan direksi perusahaan wis nyewa njaba ...
Read More
Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Moogsoft, sing dadi pionir lan pemasok akal kanggo gawean IT kanggo Operasi IT (AIOps) lan World Wide Technology (WWT), ing saindenging jagad ...
Read More
Strategi Pemasaran-saka-Mastercard-3

Mastercard ngluncurake Fintech Express ing Eropa

Perusahaan cicilan ing saindenging jagad wis nglaporake pengiriman program fintech lan startup kanggo musatake kanggo nyopir ...
Read More
/ / blog, Warta bisnis, Blog IT, News

Keuangan Aye Ngunggahake Rs180Cr ing Pembiayaan Utang

Panuntun wiwitan fintech basis India Aye Keuangan sing bubar wis ngrampungake babak pendanaan utang. Aye Keuangan, minangka wiwitan fintech adhedhasar Gurugram, ...
Read More
Loading ...
Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Mitra Teknologi Wide World karo Moogsoft kanggo Nglanjutake Laku AIOps

Moogsoft, sing dadi pionir lan pemasok akal kanggo gawean IT kanggo Operasi IT (AIOps) lan World Wide Technology (WWT), ing saindenging jagad ...
Read More
Strategi Pemasaran-saka-Mastercard-3

Mastercard ngluncurake Fintech Express ing Eropa

Perusahaan cicilan ing saindenging jagad wis nglaporake pengiriman program fintech lan startup kanggo musatake kanggo nyopir ...
Read More
/ / blog, Warta bisnis, Blog IT, News

Keuangan Aye Ngunggahake Rs180Cr ing Pembiayaan Utang

Panuntun wiwitan fintech basis India Aye Keuangan sing bubar wis ngrampungake babak pendanaan utang. Aye Keuangan, minangka wiwitan fintech adhedhasar Gurugram, ...
Read More
Unicorn PingPong

Pembayaran Ping Pong Fintech Unicorn: Pertempuran Penipuan iku Peperangan Sing Ora Bisa Paling

Pasar fintech global berkembang kanthi cepet lan diarep-arep bisa tekan $ 460 milyar ing taun 2025, nanging total kerugian fraud wis tekan ...
Read More
London-Fintech_2text

London fintech miwiti ngrampungake babak investasi $ 50 juta kanggo ekspansi internasional

A fintech wiwitan ing London wis ngumumake rampunge investasi $ 50 juta kanggo ekspansi internasional. ComplyAdvantage wis ngumumake ...
Read More
Amazon-Apple-Bisnis-Strategi-Paling-Apik-

Amazon lan Apple timbal teknologi sing luwih dhuwur, rekor emas

Saham AS munggah dina Senin kanthi jeneng teknologi sing penting nalika spekulan wis siyap kanggo pitung dina utama ...
Read More
Ekonomi AS

Ekonomi AS bakal 'mundur' tanpa entuk bathi pengangguran $ 600 saben minggu

Wong sugih banget, Tilman Fertitta ngandhani marang CNBC nalika Selasa yen ngrampungake suplemen pengangguran tanpa gaji $ 600-saben minggu bakal nyegah AS ...
Read More
Perusahaan Fintech

Perusahaan Fintech pantes ngurmati bank nalika ngetrapake peraturan

Kabeh padha karo, perbankan minangka siji sing paling gumantung ing 'kepercayaan klien'. Ing bocah rong puluh telung puluh taun iki ...
Read More

Warren Buffett totoan $ 6 milyar kanggo limang perusahaan ing dina sing padha dadi 90 taun

Warren Buffett's Berkshire Hathaway Inc. tuku saham ing limang organisasi ijol-ijolan Jepang sing mrentah vitalitas lan bahan baku negara ...
Read More
Loading ...
Klompok Wong-wong sing Nggawa Gendéra Kanada

Kanada ngenalake luwih akeh fleksibilitas sinau lan kerja

Kanada bubar nglaporake telung langkah penting kanggo mbantu wong sing pengin latihan lan kerja ing Kanada ...
Read More
imigrasi canada

Imigrasi Kanada pasca-coronavirus

Ana komponen njero lan njaba sing kudu dipikirake nalika mbayangake nasib kerangka migrasi Kanada liwat pandemi coronavirus ...
Read More
watesan lelungan

Kanada nambah 30 dina kanggo watesan lelungan internasional

Kanada mbatesi watesan kanggo lelungan manca ing wulan liyane amarga koronavirus terus ngancam ...
Read More
Keuntungan imigrasi menyang AS

Daines kanggo ngenalake kode tagihan, nambah watesan imigrasi sementara Trump

RUU Daines ora sengaja nggedhekake gerakan gerakan nganti 60 dina sawise panjaluk krisis nasional koronavirus diangkat, kanthi ...
Read More
biaya imigrasi

Sawetara ragad imigrasi mundhak, sawetara mudhun

Tanggal 3 Agustus, biaya Layanan Kewarganegaraan lan Imigrasi AS pungkasane disebar. Biaya anyar bakal ...
Read More
Quiz_U.S.Imigrasi

Biaya Aplikasi Imigrasi AS kanggo Kartu Hijau

Kantor Walikota Boston kanggo Kemajuan Imigran njaluk wong njaba sing mumpuni kanggo aplikasi naturalisasi lan Kartu Hijau kanthi cepet ...
Read More

Langkah-langkah sing ditindakake kanggo ndhukung siswa internasional ing Kanada

Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) nerbitake ringkesan langkah-langkah sementara sing saiki ditrapake kanggo siswa internasional, sinau ...
Read More
Keuntungan imigrasi menyang AS

Keuntungan imigrasi menyang AS

 Efek ekonomi sing positif Imigrasi menyang AS nyedhiyakake sawetara keuntungan ekonomi menyang Amerika Serikat. Akeh pengungsi duwe kesempatan kanggo nampa ...
Read More
germany

Kepiye Jerman bisa Mupangate saka Compact Global kanggo Migrasi

Ing wulan Desember 2018, negara bagean 152 PBB (PBB) nampa Compact Global kanggo Aman, Urut lan Migrasi Reguler. The ...
Read More
Loading ...
resikan manungsa cina

China kanggo ngundhakake kamiskinan karo platform digital

China wis nggawe kegiatan ngenthengake kabutuhan luar biasa kanggo dileksanakake liwat tahap komputerisasi. Wiwit akhir Mei nganti ...
Read More
Ekonomi AS

Pengangguran AS nolak 13.3% amarga ekonomi mulihake kerja 2.5m ing Mei

Serangan Covid-19 ngrusak ekonomi AS mudhun ing Mei amarga tingkat pengangguran dicelup dadi 13.3% lan AS ...
Read More
tutup

Covetrus Ngumumake Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), dadi pionir ing saindenging jagad inovasi lan administrasi kesejahteraan, nyatakake yen wis nambah Ditte Marstrand Wulf ...
Read More
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan ing Turki mbantah nyerang virus ing tengah-tengah

Saka jam utama penutupan tapel wates amarga pandemik koronavirus, Azerbaijan njupuk "saben langkah sing bisa dibayangake" dadi ...
Read More
Sekolah duwe tingkat infeksi virus corona, Jerman

Sekolah duwe tingkat infeksi koronavirus sing sithik, panaliten Jerman

Penyelidikan 2,000 bocah lan instruktur ing sekolah ing wilayah Jerman ing Sachon, nemokake ora akeh ...
Read More
Zurich Kanada nunjuk kepala sumber daya anyar ing manungsa

Zurich Kanada nunjuk kepala sumber daya anyar ing manungsa

Zurich Kanada jenengé Scott Thomas minangka kepala HR - pakaryan sing digantung ing premis interval ...
Read More

9 Cara Ngowahi Sumber Daya Manungsa dadi Driver MediaWiki

Kanthi istilah sing paling gampang, eksekusi organisasi langsung dingerteni kanthi kepiye SDM nggunakake perwakilan kanggo ngrampungake tugas sing paling apik ...
Read More
/ / Warta Sumber Manusia, News
Rencana HR

Proyeksi Wutah Pasar Piranti Lunak Sumber Daya Manusia (SDM) wiwit taun 2026

Laporan riset babagan Industri Piranti Lunak Sumber Daya Manusia (SDM) nawakake analisis lengkap babagan tren pasar sing ana, saliyane ...
Read More
Ekonomi AS

3.8 yuta Amerika ilang kerja amarga pengangguran AS terus saya tambah

3.8 yuta individu liyane ilang posisi ing AS seminggu kepungkur nalika pandemik koronavirus terus ngejut ...
Read More
Loading ...
Keuntungan saka perbankan ing luar negeri

Keuntungan saka perbankan ing luar negeri

Ana sawetara mupangat saka perbankan luar negeri, kalebu: 1) Nikmati level layanan paling dhuwur 2) Ngamanake lan nglindhungi ...
Read More
UX lan UI

Apa pentinge UI lan UX kanggo situs web?

Dina iki, kanthi ngembangake teknologi inovatif saben wong pengin ngetrapake teknologi kasebut ing bisnis supaya bisa ngasilake luwih akeh ...
Read More
IT

Firma Tech ing India Miwiti Menehi COVID-19

COVID-19 wis nggawa jagad iki mandheg lan mbatesi individu menyang omah-omah ing ndonya. Ing ...
Read More

Wulan Jae-in ngemu diplomasi Korea Lor

Ing taun 2017, pesaing presiden Korea Selatan, Moon Jae-in muncul minangka model penyebaran kanggo Time of the release of ...
Read More
CRM kazio

CRM App Kaizo Ngunggahake $ 3 Yuta

Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) wis suwe diweruhi kanthi umume kanggo ngatur para pelanggan, ngewangi agen CRM kanggo nindakake ...
Read More
Jerman

Jerman njupuk 25.1% saham ing Lufthansa

Lufthansa (LHAG.DE) ngatur jaminan jaminan 10 milyar euro ($ 10.98 milyar) sing bakal ngasilake Jerman njupuk 25.1% saham ...
Read More
Tencent

Tencent tuku saham 5% ing perusahaan Australia Afterpay

Game Cina lan urip ing situs Tencent Holdings China wis tuku saham 5% ing Afterpay Ltd, tuku Australia ...
Read More
McDonald

Keuntungan McDonald surup nalika coronavirus mbanting adol

McDonald's Corp (MCD.N) ora ngerteni Wall Street kanggo entuk dhuwit saparapat dina Kamis minangka bagean gedhe saka panganan sing diwatesi ...
Read More
Renault

Bencana Kuartal Pertama Ford - Jim Hackett Kalah $ 2 Milyar

Sawise dadi tugu saka industri mobil Amerika, Ford Motor Company (NYSE: F) wis dadi cangkem ...
Read More
Loading ...
resikan manungsa cina

China kanggo ngundhakake kamiskinan karo platform digital

China wis nggawe kegiatan ngenthengake kabutuhan luar biasa kanggo dileksanakake liwat tahap komputerisasi. Wiwit akhir Mei nganti ...
Read More
Ekonomi AS

Pengangguran AS nolak 13.3% amarga ekonomi mulihake kerja 2.5m ing Mei

Serangan Covid-19 ngrusak ekonomi AS mudhun ing Mei amarga tingkat pengangguran dicelup dadi 13.3% lan AS ...
Read More
tutup

Covetrus Ngumumake Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), dadi pionir ing saindenging jagad inovasi lan administrasi kesejahteraan, nyatakake yen wis nambah Ditte Marstrand Wulf ...
Read More
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan ing Turki mbantah nyerang virus ing tengah-tengah

Saka jam utama penutupan tapel wates amarga pandemik koronavirus, Azerbaijan njupuk "saben langkah sing bisa dibayangake" dadi ...
Read More
Sekolah duwe tingkat infeksi virus corona, Jerman

Sekolah duwe tingkat infeksi koronavirus sing sithik, panaliten Jerman

Penyelidikan 2,000 bocah lan instruktur ing sekolah ing wilayah Jerman ing Sachon, nemokake ora akeh ...
Read More
Zurich Kanada nunjuk kepala sumber daya anyar ing manungsa

Zurich Kanada nunjuk kepala sumber daya anyar ing manungsa

Zurich Kanada jenengé Scott Thomas minangka kepala HR - pakaryan sing digantung ing premis interval ...
Read More

9 Cara Ngowahi Sumber Daya Manungsa dadi Driver MediaWiki

Kanthi istilah sing paling gampang, eksekusi organisasi langsung dingerteni kanthi kepiye SDM nggunakake perwakilan kanggo ngrampungake tugas sing paling apik ...
Read More
/ / Warta Sumber Manusia, News
Rencana HR

Proyeksi Wutah Pasar Piranti Lunak Sumber Daya Manusia (SDM) wiwit taun 2026

Laporan riset babagan Industri Piranti Lunak Sumber Daya Manusia (SDM) nawakake analisis lengkap babagan tren pasar sing ana, saliyane ...
Read More
Ekonomi AS

3.8 yuta Amerika ilang kerja amarga pengangguran AS terus saya tambah

3.8 yuta individu liyane ilang posisi ing AS seminggu kepungkur nalika pandemik koronavirus terus ngejut ...
Read More
Loading ...
GSB gabung karo Alliance ing Manajemen Pendidikan

GSB gabung karo Alliance ing Manajemen Pendidikan

Sekolah Bisnis Siswazah Universitas Cape Town (UCT) wis dadi sekolah kuliah utama ing sub-Sahara Afrika ...
Read More
HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

HashCash Kanggo Nggawe Modul Pendidikan Online Lanjut

Kanthi jagad sing cepet banget kanggo instruksi sing adoh, Konsultan HashCash wis kolaborasi karo perguruan tinggi ing saindenging jagad ...
Read More
Sektor agri

Sektor agri bakal ditingkatake liwat kabijakan pendidikan anyar

Gegayutan karo ningkatake pendhidhikan pertanian miturut kabijakan pendhidhikan anyar ing negara kasebut, wakil kepala universitas pertanian lan dekan ...
Read More

Athene USA kanggo nambah program beasiswa kanggo pendidikan

Athene USA ngrencanakake ngluncurake program beasiswa kanggo siswa Iowa ing wulan Januari minangka bagean kanggo upaya ...
Read More

Toyota ngluncurake pusat pendhidhikan virtual

Salah sawijining produsen inovatif negara yaiku nggunakake inovasi kanggo ndhukung mahasiswa ing Kentucky. Toyota Motor Amerika Utara ...
Read More
wulangan online

Saklawasé 50% guru universitas ora kepenak mulang online

Meh nem wulan wiwit kelas kasebut pindhah online, meh 50 persen guru universitas isih durung kepenak ...
Read More

Serangan DDoS Meningkat Pendidikan ing taun 2020

Pendhidhikan wis dadi target utama serangan serangan denial-of-service (DDoS) sing disebarake amarga luwih akeh sekolah gumantung karo sinau jarak supaya mandheg ...
Read More
kabijakan-pendidikan-nasional-anyar-2020-fitur-utama-o-1200x679

Miss lan Pertandhingan Kebijakan Pendhidhikan Anyar

Pungkasane Kebijakan Pendidikan Nasional sing ditunggu-tunggu entuk persetujuan kabinet. Ayo didhisiki kanthi positif. Mesthi maju ...
Read More
Departemen Pendidikan

Trump ujar manawa Departemen Pendidikan bakal neliti panggunaan Proyek 1619 ing sekolah

Ing tweet Minggu esuk, Presiden ujar Departemen Pendidikan AS bakal mriksa apa sekolah California nggunakake ...
Read More
Loading ...

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan