Mlebu

🔍
en
X

Lisensi Layanan Finansial

Lisensi Layanan Finansial

Mitra Global ing 106 negara

  • Lisènsi cryptocurrency
  • Lisensi Perbankan
  • Bukak ICO
  • Lisensi Forex
  • Lisensi Judi

Nyuwun Quote a Kudu Ngerti

Penyuluhan

Pandhuan sampeyan menyang lisensi lan ngidini (s) bisnis sing dibutuhake. Pandhuan karo pandhuan babagan file lisensi / aplikasi ijin kanthi syarat dokumen sing ndhukung.

Nglebokaké

Pandhuan kanthi menehi instruksi babagan file lisensi / ijin kanthi syarat dokumen dhukungan lan ngirim biaya pemerintah lan luwih cepet proses ditokake lisensi bisnis.

Compliance

Tim ahli lisensi nuntun sampeyan babagan pematuhan lan pembaruan pematuhan, saengga, sampeyan bisa fokus ing bisnis ide utama.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Dagang Pelaburan Asing, Lisensi Manajemen Aset, Dana Bersama Umum, lisensi Bank Investment, Lisensi Kothak wedhi, Skema Pelaburan Kolektif & Lisensi Dana, Pengiriman Dhuwit lan Pangolahan Pembayaran, Lisensi Operator Berbasis Layanan (SBO), Panyedhiya layanan Pembayaran, Skema Pelaburan Kolektif (Cis ) & Lisensi Dana, Lisensi Layanan Perantara Pembayaran, Registrasi Manajer Dana lan Administrator kanggo dana bebarengan, E-Dhuwit & Institusi Pembayaran, etc…

  • Ukum EU & luar negeri
  • Solusi sing digawe saka buntut
  • Fees kompetitif

Milyar Makers liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo profesi lisènsi nawakake dhukungan lisensi ing negara-negara ing ngisor iki

Miwiti Usaha saiki nawakake solusi lisensi ing negara-negara ing ngisor iki:

  • Belize
  • Kepulauan Virgin Britania
  • Kepulauan Cayman
  • Siprus
  • Gibraltar
  • Hong Kong
  • Hong Kong
  • Ireland
  • Labuan
  • Latvia
  • Malta
  • Mauritius
  • Panama
  • Singapore
  • Inggris
  • Vanuatu

Kita ngatur portofolio klien internasional sing gedhe-gedhe ngetrapake meh kabeh yurisdiksi kanthi bisnis ulang saka dheweke, kanthi rezeki hubungan jangka panjang karo klien kita sajrone pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Dokumen kanggo aplikasi lisensi beda-beda saka ukum lan jinis lisensi sing ditrapake. Nanging dokumen dhasar sing dibutuhake kanggo lisensi bisnis kasebut ing ngisor iki:
1. Aplikasi Formulir rampung lan mlebu
2. Kumpulan lengkap korporat lengkap. Contone: Sertifikat Gabungan, Memorandum lan Artikel Asosiasi, Pendaftar Direksi, Pemegang Saham lan Pejabat utawa dokumen sing padha. Yen perusahaan pelamar luwih saka 12 wulan, ing sawetara yurisdiksi lan / utawa adhedhasar jinis lisensi lan lisensi bisnis 6 wulan, Certificate of Good Standing.
3. Bukti pembayaran kanggo modal kukum minimal
4. Manual lan prosedur operasi perusahaan sampeyan lan tata cara kalebu tata cara pamrentahan perusahaan, manajemen risiko lan kabijakan lan prosedur anti-dhuwit laundering, dll.
5. Rencana Bisnis bebarengan karo ramalan finansial 3 nganti 5 taun.

CATETAN PENTING
Mangga wenehi dokumen ing ngisor iki kanggo kabeh Direksi, Pamilik sing Manfaat, Saham Pemain, Signator sah

Set dokumen perusahaan sah sing dumadi saka:

  • Dikirim saka paspor sing bener
  • Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi.
  • Foto kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik
  • Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement (kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). bil utami rumah tangga (umpamane listrik, banyu, gas, utawa telpon line telpon nanging dudu bil telpon seluler, ing wilayah paling ukum), sampeyan uga bisa menehi statement bank, statement kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.
  • Salinan referensi asli Bank utawa asli saka Banker (tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu menehi tandha konfirmasi hubungan, minimal 2 taun, Nomer akun, luwih apik minangka imbangan ing tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".
  • Surat referensi asli utawa sertifikat Surat layang profesional, iku kudu ditanggepi dening perusahaan profesional, umpamane, audit audit, CPA, Law Firm, dll sing nuduhake konfirmasi hubungan, minimal 2 taun lan nyebutake "urusan bisnis puas".
  • Daya Pengacara (yen ana)
  • Resume pribadi
  • Sertifikat hibrida polisi

CATETAN PENTING

  • Inase, dokumen sing diwenehake sing ora nganggo basa Inggris, yen ngono, terjemahan sing dibutuhake dibutuhake, kosok balene, amarga ana sawetara jusrisdiction.
  • Lisensi bisnis sing ngetokake wewenang, sawayah-wayah bisa njaluk kiriman dokumen utawa informasi tambahan, yen, bisa uga dibutuhake.
  • Sutradara perusahaan pelamar kudu mung wong fisik.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

Mauritius

Tipe Lisensi

1. Dealer Investasi Asing
1.1. Segmen Derivatif Komoditas: Opsi Binary, Mumpung
1. Dealer Investasi Asing
1.2. Segmen Derivatif Mata Uang: Lisensi Forex, Sekuritas / Dagang Saham
2. Skema Pelaburan Kolektif (Cis) & Lisensi Dana
2.1. Skema Pelaburan Kolektif (CI S): Dana Tunggal
2. Skema Pelaburan Kolektif (Cis) & Lisensi Dana
2.2. Dana tertutup
3. lisensi Bank Investment
4. Lisensi Perantara Layanan Pembayaran
5. Lisensi Kothak wedhi (Lisensi Dagang Virtual Currency)
6. Lisensi Manajemen Aset

Belize

Tipe Lisensi

1. Pangiriman Dhuwit lan Pangolahan Pembayaran
2. Dana gotong royong
3. Registrasi Manajer Dana lan Administrator kanggo dana bebarengan

Hong Kong

Tipe Lisensi

1. lisensi Operator Berbasis Layanan (SBO)
2. Pandhuan lisensi Operator Dhuwit Dhuwit

Singapore

Tipe Lisensi

1. lisensi Operator Berbasis Layanan (SBO)
2. Lisensi Fasilitas Nilai Stor Singapura (SVF)
3. Lisensi Agensi Wisata

Vanuatu

Tipe Lisensi

1. Sekuritas / Saham, Lisensi Forex

Seychelles

Tipe Lisensi

1. lisensi dagang Forex
2. Panyedhiya layanan pembayaran

Siprus

Tipe Lisensi

1. Institusi E-Dhuwit & Pembayaran

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


n »¯

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan