Mlebu

🔍
en
X

Ibukutha Makarya

Kaca conto kula
Kaca conto kula
Kaca conto kula

Ibukutha Makarya

Kita duwe jaringan lan sesambungan sing kuat karo lembaga keuangan kanggo kabutuhan finansial peralatan! Ora kaya perusahaan keuangan Makarya sing khas, mitra bisnis kita duwe program kanggo wiwitan lan bisnis sing diadegake kanthi kredit sing apik. Biasane, perusahaan keuangan Working Capital mbutuhake paling sethithik nem wulan ing bisnis kanggo nganggep calon sing cocog kanggo nglamar pendanaan nanging liwat tali dasi iki bisa dirundingake. Perusahaan finansial Modal Kerja sing paling apik ora bakal nunggu sampeyan, dheweke bakal nemokake leeway kanggo mbantu kabutuhan finansial kanthi cepet!

Keuangan sing bisa ditampa

  • Nganti 80% regane pasuryane AR Inventori sing layak
  • 50% nganti 70% saka Peralatan Nilai Nilai likuidasi
  • 50% nganti 70% regane likuiditas peralatan
  • Pembiayaan Order tuku
  • Financing Kontrak
  • Maju Dhuwit Merchant
  • Microloans

Konstruksi Factoring sing bisa ditampa

  • Kontraktor Sub-Kontraktor
  • Kontraktor Umum
  • Suppliers
  • Komisi Komisi Real Estate
  • Factoring Bill Trucking lan Freight Bill

Keuangan Pabrik Perdagangan

Perdagangan lan Perdagangan Chain Finance - Nambah Aliran Tunai lan Ngoptimalake Ibukutha Makarya Net

We nawakake keahlian lan sawetara layanan pembiayaan chain pembekalan kanggo mbantu para panuku lan pemasok ngatasi modal kerja lan syarat manajemen resiko.
Rencana kauangan ranté sumber kita kalebu solusi terstruktur khusus sing dirancang kanggo ngiyatake ranté pasokan global lan domestik kanthi nglindhungi modal kerja lan ngidini perdagangan dibiayai kanthi tingkat sing luwih murah.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan