Mlebu

🔍

EN

X

Puteran Konsultasi

Kaca conto kula
Kaca conto kula
Kaca conto kula

Puteran Konsultasi

Kita ing Million Makers luwih dhisik fokus kanggo nggawe bisnis sukses, uga, rencana likuidasi lan penyusunan maneh sing duwe pengaruh. Kita kabeh ngerti luwih akeh sales, tawaran sing luwih gedhe lan luwih akeh pelanggan minangka alat sing paling apik kanggo ngrampungake krisis finansial lan mbalekake perusahaan menyang siklus bisnis sehat. Kita fokus nglindhungi usaha pemilik lan uga nyoba melu pimpinan tim senior, karyawan barisan ngarep lan mitra bisnis ing siklus proses turnaround.

Perusahaan sing nemoni tantangan ekstrem, nyewa pakar turnaround kanggo njaluk bantuan kanggo dheweke bali manut trek.

Kita mbantu perusahaan kanthi menehi konsultasi ing basis proyek jangka pendek lan uga adhedhasar strategi strategis jangka panjang. Salah sawijining keuntungan paling gedhe kanggo tim tim profesional yaiku nggawa objektivitas. Objektif kanthi menehi ringkesan lan rekomendasi lan ngenalake proses sing paling apik kanggo perusahaan.

Yen perusahaan wis tekan patch kasar sementara amarga kahanan eksklusif, kaya kejatuhan ekonomi sing amba utawa kelembapan industri, bisa uga njaluk ahli turnaround sing wis ngalami. Iki luwih ora kleru lan ngganggu tinimbang nggawa spesialis turnaround. Nanging, yen masalah kasebut jero, kaya kebangkrutan utawa transisi gagal utawa transisi kepemilikan, biasane biasane minangka cara kanggo nyimpen perusahaan kasebut.

Kita biasane mutusake angka ing ngisor iki ing wiwitan sawise analisa lengkap babagan kahanan:

Panjang keterlibatan

Pakaryan konsultasi biasane ditindakake sawetara minggu utawa wulan utawa taun gumantung saka kahanan lan krisis nanging wiwit lan mungkasi mandheg wis ditemtokake supaya keterlibatan lan biaya dikendhaleni.

rugi

Struktur biaya mesthi diputus wiwitan kanggo mesthekake yen loro partai sing melu kepenak, bisa adhedhasar kinerja, rata kanggo keterlibatan utawa tarif saben jam gumantung saka kepenak saka pihak loro.

Pangarepan

Tujuan sing jelas lan bisa diukur sadurunge tim khusus wiwit kerja supaya kabeh wong ing kaca sing padha karo apa sing dadi keterlibatan sing ora kalah.

Tim Spesialis turnaround kita nganakake pambiji babagan panguripan bisnis sing paling dhuwur kanggo nemtokake prospek kanggo kawentar lan bathi mbesuk. Yen ana kemungkinan kebangkitan, banjur mung njupuk tugas kasebut, sawise nindakake analisis rinci babagan keuangan perusahaan lan sesi analitis lan brainstorming jero karo wong-wong utama sing wis nglakokake pertunjukan, sing kalebu, eksekutif, manajer lan anggota dewan, lsp.

Sawise iki, kita cenderung nyiyapake rencana tumindak sing nampilake rekomendasi lan tonggak kanggo nggayuh pathokan kinerja, tambahan uga dadi peta dalan kanggo pemulihan sing positif lan bathi.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan