Mlebu

🔍

EN

X

Bisnis lan Bisnis Cilik

Kaca conto kula
Kaca conto kula
Kaca conto kula

Bisnis lan Bisnis Cilik

Kita kalebu panyedhiya layanan internasional kanggo individu / wong / Bisnis lan kulawarga sing mbutuhake saran lan konsultasi babagan masalah kaya Imigrasi, Pendhidhikan, Pembentukan Bisnis, Layanan Pakaryan, Penempatan Internasional, Layanan Legal, Bantuan Visa, Nasihat Kewangan, Nasihat Real Estate, Formasi Perusahaan Internasional, Opening Opening Bank Internasional, Ketekunan, Akuntansi akun, Registrasi dagang, Solusi HR sing Disesuaikan, Kantor Virtual, Ijin Kerja, Program Imigrasi Investor, Solusi Ibukutha Makarya, Financing Peralatan, Penilai Bisnis, Nasihat Bisnis, Outsourcing Pakaryan, Solusi IT , Amarga rajin lan tundhuk.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo entuk urip sing luwih apik kanggo awake dhewe.

Kita mesthi bakal dadi penasehat sing dipercaya kanggo mbahas dawa.

Babagan Sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan target sadurunge ngrembug babagan opsi utawa kesempatan sing bisa ditemokake.

Liwat pengalaman wiyar lan macem-macem layanan sing disedhiyakake dening perusahaan, kita mbantu para pamilik bisnis independen bebarengan karo kulawargane kanggo mbentuk perusahaan lan nyiyapake bisnis anyar, nggedhekake, ngembangake lan njaga bisnis, kita uga bisa nuntun sampeyan ing dalan sukses Apa sampeyan kasengsem ing M&A, pindhah, golek offload kantor bali, nggolek modal utawa mitra strategis utawa golek rencana suksesi generasi sabanjure. Kuwi rada sithik babagan kita.

Liwat pengalaman, keahlian lan akeh layanan sing diwenehake dening asosiasi lan perusahaan, kita wis nulungi lan nggampangake pamilik bisnis, perusahaan lan freelance, bebarengan karo kulawargane kanggo nggabungake perusahaan lan nyiyapake bisnis anyar, nggedhekake, tuwuh lan nyengkuyung bisnis utawa looking for a job, kita apik banget posisi kanggo nuntun sampeyan ing dalan kanggo sukses.
Apa sampeyan kepincut karo Merger lan Disualekno, penolakan, pengin ngilangi kegiatan lan proses kantor bali, nyoba golek mitra modal utawa mitra strategis utawa nggolek rencana kasuksesan generasi sabanjure, utawa golek penasihat real estate utawa Layanan Imigrasi utawa Pendidikan Luar Negeri utawa IT Layanan kita bisa mbantu sampeyan ing kabeh layanan kaya sing wis kasebut.

Solusi kreatif kita kalebu:

  • Saran Imigrasi sing cocog lan dhukungan.
  • Rencana lan saran saka Tailor.
  • Netepake Garis kanggo saben proses.
  • Proses pembentukan perusahaan digawe gampang.
  • Opening bank
  • Wenehi gambar sing jelas babagan biaya tambahan, ora ana guncangan sing didhelikake.
  • Pitulungan ing Opening Bank Account sing dadi masalah angel ing negara anyar.
  • Kemitraan strategis.
  • Kemitraan modal.
  • Kesempatan sukses.
  • Peluang gabungan lan akuisisi.
  • Kesempatan kanggo mbukak kantor bali
  • Outsourcing akun
  • Pengusaha Karyawan
  • Outsourcing HR
  • Registrasi merek dagang
  • Layanan IT, kaya, Situs Web utawa Situs E-commerce
  • Financing bisnis
  • Persetujuan pemegang saham lan anggota
  • Dokumen organisasi
  • Tuku real estate lan perjanjian sewa
  • Ngrancang kontrak lan perjanjian
  • Kawicaksanan operasional sing sah lan manual karyawan
  • Lan akeh liyane

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

Kita kerja bareng sampeyan kanggo nemtokake rencana sing bisa nggayuh potensial / kahanan / kemampuan finansial kanggo mujudake target lan gegayuhan. Pungkasane, target kita yaiku supaya bisa nyedhiyakake jinis layanan sing paling cocog kanggo sampeyan, kulawarga lan organisasi sampeyan, kita bisa kerja siji-siji, langsung lan liwat telpon, skype, viber, whatsapp, sing nate ana mode komunikasi trep kanggo sampeyan.

  • Dhasar saka pagawean kita bisa nindakake apa-apa sing paling apik kanggo para klien.
  • Kita bangga bisa nglereni rumit, nyimpen kabeh partai energi lan wektu sing migunani.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan