Mlebu

🔍
en
X

KOMPLIKASI lan DILIGENE DUGA

Kaca conto kula
Kaca conto kula
Kaca conto kula

Keuntungan sing tundhuk

Ngirit-biaya
Ngirit biaya
Nggawe-ngerti-kaputusan
Njamin keputusan sing dilaporake
Njamin-bisnis-lampahing
Mesthekake lampahing bisnis
Mesthekake-umur dawa
Mesthekake umur dawa
Nyegah-Legal-perang
Ngindhari gelut hukum
kerugian finansial
Ngindhari kerugian finansial
Pengalaman cepet-kanggo-taun-saka-pengalaman
Akses cepet menyang taun pengalaman

Tim Pematuan lan rajin sing kudu ditindakake sacara global kanthi keahlian ing babagan akuntansi, pajeg, ekonomi lan teori, amarga tekun. Kaya penting, kita duwe pengalaman praktis lan cerdas bisnis sing dibutuhake kanggo ngenali masalah ing perusahaan uga level spesifik industri lan ngevaluasi faktor subyektif global sing ndorong nilai bisnis.
Kita kerja sama karo klien lan penasihat kanggo ngembangake objektif, kepatuhan mandiri lan tekun sing cocog kanggo kabutuhan klien. Kita nyedhiyakake laporan sing dirancang kanggo tahan pemerintah pajak, auditor, pengadilan, mediator lan pihak-pihak liyane sing kepengin weruh.

Internasional, kanthi lingkungan pengaturan sing ketat lan rintangan lan undang-undang, bisnis sing melu kegiatan penyusunan perusahaan, Gabungan lan pitukon, Start-up, proyek skala gedhe, tugas rotasional, ekspor lan impor kabeh ngadhepi macem-macem tantangan lan alangan dalan sing beda ing salib -Batesan gerakan buruh, panyiapan bisnis, ekspansi lan uga kanggo kelestarian lan kaslametan. Million Makers nyedhiyakake panuntun lan dhukungan kanggo perusahaan kabeh ukuran kanthi tundhuk lan tekun sing cocog.

Kanggo Gabungan lan pitukon lan rekrukture perusahaan

Analisis sajrone penggabungan lan akuisisi, divestasi lan jinis kegiatan penstrukturan perusahaan biasane fokus ing "gambar gedhe" lan ngindhari risiko finansial - asring ndelok kritis tundhuk imigrasi. Owah-owahan perusahaan tanpa nimbang pengaruh imigrasi bisa nyebabake reaksi serius kanggo karyawan penting lan sukses gabung. Million Makers wis mbantu bisnis navigasi aspek imigrasi kegiatan perusahaan sajrone pirang-pirang puluh taun. Penelitian rajin amarga kita kalebu analisis status imigrasi sing lengkap, tekad dampak lan manajemen kegiatan imigrasi sing dibutuhake.

Kanggo Dhukungan Proyek

Perusahaan ing saindenging jagad asring mbutuhake gerakan bebarengan kanthi atusan nganti atusan karyawan, menehi tantangan sing beda adhedhasar jumlah karyawan, peran lan kapercayan, lan negara-negara sing melu. Kita bisa kerja bareng karo sampeyan ing proyek proyek kanggo menehi pitunjuk kanggo tetep netepi peraturan proses imigrasi lokal. Kanthi kemitraan, sampeyan bisa mbangun rencana aksi khusus salaras karo prioritas lan target sampeyan, mbantu sampeyan tetep trek lan entuk target proyek.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan