Mlebu

🔍

EN

X

Negara-negara sing FATF Sanctioned

Dhaptar Negara

Panguwasa dhuwur sing beresiko, diawasi lan Non-koperasi

Penyedia layanan

Kita dhewe utawa liwat asosiasi, mitra, mitra, konsultan lan freelancer ngidini produk lan layanan kita digunakake langsung utawa ora langsung ing negara-negara ing ngisor iki.
Dhaptar negara kanthi reguler banjur dianyari ing link sing kasebut ing ngisor iki.

  • Republik Demokratik Korea (DPRK)
  • Pakistan
  • Bahamas
  • Botswana
  • Ethiopia
  • Ghana
  • Iran
  • Sri Lanka
  • Tanjung
  • Trinidad lan Tobago
  • Tunisia
  • Yaman

Expatriates sing manggon ing negara sing kadhaptar ora bakal didhukung kanggo layanan kita.

Regards

MillionMakers.com

Catetan* FATF ngerteni otoritas sing ana ukuran lan imbangan sing luwih lemah kanggo ngenali lan nglawan pengubahan dhuwit lan pembiayaan teroris (CFT / AML) lan ngeculake rong dokumen FATF kanggo kabeh wong lan dokumen kasebut diterbitake kaping telu saben taun. FATF ngumumake dhaptar negara kanggo kabeh wong sing kurang / lemah, rezim CFT / AML wis kabukten efektif. Ing wulan Oktober 2018, FATF wis nliti luwih saka 80 negara lan kanthi umum ngenalake 68 wong. Saka 68 Negara, 55 negara wiwit nindakake langkah-langkah kanggo ngrampungake kelemahan CFT / AML lan wis dicopot saka dhaptar. Sumber * fatf-gafi.org

Explore

Negara 106

arep

Apa sing paling apik kanggo sampeyan.

kontak

Ayo kita ngerti.

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kita entuk pengalaman taun kanggo nyempurnakake spesialisasi lan asosiasi internasional lan kemitraan kanggo menehi layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo ngasilake sistem sing luwih apik, disesuaikan lan disesuaikan.

Babagan Sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan target sadurunge ngrembug babagan opsi utawa kesempatan sing bisa ditemokake.

Liwat pengalaman sing akeh lan macem-macem layanan sing diwenehake dening perusahaan, nulungi individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan liwat keahlian khusus kanggo relokasi, nyengkuyung, nggedhekake lan tuwuh, kita bakal entuk posisi sing apik kanggo nuntun sampeyan menyang dalan sukses. Apa sampeyan pengin relokasi, gabung lan akuisisi utawa nggoleki proses kantor mburi, nggoleki ibukutha utawa mitra strategis utawa nggoleki rencana kasuksesan generasi, konsultasi finansial lan dhukungan, utawa golek layanan real estate utawa layanan sing gegandhengan karo imigrasi. utawa pendidikan ing luar negeri utawa solusi IT kita bisa nulung sampeyan ing kabeh layanan sing ana kanggo ndhukung

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung karo proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses jangka pendek lan jangka panjang kanggo awake dhewe. Nanging, nalika biaya saya mundhak lan kepatuhan nggawe tantangan sing luwih gedhe, sampeyan bakal isih mikir kepiye sampeyan bakal terus slamet - apike bakal terus - sajrone jaman anyar iki.

Langkah Kita dening Langkah Pendapat - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis / Koperasi.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Saran finansial lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Kabeh Layanan lan SolusiPenting banget kanggo milih mitra sing cocog kanggo tujuan lan cita-cita sampeyan, kita ing Million Makers disiapake supaya bisa sukses.

Klien Kita minangka kulawarga lan kita tansah siyaga klien kanthi empati lan sabar supaya bisa sukses.
Kabeh Layanan lan SolusiMillion Makers minangka panyedhiya solusi mandeg, kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan disesuaikan kanggo individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan sing mbantu sampeyan ora mung ing njero omah nanging uga sacara internasional kanggo masalah sing ana hubungane karo imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, ijin kerja, ijin omah , kewarganegaraan, pendhidhikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, penempatan internasional, solusi HR sing disesuaikan, dodolan lan tuku bisnis, CRM Solutions, gerbang pembayaran, pembentukan perusahaan ing 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji aplikasi wujud, lisensi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, ekspansi internasional, layanan hukum, evaluasi bisnis, penasihat legal, konsultasi finansial, penasihat real estate, ngowahi konsulat, peralatan lan finansial modal kerja, amarga tekun lan netepi, kita uga duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake Solusi IT khusus kaya pangembangan Web, Eco Solusi mmerce, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan pangembangan teknologi Blockchain kanggo sawetara sawetara kanthi rega sing kompetitif ..

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

banking

Proses Bisnis-Proses

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur-lan-Konstruksi

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Education

Pangan & Minuman

Pangan & Minuman

Health Care

Health Care

Manufacturing

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

insurance

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Riset & Pembangunan

Layanan Keuangan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Industri Crypto

Telekomunikasi

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

Produksi & Riset Pertanian

automobile

automobile

Kita nyedhiyakake layanan lan dhukungan ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi nglamar sampeyan ing dalan wutah.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

Pedoman Profesional lan dhukungan kanggo Albania

Nyuwun Konsultasi Gratis kanggo Albania


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan