Mlebu

🔍

EN

X

wewaler

Konten Konten

Kabeh merek dagang, logo, lan tandha layanan sing ditampilake wis didaftar lan / utawa merek dagang sing ora duwe pangguna. Reproduksi kanthi lengkap utawa wujud apa wae tanpa idin ijin ora dilarang. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

wewaler

Informasi sing disedhiyakake ing situs web iki mung kanggo tujuan informasi, mula, pangguna / pengunjung aja nggawe keputusan mung adhedhasar. Disaranake banget supaya kabeh pangguna golek saran ahli independen sadurunge njupuk keputusan sing duwe pengaruh finansial, moral utawa legal. Perusahaan ora tanggung jawab kanggo bedo utawa ketidakadilan ing informasi sing diwenehake. Perusahaan bisa uga ora dadi panyedhiya layanan sing wis nyata, amarga saka iku, Perusahaan mung tanggung jawab ngatur pangiriman layanan miturut hubungan kontrak apa wae.

The MillionMaker.com situs web disedhiyakake kanthi basis "AS IS" lan "AS AVAILABLE" tanpa ana perwakilan utawa dukungan sing digawe lan tanpa jaminan babar pisan apa wae sing ekspresi utawa tersirat, kalebu nanging ora diwatesi karo jaminan sing diwenehake kanthi kualitas sing memuaskan, fitness kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran, kompatibilitas, keamanan lan akurasi. Apa wae lan kabeh tanggung jawab sing bisa muncul saka akses sampeyan lan panggunaan situs web, amarga amarga kelalaian, nglanggar tugas utawa liya-liyane, ora dikatutake nganti maksimal dileksanakake dening hukum.

Isi MillionMaker.com situs web mung kanggo informasi umum lan ora menehi saran legal utawa profesional liyane. Saben perawatan sing lumayan ditindakake kanggo mesthekake yen informasi sing diwenehake ing situs web kita akurat lan ora pati jelas, lan kita ora bisa nanggung tanggung jawab babagan jalaran apa wae sing ana akibat saka dependensi utawa panggunaan informasi umum kaya sing wis dicritakake. Panggunaan situs web sampeyan ora nggawe pengacara / konsultan / penasihat - hubungan klien MillionMakers.com, uga nggunakake kasebut minangka panampa saran legal utawa profesional liyane saka MillionMakers.com. Kabeh pangguna situs web, pangguna utawa ana klien MillionMakers.com, disaranake Hubungi Kami lan / utawa njupuk saran profesional sing cocog sadurunge nggawe tumindak utawa njupuk keputusan babagan layanan sing dijaluk.

Layanan Formulirasi lan LLC

 Layanan Formasi Penggabungan lan LLC kalebu nyiyapake lan ngajokake dokumen formasi menyang negara sampeyan, adhedhasar informasi sing diwenehake nalika ngatur layanan lan bakal dilebokake kanthi resiko sampeyan dhewe. Kanggo ngirim dokumen formasi perusahaan menyang negara sampeyan, MILLION MAKERS ora nggawe jaminan utawa upaya kanggo mesthekake manawa informasi ing dokumen formasi akurat, cocog utawa lengkap. Sampeyan uga tanggung jawab kanggo njupuk lan njaga idin sadurunge milih agen pangguna / perusahaan kanggo perusahaan sampeyan. Kajaba iku, kita ora tanggung jawab kanggo mesthekake manawa kabeh penggabungan negara utawa persyaratan pambentukan LLC wis rampung, uga ora tanggung jawab menehi saran utawa ngelingake sampeyan babagan syarat utawa kewajiban, kalebu, nanging ora diwatesi kanggo filing negara utawa Federal sing dibutuhake. laporan taunan, pajak amarga. Salajengipun, sadurunge nggunakake layanan kita, sampeyan mung tanggung jawab milih Formulir Perusahaan kanggo bisnis sampeyan (C-Corporation, S-Corporation, LLC, Kemitraan, Private Limited utawa Limited).

Pembatalan Pesenan Layanan

Yen ana pesenan kanggo layanan kita dibatalake sawise kita nampa pambayaran, jumlah kasebut bakal dibalekake kajaba mbayar biaya pangolahan $ 50.00. Sembarang pesenan sing wis diproses sebagian ora dibalekake.

Jasa Layanan

JAMINAN IKI TANPA LUKTAN. JUTUP MAKERS yaiku sawijining file filing lan perusahaan riset mung. Informasi sing diwenehake ing MillionMakers.com diwenehake kanggo tujuan informasi umum mung. Situs web, MillionMakers.com, diduweni kabeh lan digunakake dening MM LLC. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, MM LLC (kalebu layanan sing diwenehake liwat MillionMakers.com) ora dadi perusahaan hukum, lan uga ora ana karyawan ing MILLION MAKERS sing tumindak minangka pengacara sampeyan, lan ora ana kahanan apa-apa informasi sing diwenehake ing situs iki utawa komunikasi apa wae dening karyawan MILLION MAKERS ditafsirake minangka saran legal. Kajaba iku, informasi iki ora dimaksudake lan ora kudu dadi pengganti saran legal. Amarga hukum saya ganti, informasi ing situs iki ora bisa dijamin bener, lengkap utawa saiki. Apike sampeyan ndeleng pengacara babagan layanan imigrasi, layanan pendhidhikan, pembentukan bisnis, merek dagang, lisensi bisnis, konsultasi finansial, layanan real estate, bisnis sing adol, utawa yen sampeyan duwe pitakon tartamtu sing ora bisa ditrapake ing situs iki utawa yen sampeyan mbutuhake derajat jaminan sing luwih dhuwur.

Watesan Kerusakan Panyangka Resiko. Penafian Waranti.

JAMINAN NGGOLAH ora nanggung tanggung jawab kanggo kerusakan sing dialami, kalebu, nanging ora diwatesi, kesalahan, ngilangi, ilang data, telat operasi utawa transmisi, ora ngirim, mbusak file utawa e-mail, kesalahan, cacat, komputer virus, utawa gangguan layanan apa wae, utawa kegagalan kinerja, kegagalan komunikasi, nyolong, karusakan utawa akses sing ora sah kanggo cathetan, program, informasi, utawa layanan sing ora sah. JAMINAN JAMIN ora nanggung tanggung jawab kanggo kualitas, akurasi, utawa kesahihan data / informasi sing diklumpukake kanthi nggunakake layanan apa wae. Panganggone informasi sing diklumpukake liwat layanan JUTUP MAKLAN ana ing risiko sampeyan. Ora menehi saran lisan utawa informasi ditulis sing diwenehake dening MILLION MAKERS, karyawan, agen, panyedhiya pihak katelu, pembekal, lisensi utawa liya-liyane, ora bakal nggawe jaminan utawa lisensi; utawa sampeyan ora duwe hak ngandelake informasi utawa saran kasebut.

Sampeyan njupuk tanggung jawab total lan resiko kanggo nggunakake layanan JAMINAN MELAYU. JAMINAN JAMIN ora njamin akurasi utawa jangkep informasi sing kalebu layanane. Layanan JAMINAN Milyar diwenehake miturut "kaya", lan "kasedhiya". Tanggung jawab sampeyan kanggo ngevaluasi akurasi, ngrampungake lan migunani kabeh informasi lan asil telusuran sing diwenehake ing situs web utawa dikirim sacara lisan dening karyawan MILLION MAKERS.

Ora ana perwakilan utawa garansi, ekspres utawa diwenehake, sing diwenehake babagan hukum utawa konsekuensi liyane sing digawe amarga panggunaan layanan kita. Tanggung jawab JAMINAN JAMINAN saka klaim asil saka panggunaan layanan kita diwatesi mung kanggo jumlah sing bener-bener dibayar kanggo JAMINAN Milyar kanggo panggunaan kaya ngono. Kabeh tuntutan hukum sing timbul saka panggunaan layanan kita bakal diisi ing pengadilan Belize

Severability

Yen ana salah sawijine ketentuan iki Penafian ora bisa ditindakake, panentu kasebut bakal diwatesi utawa diilangi kanthi jumlah minimal sing dibutuhake supaya Perjanjen iki bakal tetep kanthi kuat lan ditrapake.

manuk

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kita entuk pengalaman taun kanggo nyempurnakake spesialisasi lan asosiasi internasional lan kemitraan kanggo menehi layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo ngasilake sistem sing luwih apik, disesuaikan lan disesuaikan.

Babagan Sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan target sadurunge ngrembug babagan opsi utawa kesempatan sing bisa ditemokake.

Liwat pengalaman sing akeh lan macem-macem layanan sing diwenehake dening perusahaan, nulungi individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan liwat keahlian khusus kanggo relokasi, nyengkuyung, nggedhekake lan tuwuh, kita bakal entuk posisi sing apik kanggo nuntun sampeyan menyang dalan sukses. Apa sampeyan pengin relokasi, gabung lan akuisisi utawa nggoleki proses kantor mburi, nggoleki ibukutha utawa mitra strategis utawa nggoleki rencana kasuksesan generasi, konsultasi finansial lan dhukungan, utawa golek layanan real estate utawa layanan sing gegandhengan karo imigrasi. utawa pendidikan ing luar negeri utawa solusi IT kita bisa nulung sampeyan ing kabeh layanan sing ana kanggo ndhukung

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung karo proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses jangka pendek lan jangka panjang kanggo awake dhewe. Nanging, nalika biaya saya mundhak lan kepatuhan nggawe tantangan sing luwih gedhe, sampeyan bakal isih mikir kepiye sampeyan bakal terus slamet - apike bakal terus - sajrone jaman anyar iki.

Langkah Kita dening Langkah Pendapat - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis / Koperasi.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Saran finansial lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Kabeh Layanan lan SolusiPenting banget kanggo milih mitra sing cocog kanggo tujuan lan cita-cita sampeyan, kita ing Million Makers disiapake supaya bisa sukses.

Klien Kita minangka kulawarga lan kita tansah siyaga klien kanthi empati lan sabar supaya bisa sukses.
Kabeh Layanan lan SolusiMillion Makers minangka panyedhiya solusi mandeg, kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan disesuaikan kanggo individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan sing mbantu sampeyan ora mung ing njero omah nanging uga sacara internasional kanggo masalah sing ana hubungane karo imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, ijin kerja, ijin omah , kewarganegaraan, pendhidhikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, penempatan internasional, solusi HR sing disesuaikan, dodolan lan tuku bisnis, CRM Solutions, gerbang pembayaran, pembentukan perusahaan ing 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji aplikasi wujud, lisensi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, ekspansi internasional, layanan hukum, evaluasi bisnis, penasihat legal, konsultasi finansial, penasihat real estate, ngowahi konsulat, peralatan lan finansial modal kerja, amarga tekun lan netepi, kita uga duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake Solusi IT khusus kaya pangembangan Web, Eco Solusi mmerce, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan pangembangan teknologi Blockchain kanggo sawetara sawetara kanthi rega sing kompetitif ..

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

banking

Proses Bisnis-Proses

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur-lan-Konstruksi

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Education

Pangan & Minuman

Pangan & Minuman

Health Care

Health Care

Manufacturing

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

insurance

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Riset & Pembangunan

Layanan Keuangan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Industri Crypto

Telekomunikasi

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

Produksi & Riset Pertanian

automobile

automobile

Kita nyedhiyakake layanan lan dhukungan ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi nglamar sampeyan ing dalan wutah.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan