🔍
ENGLISH ▼
X

Contact Us

Kepala Kantor
Penggilingan Million
120 Dhuwur Rd, East Finchley ,,
London N2 9ED
Inggris (UK)
telpon: 442033184026
email: info@milyunmaker.com

Apa kita

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

1000 + Proyek

Solusi Imigrasi: 22,156

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 742

Klien Internasional

Résolusi Hukum: 19,132

11 taun pengalaman

1,000 + Proyek

reregan kompetitif

Ragad Competitive

email

Wakil pamrentah kanggo diskusi babagan keterlibatan karo perusahaan kita: [email dilindhungi]

Kita mesthi ana kanggo ndhukung sampeyan, kulawarga lan bisnis sampeyan Internasional. Tulus, Keahlian, Efektif, Empatetik lan Confidential.

Kita entuk pengalaman taun kanggo nyempurnakake spesialisasi lan asosiasi internasional lan kemitraan kanggo menehi layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo ngasilake sistem sing luwih apik, disesuaikan lan disesuaikan.

Babagan Sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan target sadurunge ngrembug babagan opsi utawa kesempatan sing bisa ditemokake.

Liwat pengalaman sing akeh lan macem-macem layanan sing diwenehake dening perusahaan, nulungi individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan liwat keahlian khusus kanggo relokasi, nyengkuyung, nggedhekake lan tuwuh, kita bakal entuk posisi sing apik kanggo nuntun sampeyan menyang dalan sukses. Apa sampeyan pengin relokasi, gabung lan akuisisi utawa nggoleki proses kantor mburi, nggoleki ibukutha utawa mitra strategis utawa nggoleki rencana kasuksesan generasi, konsultasi finansial lan dhukungan, utawa golek layanan real estate utawa layanan sing gegandhengan karo imigrasi. utawa pendidikan ing luar negeri utawa solusi IT kita bisa nulung sampeyan ing kabeh layanan sing ana kanggo ndhukung

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung karo proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses jangka pendek lan jangka panjang kanggo awake dhewe. Nanging, nalika biaya saya mundhak lan kepatuhan nggawe tantangan sing luwih gedhe, sampeyan bakal isih mikir kepiye sampeyan bakal terus slamet - apike bakal terus - sajrone jaman anyar iki.

Langkah Kita dening Langkah Pendapat - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis / Koperasi.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Saran finansial lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Kabeh Layanan lan SolusiPenting banget kanggo milih mitra sing cocog kanggo tujuan lan cita-cita sampeyan, kita ing Million Makers disiapake supaya bisa sukses.

Klien Kita minangka kulawarga lan kita tansah siyaga klien kanthi empati lan sabar supaya bisa sukses.
Kabeh Layanan lan SolusiMillion Makers minangka panyedhiya solusi mandeg, kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan disesuaikan kanggo individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan sing mbantu sampeyan ora mung ing njero omah nanging uga sacara internasional kanggo masalah sing ana hubungane karo imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, ijin kerja, ijin omah , kewarganegaraan, pendhidhikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, penempatan internasional, solusi HR sing disesuaikan, dodolan lan tuku bisnis, CRM Solutions, gerbang pembayaran, pembentukan perusahaan ing 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji aplikasi wujud, lisensi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, ekspansi internasional, layanan hukum, evaluasi bisnis, penasihat legal, konsultasi finansial, penasihat real estate, ngowahi konsulat, peralatan lan finansial modal kerja, amarga tekun lan netepi, kita uga duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake Solusi IT khusus kaya pangembangan Web, Eco Solusi mmerce, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan pangembangan teknologi Blockchain kanggo sawetara sawetara kanthi rega sing kompetitif ..

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Pangan & Minuman

Health Care

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

automobile

Kita nyedhiyakake layanan lan dhukungan ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay
Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Mcare

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

  • Toko Siji Stop

  • Layanan pribadi

  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

  • Ragad Competitive

  • Keahlian industri sing kuwat

  • Kasugihan Pengalaman

  • Quality

  • 1 Titik Hubungan

  • Kesadaran Budaya sing Unik

  • Tapak sikil Global

Konsultasi Gratis, Dhukungan Gratis

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2019 ulasan