Mlebu

🔍

EN

X

Perusahaan perusahaan saka

Yen sampeyan nggoleki layanan pambentukan perusahaan paling apik ing Singapura, sampeyan ing papan sing pas:

  • ● Pembentukan perusahaan nganggo akun bank, Singapura
  • ● Registrasi perusahaan nganggo akun bank, Singapura
  • ● Gabungan perusahaan karo akun bank, Singapura
  • ● Pembentukan Perusahaan Luar Negeri kanthi akun bank, Singapura
  • ● Registrasi Perusahaan Offshore nganggo akun bank, Singapura
  • ● Gabungan Perusahaan Luar Negeri karo akun bank, Singapura

Kerahasiaan kanthi klausa non-pambocoran!

Order Saiki

Kita nyedhiyakake layanan pambentukan perusahaan ing Singapura kanggo tatanan Perusahaan ing Singapura, uga dikenal minangka, Registrasi Perusahaan ing Singapura, penggabungan Perusahaan ing Singapura, Formasi Perusahaan Luar Negeri ing Singapura, Registrasi Perusahaan Offshore ing Singapura lan uga ndhukung bisnis karo penggabungan Perusahaan Offshore ing Singapura.

Pasar Price
$ 4100

Kita Bisa Nawakake Rega sing Luwih Apik ing Singapura

Rega paling murah ing Jaminan pasar

Manajer Akun sing Deticated

Konsultasi Gratis

Panyedhiya layanan mandeg kanggo Singapura lan 106 negara

Kepiye cara mbantu karo Formasi Perusahaan Singapura?

Konsultasi Gratis

Million Makers Singapore nyedhiyakake konsultasi pambentukan perusahaan gratis kanggo Singapura lan 109 Negara kanggo Klien.

Pilih Tipe Perusahaan

Kita nawakake layanan formasi perusahaan ing Singapura kanggo formasi Perusahaan Onshore ing Singapura, Lokasi Offshore lan formasi perusahaan Zona Gratis saka Singapura.

Proses aplikasi

Proses aplikasi pembentukan perusahaan ing Singapura diwiwiti, sanalika, kabeh dokumen sing dibutuhake ditampa.

Opening Bank Bank

Perusahaan sampeyan sing tergabung ing Singapura kudu duwe akun Bank ing Singapura? Utawa yen sampeyan butuh akun bank luar negeri.

Pangiriman Docket

Pangiriman dokumen Perusahaan kanggo Perusahaan sing ndaftar ing Singapura lan / utawa kit perbankan (yen diprentah).

Penyedia layanan one stop kanggo Singapura lan 106 negara.

Kita Nyedhiyakake solusi bisnis lengkap kanggo Singapura lan 109 negara, bebarengan karo, formasi perusahaan kanggo Singapura, akun bank kanggo Singapura, gapura pembayaran kanggo Singapura, Nomer virtual kanggo Singapura, Solusi CRM kanggo Singapura, kantor virtual kanggo Singapura, konsultasi imigrasi kanggo Singapura lan 109 Negara lan liya-liyane.

Pengalaman lan dhukungan internasional kanggo sukses!

Urutan saiki

Pambuka penggabungan perusahaan Singapura

Negara kutha ing Asia Tenggara kalebu pulau Singapura lan udakara 54 pulau liyane sing asor. Toko umum jamaah Inggris sadurunge wis mandhiri ing taun 1965, kanthi resmi Republik Singapura, negara kutha kasebut diatur 137 km (85 mil) ing sisih lor khatulistiwa, lan mung ing sisih kidul Semenanjung Malaysia. Ing sisih kidul, Selat Singapura ngisolasi pulau kasebut saka Kepulauan Riau ing Indonesia.

Singapura nyakup wilayah 718 km ², mikir, iku negara paling cilik ing Asia Tenggara, sing ukurane luwih gedhe tinimbang seperempat Luxemburg utawa uga luwih gedhe tinimbang 3.5 kali ukuran Kabupaten Columbia, Washington, DC.

Negara kutha kasebut nduwe populasi 5.6 yuta individu, lan pedunung 3.9 yuta jiwa (ing 2016). Dialek resmi yaiku basa Inggris (basa organisasi), Melayu, Mandarin, lan Tamil.

Singapura misuwur amarga dadi fokus sing gegandhengan karo dhuwit ing saindenging jagad, swarga blanja, lan minangka papan kanggo macem-macem latihan, mangan, lan pangalihan.

Dhasar: 

Negara kutha ing pucuk kidul Semenanjung Melayu wis nyumurupi akeh panguwasa ing sawetara pengalaman.

Ing wiwitan abad kaping sangalas, Singapura dadi pos pertukaran lan pamukiman Perusahaan India Timur Inggris lan sawetara taun sawise kasunyatane dadi propinsi mahkota Inggris.

Singapura saiki (jejer karo Monaco) minangka negara bebas sing paling kenthel ing planet iki. Wilayah utamane gabung karo pamrentah sing bebas ngrusak, kekuwatan kerja sing kepenak, luwih disenengi karo spekulasi lan tarif sing ora dingerteni, nyebabake ekonomi sing ora diatur sing efektif sing narik aset usaha ing saindenging jagad kanggo ruang lingkup sing gedhe banget sanajan iklim kerja sing cukup signifikan. Minangka pelabuhan bisnis lan militer sajrone wates Inggris, kerangka kerja Singapura wis digawe kanthi konsisten. Sawise Singapura njupuk otonomi ing taun 1965, pamrentah pasca jamaah terus nambah lan nggedhekake kerangka kendharaan, pertukaran, mekanik, lan pondokan bangsa kasebut.

Liwat darat, Singapura diladeni 9,310 kilometer dalan sing dibersihake, rel rel 199.6 kilometer (plancongan cepet lan rel ringan sing digandhengake), kaya transportasi ing saindenging pulau, taksi, lan kegiatan bareng-bareng. Kerangka kendharaan produktif, aman, lan cepet.

Usaha Singapura sing nyetir ekonomi? 

Industri paling gedhe ing Singapura kanthi tliti dawa yaiku wilayah sing nglumpukake, sing nyumbang 20% ​​-25% PDB tahunan negara. Klompok industri utama ing Singapura nglumpukake gadget, senyawa sintetis, ilmu biomedis, koordinasi, lan desain transportasi. Ing kaloro saka kuartal pungkasan 2017, area assembling dikembangake 35%, kanthi tandhing kaya perangkat keras lan perancangan nggawe keuntungan kanthi daya tarik.

Ora adoh saka industri sing ana ing Singapura yaiku industri administrasi moneter, sing seneng ngembangake stabil amarga Singapura nduweni iklim bisnis lan katergantungan politik. Omah kanggo luwih saka 200 bank lan pusat keputusan lokal kanggo sawetara, perusahaan administrasi anggaran global, pusat komersial administrasi moneter Singapura nyengkuyung pertukaran informasi, siklus, inovasi lan aptitudes ing antarane sektor bisnis ing saindenging jagad, teritorial lan omah.

Solusi lan Dhukungan Kita:

Kanggo pembentukan Perusahaan ing Singapura: Kita minangka panyedhiya layanan mandhiri kanggo pambentukan perusahaan Singapura, mbukak akun Bank Singapura, miwiti bisnis ing Singapura lan bisnis persiyapan ing Singapura utawa 109 Negara ing saindenging jagad.

Bebarengan karo layanan Perusahaan Gabungan ing Singapura, kita uga nyiyapake solusi bisnis wiwitan kanggo pambentukan perusahaan ing Singapura lan uga dhukungan kanggo nyewa sumber daya manungsa sing trampil lan ora trampil ing Singapura kanggo ngrampungake lowongan, solusi HR khusus ing Singapura, kantor virtual ing Singapura, tuku bisnis ing Singapura, nomer virtual Singapura, Ekspansi bisnis ing Singapura, layanan hukum ing Singapura, konsultasi finansial ing Singapura, valuasi bisnis ing Singapura, Solusi CRM ing Singapura, akun Merchant Singapura utawa gateway pembayaran Singapura, pembiayaan modal kerja, pembiayaan peralatan, amarga rajin lan kepatuhan, solusi TI ing Singapura kaya pangembangan Web ing Singapura, pangembangan Blockchain ing Singapura, Pangembangan E-niaga ing Singapura, Pangembangan aplikasi ing Singapura, pangembangan piranti lunak ing Singapura, pemasaran digital ing Singapura kanggo menehi sawetara jeneng kanthi rega sing terjangkau lan kompetitif.

Kanggo perusahaan sing wis diadegake ing Singapura: Kita nyedhiyakake solusi end to end ing 109 Negara kalebu formasi perusahaan Singapura lan Offshore lan akun bank luar negeri saka Singapura, kita uga ndhukung ngrekrut karyawan sing nduweni tenaga kerja sing trampil lan ora trampil kanggo ngisi lowongan sampeyan ing Singapura utawa layanan SDM sing disesuaikan ing internasional, ing Singapura, adol lan tuku bisnis ing Singapura, registrasi merek dagang ing Singapura, nomer virtual ing Singapura, ekspansi internasional ing Singapura, layanan hukum ing Singapura, valuasi bisnis kanggo bisnis ing Singapura, konsultasi finansial ing Singapura, Solusi CRM ing Singapura, akun Merchant lan gateway pembayaran ing Singapura, pembiayaan peralatan ing Singapura lan pembiayaan modal kerja ing Singapura, amarga rajin lan kepatuhan ing Singapura, solusi IT ing Singapura kaya pangembangan Web ing Singapura, Pengembangan E-niaga ing Singapura, Pangembangan aplikasi ing Singapura, pemasaran digital ing Singapura, pangembangan piranti lunak ing Singapura lan pangembangan Blockchain ing Singapura kanggo menehi jeneng sawetara kanthi rega sing kompetitif.

Biaya pembentukan perusahaan ing Singapura

Layanan formasi perusahaan paling apik kanggo Singapura | Layanan formasi perusahaan paling murah kanggo Singapura

"Kita ing Million Makers nyedhiyakake akeh layanan ing Singapura lan 109 Negara sing ora ditawakake siji-sijine operator layanan ing donya, nanging luwih becik solusi kanggo ujar manawa kita minangka 1 bisnis paling gedhe panyedhiya layanan ing donya saiki lan kita nulungi para klien ing saindenging jagad, amarga skala ekonomi, kita nyedhiyakake solusi bisnis paling apik ing Singapura kanthi rega sing terjangkau. KAMI SATU PENYEDIA SOLUSI STOP FOR Singapore!

Agen pembentukan perusahaan paling apik ing Singapura lan akuntan pambentukan perusahaan paling apik ing Singapura bakal nuntun sampeyan.

Distribusi Biaya

Bayaran Layanan kami kanggo perusahaan perusahaan luar negeri Singapore (1st taun)

$ 2200

Ragad pamrentah & Layanan dikenani biaya

$ 1900

Fees Pembaruan Tahunan

Bayaran Layanan kami kanggo Pembentukan perusahaan luar negeri ing Singapore (taun 2+)

$ 400

Ragad pamrentah & Layanan dikenani biaya perusahaan perusahaan luar negeri Singapore

$ 1900

Fees Gabungan kanggo perusahaan formasi Singapore

$ 4100

(Kalebet Fees Pemerintah)

Order Saiki

Layanan Aditional kanggo Perusahaan Bisnis SingapuraSingapore

Layanan kanggo PERUSAHAAN BISNIS Singapura Biaya Layanan

Opening Bank Bank Singapore:

500 USD

Merchant Account Singapura / Payment Gateway Singapura

$ 100

Direktur Nominee kanggo PERUSAHAAN BISNIS Singapura

$ 500

Layanan Pemegang Saham kanggo Perusahaan Luar Negeri Singapura

$ 400

Desain Logo kanggo BUSINESS COMPANY Singapura

$ 100

Desain Situs Web sing disesuaikan (Nganti 5 Kaca) Deleng paket kita:

Ngerti liyane

$ 200

selaras

Pangowahan Direktur / Shareholder kanggo perusahaan Offshore ing Singapura
(Kalebu owah-owahan 1 personel, AS $ 100 kanggo ganti tambahan saben)

220

Tambah Modal Saham Resmi kanggo Perusahaan Luar Negeri Singapura

950

Salinan dokumen sing disertifikasi dening Agen Berdaftar *

150

Salinan dokumen sing disertekake dening Notaris Public *

280

Apostille of Documents for Singapore BUSINESS COMPANY

250

Legalisasi saka Kedutaan Besar kanggo perusahaan Singapura

1520

Company Chop and Seal kanggo BUSINESS COMPANY Singapura

100

BUKU BENTUK ORDER

Layanan Formasi Perusahaan:

Biaya Gabungan ing Singapura

Biaya Formasi kalebu:

● Biaya Layanan kanggo Singapura (taun kaping 1) - $ 2200

● Ragad pamrentah & biaya Layanan kanggo penggabungan perusahaan ing Singapura - $ 1900

Kalebu konsultasi gratis 15 menit.

Kerahasiaan sampeyan penting banget kanggo kita!

Uga Kalebu:

  • ● Priksa jeneng lan disetujoni (Nyedhiyakake 3 jeneng alternatif kanggo registrasi perusahaan TYPE 1 ing Singapura)

  • ● Ngisi dokumen gabungan ing Singapura karo registrar perusahaan sing relevan

  • ● Mbayar biaya pamrentah sing relevan ing Singapura sajrone setaun

  • ● Pranata agen pangguna lan alamat pangguna ing Singapura sajrone setaun

  • ● Pranata sekretaris perusahaan ing Singapura sajrone setaun

  • ● cap karet

  • ● Kita uga nyedhiyakake dokumen dokumen perusahaan sing standar ing Singapura, sing kalebu: memorandum lan artikel asosiasi, sertifikat penggabungan, sertifikat saham, janjian direktur pertama, dhaptar direktur lan anggota lan format perjanjian operasi.

Kita uga nyedhiyakake konsultasi gratis kanggo miwiti bisnis ing Singapura, nggawa sumber daya lokal cedhak karo sampeyan, uga yen sampeyan pengin miwiti bisnis ing Singapura utawa 109 negara, sampeyan bisa njaluk konsultasi gratis.

$ 4,100.00
Layanan tambahan

Biaya Gabungan ing Singapura

4,100.00 x

Wektu pangolahan -

Perkiraan wektu diwilang saka nalika kabeh dokumentasi disiapake kanggo dikirim pungkasan menyang panguwasa. Bisa diganti tanpa ana kabar sadurunge.

Cepet (3 - 5 dina kerja) - 0 $
Urgent (1 - 3 dina kerja) - 200 $

Biaya Gabungan ing Singapura

4,100.00 x

Pembukaan Rekening Bank ing Singapura

500.00 x

Akun Pedagang kanggo Singapura

100.00 x

Direktur Nominee ing Singapura

500.00x

Layanan Pemegang Saham kanggo Singapura

400.00x

Ngrancang Logo

100.00 x

Desain Situs Web sing disesuaikan (Nganti 5 Kaca)

200.00 x

Pangowahan Direktur / Shareholder kanggo perusahaan Offshore kanggo

220.00 x

Tambah ing Modal Saham Resmi kanggo Singapura

950.00 x

Salinan dokumen sing disertifikasi dening Agen Berdaftar *

150.00 x

Salinan dokumen sing disertekake dening Notaris Public *

280.00 x

Apostille Dokumen

250.00 x

Hukum saka Kedutaan Besar

1,520.00x

Chop lan Segel Perusahaan kanggo

100.00 x
Perangkat sing dibutuhake kanggo Panjaluk Lengkap

Terusake minangka Tamu

Permintaan Layanan
Ringkesan Tuku

Other Services

Carane Ndhaptar perusahaan ing Singapura liwat Yuta Pembuat

Yen sampeyan pengin ndhaptar perusahaan ing Singapura, kita bakal menehi informasi sing jelas lan ora bias babagan pambentukan perusahaan ing Singapura lan cara ndhaptar Perusahaan Singapura utawa sawetara yurisdiksi liyane. Agen pembentukan perusahaan ing Singapura sing nawakake layanan registrasi perusahaan kanggo registrasi perusahaan Onshore ing Singapura lan registrasi perusahaan Offshore ing Singapura. Uga, amarga klien gedhe ing Singapura lan jaringan perbankan internasional kanggo 109 negara kalebu Singapura, kita minangka pengenal dipercaya, bakal ngewangi sampeyan mbukak rekening bank perusahaan ing Singapura lan uga yen sampeyan butuh akun bank luar negeri saka Singapura kanggo perusahaan sing mbentuk Singapura, liwat kita. Sampeyan perusahaan sampeyan tergabung ing Singapura, kita uga bisa menehi paket layanan lengkap kanggo Singapura kanggo sampeyan lan kulawarga, kalebu, pitulungan sing dikuasai, sing mbutuhake pengalaman imigrasi ing Singapura nganti pirang-pirang taun, yen sampeyan pengin ndhaptar kanggo Ijin omah Singapura, hubungi kita dina iki.

Karesidenan Singapura

Tim pengacara imigrasi ing Singapura, nyedhiyakake "konsultasi gratis 1 jam" kanggo klien sing nggunakake layanan kanggo pambentukan perusahaan ing Singapura.

Hubungi Pengacara Imigrasi ing Singapore kanggo Legal Karesidenan ing Singapore.

 

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Formasi Perusahaan ing Singapura, uga dikenal minangka, Incoporation Perusahaan ing Singapura lan Registrasi Perusahaan ing Singapura

Kita nyedhiyakake solusi pambentukan perusahaan sing terjangkau ing Singapura amarga akeh turnover ing Singapura, menehi privasi sampeyan lan agen registrasi perusahaan ing Singapura, akuntan registrasi perusahaan ing Singapura, konsultan penggabungan perusahaan ing Singapura sing nyedhiyakake layanan pembentukan perusahaan paling apik ing Singapura.

Layanan Perusahaan ing Singapura | Layanan Perusahaan di SG

Konsultan perusahaan ing Singapura kanggo layanan perusahaan ing Singapura kanggo Registrasi Perusahaan ing Singapura, konsultan perusahaan ing Singapura kanggo layanan perusahaan ing Singapura kanggo penggabungan Perusahaan ing Singapura, konsultan korporat ing Singapura kanggo layanan perusahaan ing Singapura kanggo Formasi Perusahaan Luar Negeri ing Singapura, konsultan korporat ing Singapura kanggo layanan perusahaan ing Singapura kanggo Registrasi Perusahaan Offshore ing Singapura, konsultan perusahaan ing Singapura kanggo layanan perusahaan ing Singapura kanggo nggabungake Perusahaan Offshore ing Singapura

Konsultan perusahaan di Singapura | Konsultan perusahaan di SG

Layanan Unggulan ing Singapura lan 106 Negara

Pembukaan Rekening Bank ing Singapura

Sawise registrasi perusahaan ing Singapura, bukak akun bank perusahaan ing Singapura.

Akun Pedagang kanggo Singapura

Saiki perusahaan sampeyan wis ndhaptar ing Singapura, ndaftar online akun sudagar kanggo bisnis ing Singapore.

Outsourcing Akun ing Singapura

Perusahaan sampeyan wis dilebokake ing Singapura, sampeyan bisa outsource syarat akuntansi ing Singapura.

Bisnis sing didol ing Singapura

Tuku bisnis sing wis ana ing Singapura kanthi tuku saham perusahaan ing Singapura utawa kanthi tuku aset perusahaan ing Singapura.

Konsultasi Sumber Manusia ing Singapura

Konsultasi HR ing Singapura, sampeyan bisa ngatasi beban proses HR lan rekrutmen ing Singapura.

Perusahaan Siap-siap ing Singapura

Kita ndhukung Perusahaan Ready Made ing Singapura lan 107 Negara kalebu Singapura lan AS, uga dikenal kanthi jeneng, "umur korporasi”Ing Singapura

Miwiti Bisnis ing Singapura

Sawise nggawe perusahaan ing Singapura, sampeyan butuh layanan liyane miwiti bisnis ing Singapore.

Lisensi Cryptocurrency ing Singapura

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi cryptocurrency saka Singapura kanggo yuridiksi offshore utawa EU.

Solusi CRM ing Singapura

Piranti Lunak CRM mbantu ngontrol komunikasi lan dhukungan pelanggan sing efektif ing Singapura, kalebu, proses bisnis liyane ing Singapura.

Nomer Virtual - VoIP kanggo Singapura

Nomer virtual lan solusi VoIP liyane ing Singapura, kalebu Business VoIP ing Singapore Residential VoIP ing Singapura.

Registrasi Merek Dagang ing Singapura

internasional Registrasi merek dagang saka Singapura kanggo 119 Negara kanthi mung 1 aplikasi

Desain situs web ing Singapura

Tim kita kanggo ngrancang situs web ing Singapore bisa nggawe situs web sing apik lan unik kanggo perusahaan anyar sing tergabung ing Singapura, diwiwiti karo $ 100

Perusahaan Pembangunan Software ing Singapura

Kita nyedhiyakake internasional pangembangan web ing Singapore, Pangembangan perangkat lunak CryptoCurrency ing Singapura lan pangembangan Aplikasi ing Singapura.

Pengembangan Piranti Lunak sing Terjangkau ing Singapura | Pengembangan E-commerce Terjangkau ing Singapura

Klien kita

Individu, wirausahawan wiwitan, individu sing regane dhuwur, pamilik UKM, perusahaan gedhe lan investor sing golek dhukungan kanggo penggabungan perusahaan sing cepet ing Singapura lan pandhuan sing akurat adhedhasar persyaratane lan kanthi cepet tundhuk marang peraturan pamrentah lan proses spesifik Singapura sing dilebokake perusahaan ing Singapura utawa lokasi registrasi perusahaan lepas pantai sing disenengi klien. Klien dipercaya kita kanggo registrasi perusahaan ing Singapura amarga pengalaman lan pengalaman sejatine sejatine babagan apa sing bisa ditindakake lan apa sing ora bakal nulungi dheweke.

Dhukungan kanggo

Pitakon Paling Sering - Formasi Perusahaan ing Singapura

Layanan Khusus ing Singapura kanggo non warga lan manca negara

Kita nyedhiyakake dhukungan khusus kanggo dudu warga lan wong asing kanggo registrasi perusahaan ing Singapura, kalebu, registrasi perusahaan ing SG. Yen sampeyan dadi wong asing lan pengin mbukak perusahaan ing Singapura, sampeyan bakal entuk papan sing tepat!

Pembentukan perusahaan kanggo wong sing ora manggon ing Singapura lan tatanan perusahaan kanggo wong asing ing Singapura.

Urutan saiki

Gabung karo perusahaan ing Singapura saiki!

Yen sampeyan butuh layanan kanggo nggawe perusahaan ing Singapura, kanggo ndhaptar perusahaan ing Singapura utawa nggabungake perusahaan ing Singapura utawa kanggo nyiyapake perusahaan ing Singapura, utawa, kanggo mbukak perusahaan ing Singapura, mbentuk perusahaan ing Singapura, nyiyapake perusahaan ing Singapura, uga nggawe perusahaan ing SG, kanggo ndhaptar perusahaan ing SG utawa nggabungake perusahaan ing SG utawa kanggo nyiyapake perusahaan ing SG, utawa, kanggo mbukak perusahaan ing SG, nggawe perusahaan ing SG, nyiyapake perusahaan ing SG.

Layanan registrasi perusahaan paling murah ing Singapura | Layanan registrasi perusahaan paling murah ing SG

Pedoman Profesional lan dhukungan kanggo Singapura

Nyuwun Konsultasi Gratis kanggo Singapura


Rega kita luwih murah tinimbang rega pasar $ 4100
Hubungi kita | Janjian

Formulir Company ing Negara 106!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan