Formasi Perusahaan

Perusahaan perusahaan ing 106 Negara lan 50 Amerika Serikat AS

Miwiti saka $ 200

  • Pembentukan perusahaan | Registrasi Company | Gabungan perusahaan
  • Formasi Perusahaan Offshore
  • Pendaftaran Company Offshore
  • Gabungan Company Offshore

Formulir Perusahaan Luar Negeri, Perusahaan perusahaan, Registrasi Perusahaan

Kabeh Layanan

Perusahaan

Perusahaan

Ing 105 Negara lan 50 Amerika Serikat saka Amerika

Amandemen Ganti Jeneng

Amandemen Ganti Jeneng

Ngganti jeneng perusahaan ing global, ing endi wae sing didaftar, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Pangowahan Pangowahan

Amandemen Pangowahan Pangowahan

Ngganti agen penduduk perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Change Change Company

Amandemen Change Change Company

Ngganti alamat perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Change Director

Amandemen Change Director

Ganti Direktur (s) perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh karya kertas lan ngisi.

Anggota Ganti Amandemen

Anggota Ganti Amandemen

Ganti Anggota (perusahaan) saka perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Layanan Pembuangan

Layanan Pembuangan

Kanthi resmi nutup perusahaan sampeyan

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing salah sawijining atap, mitra 1 kanggo Kabutuhan Lokal lan Global

Pilih Formasi Negara sampeyan

[estimation_form form_id = ”37 taun]

Lokasi Perusahaan populer

Kepulauan Marshall

Siprus

Bahamas

Inggris (LLP)

Inggris (LTD)

Seychelles

Belize

Kepulauan Virgin Britania

Saint Vincent

Skotlandia (LLP)

Telusuri Perusahaan miturut Wilayah

[akursion id = ”4613 ″]

[akursion id = ”4614 ″]

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Proses Langkah - Saka Wiwit Sukses kanggo Perusahaan perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri, Registrasi Perusahaan:

  • Ketersediaan Jeneng lan persetujuan saka departemen / pelayanan sing dianggep.
  • Ngisi dokumen penggabungan lengkap karo Pendaftar Perusahaan negara kasebut.
  • Panjaluk Fees Pemerintah sajrone setaun.
  • Kanggo nyedhiyakake agen ejen sing wis didaftar lan alamat pangguna sajrone setaun.
  • Kanggo nyedhiyakake sekretaris perusahaan sajrone setaun.
  • Pret karet (Yen dhawuh).

Wigati dicathet: Perusahaan perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri, Registrasi Perusahaan

  • Layanan lan dokumen ing ndhuwur beda-beda, gumantung karo struktur lan ukum sing dipilih legal. Ing sawetara yurisdiksi dokumen kasebut digawe mung sacara elektronik.
  • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

Set standar dokumen perusahaan asli sing diwenehake kanggo Company Incorporation, Formation Company Offshore, Registrasi Perusahaan

  • Sertifikat Gabungan.
  • Memorandum & Artikel Association.
  • Janjian Direktur Kaping pisanan
  • Setuju tumindak Dewan Direktur (s)
  • Pengeluaran Sertifikat Saham
  • Dhaptar Direktur lan Anggota (s)

Dokumen sing dibutuhake kanggo Perbadanan Company, Registrasi Perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri:

paspor (1)

Nyalin passport sing bener

Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi. Foto kasebut kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik.

dokumen

Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement

(kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). bil utami rumah tangga (umpamane listrik, banyu, gas, utawa telpon line telpon nanging dudu bil telpon seluler, ing wilayah paling ukum), sampeyan uga bisa menehi statement bank, statement kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.

layang

Salinan referensi asli Bank utawa asli saka Banker

(tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu nuduhake konfirmasi wektu hubungan, Nomer akun, imbangan kaya tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".

Tulung dicathet

  • Layanan lan dokumen ing ndhuwur beda-beda, gumantung karo struktur lan ukum sing dipilih legal. Ing sawetara yurisdiksi dokumen kasebut digawe mung sacara elektronik.
  • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

tembung

Ing kasus yen para pemegang saham lan / utawa direktur dadi perusahaan perusahaan, dibutuhake dokumen korporat murtad lengkap

Dhaptar Direktur, Sertifikat Perbadanan, Dhaptar kabeh Pemegang Saham, Sekretaris Perusahaan, Sertifikat Berbagi, salinan 'Pranyatan Kepercayaan' ing antarane (pemegang saham) lan pamilik mupangat sing paling migunani (yen bisa ditrapake), Certificate of Good Standing (Iki mung ditrapake yen, perusahaan wis operasi 12 wulan utawa luwih sing 12 wulan)

Kegiatan bisnis kanggo Formasi Perusahaan Luar Pesisir, Perusahaan perusahaan, Registrasi Perusahaan:

Milyar Makers mbiyantu Individu lan Perusahaan kanthi macem-macem kegiatan bisnis, meh kabeh nanging ana sawetara kegiatan bisnis sing ora didhukung dening kita.

Kegiatan sing Dilisensi: Yen sampeyan nindakake kegiatan tanpa lisensi sing dibutuhake utawa diwenehake dening panguwasa sing relevan, kita ing Million Makers ora bakal mbantu sampeyan mbukak layanan pambukaan akun bank sing ana gandhengane karo kegiatan sing ora dilisensi.

Sawetara Conto kegiatan sing Dilisensi: Game, Main Judi, Lotteries, Kasedhiya layanan finansial sing melu dagang / makelar ing ijol-ijolan manca, bisnis perbankan, bisnis asuransi, operasi lan administrasi skema investasi kolektif lan dana gotong royong, instrumen turunan basis finansial lan komoditas liyane, uga menehi saran investasi kanggo umum , layanan pangolahan pambayaran, ijol-ijolan dhuwit, pangiriman dhuwit utawa brokering dhuwit, manajemen aset lan layanan hak asuh aman.

Hubungi kita, yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi perusahaan Finansial, broker Forex utawa Gambling.

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori bisnis ing ngisor iki:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Pangiriman dokumen korporat utawa kit perbankan menyang target klien mbutuhake biaya tambahan, saéngga, bakal ditambah kanthi otomatis invoice sajrone checkout. Biaya pengiriman kanggo layanan kurir internasional disetel kanthi otomatis, mula, 110 USD ditambah kanthi otomatis ing grobag.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan