Mlebu

🔍

EN

X

Formasi Perusahaan

Perusahaan perusahaan ing 106 Negara lan 50 Amerika Serikat AS

Wiwit saka $ 200

  • Pembentukan perusahaan | Registrasi Company | Gabungan perusahaan
  • Formasi Perusahaan Offshore
  • Pendaftaran Company Offshore
  • Gabungan Company Offshore

Formulir Perusahaan Luar Negeri, Perusahaan perusahaan, Registrasi Perusahaan

Nyuwun Quote a

Kita nawakake rega sing luwih murah tinimbang rega pasar

Rega paling murah ing Jaminan pasar

Manajer Akun sing Deticated

Konsultasi Gratis

Panyedhiya layanan mandeg kanggo 110 negara

Kepiye cara mbantu Formasi Perusahaan?

Konsultasi Gratis

Yuta Pembuat nyedhiyakake konsultasi pambentukan perusahaan gratis kanggo 110 Negara Klien.

Pilih Tipe Perusahaan

Kita nawakake layanan pambentukan perusahaan kanggo pambentukan Perusahaan Onshore, Lokasi Offshore lan formasi perusahaan Zona Gratis.

Proses aplikasi

Proses aplikasi pambentukan perusahaan diwiwiti, sanalika, kabeh dokumen sing dibutuhake ditampa.

Opening Bank Bank

Kebutuhan perusahaan sampeyan duwe akun Bank? Utawa yen sampeyan butuh akun bank luar negeri.

Panyedhiya layanan mandeg sampeyan ing 110 negara.

Kita Nyedhiyakake solusi bisnis lengkap ing 110 negara, bebarengan karo, pambentukan perusahaan, akun bank, gateway pembayaran, Nomer virtual, Solusi CRM, kantor virtual, konsultasi imigrasi ing 110 Negara lan liya-liyane.

Pengalaman lan dhukungan internasional kanggo sukses!

Kabeh Layanan Penggabungan Perusahaan

Perusahaan

Perusahaan

Ing 105 Negara lan 50 Amerika Serikat saka Amerika

Amandemen Ganti Jeneng

Amandemen Ganti Jeneng

Ngganti jeneng perusahaan ing global, ing endi wae sing didaftar, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Pangowahan Pangowahan

Amandemen Pangowahan Pangowahan

Ngganti agen penduduk perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Change Change Company

Amandemen Change Change Company

Ngganti alamat perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Amandemen Change Director

Amandemen Change Director

Ganti Direktur (s) perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh karya kertas lan ngisi.

Anggota Ganti Amandemen

Anggota Ganti Amandemen

Ganti Anggota (perusahaan) saka perusahaan sampeyan, kita bakal nangani kabeh kertas lan isi.

Layanan Pembuangan

Layanan Pembuangan

Kanthi resmi nutup perusahaan sampeyan

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing salah sawijining atap, mitra 1 kanggo Kabutuhan Lokal lan Global

Lokasi Perusahaan populer

Anguilla

Bahamas

Belize

Pulo Virgin Inggris

Kepulauan Cayman

Hong Kong

Zona Bebas Rak

Seychelles

Saint Kitts

UAE

Belarus

Brazil

Estonia

Jerman

India

Indonesia

Lithuania

Malaysia

Poland

Rusia

Singapore

Inggris

Ukraine

USA

California

Delaware

Florida

Georgia

Nevada

New Mexico

Oregon

Texas

Washington

Wyoming

Telusuri Negara Miturut Wilayah Kanggo Formasi Perusahaan

khusus
Paket Kanggo
USA

dhasar

Biaya Paket: $ 99

+ Biaya Negara

Best Value

Platinum

Biaya Paket $ 249

+ Biaya Negara

Paket Elit

Diamond

Biaya Paket $ 399

+ Biaya Negara

Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal babagan Registrasi Perusahaan

Proses Langkah - Saka Wiwit Sukses kanggo Perusahaan perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri, Registrasi Perusahaan:

  • Ketersediaan Jeneng lan persetujuan saka departemen / pelayanan sing dianggep.
  • Ngisi dokumen penggabungan lengkap karo Pendaftar Perusahaan negara kasebut.
  • Panjaluk Fees Pemerintah sajrone setaun.
  • Kanggo nyedhiyakake agen ejen sing wis didaftar lan alamat pangguna sajrone setaun.
  • Kanggo nyedhiyakake sekretaris perusahaan sajrone setaun.
  • Pret karet (Yen dhawuh).

Wigati dicathet: Perusahaan perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri, Registrasi Perusahaan

  • Layanan lan dokumen ing ndhuwur beda-beda, gumantung karo struktur lan ukum sing dipilih legal. Ing sawetara yurisdiksi dokumen kasebut digawe mung sacara elektronik.
  • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

Set standar dokumen perusahaan asli sing diwenehake kanggo Company Incorporation, Formation Company Offshore, Registrasi Perusahaan

  • Sertifikat Gabungan.
  • Memorandum & Artikel Asosiasi.
  • Janjian Direktur Kaping pisanan
  • Setuju tumindak Dewan Direktur (s)
  • Pengeluaran Sertifikat Saham
  • Dhaptar Direktur lan Anggota (s)

Dokumen sing dibutuhake kanggo Perbadanan Company, Registrasi Perusahaan, Pembentukan Perusahaan Luar Negeri:

paspor (1)

Nyalin passport sing bener

Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi. Foto kasebut kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik.

dokumen

Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement

(kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). tagihan sarana rumah tangga (kayata listrik, banyu, gas, utawa telpon tetep nanging ora tagihan ponsel, ing umume wilayah), uga sampeyan uga bisa menehi laporan bank, pratelan kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.

layang

Salinan referensi asli Bank utawa asli saka Banker

(tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu nuduhake konfirmasi wektu hubungan, Nomer akun, imbangan kaya tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".

Tulung dicathet

  • Layanan lan dokumen ing ndhuwur beda-beda, gumantung karo struktur lan ukum sing dipilih legal. Ing sawetara yurisdiksi dokumen kasebut digawe mung sacara elektronik.
  • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

tembung

Ing kasus yen para pemegang saham lan / utawa direktur dadi perusahaan perusahaan, dibutuhake dokumen korporat murtad lengkap

Dhaptar Direktur, Sertifikat Perbadanan, Dhaptar kabeh Pemegang Saham, Sekretaris Perusahaan, Sertifikat Berbagi, salinan 'Pranyatan Kepercayaan' ing antarane (pemegang saham) lan pamilik mupangat sing paling migunani (yen bisa ditrapake), Certificate of Good Standing (Iki mung ditrapake yen, perusahaan wis operasi 12 wulan utawa luwih sing 12 wulan)

Kegiatan bisnis kanggo Formasi Perusahaan Luar Negeri, Perusahaan Perusahaan, Registrasi Perusahaan:

Milyar Makers mbiyantu Individu lan Perusahaan kanthi macem-macem kegiatan bisnis, meh kabeh nanging ana sawetara kegiatan bisnis sing ora didhukung dening kita.

Kegiatan sing Dilisensi: Yen sampeyan nindakake kegiatan tanpa lisensi sing dibutuhake utawa diwenehake dening panguwasa sing relevan, kita ing Million Makers ora bakal mbantu sampeyan mbukak layanan pambukaan akun bank sing ana gandhengane karo kegiatan sing ora dilisensi.

Sawetara Conto kegiatan sing Dilisensi: Game, Main Judi, Lotteries, Kasedhiya layanan finansial sing melu dagang / makelar ing ijol-ijolan manca, bisnis perbankan, bisnis asuransi, operasi lan administrasi skema investasi kolektif lan dana gotong royong, instrumen turunan basis finansial lan komoditas liyane, uga menehi saran investasi kanggo umum , layanan pangolahan pambayaran, ijol-ijolan dhuwit, pangiriman dhuwit utawa brokering dhuwit, manajemen aset lan layanan hak asuh aman.

Hubungi kita, yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi perusahaan Keuangan, Forex utawa Gambling.

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori bisnis ing ngisor iki:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, USA +19299992153

Pangiriman dokumen korporat utawa kit perbankan menyang target klien mbutuhake biaya tambahan, saéngga, bakal ditambah kanthi otomatis invoice sajrone checkout. Biaya pengiriman kanggo layanan kurir internasional disetel kanthi otomatis, mula, 110 USD ditambah kanthi otomatis ing grobag.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


Layanan Unggulan 110 Negara

Opening Bank Bank

Sawise registrasi perusahaan, bukak akun bank perusahaan.

Akun Merchant

Saiki perusahaan sampeyan wis ndhaptar, dhaptar online akun sudagar kanggo bisnis.

Outsourcing akun

Amarga perusahaan sampeyan wis tergabung, sampeyan bisa outsource syarat akuntansi.

Bisnis kanggo adol

Tuku bisnis sing wis ana kanthi tuku saham perusahaan utawa kanthi tuku aset perusahaan.

Konsultasi Sumber Daya Manusia

Konsultasi HR sing disedhiyakake bisa ngilangi beban proses HR lan rekrutmen.

Perusahaan Siap ing

Kita ndhukung Perusahaan Siap Digawe lan 110 Negara lan AS, uga dikenal kanthi jeneng, "perusahaan umur.

Miwiti Bisnis

Sawise nggawe perusahaan sampeyan butuh layanan liyane miwiti bisnis.

Lisensi Cryptocurrency ing

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi cryptocurrency kanggo lokasi lepas pantai utawa ing yurisdiksi UE.

Solusi CRM

Piranti Lunak CRM mbantu ngontrol komunikasi lan dhukungan pelanggan kanthi efektif, kalebu, proses bisnis liyane.

Nomer Virtual - VoIP kanggo

Nomer virtual lan solusi VoIP liyane, kalebu Business VoIP, Residential VoIP.

Registrasi merek dagang

internasional Registrasi merek dagang kanggo 119 Negara mung nganggo 1 aplikasi.

Desain situs web

Tim kita kanggo ngrancang situs web bisa nggawe situs web sing apik lan unik kanggo perusahaan gabungan, diwiwiti karo $ 100

Perusahaan Pangembangan Piranti Lunak

Kita nyedhiyakake internasional pembangunan, Pangembangan Piranti Lunak CryptoCurrency lan pangembangan App.

Pangembangan Piranti Lunak sing Terjangkau | Pangembangan E-commerce sing Terjangkau

Pitakon Paling Sering - Formasi Perusahaan

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan