Mlebu

🔍

EN

X

JANJI HUBUNGAN KLIEN

JANJI HUBUNGAN KLIEN

JANJI HUBUNGAN KLIEN - Gawe Yuta

Kita nyedhiyakake layanan kanthi langsung utawa liwat kemitraan lan ikatan ing saindenging jagad lan tujuane mesthi diwenehake rega paling murah kanggo saben layanan, nanging kanggo layanan lan negara tartamtu, bisa uga larang nganti 5% - 15% dibandhingake karo panyedhiya layanan tartamtu sing paling murah ing negara kasebut, nanging kita njamin manawa kabeh layanan bisa dipriksa, dianyari lan jujur ​​kanthi bener, mung nyedhiyakake layanan sing paling apik lan efisien sing mbantu para klien ngirit wektu, dhuwit lan sumber daya liyane kanthi entuk sing paling apik, saengga klien ora nate nyesel amarga mbuwang wektu, dhuwit lan sumber daya.

Kita mesthi nyoba nyedhiyakake paling apik kanthi rega paling murah.

Liwat pengalaman, kita ngerti manawa kepuasan lan sukses klien minangka sukses. Janji hubungan klien yuta Yuta karo klien kaya ing ngisor iki:

  • Sampeyan bakal dianggep sopan lan ngajeni nalika sampeyan sesambungan karo kita.
  • Ing prekara sing gegandhengan karo Imigrasi, klien bakal diwenehi konsultasi karo pengacara, tanggung jawab utama, penjelasan rinci, lan jawaban kanggo pitakon klien.
  • Ing prekara-prekara sing ana gandhengane karo pambentukan perusahaan lan pambukaan akun bank, klien bakal diwenehake konsultasi dening konsultan bisnis profesional, tanggung jawab utama, penjelasan rinci, lan jawaban kanggo pitakon klien.
  • Penilaian sing jujur ​​adhedhasar syarat lan panjelasan babagan opsi sing ana.
  • Kita ora nyaranake layanan mung kanggo ngasilake biaya.
  • Yen klien milih njaga layanan kita, kita bakal menehi Perjanjian Fee tertulis sing negesake syarat layanan.
  • Yen sampeyan milih kanggo njaga layanan, mula klien uga setuju ora bakal mbalekake biaya sing dibayar kanggo layanan apa wae. Kita mesthi nyediakake layanan sing jujur ​​lan yen layanan diwenehake, ora ana cara kanggo mbalikke amarga iki layanan profesional sing ora bisa diukur lan bali dadi produk apa wae.
  • Klien kanthi pengaturan ragad "ragad rata" mbayar sak biaya kanggo nutupi kabeh layanan sing dijelasake ing Perjanjian Fee. Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo telpon, email, utawa rapat. TANPA GAGAT or BIAYA TAMBAHAN kanggo konsultasi ekstra, yen dibutuhake.
  • Kanggo wawancara imigrasi yen dibutuhake, rapat persiapan wawancara karo pengacara kalebu ing ragad kita.
  • Kanggo wawancara pambukaan akun bank yen dibutuhake, rapat pambiji wawancara karo konsultan bisnis / pengacara kalebu ing ragad kita.
  • Pitakon Klien Onboarded biasane ditanggepi sajrone 1 dina kerja utawa malah luwih dhisik gumantung saka bedane wektu.
  • Kita nyedhiyakake kesempatan kanggo sukses kanthi menehi perawatan sing paling apik kanthi cara sing cocog.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan