Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo AS lan Visa Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing AS kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing AS
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka AS
  • ● Visa emas ing AS
  • ● Paspor nomer loro saka Amerika Serikat
  • ● Karesidenan kanthi investasi kanggo Amerika Serikat kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing AS lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing AS lan makelar kanggo program perumahan real estate ing AS bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Amerika Serikat nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing AS, program residensi dening investasi ing AS, program residensi dening investasi ing AS, Residen residensi kanthi investasi ing AS, residensi ganda dening investasi ing AS, kewarganegaraan lan residensi dening investasi ing AS , Residensi permanen dening investasi ing AS, Residensi sementara kanthi investasi ing AS, Skema residensi dening investasi ing AS, skema residensi dening investasi ing AS, Kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, Kewarganegaraan dening program investasi ing AS, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing AS, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, program Kewarganegaraan ekonomi ing AS, Skema kewarganegaraan miturut investasi ing AS, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing AS, nomer loro paspor ing Amerika Serikat, program paspor nomer loro ing AS, program paspor nomer loro ing AS, paspor kaping pindho ing Amerika Serikat, manggon paspor nomer loro lan nomer loro ing Amerika Serikat, paspor nomer loro diplomasi ing AS, paspor nomer loro nganggo investasi ing Amerika Serikat, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Amerika Serikat, skema paspor nomer loro ing Amerika Serikat, skema paspor nomer loro ing Amerika Serikat, visa emas ing AS, visa emas ing Amerika Serikat, visa emas program ing Amerika Serikat, program visa emas ing AS, visa emas nomer loro ing AS, program visa emas nomer loro ing AS, visa emas ganda ing AS, kewarganegaraan lan visa emas ing Amerika Serikat, residensi lan visa emas ing Amerika Serikat, kewarganegaraan visa emas ing AS, emas skema visa ing AS, skema visa emas ing AS.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing AS kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Amerika Serikat kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 500,000

Pambuka USA lan Karesidenan dening Investasi

Amerika Serikat, disingkat AS utawa AS, minangka negara ing Amerika Utara. Saliyane 48 negara bagian sing duwe wilayah tengah ing daratan, Amerika Serikat nggabungake provinsi Alaska, ing sisih kulon kulon Lor Amerika Utara, lan wilayah pulau Hawaii, ing tengah Samudra Pasifik.
Atribut sing signifikan saka Amerika Serikat bisa uga macem-macem jinis sing luar biasa. Bangsa kasebut entuk bagean saka metropolitan paling gedhe ing donya fokus kaya zona paling jembar mutlak sing praktis tanpa omah.

Eksistensi saben dina ing AS tegese duwe alternatif alternatif sing akeh. Kanthi zona permukaan udakara kurang saka 10 yuta kilometer persegi, AS minangka negara paling gedhe nomer telu ing planet iki. Gawe Amerika Serikat omah anyar sampeyan lan amanake posisi fantasi sampeyan ing kondisi AS sing disenengi. Ora preduli manawa sampeyan condhong menyang kutha sing rame utawa kutha sing tenang, kabeh wong bakal nemokake area fantasi ing AS. Ninggalake awakmu dhewe kanthi motivasi para pemukim AS sing beda-beda: Ing endi umume para migran manggon ing Amerika? Saiki sampeyan giliran: Nggawe impian Amerika dhewe dadi kasunyatan. Kertu Hijau AS mbukak kabeh cara kanggo kahanan! Warga asing AS wis rusak amarga keputusane: Saka 50 negara AS sing apik tenan, luwih becik sampeyan manggon ing endi? Amerika misuwur amarga macem-macem lan ing acara sing lagi wae teka ing kono - minangka plancongan utawa mahasiswa utama - bakal ngerti apa sing dibahas nalika kita nyathet kepiye lan macem-macem macem-macem wilayah Amerika Serikat.
Atmosfer lan individu ganti nalika sampeyan lunga saka pesisir wétan menyang pesisir kulon. Ora preduli sampeyan menyang Amerika Serikat, sampeyan kudu ketemu wong-wong Amerika sing bakal nyritakake babagan crita gerakan kulawargane. Kaya sing dituduhake dening Biro Sensus Amerika Serikat, ana sekitar 43.1 yuta wong asli (ora dikandhut) sing manggon ing Amerika Serikat ing 2015 lan ngemot udakara 13.5% populasi AS. Uga, sapa ngerti, sampeyan bisa uga langsung lunga! Langkah awal pindhah menyang Amerika Serikat lan sing nomer loro yaiku milih papan sing kudu urip.
Ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge miwiti golek omah utawa kondo ing AS. Wiwitane, sampeyan bakal mbantu yen saiki duwe lapangan kerja amarga kasunyatan manawa tingkat kompensasi sing cukup gedhe bakal digunakake kanggo akomodasi ing AS. Salah sawijining jinis korespondensi sing paling seger yaiku salah siji sing paling utama ing lapangan AS. Liwat kolaborasi sampeyan karo papan kerja konfirmasi ing Amerika Serikat, saiki sampeyan bisa ngerti manawa kabeh wong nggunakake email kanthi asring.

Email lan Internet nggawe luwih gampang (lan luwih terjangkau) kanggo dagang macem-macem data. Nalika sampeyan tampil ing Amerika Serikat, sampeyan bakal nemokake manawa PC lan asosiasi Internet kasedhiya ing akeh landasan. Nyatane, email duwe bagean penting kanggo kegiyatan umum masarakat Amerika - nalika ngirim lan pesen kanthi rutin karo wong sing dikasihi.

Akeh sing duwe Kertu Hijau urip karo kulawarga utawa kanca nalika pisanan pindhah menyang Amerika Serikat. Sanajan kasunyatan manawa sampeyan bisa golek omah utawa loteng ing web (umpamane sadurunge budhal menyang negara bagian), luwih gampang entuk penginapan nalika sampeyan ana ing AS. Kajaba iku, umume wong sing duwe tanah kudu ketemu calon penduduk kanthi lan sawise lan sampeyan kudu ngerti ing ngendi sampeyan bisa urip. Golek penginapan ing AS paling cocog nalika sampeyan ana ing AS.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Amerika Serikat

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing AS
500,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo USA
10,415 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo AS
Jinis visa:
Program Investor Imigran EB-5
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi AS
500,000
Pendhudhuk permanen
Langsung ing program
kewarganegaraan
Sawise urip 5 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Amerika Serikat
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi USA

Bisnis

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi AS

USA minangka tujuan sing paling dikarepake kanggo pamindhahan, kanggo tujuan pribadi lan bisnis. Program residensi investasi sing diarani EB-5 ngidini para pelamar lan kulawargane entuk kertu ijo ing 18-30 wulan, lan sawise 4 taun entuk residensi permanen. Sampeyan ora kudu mbuktekake katrampilan basa, pengalaman bisnis utawa pendhidhikan, lan uga ora prelu manggon ing wilayah sing sampeyan nandur modal. Sawise dadi warga, sampeyan bisa urip, makarya lan sinau ing endi wae ing AS.

Imigrasi kulawarga ing AS

Ing aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngemot pasangan lan anak ing ngisor 21.

Program residensi Miturut investasi ing USA insite

Pisanan, sampeyan kudu nemokake proyek investasi sing cocog kanggo program residensi, setor dana menyang akun escrow lan ngajokake aplikasi kasebut. Keputusan kasebut digawe ing 12-18 wulan. Umume program ngasilake investasi sampeyan yen ditolak aplikasi residensi. Sawise nyetujoni aplikasi, sampeyan bakal ditanggepi visa lan status penduduk permanen sing kondisional sajrone 6-9 wulan. Pungkasane, sawise nyekel ijin bersyarat sajrone rong taun, sampeyan bisa ndhaptar kertu ijo.

Kewajiban finansial kanggo Amerika Serikat

Ana 2 opsi kanggo investasi kanggo tujuan residensi. Sampeyan bisa investasi ing Pusat Regional sing dadi kesempatan investasi sing disetujoni pemerintah kanggo tujuan imigrasi. Sampeyan kudu nandur modal minimal USD 500,000, lan nggawe paling ora 10 kesempatan kerja. Kanggo pilihan iki, ora dibutuhake pengawasan langsung kegiatan bisnis saben dina.
Pilihan kapindho yaiku nggawe perusahaan anyar paling ora USD 1 yuta, utawa USD 500,000 ing wilayah pedesaan kanthi tingkat pengangguran sing dhuwur. Sampeyan mung kudu nggunakake paling ora 10 buruh AS sing mumpuni, lan ngatur perusahaan kanthi aktif.
Investasi kasebut kudu disimpen patang taun ing kaloro kasus kasebut. Pengembalian lan risiko investasi pancen tundhuk marang kekuwatan pasar.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo AS

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo AS lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Amerika Serikat nyedhiyakake klien lan kulawargane ing AS kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka AS, residensi kanthi investasi saka AS lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Amerika Serikat utawa Golden Visa saka Amerika Serikat utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Amerika Serikat utawa paspor kapindho, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Amerika Serikat, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing USA utawa offshore, sumber daya manungsa ing AS lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka AS lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga AS:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo USA, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Amerika Serikat, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo USA, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo AS, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Amerika Serikat lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Amerika Serikat

  • Karesidenan kanthi investasi saka Amerika Serikat menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing AS nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Amerika Serikat menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka AS menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka AS menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka AS.

  • Program visa emas ing AS nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka AS nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka AS menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka AS menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan dening Investasi Amerika Serikat liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing AS kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing AS, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo AS. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing AS sing duwe rekam trek sing apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing AS, supaya entuk asil sing paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo AS kanthi investasi real estate ing AS.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan USA kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Amerika Serikat bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sing sukses kanthi investasi menyang AS. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Amerika Serikat kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Amerika Serikat utawa Amerika Serikat, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Residen kanthi investasi kanggo AS menyang klien kanggo entuk Surat Izin tinggal USA lan kanggo nyuda resiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo AS, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo AS, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo AS. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo AS lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo AS wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing AS.

    Persetujuan

    Duration: 500,000

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo AS wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing AS.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Residensi kanthi investasi USA disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan dening layanan investasi ing AS kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo AS ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Amerika Serikat.

    • Residential dening program investasi kanggo AS ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing AS utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Amerika Serikat.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo AS ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing AS.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Amerika Serikat ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing AS.

    • Residential dening layanan investasi kanggo AS dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing AS.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo USA ora kasedhiya kanggo individu ing Amerika Serikat sing urusan perdagangan, panyimpenan ing AS, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Amerika Serikat ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Amerika Serikat ora kanggo kultus Agama lan amal ing AS.

    • Residential dening layanan investasi ing USA ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing AS.

    • Karesidenan Kita pengacara ing AS ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing AS.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien AS lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing AS kanggo disetujoni aplikasi. Residential dening investasi ing AS.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing AS lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing AS kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing AS.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan persyaratan hukum AS, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo AS nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo USA.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Resident menyang USA sing ndhukung klien lan kulawargane ing AS.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo AS lan agen hukum kanggo AS sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan USA sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Amerika Serikat lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Amerika Serikat

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu AS, ngrewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang AS gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan dening Investasi menyang Amerika Serikat

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing AS, isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing AS, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo AS lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Amerika Serikat

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Amerika Serikat

    • Omah sing sementara ing Amerika Serikat

    • Residence permanen ing AS

    • Kewarganegaraan USA

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Amerika Serikat

    • Pajeg ing AS

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing AS lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Amerika Serikat kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Amerika Serikat kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Amerika Serikat, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing AS kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Karesidenan kanthi konsultasi investasi kanggo AS, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing AS, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo AS sing nggawe kita toko mandhiri kanggo AS lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing AS kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Amerika Serikat kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Amerika Serikat lan internasional.

Perusahaan ing AS

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing AS utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing AS luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing AS

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Amerika Serikat akun bank pribadi ing AS lan akun bank perusahaan ing AS, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing AS

Yen sampeyan butuh konsultasi ing AS, kanggo solusi pembayaran digital ing AS kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing AS utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang USA yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing AS kanggo miwiti cepet ing AS.

Layanan HR ing AS

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing AS bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing USA free.

Nomer Telpon Virtual kanggo USA

Sistem telpon bisnis kanggo USA bebarengan karo nomer virtual kanggo USA 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing AS

Akuntansi, amarga rajin ing AS lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing AS

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing AS

Sawise Residensi kanthi investasi menyang AS, bisnis persiyapan ing USA.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing AS

  • Desain Web ing Amerika Serikat

  • Pengembangan E-niaga ing AS

  • Pangembangan web ing AS 

  • Pangembangan blockchain ing AS

  • Pangembangan Aplikasi ing AS

  • Pangembangan Piranti Lunak ing AS

  • SEO ing AS

Pengacara Residensi dening Investasi ing AS

Kita nyediakake solusi Residensi Residensi legal kanggo AS lan sukses kanggo para klien penting banget, kanggo AS, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo AS duwe agen imigrasi sing paling apik uga ing AS, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo AS solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong AS lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo AS nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana miwiti registrasi perusahaan ing AS saka jarak jauh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah USA. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat AS.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing AS

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Amerika Serikat

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Amerika Serikat


link kanggo Departemen Imigrasi Amerika Serikat , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing AS
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan