Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Ukraina lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Ukraina kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Ukraina
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Ukraina
  • ● Visa emas ing Ukraina
  • ● Paspor nomer loro saka Ukraina
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Ukraina lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Ukraina lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Ukraina bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Ukraina nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Ukraina, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Ukraina, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Ukraina, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Ukraina, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Ukraina , kewarganegaraan permanen dening investasi ing Ukraina, kewarganegaraan sementara dening investasi ing Ukraina, Skema kewarganegaraan dening investasi ing Ukraina, Kewarganegaraan dening rencana investasi ing Ukraina, Karesidenan dening investasi ing Ukraina, Karesidenan dening program investasi ing Ukraina, program residensi dening investasi ing Ukraina, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Ukraina, dual Residensi kanthi investasi ing Ukraina, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina, program residensi ekonomi ing Ukraina, skema residensi dening investasi ing Ukraina, skema residensi dening investasi ing Ukraina, nomer loro paspor ing Ukraina, pas kapindho program olah raga ing Ukraina, program paspor kapindho ing Ukraina, paspor kaping pindho ing Ukraina, paspor nomer loro lan paspor liya ing Ukraina, paspor diplomatik kapindho ing Ukraina, paspor kapindho kanthi investasi ing Ukraina, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Ukraina, skema paspor kapindho ing Ukraina, nomer loro skema paspor ing Ukraina, visa emas ing Ukraina, visa emas ing Ukraina, program visa emas ing Ukraina, program visa emas ing Ukraina, visa emas nomer loro ing Ukraina, program visa emas nomer loro ing Ukraina, visa emas ganda ing Ukraina, kewarganegaraan lan visa emas ing Ukraina, residensi lan visa emas ing Ukraina, kewarganegaraan visa emas ing Ukraina, skema visa emas ing Ukraina, skema visa emas ing Ukraina.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Ukraina kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 122000

Pambuka Ukraina lan Kewarganegaraan dening Investasi

Ukraina kalebu Eropa Wétan. Ekonomi canggih Ukraina digawe minangka bagian dhasar ekonomi sing luwih gedhe ing Uni Soviet. Nalika nampa tawaran sing luwih sederhana saka cadangan spekulasi Uni Soviet lan nggawe produk sing luwih misuwur kanthi nilai sing luwih murah, Ukraina duwe pilihan kanggo ngasilake bagean sing luwih gedhe ing panen modern lan utamane ing wilayah pertanian Soviet. . Ing kasunyatan, ana tengah-tengah koordinasi pertukaran kelimpahan saka Ukraina, nambah nganti seperlima bayarane umum, mbantu kemajuan finansial ing macem-macem bagian Uni Soviet, cukup Rusia lan Kazakhstan. 

Panganan cukup lan umume cukup! Sanajan ora bisa ngarep-arep macem-macem nutrisi sing ditemokake ing AS utawa negara-negara Eropa Kulon, iki bisa dipenuhi meh kabeh pedoman.

Transportasi Lingkungan pancen irit! Siji bisa lelungan ing endi wae ing kutha kanthi 1 Grevnah! Kelingan Grevnah udakara 1 / kaping lima dolar AS utawa udakara 20 dhuwit. Yen sampeyan njupuk salah sawijining transportasi sing luwih trampil kanthi metana, iku mung bagean gedhe saka Grevnah utawa 10 dhuwit!

Ukraina ora bisa ditolak wanita sing seneng banget! Yen sampeyan cukup duwe bathi kanthi kepribadian sing nyenengake lan dudu tukang gali emas, sampeyan bakal bisa urip ing Ukraina kanthi luwih gampang, nanging ora penting banget. Yen sampeyan seneng bisa tuku omah ing kene, umume bakal gampang urip ing kene kanthi ora ana tantangan.

Rahasia Expat

Pancen angel banget kanggo nglacak titik-titik sing bisa ngowahi formulir moneter kalebu Dolar AS, Pound Inggris, Rubel Rusia, lan Euro. Sawetara standar moneter sing beda bisa didol ing kene, nanging fokus perdagangan ora kabeh bakal dibukak. Iki kalebu Dolar Australia lan Franc Swiss.

Pendapatan dana investasi bank luwih akeh ing kene! Iku gampang banget kanggo nemokake bank sing apik lan wis rampung, sing mbayar premi dhuwit 12.5%. Sawetara proposal paling dhuwur 17% nanging umume ora bisa dipercaya. Loro-lorone Raiffeisen (Bank Austria sing kerja bareng ing kene) lan OTP (Bank Hongaria) bisa dipercaya lan kasedhiya kanthi efektif ing Ukraina.

ATM bisa diakses ing pirang-pirang wilayah ing endi wae ing komunitas kutha. (Nanging, sampeyan bisa uga ora nemokake sing duwe alternatif basa Inggris).

Ana sawetara Pasar Super sing kasebar ing endi wae ing wilayah kutha kaya dene pasar mbukak terbuka sing luwih murah lan cedhak karo saben wilayah. Sanajan kasunyatan manawa macem-macem bisa dikurung, toko umum umume papan sing luwih apik kanggo tuku barang sing bisa dipercaya.

Pertimbangan klinis ing Ukraina (kanggo sing manggoni) gratis! Siji syarat mung kanggo mbayar resep lan bahan sing gegandhengan sing diawasi. Wawasan kasebut mahir lan duwe kemampuan preduli ora nggunakake inovasi paling anyar sing bisa diakses ing papan liya!

Tanah bisa dituku ing kene (Dachias) kanthi rega $ 4000.00 nganti $ 5000.00 USD! A Dachia biasane dadi bagean saka kutha ing papan nasional sing umume ora dikarepake bisa urip kanthi teratur. Dachia biasane duwe banyu mili (umume ana ing njaba struktur) lan kekuwatan. Biasane mung duwe omah ing njaba ruangan kanggo jamban. Yen ngono, bisa dirancang ulang kanthi murah. Umume sing pancen cedhak karo halte transportasi.

Umume gampang ditemokake wong lokal sing luwih seneng ningkatake kapasitas basa Inggris. Sadawane garis kasebut, ora angel nglacak siswa sing mbayar kanggo latihan basa Inggris.

Akrab karo siji utawa liyane Rusia utawa Ukraina ora penting kanggo ngawasi prekara rutin kayata blanja lan entomb utawa plancongan intrasitas.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Ukraina

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina
122000 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina
Jinis visa:
Visa omah permanen kanggo investor
Wektu proses kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Ukraina
1 sasi
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Sawise 5 taun urip Ukraina kanthi sah
Kewarganegaraan Dual Diijini kanggo warga Ukraina
Ora Dikenali
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Ukraina
  • > Bangunan laut & kapal
  • > Aeroangkasa
  • > Pertanian
  • > Farmasi
  • > Layanan IT
  • > Pertambangan lan Logam
  • > Real Estate lan konstruksi
  • > Layanan perbankan lan finansial
  • Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi Ukraina

    Ukraina minangka negara sing nyambungake Eropa menyang Federasi Rusia. Negara kasebut duwe lahan pertanian sing sugih banget, sing ngasilake ekspor gandum paling gedhe ing saindenging jagad. Negara kasebut duwe akeh sumber daya alam kayata zat besi, energi, bahan kimia lan liya-liyane. Negara kasebut duwe sistem perpajakan sing gedhe. Ukraina minangka papan bisnis anyar. Ibukutha negara kasebut yaiku Kiev. Karesidenan Ukraina liwat investasi bisa dipikolehi ing 1 wulan.

    Imigrasi kulawarga ing Ukraina

    Langkah kapisan kanggo entuk ijin panggonan sementara dadi anggota kulawarga wong asing sing manggon ing Ukraina yaiku njupuk visa D-Class saka salah sawijining kedutaan besar Ukraina sing ana ing luar negeri. Visa iki digunakake kanggo legitimasi tekane anggota kulawarga ing Ukraina kanggo ngirim aplikasi residensi.

    Kewarganegaraan Miturut program investasi ing Ukraina insite

    Entuk ijin residensi ing Ukraina pancen angel amarga cara kanggo entuk kasebut yaiku adhedhasar ijin imigrasi. Sabanjure, ijin imigrasi ditanggepi kanthi alesan perkawinan karo warga Ukraina. Dadi entuk liwat investasi minangka pilihan sing paling apik. Investasi 100,000 USD bisa digawe kanthi tuku properti kanggo perusahaan. Wong kasebut uga bisa nandur modal ing sektor ekonomi sing lagi berkembang. Uga, wong kasebut bisa tuku komoditas ing Ukraina lan adol ing luar negeri.

    Kewajiban finansial kanggo Ukraina

    Investasi kudu minimal 100,000 USD. Bakal dadi pilihan sing cerdas kanggo nggawe investasi manca kanthi nggawe perusahaan utawa dadi bagean saka modal resmi ing perusahaan Ukraina. Investasi kasebut kudu ing mata uang sing bisa diowahi lan padha karo padha karo 100,000 USD. Jumlah kasebut uga kudu didaftar miturut ukum. Dana sing lagi nandur modal kudu saka sumber legal. Investasi kasebut kudu nyumbang kanggo ekonomi Ukraina. Tuku properti kanggo tujuan urip ora kalebu bagean investasi.

    Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina

    Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Ukraina lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Ukraina nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Ukraina kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Ukraina, residensi kanthi investasi saka Ukraina lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

    Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Ukraina utawa Golden Visa saka Ukraina utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Ukraina utawa paspor kapindho, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Ukraina, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Ukraina utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Ukraina lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

    Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Ukraina lan residensi sekunder.

    Dhukungan Khusus kanggo Warga Ukraina:

    Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Ukraina, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Ukraina, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Ukraina, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Ukraina, kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Ukraina lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Ukraina

    • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Ukraina nganti 37 Negara.

    • Visa emas ing Ukraina nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Ukraina nganti 37 Negara.

    • Paspor nomer loro saka Ukraina menyang 37 Negara.

    • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Ukraina menyang 106 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Ukraina.

    • Program visa emas ing Ukraina nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Ukraina nganti 37 Negara.

    • Program paspor kapindho saka Ukraina menyang 37 Negara.

    • Program imigrasi bisnis saka Ukraina menyang 106 Negara.

    Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

    Kewarganegaraan dening Investasi Ukraina liwat Real Estate

    Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Ukraina kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Ukraina, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Ukraina sing duwe rekam jejak sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Ukraina, lan ngasilake paling apik.

    Program residensi real estate paling apik kanggo Ukraina kanthi investasi ing real estate ing Ukraina.

    Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

    Kudu ngerti - Kewarganegaraan Ukraina dening Investasi

    • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Ukraina bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Ukraina. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Ukraina kalebu:

      Konseling

      Duration: dina 1-3

      Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Ukraina utawa Ukraina, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

      Due Diligence

      Duration: dina 1-3

      Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Ukraina lan kanggo nyuda risiko tinolak.

      Adhedhasar laporan rajin kanggo Ukraina, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

      Contract

      Duration: dina 1

      Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Ukraina, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

      Preparasi dokumentasi

      Duration: 1 minggu

      Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Ukraina. Pengacara khusus kanggo kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

      Nglebokaké dokumentasi

      Duration: Langsung

      Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Ukraina wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Ukraina sing relevan.

      Persetujuan

      Duration: 1 sasi

      Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Ukraina wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Ukraina sing relevan.

      Nuduhake Warta Apik

      Duration: Langsung

      Sawise aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Ukraina disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

    • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Ukraina kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

      • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Ukraina ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Ukraina.

      • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Ukraina ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing Ukraina utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Ukraina.

      • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Ukraina ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Ukraina.

      • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Ukraina ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Ukraina.

      • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Ukraina dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Ukraina.

      • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Ukraina ora kasedhiya kanggo wong ing Ukraina sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Ukraina, utawa transportasi organ Manungsa.

      • kewarganegaraan dening investasi kanggo Ukraina ora kanggo agensi Adoption ilegal.

      • kewarganegaraan layanan program kanggo Ukraina ora kanggo kultus Agama lan amal ing Ukraina.

      • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Ukraine ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Ukraina.

      • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Ukraina ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Ukraina.



      “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Ukraina lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka panguwasa ing Ukraina kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Ukraina.

    • Pengganti Million Makers

      Pengalaman prabédan.

      Mcare

      Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

      • Toko Siji Stop

        Kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

      • Layanan pribadi

        Kita nyedhiyakake kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Ukraina kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Ukraina.

      • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

        Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum Ukraina, kita nggawe solusi paling apik.

      • Ragad Competitive

        Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Ukraina nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Ukraina.

      • Keahlian industri sing kuwat

        Kita wis njupuk pengalaman pirang-pirang taun kanggo kewarganegaraan ganda menyang Ukraina sing ndhukung klien lan kulawargane ing Ukraina.

      • Kasugihan Pengalaman

        Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Ukraina lan agen hukum kanggo Ukraina menehi dhukungan kanggo klien.

      • Quality

        Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Ukraina lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

      • 1 Titik Hubungan

        Sadurunge kewarganegaraan kanggo Ukraina lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kono kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi Ukraina

      • Kesadaran Budaya sing Unik

        Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Ukraina, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

      • Tapak sikil Global

        Yen sampeyan, Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Ukraina gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

    • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Ukraina

      Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi ing Ukraina, isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Ukraina, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Ukraina lan biaya liyane.

      jeneng

      Age

      email

      nomer telpon

      Bocah-bocah: Ora AnaYa

      Anak nganti 18 taun:

      Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

      Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

      Nomer Wong Tuwane:

    • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

      • jinis visa kanggo Ukraina

      • Prosedur Ijin Kerja kanggo Ukraina

      • Omah sing sementara ing Ukraina

      • Residence permanen ing Ukraina

      • Kewarganegaraan Ukraina

      • Kedutaan Besar lan Konsulat Ukraina

      • Pajeg ing Ukraina

      bukaken Kaca Imigrasi

    Kewarganegaraan dening Investasi ing Ukraina lan Layanan Liyane

    Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Ukraina kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

    Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Ukraina kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Ukraina, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Ukraina kanthi rega sing terjangkau.

    Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Ukraina, kita nyedhiyakake layanan bisnis, IT lan SDM uga ing Ukraina, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Ukraina sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Ukraina lan 106 negara.

    "Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Ukraina kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

    Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Ukraina kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Ukraina lan internasional.

    Perusahaan ing Ukraina

    Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Ukraina utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Ukraina luwih murah karo kita.)

    Rekening Bank ing Ukraina

    Sing butuh investor sing pindhah menyang Ukraina akun bank pribadi ing Ukraina lan akun bank perusahaan ing Ukraina, kita uga bisa ngrewangi akun bank offshore.

    Gerbang pembayaran ing Ukraina

    Menawa sampeyan kudu konsultasi ing Ukraina, kanggo solusi pembayaran digital ing Ukraina kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Ukraina utawa solusi crypto, ayo ngerti.

    Didol bisnis saiki

    Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Ukraina yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Ukraina kanggo miwiti cepet ing Ukraina.

    Layanan HR ing Ukraina

    Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Ukraina bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Ukraina free.

    Nomer Telpon Virtual kanggo Ukraina

    Sistem telpon bisnis kanggo Ukraina bebarengan karo nomer virtual kanggo Ukraina 102 negara lan 291 Kutha.

    Layanan Perencanaan Keuangan ing Ukraina

    Akuntansi, amarga rajin ing Ukraina lan luwih akeh.

    Alamat Kantor Virtual ing Ukraina

    Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

    Bisnis persiyapan ing Ukraina

    Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Ukraina, bisnis persiyapan ing Ukraine.

    Solusi IT

    Kita nyedhiyakake solusi IT ing Ukraina ing ngisor iki

    • Desain Web ing Ukraina

    • Pengembangan E-niaga ing Ukraina

    • Pangembangan web ing Ukraina 

    • Pangembangan blockchain ing Ukraina

    • Pangembangan Aplikasi ing Ukraina

    • Pangembangan Piranti Lunak ing Ukraina

    • SEO ing Ukraina

    Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Ukraina

    Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Ukraina lan sukses kanggo para klien penting banget, kanggo Ukraina, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Ukraina duwe agen imigrasi paling apik uga ing Ukraina, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik kanggo Ukraina solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong Ukraina lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Ukraina nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

    Poin Penting:

    Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana miwiti registrasi perusahaan ing Ukraina saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Ukraina. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Ukraina.

    Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Ukraina

    Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Ukraina

    Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Ukraina


    link kanggo Departemen Imigrasi Ukraina , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Ukraina
    Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

    5.0

    Rating

    Adhedhasar 2018 ulasan