Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Inggris lan Visa Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Inggris kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Inggris
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Inggris
  • ● Visa emas ing Inggris
  • ● Paspor nomer loro saka Inggris
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Inggris kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Inggris lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Inggris lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Inggris dianggo bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Inggris nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Inggris, program residensi dening investasi ing Inggris, program residensi dening investasi ing Inggris, Residen residensi kanthi investasi ing Inggris, dual Residensi kanthi investasi ing Inggris, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Inggris , Residensi permanen dening investasi ing UK, Residensi sementara kanthi investasi ing Inggris, Skema residensi dening investasi ing Inggris, skema residensi dening investasi ing UK, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Inggris, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Inggris, program Kewarganegaraan kanthi investasi ing UK, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Inggris, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Inggris, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing UK, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing UK, program Kewarganegaraan ekonomi ing Inggris, Skema kewarganegaraan miturut investasi ing Inggris, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Inggris, nomer loro paspor ing Inggris, program paspor nomer loro ing Inggris, program paspor kapindho ing Inggris, paspor kaping pindho ing UK, residensi lan paspor liya i n UK, paspor diplomatik nomer loro ing Inggris, paspor nomer loro nganggo investasi ing UK, paspor kewarganegaraan nomer loro ing UK, skema paspor nomer loro ing UK, skema paspor nomer loro ing UK, visa emas ing UK, visa emas ing UK, program visa emas ing UK program visa emas ing UK, visa emas nomer loro ing Inggris, program visa emas nomer loro ing UK, visa emas ganda ing UK, kewarganegaraan lan visa emas ing UK, residensi lan visa emas ing Inggris, kewarganegaraan visa emas ing UK, skema visa emas ing UK , skema visa emas ing Inggris.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Inggris kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Inggris kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 2,660,990

Pambuka UK lan Karesidenan dening Investasi

Inggris, sing kasusun saka Inggris Raya (Inggris, Wales, lan Skotlandia) lan Irlandia Lor, ukurane luwih dobel saka Negara Bagian New York. Inggris, ing sisih kidul Pulo Inggris, diisolasi saka Skotlandia sisih lor kanthi watu Cheviot Hills; saka wilayah kasebut, rantai Pennine munggah ing sisih kidul terus maju tekan titik pusat Inggris, tekan titik paling dhuwur ing Distrik Lake ing sisih lor-kulon. Menyang sisih kulon ing sakiwa tengene Wales - papan sing misuwur kanthi lereng lan lembah sing tajem - yaiku Pegunungan Kambia, dene Cotswolds, sawijining ruang lingkup lereng ing Gloucestershire, tekan ing telusuran sing kalebu.

Aliran banyu sing penting sing mili menyang Laut Lor yaiku Thames, Humber, Tees, lan Tyne. Ing sisih kulon ana Severn lan Wye, sing ora ana ing Saluran Bristol lan bisa dilewati, padha karo Mersey lan Ribble.

Ngerti negara, wilayah, individu, lan cara urip sing luar biasa bisa ditindakake sajrone umur. Nanging, ana sawetara perkara penting sing kudu dingerteni saben mantan sadurunge tumindak kasebut.

Siji dununge, akeh negara

Inggris kalebu papat negara: Inggris, Skotlandia, Wales, lan Irlandia Lor. Masing-masing duwe budaya lan kepribadian sing beda-beda, sing bisa diawasi dening masarakat lokal.

Maneka kabupaten lan komunitas kutha ing njero saben negara uga duwe kapribadhen dhewe-dhewe. Umume diarani manawa ana wong saka Inggris Lor luwih gampang lan jujur ​​tinimbang wong-wong Kidul, kayata. Sanajan wis kepenak sampeyan nemokake kondhang kasebut bakal gumantung banget karo wong sing sampeyan temoni!

Inggris minangka bangsa sing multikultur sing jero banget lan kabeh tangguhan kanggo kabeh kapercayan lan masarakat. Pemisahan gumantung saka ras, jinis, arah seksual, umur, utawa ora duwe daya ilegal. Akeh wong asing sing ditarik menyang Inggris amarga macem-macem iki, mikir yen papan kasebut bisa ngundang lan nyenengake.

Ngerti Brits

Oalah beda karo kerabat, ana sawetara ciri dhasar sing dituduhake dening umume wong Brit. Dheweke diakoni amarga ditahan, ora cenderung presentasi perasaan sing apik banget, lan uga keamanan. Iki bisa nyebabake sawetara bekas rasa yen dheweke "adhem" - utawa malah sopan - wiwit wiwitan. Nalika iki bisa matesi diskusi babagan kendaraan sing mbukak, sampeyan bakal suwe ora ngerti manawa Brits bisa dadi anget lan nyenengake kaya wong liya.

Pancen, humor pancen penting banget kanggo Brits - utamane kapasitas kanggo nyenyet awake dhewe! Mesthi wae, aja mbingungake kekacoan sing ngekspos kanthi mandhiri lan ora ana rasa wedi. Sejatine dheweke ngurmati pertimbangan lan kabiasaan sing apik, lan dianggep "tumindak sing ora cocog" kanggo diremehake.

Akeh mantan pat sing nemokake dheweke kudu ngerteni cara ngerteni crita nyata nalika ngobrol karo Brits. Sawetara pengin menehi reaksi sing ora jelas tinimbang mbebayani sing nyebabake pelanggaran - mula sampeyan kudu ngrungokake kanthi ati-ati kanggo nemokake pendapat. Bisa uga amarga iku Brits seneng banget karo banter santai - utamane yen ana iklim sing prihatin!

Ngrembug babagan iklim

Sanajan wis misuwur amarga surem, ora sopan, lan adhem, Inggris nyatane duwe musim kanthi ciri khas lan akehe iklim. Winters sing dawa lan umume adhem bisa dadi tes kanggo ekspatriat saka atmosfer sing luwih panas, nanging musim semi lan pertengahan taun biasane nawakake dina sing cerah. Pancen, sanajan ing musim panas sing dhuwur, udan udan terus-terusan dadi kasempatan.

Ekonomi Inggris

Inggris minangka ekonomi nomer lima paling gedhe ing donya yen diramal karo PDB. Akeh mantan sing ditarik menyang negara kanthi upah sing umume lan cara urip sing pantes. Nanging, titik-titik fokus kasebut ora nyebar kanthi adil ing salawase lokal lan petungane.

Usaha administrasi -, kayata, perbankan lan perlindungan - wis berkembang sajrone pirang-pirang taun, dene bisnis sing luwih konvensional -, kayata ngasilake - wis mudhun. Amarga nggambarake luwih saka 1,000,000 posisi ing ekonomi Inggris, kumpulan pamrentah moneter ing London lan sisih kidul wétan tegese wilayah kasebut jeblugan. Lokal sing beda umume ora ngrasakake kaluwihan moneter sing padha.

Ekspatriat mungkin bakal nemokake upah sing luwih dhuwur ing wilayah sing luwih makmur; Nanging, dheweke uga kudu perang kanthi biaya sing luwih gedhe. Kanthi wilayah ing Inggris bisa digunakake kanggo ngimbangi ekonomine - lan panentu wilayah kutha sing serius ing saindenging jagad sing ditemokake ing saindenging negara kasebut - tilas tepuk sing luwih apik bisa dibayar kanthi cara urip sing unggul ing njaba ibukota.

Imbangan kerja-urip

Umume wong Inggris kerja ing wektu sing suwe. Lumrah yen ndeleng kanca sing lagi kerja ing omah nalika wengi lan pungkasan minggu. Kanthi ana inovasi korespondensi anyar, sawetara bekas bisa nemokake manawa bisa dipercaya bisa kontak terus karo bos. Rembug, diskusi sing terus-terusan babagan carane pengaruh bathi iki nyebabake akeh organisasi nyoba nggawe keseimbangan kerja-kerja sing unggul kanggo para staf.

Nalika budaya wektu sing suwe lan kerjaan angel iku dhasar ing Inggris, para buruh uga dilindhungi saka pamisahan lan alesan sing ora wajar kanthi ruang lingkup hak sing sah. Akeh organisasi uga nyoba ngaktifake perwakilan kanggo nyetel bisnis lan kulawarga - dibantu dening cuti sing dikelola pamrentah, gaji ibu / ibu, lan mbantu ngopeni biaya perawatan bocah. Inggris duwe tenaga kerja sing beda-beda kanthi budaya.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo UK

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Inggris
2,660,990 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo UK
2100 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi ing Inggris
Jinis visa:
Tier-1 Inovator / Visa wirausaha & visa Investor Tier-1
Wektu proses kanggo Residensi kanthi investasi ing Inggris
3 kanggo 4 sasi
Pendhudhuk permanen
Kudu urip 9 wulan saben taun ing UK TR lan kanggo PR sawise 5 taun (ILR)
kewarganegaraan
Sawise 6 taun total kanthi status ILR
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Inggris
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Inggris
  • Visa Inovator / Pengusaha £ 50,000 liwat investasi wiwitan ing bisnis Inggris
  • Visa Investor Tier-2,000,000 £ 1 liwat investasi ing obligasi Pamrentah Inggris, utawa modal saham ing perusahaan Inggris. Tuku real estate ora diidini

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi UK

Inggris minangka salah sawijining negara paling kuat ing saindenging jagad. Iki dianggep minangka komunitas multikultural, 1 layanan perawatan kesehatan gratis paling apik ing donya, kesempatan pendidikan tinggi, lan sektor finansial sing unik. Program residensi emas Inggris duwe proses paling cepet ing antarane program sing sebanding kanggo negara G8: biasane, idin kasebut diterbitake sajrone 6-8 wulan. Proses kasebut uga dianggep kanthi kritéria langsung, negesake asil sing diarepake. Menapa malih, status penduduk non-domiciled nawakake lingkungan pajak sing apik kanggo wong sing duwe net sing dhuwur. Pelamar lan anggota kulawarga kudu manggon ing negara kasebut ora kurang saka 50% wektu sawise ijin diterbitake.

Imigrasi kulawarga ing Inggris

Aplikasi residensi bisa kalebu garwa, bocah sing umure kurang saka 18 taun lan anak sing duwe finansial luwih saka 18 taun. Sawise entuk ijin omah, kabeh pelamar kudu manggon ing Inggris lan ijin papan dununge bocah mung bakal diwenehake yen ijin wong tuwa.

Program residensi Miturut investasi ing UK insite

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo program residensi emas, para pelamar kudu ngirim bukti duwe cukup dana finansial kanggo nyengkuyung awake dhewe lan tanggungan tanpa kerja.
Sampeyan uga kudu nggawe Inggris omah utama. Iki tegese sampeyan ora bisa nglampahi luwih saka 180 dina saben taun ing njaba Inggris. Sampeyan ora kudu mbuktekake pengalaman manajemen bisnis utawa katrampilan basa Inggris ing wektu iki.
Sampeyan luwih dhisik bakal entuk visa Tahap 1 sajrone 40 wulan, lan kudu nggawe investasi sing dipilih sajrone mlebu telung wulan. Ijin omah, sawise pungkasan periode dhisikan 40 wulan, bakal ditambahi rong taun yen sampeyan terus menehi panjaluk sajrone nginep.
Sawise limang taun, sampeyan bakal dadi penduduk permanen. Kanggo status iki, sampeyan kudu mbuktekake ilmu basa Inggris, Welsh utawa Skotlandia Gaelik lan akrab karo urip lan budaya ing Inggris. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo ndhaptar kewarganegaraan Inggris.

Kewajiban finansial kanggo Inggris

Kanggo entuk residensi sementara sajrone limang taun lan banjur residensi permanen, para pelamar kudu nandur modal GBP 2 yuta. 75 persen investasi kudu berupa obligasi pemerintah utawa investasi bisnis lan 25 persen kudu digunakake kanggo tuku aset utawa nggawe setoran bank.
Yen sampeyan pengin entuk residensi permanen luwih cepet, sampeyan kudu nambah investasi. Investasi GBP 5 yuta, sampeyan bakal dadi penduduk permanen sajrone telung taun, lan kanggo GBP 10 yuta, wektu kanggo omah permanen mung rong taun. Iki mung ditrapake kanggo pelamar utama lan ora kanggo tanggungan. Sing terakhir bakal entuk omah permanen sawise limang taun ing telung pilihan investasi.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo UK

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo UK lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Inggris nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Inggris dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Inggris, residensi kanthi investasi saka Inggris lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Inggris utawa Golden Visa saka Inggris utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Inggris utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Inggris, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Inggris utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Inggris lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Inggris lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga UK:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo UK, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Inggris, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Inggris, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Inggris, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Inggris lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Inggris

  • Karesidenan kanthi investasi saka Inggris nganti 37 Negara.

  • Visa emas ing Inggris nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Inggris nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Inggris menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Inggris menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Inggris.

  • Program visa emas ing Inggris nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Inggris nganti 37 Negara.

  • Program paspor kapindho saka Inggris nganti 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Inggris nganti 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Inggris liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Inggris kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing UK, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Inggris. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Inggris sing duwe rekam trek sing apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing Inggris, kanthi entuk asil sing paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo Inggris kanthi investasi ing real estate ing Inggris.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan UK kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Inggris bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residen sukses kanthi investasi menyang Inggris. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Inggris kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Inggris utawa Inggris, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Residen kanthi investasi kanggo UK menyang klien kanggo entuk Surat Izin Tinggal ing Inggris lan kanggo nyuda risiko nolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Inggris, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan kanthi aplikasi investasi ing Inggris, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Inggris. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Inggris lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Inggris wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Inggris.

    Persetujuan

    Duration: 3 kanggo 4 sasi

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Inggris wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Inggris.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi UK disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan dening layanan investasi ing Inggris kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo UK ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Inggris.

    • Residential dening program investasi kanggo UK ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Inggris utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Inggris.

    • Residential dening konsultasi investasi ing Inggris ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Inggris.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Inggris ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Inggris.

    • Residential dening layanan investasi kanggo UK dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Inggris.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Inggris ora kasedhiya kanggo individu kanggo UK sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Inggris, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Inggris ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Inggris ora kanggo kultus Agama lan amal ing UK.

    • Residential dening layanan investasi ing UK ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Inggris.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Inggris ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Inggris.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien ing UK lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka panguwasa ing Inggris kanggo disetujoni aplikasi kanggo Residential dening investasi ing Inggris.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Inggris lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Inggris kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Inggris.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat ukum UK, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Inggris nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi ing Inggris.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Resident menyang UK sing ndhukung klien lan kulawargane ing UK.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo UK lan agen legal kanggo UK sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Inggris lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo UK lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Inggris

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu UK, ngrewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Inggris gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kanggo Karesidenan dening Investasi menyang Inggris

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing Inggris, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Inggris, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo UK lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Inggris

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo UK

    • Omah sing sementara ing UK

    • Residence permanen ing Inggris

    • Kewarganegaraan UK

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Inggris

    • Pajeg ing Inggris

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Inggris lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Inggris kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Inggris kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo UK, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Inggris kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi ing Inggris, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Inggris, sing ora bisa ditemokake kanthi siji payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Inggris sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Inggris lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing UK kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Inggris kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Inggris lan internasional.

Perusahaan ing Inggris

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing UK utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Inggris luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing UK

Investor sing pindhah menyang Inggris bakal mbutuhake akun bank pribadi ing UK lan akun bank perusahaan ing Inggris, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Inggris

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Inggris, kanggo solusi pembayaran digital ing Inggris kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Inggris utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang UK yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing UK kanggo miwiti cepet ing UK.

Layanan HR ing Inggris

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Inggris bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing UK free.

Nomer Telpon Virtual kanggo UK

Sistem telpon bisnis kanggo UK bebarengan karo nomer virtual kanggo UK 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Inggris

Akuntansi, amarga rajin ing Inggris lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Inggris

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Inggris

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Inggris, bisnis persiyapan ing UK.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Inggris

  • Desain Web ing Inggris

  • Pengembangan E-niaga ing Inggris

  • Pangembangan web ing Inggris 

  • Pangembangan blockchain ing Inggris

  • Pangembangan Aplikasi ing Inggris

  • Pangembangan Piranti Lunak ing UK

  • SEO ing Inggris

Pengacara Residensi dening Investasi ing Inggris

Kita nyediakake solusi Residensi Residensi legal kanggo Inggris lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo UK, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo UK duwe agen imigrasi paling apik uga ing Inggris, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik ing Inggris solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Inggris lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Inggris nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana miwiti registrasi perusahaan ing Inggris saka jarak adoh, surat kuasa sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Inggris. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Inggris.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Inggris

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Inggris

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Inggris


link kanggo Departemen Imigrasi Inggris , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Inggris
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan