Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Spanyol lan Visa Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Spanyol kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Spanyol
  • ● Visa emas ing Spanyol
  • ● Paspor nomer loro saka Spanyol
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Spanyol lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Spanyol lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Spanyol bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Spanyol nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Spanyol, program residensi dening investasi ing Spanyol, program residensi dening investasi ing Spanyol, Residen kapindho kanthi investasi ing Spanyol, dual Residensi kanthi investasi ing Spanyol, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Spanyol , Residensi permanen dening investasi ing Spanyol, Residensi sementara kanthi investasi ing Spanyol, Skema residensi kanthi investasi ing Spanyol, skema residensi dening investasi ing Spanyol, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, program Kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, program Kewarganegaraan ekonomi ing Spanyol, Skema kewarganegaraan miturut investasi ing Spanyol, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Spanyol, nomer loro paspor ing Spanyol, program paspor nomer loro ing Spanyol, program paspor nomer loro ing Spanyol, paspor kaping pindho nomer loro ing Spanyol, residensi lan paspor nomer loro ing Spanyol, paspor nomer loro diplomasi ing Spanyol, paspor kapindho kanthi investasi ing Spanyol, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Spanyol, skema paspor nomer loro ing Spanyol, skema paspor nomer loro ing Spanyol, visa emas ing Spanyol, visa emas ing Spanyol, program visa emas ing Spanyol, program visa emas ing Spanyol, visa emas nomer loro ing Spanyol, program visa emas nomer loro ing Spanyol, visa emas ganda ing Spanyol, kewarganegaraan lan visa emas ing Spanyol, residensi lan visa emas ing Spanyol, kewarganegaraan visa emas ing Spanyol, skema visa emas ing Spanyol, skema visa emas ing Spanyol.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Spanyol kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 607000

Pambuka Spanyol lan Karesidenan dening Investasi

Spanyol kanthi rutin digambarake minangka tujuan urip nomer siji ing donya, lan ora angel kenapa. Ora akeh negara sing bisa menehi adegan sing beda, rekayasa sing energik, lan warisan sing direkam banget uga swasana sing fenomenal lan laut sing nyenengake.

Spanyol uga pungkasan diarani negara paling nguntungake ing planet iki, miturut penyelidikan 169 negara dening Bloomberg. Eksplorasi kasebut nganggep sawetara faktor sing nambah kesejahteraan umum, kayata sterilisasi, variabel ekologis, lan administrasi kesejahteraan.

Spanyol uga duwe masa depan sing paling dhuwur nalika mlebu ing antarane negara-negara Uni Eropa, ing mburi Jepang lan Swiss ing saindenging jagad, kaya sing dituduhake dening Perserikatan Bangsa-Bangsa. Ing taun 2040, Spanyol duga bakal duwe umur paling dawa ing saindenging jagad, meh 86 taun, dilalekake dening Jepang, Singapura, lan Swiss.

Sepuluh alasan utama Lucas Fox Style ngapa kita percaya karo kahanan Spanyol amarga cara urip ing donya aman kanggo jangka wektu sing penting banget:

1. Iklim

Cara urip ing pinggir laut elit njlentrehake kapercayan sing umume digunakake yen darat Iberia duwe swasana Mediterania, nanging sejatine iki mung minangka crita sing nyenengake lan nyenengake. Spanyol gedhe tenan, lan kanthi fokus amba, wilayah sing apik banget, lan garis pantai sing kritis uga ngalahake Atlantik, iki minangka negara sing kontras klimaks sing ora bisa ditemokake - sing kabeh bisa ditemtokake kanggo ngatasi biaya. Mesthi, udan deres ing dataran, sanajan swasana bisa uga mudhun sampeyan swasana ora kepenak. Ora preduli manawa sampeyan santai ing pasir putih Ibiza, plancongan ski saka Pyrenees, utawa piknik ing knouge mekar sing ora preduli karo garis pantai Galicia sing emosional ing sisih lor, kahanan bakal dadi sekutu sampeyan.

2. Segara segara

Spanyol duwe 8,000km wilayah pesisir lan pulau, kalebu bagean saka pesisir pantai paling apik ing donya. Pikirake banyu biru sing bening, wedhi putih, guncangan kasar sing enak, teluk sing ditutupi, lan munggah sing nyenengake. Pilih mlaku-mlaku, promenading, utawa santai ing srengenge, nenun babagan, surfing, utawa nyiyapake maraton.

Penegasan Bendera Biru sing adoh banget negesake kahanan Spanyol ing garis depan kualitas lan kesejahteraan garis pantai, kanthi 569 pesisir (20% saka agregat) kanthi resmi diidini kanggo nuduhake keagungan sing dikepengini. 16% segara Laut Biru ing jagad iki ana ing Spanyol. Tanggung jawab sing kuwat kanggo ngresiki ing pinggir pantai target sampah lan sampah, lan bantuan kanggo mesthekake babagan habitat umum kasebut kanggo warga urip alam uga.

3. Gastronomi

Kantine Spanyol wis ditampilake ing telung acara utama 'Restoran Terbaik Dunia' wiwit diwiwiti ing taun 2012. Rundown kasebut nggawe jeneng Ferran Adriá lan El Bullí sing umum dikenal global (menang kaping pirang-pirang) lan The Roca Brothers lan El Celler Can Roca (menang kaping pindho).

4. Pakaryan lan Kreativitas

Spanyol pancen ora ngluwihi adu bantheng lan flamenco, sanajan kasunyatan manawa konvensi kasebut ana ing pengalaman pengalaman bangsa. Uga menehi spesialis, pemain lan penulis terkenal ing saindenging jagad, lan terus nindakake kaya ngono. Goya, Velásquez, Picasso, Miró, Dalí, Cervantes lan Gaudí… dhaptar hebat sing bisa diapresiasi ing pusat-pusat sejarah, ing dalan, lan ing akeh teater lan adegan pameran sing dianakake budaya Spanyol.

Spanyol seneng nyenengake wiwit sawetara wektu kepungkur, lan uga nambah kemajuan sing terus-terusan lan nggunakake imajinasi sing kepungkur kanggo nggawe bagean utama ing panggung sosial ing jagad sing bakal teka. Ing papan sing sampeyan lakoni ing Spanyol, kedadeyan saka Castellers nggawe pucuk tantangan sing angel banget ing papan-papan kanggo gamelan ing njobo taman utawa bus sing nyoba narik perhatian ing prapatan kutha. Sekitar lan bangsa, pakaryan, lan budaya bisa diatur, lan minangka bagean sing ningkatake cara urip.

5. Kerangka Kerja lan Komunikasi

Forum Ekonomi Dunia nggawe Spanyol nomer 12 ing planet iki lan 'conto sing apik' kanggo administrasi dhasar lan strategis. Nduwe salah sawijining jaringan jalan paling gedhe sing duwe taman park 17,000km, jaringan kereta api paling dawa sing paling dawa ing Eropa sing saiki ana gandhengane karo Barcelona karo Paris, lan gabung karo udara lan laut sing apik banget.

Dadi ngubengi iku gampang, lan Spanyol menehi akeh motivasi kanggo lelungan lan investigasi. Kajaba iku, nggawe dhasar kanggo masa depan sing kuat. Pangembangan ing usaha maju iku ora umum, nalika kalebu broadband campur antarmuka kulawarga lan uga panguwasa umum lan administrasi kesejahteraan minangka tahap e.

Instruksi apik tenan - ana 226 sekolah ing saindenging jagad - perawatan medis diajeni ing saindenging Eropa lan jaman biyen, taman dijaga, dalan diresiki lan sampah lan digunakake maneh dikelola kanthi sampurna lan efektif.

6. Budaya lan Festival

Perayaan minangka karya seni ing Spanyol. Kabeh tujuan ora bisa dipikirake pitung dina kepungkur tanpa festival sing bisa dihargai kabeh. Minangka negara Katulik, Spanyol duwe akeh perayaan lan pawai sing ketat. Goliat, gamelan, tabel dawa ing dalan sing ditutup lan gempungan drum penting banget kanggo urip ing saben kutha, kutha, lan kutha.

Perayaan San Fermin ing Pamplona, ​​'banteng banteng' sing misuwur, lan 40,000 wong alami produk festival La Tomatina ing Valencia sing bisa nggawe fitur global kaya konvensi lan pamrayoga sedina adoh saka papan kerja, nari utawa mercon - urip ing Spanyol sing luwih jelas lan sejatine ing Spanyol 'asli'.

Kajaba iku, nalika pirang-pirang negara njamin duwe komunitas bistro, nanging varian panganan sing berkualitas murah ora bisa nyekel cappucino kanggo pamerike dhasar dhasar pribadi sing duwe karakteristik, nyenengake, ngundang, lan asring banget.

Titik-titik kasebut ora duwe kapasitas kanggo ngatasi baristas lan kacang buncis. Iki minangka staples jaringan, cara dhasar ing ngendi manajer keuangan bisa njupuk kortado cepet karo tenaga kerja sandwich wétan saka foil perak lan ngurmati panganan sarapan sing pantes. Uga, ing endi gin lan tonik utawa segelas anggur dijupuk ing teras utawa ing kursi sing ora stabil sing dipasang ing aspal.

7. Dolanan

Cara urip njaba wis ngasilake akeh juara donasi Spanyol. Wong, kayata Seve Ballesteros, Rafa Nadal, Garbiñe Muguruza, Miguel Indurain, lan Fernando Alonso lungguh cedhak karo klub, kayata Barcelona lan Real Madrid sing mrentah panggung dunya.

Wiwit Olimpiade 1992 sing misuwur, jumlahe para pesaing wanita sing nggawe jabatan ing game mundhak saka 300,000 dadi 700,000. Nanging, sapa wae bisa ngeksploitasi gaya urip merek Spanyol.

Saka trekking gunung lan pindhah menyang renang lan surfing, wiwit bal-balan lan bal menyang tenis lan bola bal-balan, lan saka balapan kerja sawise kerja utawa babak Padel sing alus ing klub kasebut nganti ngubengi kutha ing pinggir segara sing nggoleki cafe, tumindak sing nyata banget angel dodge.

8. Desain

Sejarah kasar saka pesisir Iberia wis menehi bekas tatu, nanging uga menehi mutiara sosial sing ngubah negara dadi ruang pameran gratis, ing njaba sing siyap kanggo menehi ganti rugi karo tonggak bangunan kanthi pengaruh Romawi, Arab, Gotik lan Modernis.

Energi babagan rekayasa minangka dhasar saka cara urip ing Spanyol, ora ana kahanan sing durung mesthi dening akeh tujuan Warisan Dunia UNESCO - Sagrada Familia saka Barcelona, ​​Alhambra ing Granada, Kutha Lama Salamanca, lan La Mesquita ing Córdoba - kombinasi florid, gothic, Renaissance lan Moorish Mudéjar, kaya basilika lan mesjid ing siji.

9. Masarakat

Perasaan sing apik babagan jaringan kasebut nyerang masyarakat Spanyol. Individu ngatur kanggo ngobrol, mbantah, lan ngrayakake. Umur dianggep lan disenengi lan kulawarga iku kabeh - preduli sampeyan minangka ekspansi paling anyar utawa sing paling mantep, sampeyan bakal dadi barang, ora luwih saka ing restoran nalika dina Minggu awan.

Kebecikan, pengujian, parokial, kosmopolitan, adat, lan pecah lemah kanthi ukuran sing padha, populasi Spanyol minangka campuran karakter lan moral sosial sing narik kawigaten saka sejarah sing dawa lan kasar sing ditindakake nganti pungkasan.

Nanging, iki katon mung kanggo nguatake jaminan kanggo pindhah menyang Abad 21 minangka pelopor ing bagean-bagean sing ora ana enteke saka mupangate mupangate. Individu Spanyol seneng lan duwe kepribadian sing solid, nanging untung uga bisa ngundang, sing nyebabake wong-wong sing bojo bisa melu lan nggunakke cara sing paling apik kanthi cara urip sing ideal.

10. Spanyol dhewe

Kita kabeh duwe macem-macem pikir babagan apa sing nggawe cara urip sing ideal, nanging daya tarik Spanyol ana ing akeh kredit normal sing wis diprodhuksi saka bumi luwih saka pirang-pirang taun.

Apa wae sing sampeyan goleki, Spanyol duwe negara, pulau, lan pesisir sing mbukak sing nyedhiyakake setelan sing cocog kanggo urip sing paling apik. Nduwe komunitas kutha kosmopolitan sing rame, kutha nelayan sing ringkih, kutha pasar sing rame, lan idhell ​​sing mbukak sudhut sing menehi harmoni lan tenang saka endi wae.

Tlaga, gunung, lan lembah tetep ana prabédan biasa kanggo marinine superyacht sing apik lan pembangunan anyar

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Spanyol

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol
607000 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Spanyol
Jinis visa:
Ijin omah ditanggepi 2 taun
Wektu proses kanggo Residensi kanthi investasi ing Spanyol
2 nganti 4 minggu
Pendhudhuk permanen
Sawise 5 taun tetep sah
kewarganegaraan
Sawise 10 taun omah legal.
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Spanyol
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol

- Aset real estate (€ 500,000)

- Saham utawa celengan bank (€ 1 yuta)

- Utang umum (€ 2 yuta)

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi Spanyol

Spanyol minangka salah sawijining tujuan liburan sing populer ing Eropa Barat Daya. Iki nduweni sifat sing apik, budaya lan sejarah sing beda-beda. Spanyol minangka anggota lengkap Uni Eropa lan wilayah Schengen. Iki tegese warga Spanyol seneng lelungan tanpa visa tanpa wates ing kabeh wilayah Eropa. Program residensi investasi sing populer ing Spanyol cepet banget lan gampang. Iki menehi sampeyan lan kulawarga kabeh kaluwihan tanpa kudu manggon ing negara kasebut.

Imigrasi kulawarga ing Spanyol

Garwa lan bocah sing umure kurang saka 18 taun bisa entuk ijin omah miturut skema penyatuan kulawarga maneh, sawise investor utama ditampa. Wong tuwa lan bocah sing umure luwih saka 18 taun uga bisa layak, yen finansial gumantung karo investor utama.

Program residensi Miturut investasi ing Spanyol insite

Prosese cepet banget. Mung mbutuhake 10-15 dina kanggo ngirim aplikasi. Nanging, sadurunge ngajokake aplikasi, pelamar kudu setya entuk properti. Iki tegese pelamar kudu ngunjungi Spanyol sadurunge aplikasi, mlebu kontrak tuku ing properti sing wis dipilih, lan mbukak akun bank.
Nalika bali menyang omah, pelamar ngirimake setor kanggo miwiti proses penjualan. Proses iki butuh wektu rong nganti telung wulan, lan sawise iku pelamar bisa ngirim aplikasi lan nampa ijin panggonan.
Undhang-undhang Spanyol 14/2013, ngidini investor non-Uni Eropa entuk kualifikasi dadi residensi Spanyol ing program visa emas. Investasi ing ngisor iki nduweni kualifikasi visa emas Spanyol.

- Aset real estate (€ 500,000)

- Saham utawa celengan bank (€ 1 yuta)

- Utang umum (€ 2 yuta)

Kewajiban finansial kanggo Spanyol

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo residensi investasi, dibutuhake rega tuku paling sithik EUR 500,000. Pilihan saka investor yaiku bakal manggon ing properti sing dituku utawa nyewa. Kajaba iku, beya lan pajak sing sah lan pamrentah kudu dibayar, udakara EUR 60,000 kanggo kulawarga 4.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Spanyol

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Spanyol lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Spanyol nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Spanyol dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Spanyol, residensi kanthi investasi saka Spanyol lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Spanyol utawa Golden Visa saka Spanyol utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Spanyol utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Spanyol, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Spanyol utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Spanyol lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Spanyol lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Spanyol:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Spanyol, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Spanyol, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Spanyol, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Spanyol, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Spanyol lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Spanyol

  • Karesidenan kanthi investasi saka Spanyol menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Spanyol nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Spanyol nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Spanyol menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Spanyol menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Spanyol.

  • Program visa emas ing Spanyol nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Spanyol nganti 37 Negara.

  • Program paspor kapindho saka Spanyol menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Spanyol menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Spanyol liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Spanyol kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Spanyol, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Spanyol. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Spanyol sing duwe rekam jejak sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Spanyol, lan ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Spanyol kanthi investasi ing real estate ing Spanyol.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Spanyol kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Spanyol bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sukses kanthi investasi menyang Spanyol. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Spanyol kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Spanyol utawa Spanyol, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Spanyol menyang klien kanggo entuk Surat Izin Residence Spanyol lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Spanyol, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Kanggo maju karo Residensi sampeyan kanthi aplikasi investasi kanggo Spanyol, kita butuh salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Spanyol. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Spanyol lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Spanyol wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Spanyol sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 2 nganti 4 minggu

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Spanyol wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Spanyol sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Spanyol disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan dening layanan investasi ing Spanyol kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Spanyol ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Spanyol.

    • Residential dening program investasi kanggo Spanyol ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Spanyol utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Spanyol.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Spanyol ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Spanyol.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Spanyol ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Spanyol.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Spanyol dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Spanyol.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Spanyol ora kasedhiya kanggo wong ing Spanyol sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Spanyol, utawa transportasi organ Manungsa.

    • Residential dening investasi kanggo Spanyol ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Spanyol ora kanggo kultus Agama lan amal ing Spanyol.

    • Residential dening layanan investasi ing Spanyol ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Spanyol.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Spanyol ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Spanyol.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Spanyol lan KYC nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Spanyol kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Spanyol.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Spanyol lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Spanyol kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Spanyol.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat ukum Spanyol, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Spanyol nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Spanyol.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Spanyol sing ndhukung klien lan kulawargane kanggo Spanyol.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Spanyol lan agen hukum kanggo Spanyol sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Spanyol sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Spanyol lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Spanyol

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Spanyol, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen sampeyan, Residen kanthi investasi menyang Spanyol gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Spanyol

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing Spanyol, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Spanyol, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Spanyol lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Spanyol

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Spanyol

    • Omah sing sementara ing Spanyol

    • Residence permanen ing Spanyol

    • Kewarganegaraan Spanyol

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Spanyol

    • Pajeg ing Spanyol

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Spanyol lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Spanyol kanggo kebutuhan cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Spanyol kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Spanyol, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Spanyol kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Spanyol, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Spanyol, sing ora bisa ditemokake kanthi siji payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Spanyol sing nggawe kita toko mandeg kanggo Spanyol lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Spanyol kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Spanyol kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Spanyol lan internasional.

Perusahaan ing Spanyol

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Spanyol utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Spanyol luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Spanyol

Investor sing pindhah menyang Spanyol bakal dibutuhake akun bank pribadi ing Spanyol lan akun bank perusahaan ing Spanyol, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Spanyol

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Spanyol, kanggo solusi pembayaran digital ing Spanyol kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Spanyol utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Spanyol yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Spanyol kanggo miwiti cepet ing Spanyol.

Layanan HR ing Spanyol

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Spanyol bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Spanyol free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Spanyol

Sistem telpon bisnis kanggo Spanyol bebarengan karo nomer virtual kanggo Spanyol 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Spanyol

Akuntansi, amarga rajin ing Spanyol lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Spanyol

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Spanyol

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Spanyol, bisnis persiyapan ing Spanyol.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Spanyol ing ngisor iki

  • Desain Web ing Spanyol

  • Pengembangan E-niaga ing Spanyol

  • Pangembangan web ing Spanyol 

  • Pangembangan blockchain ing Spanyol

  • Pangembangan Aplikasi ing Spanyol

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Spanyol

  • SEO ing Spanyol

Pengacara Residensi dening Investasi ing Spanyol

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Spanyol lan sukses kanggo para klien penting banget, kanggo Spanyol, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Spanyol duwe agen imigrasi paling apik uga ing Spanyol, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Spanyol solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong Spanyol lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Spanyol nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Spanyol saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Spanyol. Gumantung saka negara ing omah sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Spanyol.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Spanyol

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Spanyol

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Spanyol


link kanggo Departemen Imigrasi Spanyol , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Spanyol
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan