🔍
ENGLISH ▼
X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Rusia lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Rusia kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Rusia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Rusia
  • ● Visa emas ing Rusia
  • ● Paspor nomer loro saka Rusia
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Rusia kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi ing Rusia lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Rusia lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Rusia bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Rusia nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Rusia, program residensi dening investasi ing Rusia, program residensi dening investasi ing Rusia, Residensi nomer loro kanthi investasi ing Rusia, residensi ganda kanthi investasi ing Rusia, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Rusia , Residensi permanen dening investasi ing Rusia, Residensi sementara kanthi investasi ing Rusia, Skema residensi dening investasi ing Rusia, skema residensi dening investasi ing Rusia, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, program Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, omah lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, program Kewarganegaraan ekonomi ing Rusia, skema Kewarganegaraan miturut investasi ing Rusia, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rusia, nomer loro paspor ing Rusia, program paspor nomer loro ing Rusia , program paspor nomer loro ing Rusia, paspor kaping pindho ing Rusia, residensi lan paspor nomer loro ing Rusia, paspor diplomatik nomer loro ing Rusia, paspor kapindho kanthi investasi ing Rusia, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Rusia, skema paspor nomer loro ing Rusia, skema paspor nomer loro ing Rusia , visa emas ing Rusia, visa emas ing Rusia, program visa emas ing Rusia, program visa emas ing Rusia, visa emas nomer loro ing Rusia, program visa emas nomer loro ing Rusia, visa emas ganda ing Rusia, kewarganegaraan lan visa emas ing Rusia, residensi lan visa emas ing Rusia, kewarganegaraan visa emas ing Rusia, skema visa emas ing Rusia, skema visa emas ing Rusia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Rusia kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Rusia kanggo Karesidenan kanthi investasi: USD 100,000

Pambuka Rusia lan Karesidenan kanthi Investasi

Rusia minangka negara paling gedhe ing planet iki kanthi luwih saka 6,563,736 mil persegi. Pedunung akeh 143 yuta, lan omah kutha (Moskow) karo wong sing paling sugih.

Rusia duwe pasar omah nomer pitung paling gedhe ing Dunia lan sing pertama ing Eropa. Ekonomi Rusia minangka nomer enem nomer paling gedhe ing donya ing PDB, adhedhasar PPP, lan bakal tetep ing ndhuwur 10 ing taun 2020 miturut Bank Dunia. Rusia gabung karo Organisasi Perdagangan Dunia ing taun 2012. Dheweke nyuda alangan perdagangan lan ningkatake perdagangan. Lawang sing penting kanggo eksportir yaiku Piala Dunia 2018. Luwih saka $ 9 milyar bakal dilebokake sumber daya kanggo nambah terminal udara, losmen lan dalan, klinis, pertukaran, administrasi keamanan, lan kerangka kerja liyane ing telulas wilayah kutha sing dadi tuan rumah.

Rusia duwe karya serius lan wasis, lan aksesibilitas individu sing trampil minangka faktor positif kanggo kerja bareng ing Rusia.

Produsen Rusia ing pirang-pirang usaha nggoleki asosiasi karo perusahaan sing ora pati ngerti kanggo nambah kualitas lingkungan. Rusia nyedhiyakake sumber daya menyang bisnis aeronautika, sing mbutuhake kontribusi sing ora pati ngerti kanggo jinis kemampuan, barang, lan piranti lunak. Bagian AS ing impor pesawat, roket, lan bagean ing Rusia yaiku 86%, ing impor remukan kayu, kertas - 37%.

20% impor Rusia yaiku ngrancang mesin lan perangkat keras, 10% - peralatan elektronik.

Sebagyan impor AS ing Rusia yaiku 6% kanthi pertumbuhan tahunan sing stabil. Pertumbuhan bagean AS ing kompos impor Rusia yaiku 137% ing taun 2015. Rusia wis suwe banget dadi negara paling gedhe ing planet iki. Bangsa kasebut nyakup zona sing pas saka Eropa ing sisih Kulon nganti Amerika Utara ing sisih Wétan lan lapisan karo Asia ing sisih Kidul, lan nampilake topografi sing luar biasa sing nyebrang wilayah sewelas wektu.

Muncul minangka macem-macem negara sawise sejarah sing dawa lan penting, ekonomi pangembangan lan penguatan Rusia, kanthi pasar luwih saka 140 yuta individu, maju dadi papan sing cocog kanggo usaha kasebut. Bukaan bisnis bisa ditemokake ing pirang-pirang bidang ekonomi Rusia lan ana pitulung sing kuat kanggo spesialis finansial saka pihak berwenang umum lan Dewan Penasihat Investasi Asing (FIAC). Miturut Investasi ing Rusia, Rusia ngegungake ekonomi paling maju lan narik kawigaten ing planet iki. Wiwit taun 1999, pangembangan PDB nemokake nilai tengah 6.8% saben taun lan tekan 8.1% ing taun 2007 (beda karo 4-5% pangembangan finansial dunya normal). Amarga rubrik sing nguatake, ing istilah dolar pangembangan PDB ing taun 1999-2007 dadi 26% saben taun tenan, ngluwihi tingkat pangembangan global. Umumé, wong-wong Rusia tuku mentalitas sing ningkatake ekuitas, korespondensi, lan posisi sing disenengi umum ing bisnis, lan "nyang-nyangan" ajeg katon minangka lawang mbukak kanggo keuntungan sing padha. Koneksi individu uga kritis ing Rusia. Nalika kerja bareng ing Rusia, sampeyan kudu menehi wektu luwih dhisik kanggo nggawe sekuritas sing solid, amarga iki bisa uga bakal nyebabake alesan kuwat kanggo negosiasi bisnis mbesuk. Ana potensial sing durung ditemokake ing pasar sandera Rusia sing luwih saka 140 yuta wong sing penghasilan terus apik. Kajaba iku, kerangka instruksi sing kuat ing Rusia wis misuwur amarga ngirim tenaga kerja sing talenta banget lan ngerti para pembeli. Kemampuan masarakat Rusia pancen jelas banget ing pakaryan, musik, nulis, lan arsitektur Rusia. Ngarsane geologi Rusia sing gedhe banget ngliwati jarak sing ora padha karo sawetara negara liyane. Nyambungake Eropa karo Asia lan nglapisi daratan Amerika Utara, Rusia duwe mlebu apik ing samodra, dalan, lan jalur kereta api lan dadi sawetara terminal udara sing penting. Wilayah Rusia ditambah kanthi aset umum akeh toko mineral, tambang batu bara, gas bakar, lan kayu. Rusia minangka masarakat sing agregat transendental, kanthi jiwa bareng bisa uga asale saka pengalaman lan swasana. Musim salju ekstrem lan kahanan topografi negesake manawa kerja sama, tinimbang mbantah penting banget kanggo ketahanan. Rasa ko-kegiatan lan harmoni iki kudu dideleng nalika kerja bareng ing Rusia, utamane nalika ngobrol karo mitra Rusia. Contone, penting banget kanggo mesthekake yen ngatasi kumpul kasebut dudu wong kasebut.

Asosiasi ing saindenging jagad bisa entuk manfaat kanthi gigir saka kaluwihan ing ndhuwur kerja bareng ing Rusia. Nggunakake kaluwihan kasebut kalebu kebutuhan nggawe sistem sing bisa digunakake kanggo njelajah macem-macem geografis, politik, lan sosial budaya Rusia. Iki mbutuhake pangerten ekstensif babagan bisnis Rusia lan budaya sosial ing kabeh level.

Asosiasi ing saindenging jagad sing nggunakake individu ing Rusia utawa kerja bareng Rusia kanthi konsisten kudu melu program nyiapake macem-macem kanggo bisnis lan dewan, kayata, Nglakoni Bisnis ing Rusia kanggo njamin bisa nambah kabisan kanggo ngatur kontras sosial kanthi efektif ing kecenderungan kerja, kualitas lan gaya korespondensi.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Rusia

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Rusia
USD 100,000
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Rusia
USD 1500
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Rusia
Jinis visa:
Visa investor bisnis (sah nganti 1,2,5 taun)
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi Rusia
minggu 3
Pendhudhuk permanen
Sawise urip 3 taun
kewarganegaraan
Sawise 3 nganti 5 taun omah legal (dibutuhake basa Rusia)
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Rusia
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi Rusia
  • Minyak & Gas
  • Mining & Logam
  • Pangolahan panganan
  • Tenogo
  • Kedokteran
  • Teknologi informasi
  • Textile
  • tetanèn
  • Riset & Inovasi
  • Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Rusia

    Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Rusia lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Rusia nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Rusia dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Rusia, residensi kanthi investasi saka Rusia lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

    Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Rusia utawa Golden Visa saka Rusia utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Rusia utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Rusia, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Rusia utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Rusia lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

    Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Rusia lan residensi sekunder.

    Dhukungan Khusus kanggo Warga Rusia:

    Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Rusia, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Rusia, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Rusia, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Rusia, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Rusia lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Rusia

    • Karesidenan kanthi investasi saka Rusia menyang 37 Negara.

    • Visa emas ing Rusia nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Rusia menyang 37 Negara.

    • Paspor nomer loro saka Rusia menyang 37 Negara.

    • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Rusia menyang 106 Negara.

    • Karesidenan kanthi program investasi saka Rusia.

    • Program visa emas ing Rusia nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Rusia nganti 37 Negara.

    • Program paspor nomer loro saka Rusia menyang 37 Negara.

    • Program imigrasi bisnis saka Rusia menyang 106 Negara.

    Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

    Karesidenan dening Investasi Rusia liwat Real Estate

    Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Rusia kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Rusia, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Rusia. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Rusia sing duwe rekam jejak sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Rusia, kanthi entuk asil sing paling apik.

    Program perumahan real estate paling apik kanggo Rusia kanthi investasi ing real estate ing Rusia.

    Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

    Kudu ngerti - Karesidenan Rusia kanthi Investasi

    • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Rusia bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sing sukses kanthi investasi menyang Rusia. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Rusia kalebu:

      Konseling

      Duration: dina 1-3

      Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Rusia utawa Rusia, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

      Due Diligence

      Duration: dina 1-3

      Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Rusia menyang klien kanggo entuk Surat Izin Resmi Rusia lan kanggo nyuda risiko penolakan.

      Adhedhasar laporan rajin kanggo Rusia, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

      Contract

      Duration: dina 1

      Supaya bisa maju karo Karesidenan sampeyan kanthi aplikasi investasi kanggo Rusia, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

      Preparasi dokumentasi

      Duration: 1 minggu

      Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Rusia. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Rusia lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

      Nglebokaké dokumentasi

      Duration: Langsung

      Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Rusia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing gegandhengan karo Rusia.

      Persetujuan

      Duration: minggu 3

      Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Rusia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing gegandhengan karo Rusia.

      Nuduhake Warta Apik

      Duration: Langsung

      Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Rusia disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

    • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan dening layanan investasi ing Rusia kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

      • Residential dening layanan investasi kanggo Rusia ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Rusia.

      • Residential dening program investasi kanggo Rusia ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing Rusia utawa program spionase industri program investasi ing utawa saka utawa menyang Rusia.

      • Residential dening konsultasi investasi kanggo Rusia ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Rusia.

      • Residential dening dhukungan investasi kanggo Rusia ora kanggo individu sing urusan materi Genetik ing Rusia.

      • Residential dening layanan investasi kanggo Rusia dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Rusia.

      • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Rusia ora kasedhiya kanggo individu kanggo Rusia sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Rusia, utawa transportasi organ Manusia.

      • Residential dening investasi kanggo Rusia ora kanggo agensi Adoption ilegal.

      • Residential layanan program kanggo Rusia ora kanggo kultus Agama lan amal ing Rusia.

      • Residential dening layanan investasi ing Rusia ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi ing Rusia.

      • Karesidenan Kita pengacara ing Rusia ora ndhukung bisnis sing urusan ing aparat obat ing Rusia.



      “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien kanggo Rusia lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka panguwasa ing Rusia kanggo disetujoni aplikasi kanggo Residential dening investasi ing Rusia.

    • Pengganti Million Makers

      Pengalaman prabédan.

      Mcare

      Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

      • Toko Siji Stop

        Karesidenan kanthi investasi ing Rusia lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

      • Layanan pribadi

        Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Rusia kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Rusia.

      • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

        Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum ing Rusia, kita nggawe solusi paling apik.

      • Ragad Competitive

        Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Rusia nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Rusia.

      • Keahlian industri sing kuwat

        Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Rusia sing ndhukung klien lan kulawargane menyang Rusia.

      • Kasugihan Pengalaman

        Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Rusia lan agen hukum kanggo Rusia sing menehi dhukungan kanggo klien.

      • Quality

        Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Rusia lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

      • 1 Titik Hubungan

        Sadurunge Karesidenan kanggo Rusia lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Rusia

      • Kesadaran Budaya sing Unik

        Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Rusia, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

      • Tapak sikil Global

        Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Rusia gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

    • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Rusia

      Kanggo ngitung biaya Karesidenan kanthi investasi kanggo Rusia, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Rusia, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Rusia lan biaya liyane.

      Garwa

      Ora AnaYa

      Wong tuwa luwih saka 55 taun

      Ora AnaYa

      Ora saka wong tuwa:
      anak

      Ora AnaYa

      Ora ana bocah sing umur 18 taun:
      Ora ana bocah sing luwih saka 18 taun:

    • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

      • jinis visa kanggo Rusia

      • Prosedur Ijin Kerja kanggo Rusia

      • Omah sing sementara ing Rusia

      • Residence permanen ing Rusia

      • Kewarganegaraan Rusia

      • Kedutaan Besar lan Konsulat Rusia

      • Pajeg ing Rusia

      bukaken

      Kaca Imigrasi

    Karesidenan kanthi Investasi ing Rusia lan Layanan Liyane

    Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Rusia kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

    Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Rusia kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Rusia, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Rusia kanthi rega sing terjangkau.

    Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Rusia, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Rusia, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Rusia sing nggawe kita toko mandheg kanggo Rusia lan 106 negara.

    "Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Rusia kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

    Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Rusia kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Rusia lan internasional.

    Perusahaan ing Rusia

    Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Rusia utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Rusia luwih murah karo kita.)

    Rekening Bank ing Rusia

    Investor sing pindhah menyang Rusia bakal dibutuhake akun bank pribadi ing Rusia lan akun bank perusahaan ing Rusia, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

    Gerbang pembayaran ing Rusia

    Yen sampeyan butuh konsultasi ing Rusia, kanggo solusi pembayaran digital ing Rusia kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Rusia utawa solusi crypto, ayo ngerti.

    Didol bisnis saiki

    Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Rusia yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Rusia kanggo miwiti cepet ing Rusia.

    Layanan HR ing Rusia

    Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Rusia bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Rusia free.

    Nomer Telpon Virtual kanggo Rusia

    Sistem telpon bisnis kanggo Rusia bebarengan karo nomer virtual kanggo Rusia 102 negara lan 291 Kutha.

    Layanan Perencanaan Keuangan ing Rusia

    Akuntansi, amarga rajin ing Rusia lan luwih akeh.

    Alamat Kantor Virtual ing Rusia

    Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

    Bisnis persiyapan ing Rusia

    Sawise Residensi kanthi investasi menyang Rusia, bisnis persiyapan ing Rusia.

    Solusi IT

    Kita nyedhiyakake solusi IT ing Rusia ing ngisor iki

    • Desain Web ing Rusia

    • Pengembangan E-niaga ing Rusia

    • Pangembangan web ing Rusia 

    • Pangembangan blockchain ing Rusia

    • Pangembangan Aplikasi ing Rusia

    • Pangembangan Piranti Lunak ing Rusia

    • SEO ing Rusia

    Pengacara kanggo Residensi dening Investasi ing Rusia

    Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Rusia lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Rusia, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Rusia duwe agen imigrasi paling apik uga ing Rusia, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Rusia solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Rusia lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Rusia nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

    Poin Penting:

    Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Rusia saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Rusia. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Rusia.

    Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Rusia

    Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Rusia

    Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Rusia


    link kanggo Departemen Imigrasi Rusia , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Rusia
    Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

    5.0

    Rating

    Adhedhasar 2019 ulasan