Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Rumania lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Rumania kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Rumania
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Romania
  • ● Visa emas ing Rumania
  • ● Paspor nomer loro saka Rumania
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Rumania kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi ing Rumania lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Rumania lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Rumania digunakake bebarengan kanggo perlindungan klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Rumania nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Rumania, program residensi dening investasi ing Rumania, program residensi dening investasi ing Rumania, residensi liya kanthi investasi ing Rumania, residensi ganda kanthi investasi ing Rumania, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Rumania , Residensi permanen kanthi investasi ing Rumania, Residensi sementara kanthi investasi ing Rumania, skema residensi kanthi investasi ing Rumania, skema residensi dening investasi ing Rumania, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rumania, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Rumania, program Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rumania, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Romania, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Romania, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Romania, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Romania, program Kewarganegaraan ekonomi ing Romania, skema Kewarganegaraan miturut investasi ing Rumania, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Rumania, nomer loro paspor ing Romania, passp kapindho program ort ing Rumania, program paspor kapindho ing Rumania, paspor kaping pindho ing Rumania, paspor nomer loro lan paspor liya ing Rumania, paspor diplomatik nomer loro ing Rumania, paspor liya kanthi investasi ing Rumania, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Rumania, skema paspor nomer loro ing Rumania, nomer loro skema paspor ing Rumania, visa emas ing Rumania, visa emas ing Rumania, program visa emas ing Rumania, program visa emas ing Rumania, visa emas nomer loro ing Rumania, program visa emas nomer loro ing Rumania, visa emas ganda ing Rumania, kewarganegaraan lan visa emas ing Rumania, residensi lan visa emas ing Rumania, kewarganegaraan visa emas ing Rumania, skema visa emas ing Rumania, skema visa emas ing Rumania.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Romania kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Rumania kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 100,000

Pambuka Romania lan Karesidenan dening Investasi

Rumania, negara kidul-wétan paling gedhe ing Eropa; minangka papan kanggo alas sing apik, gunung sing apik tenan, saluran banyu lan aliran sing tenang, lan Dracula sing misuwur. Ing taun-taun sadurunge, rumangsa manawa Romania minangka lokasi paling dhuwur mung sawetara para pelayaran lan mantan tunyuk, nanging misteri kasebut pungkasane metu lan tumpukan tilas wis pindhah menyang Eropa supaya kepenak banget. Bangsa Eropa Wétan. Beda karo 23.5 persen wong Eropa, udakara 25 persen wong Rumania dianggep bebaya mlarat ing 2016, kalebu bagean sing kaget banget manggon ing wilayah propinsi. Tarif iki luwih dhuwur kanggo bocah sing wis dhukung 42.5 persen, utamane wali tunggal 58.2 persen. 22 persen populasi sing samesthine bisa urip ing sangisore garis kekurangan.

Unsur-unsur kalebu isian, pengaruh ora tetep ekologis kaya kontaminasi, kerusuhan utawa kekejeman, lan tantangan supaya omah dadi anget wis diramalake ing Romania dening Komisi Eropa. Luwih saka separo wong Romania urip ing omah-omah sing terisolasi kanthi siji ruangan kanggo saben individu, kanthi 96 persen wong duwe omah dhewe. Nanging, ing 2016, 13.8 persen warga Rumania ngumumake ora bisa anget omah-omah kasebut, lan 20% populasi urip tanpa sumber sterilisasi sumur sing luwih apik.

Pangembangan finansial 4 persen kacathet ing 2018, mudhun saka ekspansi 7 persen taun sadurunge, umume amarga nyuda usaha sing ora pati ngerti. Pemanfaatan ing antarane masarakat Rumania wis mbantu ekonomi, mundhak kanthi cepet amarga pajak sing suda, cedhak karo tarif lan perdagangan karo ekspresi bagean Uni Eropa sing dibukak sawise Romania gabung karo Uni Eropa ing taun 2007. Debasement lan pembangunan moderat sawise kebebasan sosialisme ing taun 1989 tetep nyata keamanan babakan dhuwit.

Penghasilan unit kulawarga normal ing taun 2016 udakara $ 3,300, mundhak akeh udakara $ 700 ing taun 2001. Belanja kulawarga uga saya mundhak, saka $ 1,900 ing taun 2006 dadi $ 2,800 saben kapita sajrone 10 taun. Peningkatan kasebut bisa uga disebabake amarga pangembangan finansial Rumania, tarif sing efektif kanggo Uni Eropa, lan total pengusiran pajak penghasilan kanggo ahli waris kanthi penghasilan murah, kanthi mempertimbangkan arus kas budi sing luwih penting kanggo individu sing luwih mantep khusus, sing nggawe bagean akeh pedunung Romania.

Tingkat pengangguran wis mudhun dadi 3.7 persen ing 2018 saka 7.2 persen ing 2010. Nanging, tingkat pengangguran sing enom luwih dhuwur banget, ing 16.8 persen, bisa uga nambah relokasi pemuda sing akeh sing golek gaweyan lan kesempatan urip sing luwih apik. Nanging, kudu dielingake, kerja sing ora ngindhari masarakat supaya bisa mbebayani. Luwih saka 20% pria Rumania lan 15 persen wanita sing dianggep bahaya ing 2016 digunakake.

Rumania ngalami kacepetan kasus kaping papat sing paling penting ing Eropa. Ing 2016, 23.8 persen wong Romania ora bisa ngatur ing acara apa wae papat saka sangang prekara dhasar sing ditemtokake dening UE, beda karo 7.5 persen wong Eropa. Bahan penting ngemot total nedha bengi kanthi interval rutin, mbayar biaya sing ora dikarepake, tamasya saben taun, anget sing cukup, kendaraan, mesin cuci klambi, shading TV, telpon, lan ngurus tab rutin.

Klumpukan kaya 2.4 yuta wong Roma sing ditaksir ing negara kasebut mbutuhake kabecikan sing luwih dhuwur tinimbang bagean dominan etnis. Dheweke pancen dilecehke lan dikalahake lan tetep bias tetep. Udakara 42 persen wong Roma ora bisa ngatur biaya perawatan medis lan ngalami efek gawat saka presentasi infeksi sing mbutuhake. Pakaryan kanggo Roma dinilai mung 42 persen kanggo pria lan 19 persen kanggo wanita, beda karo luwih saka 60% kerja ing antarane populasi Romania umume. Akeh wong Roma gumantung karo penolakan kebebasan dhasar, kalebu penghapusan sing diwatesi, kanthi pitulung pambiyantu pamrentah sosial kanggo sumpah.

Mung 7.2 persen warga Rumania ngumumake duwe kesejahteraan sing elek utawa elek tenan ing 2016 beda karo 8.8 persen warga EU liyane. UNAID kabiji ing 2017 manawa 16,000 wong Rumania urip kanthi HIV / AIDS, amarga ana latihan kebersihan sing ora kuwat sing nyebabake wabah AIDS nalika taun 1990an. Populasi umum duwe masa depan nalika mlebu ing jagad udakara 75 taun, mung ing sangisoré normal Eropa 79 taun.

Pemukiman maneh kanggo negara-negara tanggané lan negara-negara Eropa sing makmur kaya Inggris, Italia, lan Jerman wis gedhe wiwit taun 1990an. 3.9 yuta wong Rumania sing diarep-arep bisa urip ing njaba negarane, saengga populasi sing saya mudhun. Ekonomi Rumania saiki ngalami kekurangan tenaga kerja sing talenta lan nyuda spesialis pemuda kanthi fleksibel, nyengkuyung kegiyatan dening pamrentah Rumania supaya warga bali menyang negara kasebut kanthi motivasi reintegrasi.

Akeh asosiasi amal wis makarya ing Rumania wiwit tumiba sosialisme ing taun 1989 supaya negara kasebut bisa mbangun lan ngladeni sedulur sing luwih apik. Wilayah kanggo Kemanusiaan wis makarya ing Rumania wiwit taun 1990an, nglayani 58,000 kulawarga lan mbiyantu pamblokiran blok loteng periode sosialis sing mbubarake, ngenalake pipa, lan mlebu banyu. UNICEF kerja sama karo pamrentah Rumania lan asosiasi sing beda-beda kanggo nggawe klompok masarakat Rumania sing urip karo AIDS lan ndhukung riset HIV / AIDS. Sawetara usaha Bank Dunia uga lagi ditindakake, kalebu usaha sing bisa dibalekake kanggo mbentuk kerangka kerja pamrentah sosial Rumania lan menehi pelatihan lan perawatan kesejahteraan sing luwih apik. Thanks kanggo gerakan gedhe sing nggawe bangsa, motivasi migrasi ing kene terus berkembang.

Pasar posisi sing berkembang

Amarga anane firma global kreatif sing berkembang, kaya Accenture, lawang sing mbukak kanggo tap-tap ing macem-macem wilayah lan dialek terus berkembang. Kanthi pasar tenaga kerja sing tetep, sampeyan bisa pindhah menyang Romania kanthi gampang, sadhar yen sampeyan pindhah menyang negara kanthi pasar posisi lan ekonomi.

Usaha minimalake urip

Siji perkara sing ora diragukan, Rumania duwe gampang urip, kalebu sing paling sithik ing Uni Eropa. Dilindhungi negesake manawa ana wong Eropa sing mutusake pindah menyang Rumania bisa urip kanthi seneng, bisa ditampa kanthi produk gaweyan sing minimal, kenyamanan sing cukup, lan transportasi.

Iki minangka titik pusat sing luar biasa ing saindenging jagad

Kayane Bukares, Brasov, Lași, lan Timișoara dadi keberatan sing misuwur amarga bagean saka perusahaan global sing paling apik ing alam semesta. Dadi, yen sampeyan golek profesi ing bidang Teknologi Informasi, pindhah menyang Romania kanthi Accenture kanggo bukaan gerakan lan panggilan kerja sing jelas. Ing Accenture, sampeyan bakal makarya kanggo sawetara merek nyopir jagad, menehi pitulung lan dukungan paling dhuwur.

Kepuasan pribadi sing gedhe lan padhet

Kanthi gampang urip lan gampang mlebu ing kabeh courtesy sing sampeyan butuhake, kepuasan pribadi ing saindhenging Rumania minangka norma sing sopan lan kuat. Ing Romania, sampeyan bakal rumangsa nyedhaki kepuasan pribadi sing luwih mupangat, luwih apik kanthi campuran biaya urip sing sithik lan faktor lingkungan sing apik banget.

Ngembangake budaya musik lan seni

Rumania pungkasane dadi salah sawijining bantahan utama kanggo perayaan musik lan kerajinan ing Eropa. Ana akeh tekad konser sing kudu digatekake ing saben musik ing jazz, elektronik, independen, rock, lan pop, uga faktor lingkungan sing nggegirisi. Ora preduli manawa ana papan sing apik, alas fantasi, pantai laut sing apik, utawa pemandangan lan tlaga sing nyenengake, keputusane sampeyan dhewe!

Kanggo ngrampungake, tampilan sing apik banget.

Siji bab sing sampeyan kudu ngerti kanthi efektif yaiku Rumania diubengi karo keagungan normal sing luar biasa; kayu-kayuan sing apik banget, dalan-dalan sing breezy, tlaga sing apik banget, lan desain sing apik banget. Yen sampeyan ora duwe alam lan njaba, mula iki kudu dadi negara migrasi sing cocog kanggo sampeyan.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Rumania

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Rumania
100,000 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Rumania
Jinis visa:
Kagiyatan ekonomi visa tetep dawa (D / AE)
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi ing Romania
minggu 3
Pendhudhuk permanen
Sawise 5 taun urip tanpa gangguan
kewarganegaraan
Sawise 8 taun ngenteni liwat naturalisasi
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Romania
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Romania

Investasi Bisnis

Napa njaluk Residensi kanthi investasi ing Romania

Rumania mlebu Uni Eropa ing taun 2007 nanging durung entuk hak nggunakake mata uang Euro. Dheweke mung bubar nduweni kualifikasi dadi bagean saka Area Schengen. Rumania duwe lelungan tanpa visa kanggo 153 negara. Setahun idin ijin sementara sing bisa dianyarake ditanggepi investasi EUR 100,000. Idin sementara bisa ditambahi lan dianyari saben telung taun yen sampeyan nandur modal 500,000 utawa nggawe 50 lapangan kerja. Sawise duwe limang taun pasangan lan bocah cilik, sampeyan bisa ndhaptar papan permanen. Kewarganegaraan mung dialokasikan ing kahanan sing ketat sawise urip 8 taun ing negara kasebut.

Program residensi Miturut investasi ing Romania, insit

Sampeyan diarep-arep investasi paling ora EUR 100,000 ing bisnis sing nggawe 10 lapangan kerja anyar, utawa EUR 150,000 ing usaha patungan sing nggawe 15 lowongan kerja penuh. Nggawe lapangan kerja minangka prioritas, nanging kanggo wektu sing padha angel. Kanthi investasi paling ora EUR 150,000 utawa nggawe 25 lapangan kerja, bukti dana dituntut nanging ora yen sampeyan nandur modal EUR 200,000 utawa nggawe 50 lapangan kerja. Bukti papan dununge perlu nanging sampeyan ora nuntut tuku properti. Nanging, real estate cukup murah yen dibandhingake karo negara liya.

Kewajiban finansial kanggo Rumania

Rencana bisnis kalebu regane investasi sampeyan kanthi lengkap, ing ngendi sampeyan bakal nandur modhal lan jumlah lapangan kerja sing bakal ditindakake. Sampeyan bakal duwe 12 wulan kanggo nggawe investasi lan nyiyapake tata letak telung taun kanggo tuwuhing bisnis sampeyan. Dana sing dibutuhake kudu dilebokake ing bank Rumania.
Sampeyan kudu menehi dokumentasi yen sampeyan entuk penghasilan sing memuaskan ing Rumania EUR 700 saben wulan yen duwe saham perusahaan utawa EUR 500 sewulan yen sampeyan rekan. Bukti manawa sampeyan bisa nyukupi awake dhewe lan anggota kulawarga uga prelu.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Rumania

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Rumania lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Romania nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Rumania kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Romania, residensi kanthi investasi saka Romania lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Rumania utawa Golden Visa saka Rumania utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Rumania utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Rumania, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Rumania utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Rumania lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Rumania lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Rumania:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Romania, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Romania, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Rumania, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Rumania, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Rumania lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Rumania

  • Karesidenan kanthi investasi saka Rumania menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Rumania nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Rumania menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Rumania menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Romania menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Rumania.

  • Program visa emas ing Rumania dadi 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Rumania dadi 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Rumania menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Rumania menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Rumania liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Rumania kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Romania, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Rumania. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Rumania sing duwe rekam apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing Rumania, kanthi entuk asil paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Rumania kanthi investasi real estate ing Rumania.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Romania kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Rumania bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sukses kanthi investasi menyang Rumania. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Romania kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti sarat pamindahan saka Romania utawa menyang Romania, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Rumania kanggo klien supaya entuk Surat Izin Tinggal Rumania lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Romania, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan sampeyan kanthi aplikasi investasi kanggo Rumania, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Rumania. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Rumania lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Rumania wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Romania sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: minggu 3

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Rumania wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Romania sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Residensi kanthi investasi ing Romania disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Rumania kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Rumania ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Rumania.

    • Residential dening program investasi kanggo Rumania ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing Rumania utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Rumania.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Rumania ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Rumania.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Romania ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Rumania.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Rumania ora kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Romania.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Romania ora kasedhiya kanggo wong ing Romania sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Rumania, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Romania ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Romania ora kanggo kultus Agama lan amal ing Romania.

    • Residential dening layanan investasi ing Romania ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Rumania.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Romania ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Rumania.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien kanggo Romania lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Romania kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Romania.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Rumania lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Rumania kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Rumania.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum ing Rumania, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Romania nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Rumania.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi kanggo Rumania sing ndhukung klien lan kulawargane menyang Romania.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Rumania lan agen hukum kanggo Rumania sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Rumania sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Karesidenan kanggo Romania lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Rumania

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Rumania, ngrewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residensi sampeyan kanthi investasi menyang Rumania gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Rumania

    Kanggo ngitung biaya Karesidenan kanthi investasi ing Rumania, isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Romania, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Rumania lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Romania

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Rumania

    • Omah sing sementara ing Romania

    • Residence permanen ing Rumania

    • Kewarganegaraan Romania

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Rumania

    • Pajeg ing Rumania

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Rumania lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Rumania kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Rumania kanthi nandur modal, kita minangka mitra kanggo Romania, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Rumania kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Rumania, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Rumania, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Romania sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Rumania lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Rumania kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Rumania kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Rumania lan internasional.

Perusahaan ing Rumania

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Rumania utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Romania luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Rumania

Investor sing pindhah menyang Rumania kudu dibutuhake akun bank pribadi ing Rumania lan akun bank perusahaan ing Rumania, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Rumania

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Rumania, kanggo solusi pembayaran digital ing Romania kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Rumania utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Romania yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Rumania kanggo wiwitan cepet ing Rumania.

Layanan HR ing Rumania

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Rumania bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Romania free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Rumania

Sistem telpon bisnis kanggo Romania bebarengan karo nomer virtual kanggo Romania 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Rumania

Akuntansi, amarga rajin ing Romania lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Rumania

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Romania

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Rumania, bisnis persiyapan ing Romania.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Romania

  • Desain Web ing Rumania

  • Pengembangan E-niaga ing Rumania

  • Pangembangan web ing Rumania 

  • Pangembangan blockchain ing Rumania

  • Pangembangan Aplikasi ing Rumania

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Romania

  • SEO ing Rumania

Pengacara Residensi dening Investasi ing Rumania

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Rumania lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Romania, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Romania duwe agen imigrasi sing paling apik uga ing Rumania, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Rumania. solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Romania lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Romania nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Rumania saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Romania. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Rumania.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Rumania

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Romania

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Rumania


link kanggo Departemen Imigrasi Rumania , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Rumania
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan