Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Portugal lan Visa Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Portugal kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Portugal
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Portugal
  • ● Visa emas ing Portugal
  • ● Paspor nomer loro saka Portugal
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Portugal kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Portugal lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Portugal lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Portugal bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Portugal nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Portugal, program residensi dening investasi ing Portugal, program residensi dening investasi ing Portugal, residensi liya kanthi investasi ing Portugal, dual Residensi kanthi investasi ing Portugal, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Portugal , Residensi permanen kanthi investasi ing Portugal, Residensi sementara kanthi investasi ing Portugal, Skema residensi dening investasi ing Portugal, skema residensi dening investasi ing Portugal, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, program Kewarganegaraan ekonomi ing Portugal, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Portugal, nomer loro paspor ing Portugal, program paspor nomer loro ing Portugal, program paspor nomer loro ing Portugal, paspor kaloro nomer loro ing Portugal, paspor nomer loro lan paspor nomer loro ing Portugal, paspor diplomatik nomer loro ing Portugal, paspor kapindho kanthi investasi ing Portugal, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Portugal, skema paspor nomer loro ing Portugal, skema paspor nomer loro ing Portugal, visa emas ing Portugal, visa emas ing Portugal, program visa emas ing Portugal, program visa emas ing Portugal, visa emas nomer loro ing Portugal, program visa emas nomer loro ing Portugal, visa emas ganda ing Portugal, kewarganegaraan lan visa emas ing Portugal, residensi lan visa emas ing Portugal, kewarganegaraan visa emas ing Portugal, skema visa emas ing Portugal, skema visa emas ing Portugal.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Portugal kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Portugal kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 425000

Pambuka Portugal lan Karesidenan dening Investasi

Portugal akeh dihargai amarga gerakan urip sing santai ... lan miturut kahanan saiki! Iki minangka negara sing apik banget lan apik banget lan terus-terusan direkam ing 3 negara utama sing dipanggonke minangka papan sing paling nyenengake kanggo mantan pat.

2019, Survei Intern Exps Insider Internations dipanggonke ing Portugal dhisik kanggo kepuasan pribadi. Ekspatriat sing melu review kasebut ngobrol utamane babagan kahanan iklim lan swasana nalika kesejahteraan lan keamanan uga entuk skor dhuwur kanthi pratelan tartamtu sing ujar manawa dheweke milih Portugal amarga duwe rasa aman.

Cepet lan wektu ing Portugal bisa beda karo negara asale. Ora bisa dianggep ora gampang ditampilake mengko tinimbang sing dipesen, lan pesta bisa uga direncanakake kanthi enigmatis, kayata, 'ing wayah sore', tinimbang wektu tartamtu. Nanging, yen ora ana wong sing telat liwat 30 menit kanggo acara utawa rapat, sampeyan kudu ngubungi host sampeyan kanggo ngandhani. Nyoba waspada lan ngerteni babagan carane paham marang ginane urip saben dina.

Wektu umume dijaga nganggo jam 24 jam, mula elinga iki nalika pesen kumpul utawa noto. Portugis duwe hubungan sing luar biasa banget karo kulawarga. Iki jelas banget ing bocah enom, sing ngati-ati urip karo wong tuwa nganti pungkasan rong puluh taun lan saiki banjur telung puluhan. Iki bisa uga amarga alasan dhuwit, nanging asring diandharake manawa masak lan sandhangane sing biyunge pancen nyenengake. Pancen, unit kulawarga Portugis isih konvensional. Umume para wanita biasane nindakake tugas ing omah, kalebu masak lan ngresiki ing pakumpulan lan acara sosial.

Budaya Portugis

Ngerti budaya Portugis bakal mbantu sampeyan golek papan karo bangsa anyar sampeyan. Kulawarga Portugis seneng nampa pengunjung lan nalika plancongan ngunjungi wilayah kutha utawa kutha, dheweke seneng kenal karo dheweke. Iki bisa dadi cara sing luar biasa kanggo takon, ketemu wong anyar, lan nambah pemahaman babagan konvensi ing Portugal.

Nalika nampung ing omah wong, luwih becik nggawa berkah sithik, kayata anggur, kembang, utawa asem. Yen sampeyan wis disambut kanggo nedha bengi, coba tampil ing jadwal, preduli saka sudut pandang sembrono tumrap wektu ing negara kasebut. Makan malam ing Portugal rutin disajikake udakara jam 7-8 sore, lan nedha awan antara jam 12-3 sore.

Pancen, wong Portugis dirayakake kanthi kamardikan. Sampeyan bakal nemokake dheweke sing apikan lan ngundang lan sinau bagean saka dialek ing sacedhake, bakal mbantu ngerteni warga lokal. Biaya khas normal kanggo barang-barang dhasar ing Portugal bakal gumantung karo bagean saka negara sing sampeyan bakal tinggal.

Kondo sing apik banget ing kutha sing luwih gedhe ana ing sangisore € 1,123 nalika nulis ing taun 2019. Iki minangka informasi apik tenan kanggo sapa wae sing duwe penghasilan tetep kanthi cukup kanggo ngirit tagihan lan biaya urip. Sampeyan bisa uga ngarep-arep mbayar premi kanggo urip ing negara kaya ngono, Portugal uga misuwur ing wilayah liyane sing penting ing Eropa. Kabeh atraksi kasebut nggawe Portugal dadi salah sawijining bantahan internasional kanggo para migran maju sing enom.

Yen sampeyan ora kepengin banget nglakoni urip minangka lelungan maju, dibebasake saka kabeh hubungan, mula Portugal bisa menehi kabeh sing dibutuhake. Kanthi kepenak banget, akses web sing apik, akeh ruang kolaborasi, lan jaringan komputerisasi sing berkembang, mula ora nggumunake minangka tujuan utama keputusan kanggo para milenial. Portugal minangka swarga para peselancar sing misuwur lan, amarga kalebu posisi topografi sing apik, swells Lor, Kulon, lan South sing tegese ana selancar sing bisa dipercaya kanggo bagean sing apik taun iki.

Rincian dhasar babagan Residensi dening Investasi kanggo Portugal

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Portugal
425000 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Portugal
Jinis visa:
Visa Emas Portugal
Wektu proses kanggo Residensi kanthi investasi ing Portugal
3 - 4 wulan
Pendhudhuk permanen
Sawise 6 taun
kewarganegaraan
7 nganti 14 dina saben taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Portugal
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Portugal

Real Estate / Sumbangan / Bisnis

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi Portugal

Portugal minangka tujuan plancongan sing populer, negara anggota Uni Eropa kanthi sekolah lan universitas sing apik, sistem perawatan kesehatan kelas kapisan, lingkungan pribadi lan perusahaan sing apik banget lan nyengkuyung, lan anggota zona Schengen. Program ijin omah emas minangka salah sawijining opsi paling cepet lan terjangkau sing saiki ana ing Eropa, saéngga para pelamar lan anggota kulawarga sing cedhak bisa lelungan tanpa visa ing zona Schengen.

Imigrasi kulawarga ing Portugal

Prosedur penyatuan kulawarga ngidini anggota kulawarga cedhak nampa karesidenan Portugis. Anggota kulawarga sing cedhak dianggep minangka pasangan utawa pasangan, bocah sing durung umur, bocah gumantung saka 18 taun yen durung omah-omah lan duwe rencana sinau ing Portugal, uga wong tuwa lan pasangan sing gumantung. Sedulur liya bisa uga entuk kualifikasi kanthi adhedhasar kasus, adhedhasar kahanan pribadi.
Bukti properti omah uga penghasilan paling ora EUR 12,000 saben taun kanggo saben wong diwasa lan EUR 6,000 kanggo saben bocah bakal dijaluk.

Program residensi Miturut investasi ing Portugal

Kaya sing wis kasebut, program iki minangka salah sawijining sing paling cepet ing saindenging jagad iki udakara 2-5 wulan. Yen aplikasi dikonfirmasi, ijin panggonan sementara diwenehake sah sajrone 1 taun. Saben 2 taun, iki bisa dianyari kaping pindho. Sawise 5 taun manggon, pelamar duwe hak kanggo menehi status penduduk permanen. Sawise 1 taun manggon permanen, pelamar layak dadi pemegang kewarganegaraan Portugis lan paspor.
Ora ana panjaluk kanggo urip ing Portugal yen ijin residensi diwenehake mung karo siji lelungan menyang Portugal sajrone proses aplikasi. Mung panjaluk yaiku 7 dina ing negara kasebut ing taun kapisan, lan 14 dina sajrone rong taun sabanjure.

Kewajiban finansial kanggo Portugal

Enem opsi sing bisa ditrapake kanggo entuk residensi Portugis kanthi investasi. Contone, investor bisa tuku real estate kanthi minimal EUR 500000, nggawe investasi modal ing akun bank Portugis utawa nggawe investasi fleksibel minimal EUR 1 yuta, nggawe paling ora 10 lapangan kerja ing Portugal, nyumbang paling ora EUR 350 000 kanggo kegiyatan riset, nyumbang paling ora EUR 250 000 kanggo promosi seni lan nglestarekake warisan budaya, utawa investasi paling ora EUR 500 000 kanggo kegiyatan riset.
Saliyane investasi, pembayaran ragad legal EUR 20,000 kanggo investor utama lan EUR 4,000 kanggo saben anggota kulawarga perlu.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Portugal

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Portugal lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Portugal nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Portugal dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Portugal, residensi kanthi investasi saka Portugal lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Portugal utawa Golden Visa saka Portugal utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Portugal utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Portugal, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Portugal utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Portugal lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Portugal lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Portugal:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Portugal, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Portugal, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Portugal, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Portugal, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Portugal lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Portugal

  • Karesidenan kanthi investasi saka Portugal menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Portugal nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Portugal menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Portugal menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Portugal menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Portugal.

  • Program visa emas ing Portugal nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Portugal nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Portugal menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Portugal menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Portugal liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Portugal kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Portugal, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Portugal. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Portugal sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Portugal, supaya entuk asil sing paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Portugal kanthi investasi ing real estate ing Portugal.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Portugal kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Portugal bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residen sukses kanthi investasi menyang Portugal. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Portugal kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Portugal utawa menyang Portugal, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Portugal marang klien kanggo entuk Surat Izin Residence Portugal lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Portugal, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Kanggo maju karo Residensi sampeyan kanthi aplikasi investasi ing Portugal, kita butuh salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Portugal. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Portugal lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Portugal wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Portugal.

    Persetujuan

    Duration: 3 - 4 wulan

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Portugal wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Portugal.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Portugal disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Portugal kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Portugal ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Portugal.

    • Residential dening program investasi kanggo Portugal ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Portugal utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Portugal.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Portugal ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Portugal.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Portugal ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Portugal.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Portugal dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Portugal.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Portugal ora kasedhiya kanggo wong ing Portugal sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Portugal, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Portugal ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Portugal ora kanggo kultus Agama lan amal ing Portugal.

    • Residential dening layanan investasi ing Portugal ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Portugal.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Portugal ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Portugal.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Portugal lan KYC nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Portugal kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Portugal.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Portugal lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Portugal kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Portugal.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Portugal, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Portugal nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Portugal.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Resident menyang Portugal sing ndhukung klien lan kulawargane ing Portugal.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Portugal lan agen hukum kanggo Portugal sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Portugal sing komitmen kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Portugal lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Portugal

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Portugal, ngrewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen sampeyan, Residen kanthi investasi menyang Portugal gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Portugal

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing Portugal, mangga isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien ing Portugal, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Portugal lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Portugal

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Portugal

    • Omah sing sementara ing Portugal

    • Residence permanen ing Portugal

    • Kewarganegaraan Portugal

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Portugal

    • Pajeg ing Portugal

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Portugal lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Portugal kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Portugal kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Portugal, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Portugal kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Karesidenan kanthi konsultasi investasi kanggo Portugal, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Portugal, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Portugal sing nggawe kita toko mandheg kanggo Portugal lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Portugal supaya bisa nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Portugal kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Portugal lan internasional.

Perusahaan ing Portugal

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Portugal utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Portugal luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Portugal

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Portugal akun bank pribadi ing Portugal lan akun bank perusahaan ing Portugal, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Portugal

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Portugal, kanggo solusi pembayaran digital ing Portugal kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Portugal utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Portugal yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Portugal kanggo miwiti cepet ing Portugal.

Layanan SDM ing Portugal

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Portugal bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Portugal free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Portugal

Sistem telpon bisnis kanggo Portugal bebarengan karo nomer virtual kanggo Portugal 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Portugal

Akuntansi, amarga rajin ing Portugal lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Portugal

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Portugal

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Portugal, bisnis persiyapan ing Portugal.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Portugal ing ngisor iki

  • Desain Web ing Portugal

  • Pengembangan E-niaga ing Portugal

  • Pangembangan web ing Portugal 

  • Pangembangan blockchain ing Portugal

  • Pangembangan Aplikasi ing Portugal

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Portugal

  • SEO ing Portugal

Pengacara Residensi dening Investasi ing Portugal

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Portugal lan sukses kanggo klien iku penting banget, kanggo Portugal, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Portugal duwe agen imigrasi paling apik uga ing Portugal, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Portugal solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong Portugal lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Portugal nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Portugal saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Portugal. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Portugal.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Portugal

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Portugal

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Portugal


link kanggo Departemen Imigrasi Portugal , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Portugal
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan