🔍
ENGLISH ▼
X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Mauritius lan Golden Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Mauritius kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Mauritius
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Mauritius
  • ● Visa emas ing Mauritius
  • ● Paspor nomer loro saka Mauritius
  • ● Karesidenan kanthi investasi kanggo Mauritius kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Mauritius lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Mauritius lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Mauritius bebarengan karo perlindungan para klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Mauritius nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Mauritius, program residensi dening investasi ing Mauritius, program residensi dening investasi ing Mauritius, residensi nomer loro kanthi investasi ing Mauritius, residensi ganda kanthi investasi ing Mauritius, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Mauritius , Residensi permanen kanthi investasi ing Mauritius, Residensi sementara kanthi investasi ing Mauritius, skema residensi kanthi investasi ing Mauritius, skema residensi dening investasi ing Mauritius, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Mauritius, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Mauritius, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Mauritius, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Mauritius, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Mauritius, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Mauritius, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Mauritius, program Kewarganegaraan ekonomi ing Mauritius, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Mauritius, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Mauritius , paspor nomer loro ing Mauritius, program paspor nomer loro ing Mauritius, program paspor nomer loro ing Mauritius, paspor kaping pindho ing Mauritius, residensi lan paspor nomer loro ing Mauritius, paspor diplomatik nomer loro ing Mauritius, paspor nomer loro kanthi investasi ing Mauritius, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Mauritius, skema paspor nomer loro ing Mauritius, skema paspor nomer loro ing Mauritius, visa emas ing Mauritius, visa emas ing Mauritius, program visa emas ing Mauritius, program visa emas ing Mauritius, visa emas nomer loro ing Mauritius, program visa emas nomer loro ing Mauritius, visa emas ganda ing Mauritius, kewarganegaraan lan visa emas ing Mauritius, residensi lan visa emas ing Mauritius, kewarganegaraan visa emas ing Mauritius, skema visa emas ing Mauritius, skema visa emas ing Mauritius.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Mauritius kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Mauritius kanggo Karesidenan kanthi investasi: 5,00,000

Pambuka Mauritius lan Karesidenan dening Investasi

Mbayangake urip sampeyan ing alas, digawe srengenge, kanthi perspektif sing apik banget ing banyu bening kolam pasang surut. Iklim urip sing umum nyedhiyakake swasana sing apik ing musim panas lan musim salju, lan sumadya luwih saka 300 dina saben taun!

Manggon ing Mauritius, nggawe keputusan babagan urip sing luwih apik lan nyingkirake upaya ngurmati iklim novel iki. Sisihake usaha kanggo nyengir saben dina. Nanging, Kajaba iku gaweyan olahraga, nuduhake foto asli babagan kekancan, lan liya-liyane.

Kanggo Anbalaba sing kepenak yaiku mutusake sambung maneh karo sampeyan dhewe lan golek inti asli Mauritius, kanthi kontak karo penghuni kutha Baie du Cap, salah sawijining Pulo Asli sing paling asli.

Pindhah Mauritius ing taun 2020, tanpa preduli kahanan darurat, durung ana rasa matur nuwun kanggo visa setaun liyane sing disiyapake ing November 2020. Mauritius nawakake akeh dorongan pajak kanggo ndhesek spesialis finansial milih pulau kasebut nalika ngerti pandhuan global. OECD (Organisasi Kerjasama Ekonomi lan Pembangunan) milih Mauritius minangka salah sawijining negara sing paling "idealis" nganti dadi perpajakan.

Kondisi kasebut sine ora bisa dihargai kaluwihan kasebut yaiku nduwe status warga pajak. Amarga negara kasebut setuju karo pengaturan perpajakan loro karo 43 negara, kalebu Prancis, status iki nawakake macem-macem kahanan sing disenengi pajak:

Pajak penghasilan kanggo wong loro lan organisasi diatur kanthi 15%, lan dibayar ing negara omah pajeg,

  • Ora ana pajak pajeg warisan lan tunjangan,
  • Bathi lan penghasilan liya ing ibukutha ora kalebu pajak.
  • Kanggo organisasi
  • Ora ana pajak babagan kenaikan modal sing diproduksi dening organisasi,
  • Ora ana sumber pajeg kanggo kapentingan lan bathi,
  • Ora dikenani biaya utawa prentah yen nggawa dhuwit sing digawe dening gerakan (keuntungan, bathi, modal),
  • Pangecualian saka kewajiban bea cukai ing perangkat keras.

Taun moneter Mauritius diwiwiti tanggal 1 Juli saben taun lan penutupan tanggal 30 Juni taun sing digandhengake. Manggen ing Mauritius ora ateges urip kanthi internal. Pulo iki mesthi bisa diselehake ing antarane Afrika, India, Asia, lan Australia. Amarga terminal udara global, mung 4 jam saka Durban, 7 jam saka Perth, 6 jam saka Mumbai, 7 jam saka Singapura ... Samodra India mbukak akeh kabotan ing saindenging jagad sing bisa ditemokake.

Apa maneh, kanggo wong sing saiki dagang karo Afrika, Asia lan India, ngeksploitasi kabeh pengaturan sing wis rampung karo pamrentah Mauritius karo negara-negara kasebut. Sanajan Mauritius minangka negara sing bebas, dheweke duwe posisi pilihan sing luwih jelas: komunikasi kanthi basa Prancis lan Inggris kanthi konsisten. Ora ana watesan basa kanggo nyambung karo individu kanthi terus-terusan lan nerusake Pulo kasebut.

Kajaba iku, wektu sing kontras karo Eropa pancen entheng: 3 jam ngarep ing musim salju lan 2 jam ing mangsa panas. Sumber tartamtu kanggo nyetel jadwal anyar sampeyan tanpa angel banget.

Ekonomi sing dasare penghasilan murah lan hortikultur saiki lagi akeh lan berkembang, gumantung banget karo gula, industri lelungan, lan bahan-bahan, ing antarane macem-macem wilayah.

Ing kepenginan mateni kabecikan, panguwasa publik wis nggawe Rencana Marshall Mauritius Against Poverty sing bisa digunakake karo jaringan sing ora bisa menehi daya tarik kanggo sekolah, kesejahteraan, lan langkah-langkah keamanan sosial.

Rincian dhasar babagan Residensi dening Investasi kanggo Mauritius

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Mauritius
5,00,000
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Mauritius
Jinis visa:
Omah permanen langsung
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi Mauritius
3 - 4 wulan
Pendhudhuk permanen
Sawise urip 10 taun
kewarganegaraan
Ing program iki, sawise urip 2 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Mauritius
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi Mauritius
  • Industri adhedhasar agro
  • Audio-visual,
  • Bioskop lan komunikasi,
  • Perbankan,
  • Konstruksi,
  • Pendidikan,
  • Produk energi sing ramah lingkungan lan ijo,
  • Layanan Keuangan,
  • Luang,
  • Manufaktur,
  • Warehousing
  • Perikanan lan sumber daya laut,
  • Freeport,
  • Teknologi Informasi,
  • Infrastruktur,
  • Asuransi,
  • Pangembangan Marina,
  • Pariwisata,

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi Mauritius

Mauritius minangka negara pulau sing dununge ana ing pesisir wétan Afrika. Duwe taman alam sing apik banget, pantai sing apik banget, laguna lan karang. Mauritius wis dadi papan sing apik kanggo wong-wong sing golek dalan investasi, amarga paspor Mauritania menehi lelungan visa gratis ing zona Schengen ing Eropa. Keuntungan liyane kalebu keseimbangan politik lan sosial, standar urip sing dhuwur, basis modern lan layanan publik sing efisien.

Imigrasi kulawarga ing Mauritius

Anggota kulawarga cedhak sampeyan sing kalebu bojomu lan anak, sing umur kurang saka 18 taun uga bisa dilebokake ing lamaran, uga sedulur sing gumantung.

Program residensi Miturut investasi ing Mauritius insite

Program residensi investasi Mauritius nyedhiyakake status penduduk permanen kanggo sampeyan lan anggota kulawarga, sing kalebu ing aplikasi sampeyan. Sampeyan bakal bisa entuk kewarganegaraan Mauritius sawise mung manggoni 2 taun. Ora ana kondhisi kanggo manggon ing negara kasebut sawise nampa RP sampeyan.

Kewajiban finansial kanggo Mauritius

Sampeyan bakal dijaluk nggawe investasi minimal USD 500,000 kanggo kegiatan bisnis kualifikasi utawa dana investasi penduduk permanen. Priksa manawa elinga yen sampeyan uga bakal dijaluk nggawe deposit tanpa bunga saka 100,000 dolar kanggo saben wong diwasa gumantung sing bakal kalebu ing aplikasi sampeyan.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Mauritius

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Mauritius lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Mauritius nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Mauritius kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Mauritius, residensi kanthi investasi saka Mauritius lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Mauritius utawa Golden Visa saka Mauritius utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Mauritius utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Mauritius, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Mauritius utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Mauritius lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Mauritius lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Mauritius:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Mauritius, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Mauritius, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Mauritius, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Mauritius, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Mauritius lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Mauritius

  • Karesidenan kanthi investasi saka Mauritius menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Mauritius menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Mauritius menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Mauritius menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Mauritius menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Mauritius.

  • Program visa emas ing Mauritius menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Mauritius menyang 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Mauritius menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Mauritius menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Mauritius liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Mauritius kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Mauritius, kapan wae, dheweke pengin milih metu saka investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Mauritius. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Mauritius sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Mauritius, kanthi entuk asil sing paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Mauritius kanthi investasi ing real estate ing Mauritius.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Mauritius kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Mauritius bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sukses kanthi investasi menyang Mauritius. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Mauritius kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Mauritius utawa menyang Mauritius, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Mauritius menyang klien kanggo entuk Surat Izin Residensi Mauritius lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Mauritius, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan liwat aplikasi investasi kanggo Mauritius, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Mauritius. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Mauritius lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Mauritius wis siyap, kita bakal isi karo pejabat berwenang Mauritius.

    Persetujuan

    Duration: 3 - 4 wulan

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Mauritius wis siyap, kita bakal isi karo pejabat berwenang Mauritius.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Mauritius disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan dening layanan investasi ing Mauritius kanggo Individu utawa bisnis ing Mauritius:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Mauritius ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Mauritius.

    • Residential dening program investasi kanggo Mauritius ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Mauritius utawa program spionase industri program investasi ing utawa saka utawa menyang Mauritius.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Mauritius ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Mauritius.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Mauritius ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Mauritius.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Mauritius dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Mauritius.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Mauritius ora kasedhiya kanggo individu kanggo Mauritius sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Mauritius, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Mauritius ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Mauritius dudu kanggo kultus Agama lan amal ing Mauritius.

    • Residential dening layanan investasi ing Mauritius ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi ing Mauritius.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Mauritius ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Mauritius.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien kanggo Mauritius lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Mauritius kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Mauritius.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Mauritius lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Mauritius kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Mauritius.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Mauritius, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Mauritius nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing paling apik kanggo Mauritius.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Mauritius sing ndhukung klien lan kulawargane kanggo Mauritius.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Mauritius lan agen hukum kanggo Mauritius sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Mauritius lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Mauritius lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Mauritius

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Mauritius, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Mauritius gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Mauritius

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi kanggo Mauritius, isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien kanggo Mauritius, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Mauritius lan biaya liyane.

    Garwa

    Ora AnaYa

    Wong tuwa luwih saka 55 taun

    Ora AnaYa

    Ora saka wong tuwa:
    anak

    Ora AnaYa

    Ora ana bocah sing umur 18 taun:
    Ora ana bocah sing luwih saka 18 taun:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Mauritius

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Mauritius

    • Omah sing sementara ing Mauritius

    • Residence permanen ing Mauritius

    • Kewarganegaraan Mauritius

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Mauritius

    • Pajeg ing Mauritius

    bukaken

    Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Mauritius lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Mauritius kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Mauritius kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Mauritius, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Mauritius kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Mauritius, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Mauritius, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Mauritius sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Mauritius lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis kanggo Mauritius kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Mauritius kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Mauritius lan internasional.

Perusahaan ing Mauritius

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Mauritius utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Mauritius luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Mauritius

Sing butuh investor sing pindhah menyang Mauritius akun bank pribadi ing Mauritius lan akun bank perusahaan ing Mauritius, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Mauritius

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Mauritius, kanggo solusi pembayaran digital ing Mauritius kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Mauritius utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Mauritius yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Mauritius kanggo miwiti cepet ing Mauritius.

Layanan SDM ing Mauritius

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Mauritius bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan kerja ing Mauritius free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Mauritius

Sistem telpon bisnis kanggo Mauritius bebarengan karo nomer virtual kanggo Mauritius 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Mauritius

Akuntansi, amarga rajin ing Mauritius lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Mauritius

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Mauritius

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Mauritius, bisnis persiyapan ing Mauritius.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Mauritius ing ngisor iki

  • Desain Web ing Mauritius

  • Pengembangan E-niaga ing Mauritius

  • Pangembangan web ing Mauritius 

  • Pangembangan blockchain ing Mauritius

  • Pengembangan Aplikasi ing Mauritius

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Mauritius

  • SEO ing Mauritius

Pengacara kanggo Residen dening Investasi ing Mauritius

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Mauritius lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Mauritius, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Mauritius duwe agen imigrasi paling apik uga ing Mauritius, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Mauritius solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Mauritius lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Mauritius nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan berencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Mauritius saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Mauritius. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Mauritius.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Mauritius

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Mauritius

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Mauritius


link kanggo Departemen Imigrasi Mauritius , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Mauritius
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2019 ulasan