Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Lituania lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Lithuania kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Lithuania
  • ● Visa emas ing Lithuania
  • ● Paspor nomer loro saka Lithuania
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi ing Lithuania lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Lithuania lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Lithuania bisa digunakake bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Lithuania nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Lithuania, program residensi dening investasi ing Lithuania, program residensi dening investasi ing Lithuania, residensi liya kanthi investasi ing Lithuania, dual Residensi kanthi investasi ing Lithuania, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Lithuania , Residensi permanen dening investasi ing Lithuania, Residensi sementara kanthi investasi ing Lithuania, Skema residensi dening investasi ing Lithuania, Skema residensi dening investasi ing Lithuania, Kewarganegaraan dening investasi ing Lithuania, Kewarganegaraan dening program investasi ing Lithuania, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Lithuania, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Lithuania, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Lithuania, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Lithuania, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Lithuania, program Kewarganegaraan ekonomi ing Lithuania, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Lithuania, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Lithuania , paspor kapindho ing Lithuania, program paspor kapindho ing Lithuania, program paspor kapindho ing Lithuania, paspor kaping pindho ing Lithuania, residensi lan paspor kapindho ing Lithuania, paspor diplomatik nomer loro ing Lithuania, paspor liya kanthi investasi ing Lithuania, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Lithuania skema paspor kapindho ing Lithuania, skema paspor nomer loro ing Lithuania, visa emas ing Lithuania, visa emas ing Lithuania, program visa emas ing Lithuania, program visa emas ing Lithuania, visa emas nomer loro ing Lithuania, program visa emas nomer loro ing Lithuania, visa emas ganda ing Lithuania, kewarganegaraan lan visa emas ing Lithuania, residensi lan visa emas ing Lithuania, kewarganegaraan visa emas ing Lithuania, skema visa emas ing Lithuania, skema visa emas ing Lithuania.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Lithuania kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 365388

Pambuka Lithuania lan Karesidenan dening Investasi

Lithuania ana ing pesisir Laut Baltik. Luwih saka 40,500 mil persegi ing wilayah kasebut, nyedhiyakake pinggiran menyang Polandia lan Kaliningrad (Federasi Rusia) ing sisih kidul-kulon, Belarus ing sisih wétan, lan Latvia ing sisih lor. Bangsa kasebut diisolasi dadi patang wilayah: Aukštaitija, negara-negara apik ing sisih wétan sisih ndhuwur lan bagean fokus ing negara kasebut; Zemaitija, rawa ing sisih kulon, wiwit saka pesisir Baltik nganti dalan Nevwayžis; Dzūkija, ing sisih kidul wetan; lan Suvalkija, ing sisih kidul mangidul. Suasanane segara ing pesisir lan daratan ing macem-macem zona. Iklim asline fluktuasi saka lanskap pasir sing ditemokake karo wit pinus ing pesisir lan Spit Curonia menyang dataran rata lan lereng obah sing luwih adoh menyang pedalaman. Ana luwih saka 65,000 tlaga, umume ing pegunungan.

Ibukutha, Vilnius, dununge ing sisih kidul-kulon negara kasebut ing pucuking kali Neris lan Vilnia. Vilnius wis dadi ibukutha wiwit abad kaping patbelas, kajaba periode 1919 nganti 1939 sajrone Polandia ing sisih kidul Lithuania, nalika sengaja dipindhah menyang Kaunas.

Kaya ing pirang-pirang negara, wong Lithuania nandur akeh panganan kanthi gratis, mentheleng TV, nggatekake, lan ngapresiasi musik. Umume pria luwih seneng ngetutake olahraga nalika wanita lan cenderung gaya.

Sanajan kamajuan cepet saka gaya masak sing ora dingerteni ing kafe, wong Lithuania condhong karo panganan Lithuania dhewe ing omah. Umume wanita Lithuania lan sawetara pria ngerti kepiye carane nyiyapake sajian utamane kanthi apik.

Umume, wong Lithuania liwat 3,5 jam saben dina ing layar TV. Iki nggawe penghibur utama lan karakter TV dadi jeneng sing umum dikenal. Umume wong Lithuania nonton acara TV ing sacedhake, umume film sing ora dikenal (sanajan film Lithuania digawe rebound), lan uga susunan TV sing ora pati ngerti lan lingkungan. Film ora pati misuwur; Nanging, téater dirayakake minangka pakaryan sing luar biasa.

Nulis lumayan bisa diganti dening web minangka bahan pangerten. Kajaba iku, bagean gedhe saka "karya seni" basa Lithuania umume ora duwe daya tarik kanggo para mudha amarga ditulis kanthi beda sajrone sejarah Lithuania sing kasar. Nanging, kapasitas kanggo nerusake sing enggal gagal ngeling-eling kepungkur nggawe nulis basa Lithuania minangka sarat sing ora bisa dibantah diwaca ing sekolah.

Saka kabeh gangguan, olahraga minangka lingkungan sing umume. Wong Lithuania seneng ndeleng kepiye atlit dhewe njaga "keajaiban umum" - nanging umume bakal mikir minimal babagan atlit sing ora umum ing acara apa wae nalika wis apik banget. Nalika olahraga luwih populer ing kalangan pria, akeh wanita uga melu acara utama.

Ana akeh kesempatan sing fokus ing siswa global, utamane ing wiwitan istilah, sing minangka pendekatan paling ideal kanggo kenal karo mahasiswa liyane lan nggawe kanca cedhak. Kajaba metu, ukuran paling sithik ing Lithuania mupangate kanggo industri lelungan ing omah - kita duwe zona sing apik banget kanggo taman umum, ing endi sampeyan bisa munggah dalan, kayak, utawa sepeda sing ora umum. Yen sampeyan ora ngupayakake tumindak sing luwih ala - bisa uga kaya pembengkakan udara ing ndhuwur pucuk kayu, bola ing poligon pasukan bersenjata sing ditinggalake, utawa wakboard dadi salah sawijining perkara sing bakal ditemoni dhisik ing Lithuania. Kaya ing pirang-pirang negara, wong-wong Lithuania nandur modhal kanggo mangan energi gratis, mandeng TV, nggatekake, lan ngapresiasi musik.

Umume pria uga seneng ngetutake olahraga nalika gaya wanita lan gaya favorit. Ora preduli saka kemajuan cepet panganan sing ora pati ngerti ing restoran, wong Lithuania sejatine condong karo masakan Lithuania dhewe ing omah. Umume wanita Lithuania lan sawetara pria ngerti kepiye carane nyiyapake sajian utamane kanthi apik. Kabeh perkara dianggep, wong Lithuania ngobong 3,5 jam saben dina ing layar TV. Iki nggawe penghibur utama lan karakter TV dadi jeneng sing umum dikenal. Umume wong Lithuania nonton acara TV ing lingkungane, umume film sing durung dikenal (sanajan film Lituania nggawe rebound), lan uga susunan TV sing ora pati ngerti lan cedhak. Film ora pati misuwur, nanging teater dirayakake minangka kriya luar biasa.

Wong Lithuania seneng ndeleng kepiye atlit dhewe nglindhungi "kecemerlangan publik" - nanging umume bakal mikir minimal babagan atlet sing ora pati ngerti ing acara apa wae, yen wis apik banget. Nalika olahraga luwih misuwur ing kalangan pria, akeh wanita uga melu acara-acara penting. Desain Lithuania mudhun kanthi gedhe sing niru-niru babagan Kulon, sanajan sawetara subkultur wanita luwih seneng gaya sing luwih apik. Lituania pancen tetep ana ing alam lan duwe sentimen budaya bebarengan sing pas wiwit pas karo sekolah kelas, ing ngendi musik masarakat, adat istiadat umum, lan acara-acara kasebut duwe tugas penting. Antarane wong-wong sing ngelingi urip ing sistem Soviet, bangga bisa tahan nalika nahan lan nyusahake minangka titik konvergensi budaya umum.

Rincian dhasar babagan Residensi dening Investasi kanggo Lithuania

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania
365388 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Lithuania
25.000 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Lithuania
Jinis visa:
C visa bisnis / D visa jangka panjang / Ijin tinggal sementara
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania
1 sasi
Pendhudhuk permanen
Sawise 5 taun
kewarganegaraan
Sawise 10 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Lithuania
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Lituania

Investasi bisnis

Kewajiban finansial kanggo Lithuania

Investasi rampung liwat perusahaan Lithuania lan ngasilake 5 lapangan kerja lokal

Kanggo ngapikake lingkungan bisnis ing negara kasebut, pamrentah Lituania bubar nggunakake perubahan UU imigrasi Lithuania. Amandemen kasebut mbatesi penggabungan perusahaan fiktif dening investor asing sing ngrencanakake entuk ijin papan dununge Lithuania tanpa nindakake kegiatan bisnis nyata ing negara kasebut. Amandemen kasebut diwiwiti tanggal 1 November 2014.

Kahanan nampa ijin omah kanthi investasi

Penyuluhan ijin omah

Yen investor non-UE wis nyukupi kabeh syarat sing kasebut ing ndhuwur, Departemen Migrasi Lithuania bakal nerbitake ijin omah sing sah sajrone setaun. Sawise kadaluwarsa ijin papan setaun, investor bisa ngluwihi ijin saben rong taun yen kabeh syarat kasebut ing ndhuwur dipenuhi. Nanging, yen wong asing nginvestasi luwih saka 260.000 EUR menyang perusahaan ing Lithuania lan nggunakake paling ora 5 warga Lituania, dheweke bisa nampa ijin omah wiwitan suwene 3 taun. Ijin omah kaya ngono bisa ditambah saben 3 taun.

Kajaba iku, supaya entuk ijin omah, investor dijaluk manggon ing Lithuania kanthi fisik ora kurang saka 6 wulan saben taun. Kajaba iku, kapan wae investor bisa njaluk bukti yen bisnis sing ditindakake ora fiktif.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Lithuania

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Lithuania lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Lithuania nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Lithuania kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Lithuania, residensi kanthi investasi saka Lithuania lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Lithuania utawa Golden Visa saka Lithuania utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Lithuania utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Lithuania, nyedhiyakake solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Lithuania utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Lithuania lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Lithuania lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Lituania:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Lithuania, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Lithuania, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Lithuania, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Lithuania, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Lithuania lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Lithuania

  • Karesidenan kanthi investasi saka Lithuania menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Lithuania nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Lithuania menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Lithuania menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Lithuania menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Lithuania.

  • Program visa emas ing Lithuania nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Lithuania menyang 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Lithuania menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Lithuania menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Lituania liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Lithuania kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Lithuania, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Lithuania. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Lithuania sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Lithuania, sing ngasilake paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo Lithuania kanthi investasi ing real estate ing Lithuania.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Pendhudhuk Lituania kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Lithuania bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sing sukses kanthi investasi menyang Lithuania. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Lithuania kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Lithuania utawa menyang Lithuania, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Lituania menyang klien kanggo entuk Surat Izin Resmi Lituania lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Lithuania, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Lithuania, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Lithuania. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Lithuania lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Lithuania wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Lithuania.

    Persetujuan

    Duration: 1 sasi

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Lithuania wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa sing relevan ing Lithuania.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi saka Lithuania disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan dening layanan investasi ing Lithuania kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Lithuania ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Lithuania.

    • Residential dening program investasi kanggo Lithuania ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Lithuania utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Lithuania.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Lithuania ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Lithuania.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Lithuania ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Lithuania.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Lithuania ora kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Lithuania.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Lithuania ora kasedhiya kanggo individu ing Lithuania sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Lithuania, utawa transportasi organ Manungsa.

    • Residential dening investasi kanggo Lithuania ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Lithuania ora kanggo kultus Agama lan amal ing Lithuania.

    • Residential dening layanan investasi ing Lithuania ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Lithuania.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Lituania ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Lituania.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien kanggo Lithuania lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka panguwasa ing Lithuania kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Lithuania.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Lithuania kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Lithuania.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum ing Lithuania, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Lithuania nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Lithuania.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Lithuania sing ndhukung klien lan kulawargane kanggo Lithuania.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Lithuania lan agen hukum kanggo Lithuania sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Lithuania sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Lithuania lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Lithuania

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Lithuania, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Lithuania gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Lituania

    Kanggo ngitung biaya Karesidenan kanthi investasi ing Lithuania, isenana kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien ing Lithuania, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Lithuania lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Lithuania

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Lithuania

    • Omah sing sementara ing Lithuania

    • Lokasi permanen ing Lithuania

    • Kewarganegaraan Lithuania

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Lituania

    • Pajeg ing Lithuania

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Lithuania lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Lithuania kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Lithuania kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Lithuania, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Lithuania kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Karesidenan kanthi konsultasi investasi kanggo Lithuania, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Lithuania, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Lithuania sing nggawe kita toko mandeg kanggo Lithuania lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis kanggo Lithuania kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Lithuania kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Lithuania lan internasional.

Perusahaan ing Lithuania

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Lithuania utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Lithuania luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Lituania

Sing butuh investor sing pindhah menyang Lithuania akun bank pribadi ing Lithuania lan akun bank perusahaan ing Lithuania, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Lithuania

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Lithuania, kanggo solusi pembayaran digital ing Lithuania kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Lithuania utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Lithuania yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Lithuania kanggo miwiti cepet ing Lithuania.

Layanan SDM ing Lithuania

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Lithuania bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Lithuania free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Lithuania

Sistem telpon bisnis kanggo Lithuania bebarengan karo nomer virtual kanggo Lithuania 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Lithuania

Akuntansi, amarga rajin ing Lithuania lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Lituania

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Lithuania

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Lithuania, bisnis persiyapan ing Lithuania.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Lithuania

  • Desain Web ing Lithuania

  • Pengembangan E-niaga ing Lithuania

  • Pangembangan web ing Lithuania 

  • Pangembangan blockchain ing Lithuania

  • Pengembangan Aplikasi ing Lithuania

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Lithuania

  • SEO ing Lithuania

Pengacara kanggo Residen dening Investasi ing Lithuania

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Lithuania lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Lithuania, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Lithuania duwe agen imigrasi paling apik ing Lithuania, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik kanggo Lithuania kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong Lithuania lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Lithuania nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Lithuania saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Lithuania. Gumantung saka negara sampeyan, sampeyan kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Lituania.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Lithuania

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Lithuania

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Lithuania


link kanggo Departemen Imigrasi Lituania , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Lithuania
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan