Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Hongaria lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Hongaria kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Hongaria
  • ● Visa emas ing Hongaria
  • ● Paspor nomer loro saka Hongaria
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi ing Hongaria lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Hongaria lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Hongaria bebarengan karo perlindungan klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Hongaria nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Hongaria, program residensi dening investasi ing Hongaria, program residensi dening investasi ing Hongaria, residensi liya kanthi investasi ing Hongaria, residensi ganda kanthi investasi ing Hongaria, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Hongaria , Residensi permanen kanthi investasi ing Hongaria, Residensi sementara kanthi investasi ing Hongaria, Skema residensi kanthi investasi ing Hongaria, skema residensi dening investasi ing Hongaria, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Hongaria, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Hongaria, program kewarganegaraan ekonomi ing Hongaria, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Hongaria, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Hongaria, nomer loro paspor ing Hongaria, passp liya program ort ing Hongaria, program paspor kapindho ing Hongaria, paspor kaping pindho ing Hongaria, paspor liya lan paspor kapindho ing Hongaria, paspor kapindho diplomatik ing Hongaria, paspor kapindho kanthi investasi ing Hongaria, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Hongaria, skema paspor kapindho ing Hongaria, kaloro skema paspor ing Hongaria, visa emas ing Hongaria, visa emas ing Hongaria, program visa emas ing Hongaria, program visa emas ing Hongaria, visa emas nomer loro ing Hongaria, program visa emas nomer loro ing Hongaria, visa emas ganda ing Hongaria, kewarganegaraan lan visa emas ing Hongaria, residensi lan visa emas ing Hongaria, kewarganegaraan visa emas ing Hongaria, skema visa emas ing Hongaria, skema visa emas ing Hongaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Hongaria kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 3,63,690

Pambuka Hongaria lan Karesidenan dening Investasi

Hongaria minangka negara sing ora duwe wates ing Eropa sing fokus karo zona 93,028 km2. Kutha iki duwe sisih ndhuwur karo pitung negara - jarum jam saka sisih lor: Slowakia, Ukraina, Romania, Serbia, Kroasia, Slovenia, lan Austria.

Hongaria dipérang karo Kali Danube, sing wiwit lor lan kidul. Ana telung wilayah geologis sing penting: Dataran Hongaria Gedhe utawa Alfold ing sisih wétan Danube, Transdanubia, wilayah sing rame ing sisih kulon dalan banyu, lan lereng lor. Titik paling dhuwur yaiku Kekes (1,014m) ing Pegunungan Matra. Sisih absolut cedhak karo Szeged (77m), ing sisih kidul.

Hongaria duwe ekonomi terbuka, lan spekulasi sing ora dingerteni dianggep minangka kebutuhan. Spekulasi langsung sing ora dingerteni wis fluktuasi pungkasan, nanging umume berkembang. Spekulator sing ora pati ngerti paling gedhe ing Hongaria yaiku Jerman, lan Austria, Walanda, lan AS uga signifikan.

33% industri Hongaria dununge ing Budapest. Wilayah ritel Budapest duwe akeh mall lan toko kanthi rantai sing ora pati ngerti. Hongaria minangka omah kanggo macem-macem tanduran pabrikan, kayata Suzuki lan Audi.

Ora ana watesan kanggo ijol-ijolan dhuwit sing ora pati ngerti, lan organisasi bisa uga duwe dhuwit sing ora dingerteni tanpa watesan.

10 Fakta Paling Dhuwur Babagan Kahanan Urip ing Hongaria 

Imbangan kerja lan urip sing apik tenan

Joblessness dhuwur ing Hongaria, mung nggunakake 68 persen individu umur 15 nganti 64 sing digunakake. Saka sing dienggo, 75 persen lanang lan 61 persen wanita. Mesthi wae, jumlah perwakilan sing makarya suwene luwih suwe ing sangisore 4 persen – luwih murah tinimbang Amerika Serikat, ing endi 11 persen buruh makarya suwene suwene.

Cara urip meh paling sithik ing Uni Eropa

Nganti PDB, Hongaria dipanggonke nomer 23 metu saka 28 negara bagian UE, 68 persen saka normal UE. Ing posisi utama wilayah kasebut ing Austria, sing umume ngasilake kemampuan Hungaria kaping pindho. Pangukuran liya sing digunakake kanggo mutusake pitulungan pamrentah saka pembelanja, Konsumsi Individu Aktual (AIC), nyelehake Hungaria dadi sing pungkasan.

Ruang tamu kanggo Kamanungsan nggawe masalah nalika ana disparitas panginepan

Ing 2015, pamrentah Hongaria rampung nginep maneh ing meh pirang-pirang bagean 1,000,000 jiwa sing rusak. Sadurunge, sawetara atus ewu wong Hongaria nalika semana lagi nemoni kekurangan omah. Laporan Habitat for Humanity wiwit taun 2014 ngelingi manawa bagean gedhe 1,000,000 wong Hongaria urip ing atap sing cacat lan pembagi tambahan sing bosok. Ing bagean populasi (44.6 persen) manggon ing bantalan sing dikemas, lan 52 persen wong Hongaria sing ora manggon ing komunitas kutha sing signifikan nyedhaki saluran pembuangan sing steril.

Hongaria duwe layanan medis umum, nanging tarif lan kecukupan kalebu kurang

Senadyan kasunyatan manawa Hongaria wis kalebu perawatan medis nyebar wiwit taun 1940-an, nanging sejatine posisi ing basa nomer telu ing EU nganti kalebu gawan. Iki biasane amarga tingkat gaji sing kurang - para ahli klinis ora bisa ngarep-arep entuk dhuwit kanthi akeh ing Hongaria kaya ing negara bagian EU liyane. Masalah utama yaiku perhatian kanggo pertimbangan penyembuhan ing klinik, tinimbang pertimbangan nyegah ing kantor klinis liyane.

Hongaria entuk usaha sing ora pati ngerti

Miwiti ing 2018, Hongaria saben taun mlebu $ 4.3 milyar kanggo saben kapita saka usaha langsung sing ora pati ngerti (FDI), pulih saka stagnasi darurat moneter 2009-10. Sanajan umume, amarga Hongaria duwe kahanan geologis sing cocog kanggo usaha sing ora dingerteni, spesialis finansial sing ora pati ngerti uga wis mindhah konsentrasi saka perusahaan materi lan panganan nyiyapake panganan sing umume ora duwe gaweyan kanggo bisnis sing luwih larang, kayata diskon, perdagangan eceran, lan ndandani mobil.

Tarif dhaptar instruksi sing penting lan opsional akeh

Kanggo siswa sekolah dhasar, pendaptaran beda-beda beda sajrone pirang-pirang taun suwene, nanging isih ana luwih saka 95 persen. Paling dhuwur, tingkat pendaftaran yaiku 97.2 persen ing taun 2009, lan paling ora ing 2012, yaiku 95.7 persen. Kanggo bocah enom ing sekolah, pangukuran kasebut bisa ditrima: nanging ana kenaikan munggah wiwit 2014 saka jumlah remaja sing ora sekolah, jumlah umume kurang saka 5 persen.

Latihan tersier butuh usaha

Mung 13 persen umur dawa sing duwe sertifikasi patang taun, kanthi 9 persen saka populasi kasebut duwe gelar lulusan utawa padha. Pangukuran kasebut sithik, nanging masarakat sing duwe gelar kasebut nampa hadiah. Panaliten nunjukake manawa kualifikasi sekolah pasca sekolah menengah bisa entuk loro bathi ing Hongaria: pendhidhikan perguruan tinggi patang taun entuk premi sing dibayar 72 persen, dene ahli utawa sing luwih dhuwur bisa entuk 140 persen luwih akeh tinimbang kompensasi normal bangsa kasebut.

Minat ing pendhidhikan tingkat lanjut lagi ditindakake

Kegiatan sing ditindakake dening LSM HE Innovate kanggo nyedhiyakake sumber daya ing bidang pendhidhikan maju wis ana sajrone dasawarsa paling anyar, kanthi nyuda subsidi institusi saka negara kasebut. Titik utama kegiatan iki yaiku nggunakake kerangka instruksi Hongaria kanggo ndhukung peningkatan moneter lan sosial-sosial ing tingkat cedhak lan umum. Iki nyebabake ekspansi dana sing didhukung lan nggawe wiwitan ing antarane skolastik lan nyebabake pangembangan finansial ing omah.

Akeh perusahaan sing wis digabung karo pamrentah nasional

Wiwit keputusane politik ing 2010, Perdana Menteri Hongaria Viktor Orban nemokake cara kanggo nggabungake macem-macem sumber warta pamrentah dadi kombinasi publisitas sing tujuane. Kagiyatan kasebut wis apik sawise sawetara, nanging uga ora kanggo wong liya - Orban luwih ngormati luwih akeh pitulung saka wong-wong sing manggon ing wilayah desa Hongaria tinimbang karo wong-wong sing manggon ing komunitas metropolitan Hongaria.

Wilayah Hongaria nggawe titik pusat relokasi sing signifikan kanggo wong-wong sing diusoni sadurunge

Wiwit segmen pinggiran Hongaria nggawe pinggiran njaba Uni Eropa, bangsa kasebut sadurunge entuk akeh wong sing seneng lelungan. Apa wae, akhir-akhir iki, Hongaria entuk posisi migrasi sing luwih angel, kanthi radikal nyuda jumlah pencari papan perlindungan saka Timur Tengah.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Hongaria

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria
3,63,690 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Hungary
Wiwit saka 24,248 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Hongaria
Jinis visa:
Izin tinggal permanen nasional (sah 5 taun)
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria
minggu 2
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Sawise 8 taun (diidini kewarganegaraan ganda)
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Hongaria
Ya
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria

Ikatan Keuangan Hongaria sing diarani denominasi Euro. Tuku real estate utawa investasi liyane ora penting. Sawise 5 taun, kabeh investasi bisa ditebus, sanajan investor isih bisa njaga residensi permanen.

Napa njaluk Residensi kanthi investasi ing Hongaria

Hongaria duwe sistem pendhidhikan sing apik, regane murah. Negara kasebut minangka papan sing aman kanthi tingkat kriminalitas sing kurang. Real Estate ing Hongaria sithik banget. Negara duwe sistem perpajakan sing migunani. Izin residensi liwat investasi bisa dipikolehi rong wulan.

Imigrasi kulawarga ing Hongaria

Sawise sampeyan nampa ijin panggonan, anggota kulawarga sing paling cedhak yaiku garwa lan anak gumantung bisa entuk idin adhedhasar tujuan gabungan kulawarga.

Program residensi Miturut investasi ing Hungite insite

Izin residensi Hongaria bakal diwenehake adhedhasar investasi ing real estate. Cara investasi langsung yaiku tuku loro apartemen lan nyewa kanggo golek bathi. Proses kasebut bakal diwiwiti saka penggabungan LLC ing Hongaria, sing nyewa apartemen. Sawise sampeyan kudu milih apartemen sing pengin dituku. Sawise langkah iki, sampeyan bakal nampa ijin residensi saka 2 nganti 3 wulan. Ijin residensi kudu dianyari telung taun, sawise periode kasebut sampeyan bakal diwenehi residensi permanen.

Kewajiban finansial kanggo Hongaria

Jumlah investasi minimal sing dibutuhake yaiku EUR 200,000. Jumlah iki cukup kanggo sampeyan bisa entuk rong apartemen, sing mesthi bakal ngasilake bathi amarga tuwuh akeh pasar properti. Biaya program tambahan EUR 20,000 dibutuhake. Uga bakal dikenani pajak properti 4% nalika sampeyan tuku apartemen.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi ing Hongaria

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Hongaria lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Hongaria nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Hongaria kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Hongaria, residensi kanthi investasi saka Hongaria lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Hongaria utawa Visa Emas saka Hongaria utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Hongaria utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Hongaria, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Hongaria utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Hongaria lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka papan dununge Hongaria lan sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Hongaria:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Hongaria, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Hongaria, pengacara imigrasi investasi terjangkau kanggo Hongaria, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Hongaria, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Hongaria lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Hongaria

  • Karesidenan kanthi investasi saka Hongaria nganti 37 Negara.

  • Visa emas ing Hongaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Hongaria nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Hongaria menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Hongaria menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Hongaria.

  • Program visa emas ing Hongaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Hongaria nganti 37 Negara.

  • Program paspor kapindho saka Hongaria menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Hongaria menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Hongaria liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Hongaria kanthi perspektif manawa klien kudu ngasilake investasi sing apik ing Hongaria, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Hongaria. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Hongaria sing duwe rekam apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing Hongaria, kanggo ngasilake paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo Hongaria kanthi investasi real estate ing Hongaria.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Hongaria kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Hongaria bakal nyedhiyakake pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sukses kanthi investasi menyang Hongaria. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Hongaria kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Hongaria utawa menyang Hongaria, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Hongaria menyang klien kanggo entuk Surat Izin Residence Hongaria lan kanggo nyuda resiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Hongaria, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan sampeyan kanthi aplikasi investasi ing Hongaria, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Hongaria. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Hongaria lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Hongaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Hongaria sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: minggu 2

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Hongaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Hongaria sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Hongaria disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Hongaria kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Hongaria ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Hongaria.

    • Residential dening program investasi kanggo Hongaria ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Hongaria utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Hongaria.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Hongaria ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Hongaria.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Hongaria ora kanggo individu sing urusan materi Genetik ing Hongaria.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Hongaria dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Hongaria.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Hongaria ora kasedhiya kanggo individu kanggo Hongaria sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Hongaria, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Hongaria ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Hongaria ora kanggo kultus Agama lan amal ing Hongaria.

    • Residential dening layanan investasi ing Hungary ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Hongaria.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Hongaria ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Hongaria.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Hongaria lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Hongaria kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Hongaria.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Hongaria kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Hongaria.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Hongaria, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Hongaria nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi ing Hongaria.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Hongaria ndhukung klien lan kulawargane ing Hongaria.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Hongaria lan agen legal kanggo Hongaria nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Hongaria lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Karesidenan kanggo Hongaria lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi Hongaria

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Hongaria, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Hongaria gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya kanggo Residensi dening Investasi menyang Hongaria

    Kanggo ngitung biaya Karesidenan kanthi investasi ing Hongaria, isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Hongaria, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Hongaria lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Hongaria

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Hongaria

    • Omah sing sementara ing Hongaria

    • Residence permanen ing Hongaria

    • Kewarganegaraan Hongaria

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Hongaria

    • Pajeg ing Hongaria

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Hongaria lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Hongaria kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Hongaria kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Hongaria, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Hongaria kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Hongaria, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Hongaria, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Hongaria sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Hongaria lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Hongaria kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Hongaria kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Hongaria lan internasional.

Perusahaan ing Hongaria

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Hongaria utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Hongaria luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Hongaria

Sing butuh investor sing pindhah menyang Hongaria akun bank pribadi ing Hongaria lan akun bank perusahaan ing Hongaria, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Hongaria

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Hongaria, kanggo solusi pembayaran digital ing Hongaria kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing solusi Hongaria utawa crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Hongaria yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Hongaria kanggo miwiti cepet ing Hongaria.

Layanan HR ing Hongaria

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Hongaria bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Hongaria free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Hongaria

Sistem telpon bisnis kanggo Hongaria bebarengan karo nomer virtual kanggo Hongaria 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Hongaria

Akuntansi, amarga rajin ing Hongaria lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Hongaria

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Hongaria

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Hongaria, bisnis persiyapan ing Hungary.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Hongaria ing ngisor iki

  • Desain Web ing Hongaria

  • Pengembangan E-niaga ing Hongaria

  • Pangembangan web ing Hongaria 

  • Pangembangan blockchain ing Hongaria

  • Pangembangan Aplikasi ing Hongaria

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Hongaria

  • SEO ing Hongaria

Pengacara Residensi dening Investasi ing Hongaria

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Hongaria lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Hongaria, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Hongaria duwe agen imigrasi paling apik uga ing Hongaria, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik kanggo Hongaria kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Hongaria lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Hongaria nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan ing Hongaria saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Hongaria. Gumantung saka negara ing omah sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Hongaria.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Hongaria

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Hongaria

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Hongaria


link kanggo Departemen Imigrasi Hongaria , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Hongaria
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan