Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi Hong Kong lan Golden Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Hong Kong kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Hong Kong
  • ● Visa emas ing Hong Kong
  • ● Paspor nomer loro saka Hong Kong
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Hong Kong lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Hong Kong lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Hong Kong bebarengan karo perlindungan klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Hong Kong nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Hong Kong, program residensi dening investasi ing Hong Kong, program residensi dening investasi ing Hong Kong, residensi nomer loro kanthi investasi ing Hong Kong, residensi ganda kanthi investasi ing Hong Kong, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Hong Kong, Residensi permanen kanthi investasi ing Hong Kong, Residensi sementara kanthi investasi ing Hong Kong, skema residensi kanthi investasi ing Hong Kong, skema investasi ing Hong Kong, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Hong Kong, Kewarganegaraan kanthi investasi program ing Hong Kong, Program kewarganegaraan miturut investasi ing Hong Kong, Kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Hong Kong, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Hong Kong, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Hong Kong, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Hong Kong, program Kewarganegaraan ekonomi ing Hong Kong, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Hong Kong, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Hong Kong , paspor kapindho ing Hong Kong, program paspor kapindho ing Hong Kong, program paspor kapindho ing Hong Kong, paspor kaloro nomer loro ing Hong Kong, residensi lan paspor nomer loro ing Hong Kong, paspor diplomatik nomer loro ing Hong Kong, paspor liya kanthi investasi ing Hong Kong , paspor kewarganegaraan nomer loro ing Hong Kong, skema paspor nomer loro ing Hong Kong, skema paspor nomer loro ing Hong Kong, visa emas ing Hong Kong, visa emas ing Hong Kong, program visa emas ing Hong Kong, program visa emas ing Hong Kong, emas nomer loro visa ing Hong Kong, program visa emas nomer loro ing Hong Kong, visa emas ganda ing Hong Kong, kewarganegaraan lan visa emas ing Hong Kong, residensi lan visa emas ing Hong Kong, kewarganegaraan visa emas ing Hong Kong, skema visa emas ing Hong Kong, skema visa emas ing Hong Kong.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Hong Kong kanggo Residensi kanthi investasi: $ 1.300.000

Pambuka Hong Kong lan Karesidenan kanthi Investasi

Hong Kong, sing tegese 'pelabuhan wangi', minangka kutha sing urip lan semangat. Campuran sing saya rame saiki saya dhuwur lan gunung-gunung gedhe ndadekake papan iki pancen apik banget lan bisa dihipnotis.

Hong Kong dipandang minangka papan sing 'sisih wétan ketemu sisih kulon' lan ing endi papan sing lawas lan sing anyar urip ing sandhinge liyane. Papan suci sing diisi dupa, struktur wates, lan gunggunge kaca lan baja sing dhuwur, bebarengan karo konvensi lawas lan perayaan sing energik, nggawe Hong Kong dadi pertemuan sosial sing urip.

Minangka fokus moneter global sing signifikan, pajak sing sithik lan pangarep-arep kanggo urip sing wis suwe wiwit saiki wis ditarik saka saben wong ing saindenging jagad. Mangkene sawetara sebab kenapa kudu milih Hong Kong supaya gaya urip luwih apik:

  1. Travel

Hong Kong minangka papan utama ing Asia lan sawetara wektu sing cendhak, sampeyan bisa entuk plancongan sing cukup akeh kalebu Filipina, Sri Lanka, Thailand, Singapura, Jepang, Taiwan, Malaysia, mung kanggo menehi conto! Kanthi kira-kira 15 kesempatan bank saben taun sampeyan bisa ngerti babagan pungkasan minggu ing olahraga wiwit Vietnam nganti Bali menyang Kalimantan. Apa kita kudu negesake luwih akeh?

  1. keamanan

Hong Kong duwe salah sawijining persentase kriminal paling cilik ing planet kasebut tanpa preduli wilayah kasebut duwe salah sawijining kabupaten metropolitan sing paling padhet. Digambarke asring dadi kutha paling aman ing planet iki, persentase kriminalitas sing kurang nggawe Hong Kong dadi papan sing cocog kanggo sampeyan.

  1. Scene

Ora dingerteni sawetara, Hong Kong ora mung ara-ara samun metropolitan; nduwe akeh ruang terbuka sing luar biasa! Diisi karo wilayah-wilayah sing hebat banget, jajaran kutha lan alam iki pancen apik tenan. Sajrone 15 menit, sampeyan bisa metu saka kutha lan ing pantai utawa ing gunung. Nyedhot kanthi tenang saka rame-rame lan neliti pulau-pulau sing adoh, kutha-kutha penasaran, utawa jalur gunung.

  1. Open Air Playground

Hong Kong digawe saka udakara 70% papan ijo, luwih saka 250 pulau, lan luwih saka 300 lereng. Kanthi akeh latihan njaba sing cedhak karo omah, sampeyan kanthi positif ora bakal kesel. Sampeyan bisa ngrasakake mlaku-mlaku, menek, lan mlaku ing jalur gunung, ing njobo, munggah, muter, panggangan pantai, kolam umum, lan kita ora kudu nglirwakake perjalanan kapal sampah

  1. Food

Hong Kong misuwur dadi 'ibukota kuliner Asia' lan duwe luwih saka 11,000 restoran sing bisa dideleng sampeyan pancen ora bakal luwe.

Panganan ing Hong Kong diganti lan sampeyan ngarep-arep bisa nemokake gaya masak India, Thai, Vietnam, lan Libanon kaya dene kafe Amerika, Italia, lan Prancis, sanajan ana restoran Kanton. Sampeyan bisa ngrasakake panganan dalanan sing regane pirang-pirang Dolar Hong Kong utawa restoran restoran Michelin sing kaget. Sawetara negesake panganan mung alasan sing cukup kanggo pindhah menyang kutha!

  1. transportasi

Kerangka kendharaan saiki saiki, sampurna, lan sing paling penting, solid. Ana macem-macem keputusan kanggo njaluk sampeyan saka A nganti B lan kanthi biaya sithik, sampeyan bakal entuk biaya ing papan liya. Iki kalebu taksi, MTR (tabung / metro), mobil kabel, lan transportasi. Kerangka kendharaan Hong Kong pancen produktif banget, saengga bisa mubeng banget

  1. pajak

Pajeg ing Hong Kong sithik, kanthi pajak penghasilan individu kena 17 persen. Kaloro pedunung lan mantan pat kasebut dipajeni pajak ing rong reformis rong persen nganti 17 persen gumantung marang level penghasilan utawa jangkah standar 15 persen. Ora angel ngerti sebab kenapa ahli saka luar negeri pindah menyang Hong Kong.

  1. Administrasi sistem

Jaringan mantan pat ing Hong Kong pancen apik banget, lan kabeh tujuan ora bisa dingerteni yen ora ngatur lan nyampur. Yen sampeyan kudu golek kanca anyar, ketemu kanca ing industri sampeyan utawa nemokake wong sing duwe minat komparatif mula bakal ana kumpul kanggo sampeyan! Mingling minangka bagean utama saka urip ing kene lan cara sing luar biasa kanggo ngatur lan ketemu wong liya yaiku melu salah sawijining klub olahraga Hong Kong. Kita kudu ora eling yen FDM saben wulan nganti saben wulan kesempatan kanggo kabeh staf lan Konsultan ing Hong Kong!

Manggen ing kutha Asia iki pancen bisa ditemoni banget, lan iki mung sawetara alesan sing dianggep kepuasan pribadi ing Hong Kong ngungkuli macem-macem komunitas kutha.

Rincian dhasar babagan Residensi dening Investasi kanggo Hong Kong

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong
1.300.000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Hong Kong
20 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong
Jinis visa:
Visa investasi wirausaha
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi Hong Kong
1 sasi
Pendhudhuk permanen
Sawise urip 7 taun
kewarganegaraan
Sawise 7 taun kanthi status PR
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Hong Kong
Ora diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong

Pamrentah ndukung skema inkubasi utawa investasi ing bidang liyane

Napa njaluk Residensi kanthi investasi ing Hong Kong

Salah sawijining pusat finansial terkemuka ing donya yaiku Hong Kong. Mungguh, dianggep duwe ekonomi sing tuwuh kanthi cepet. Alasane yaiku pamrentah Hong Kong nggunakake kabijakan dhukungan maksimal lan intervensi minimal ing urusan bisnis. Penting banget kanggo nyebutake manawa Hong Kong uga minangka gerbang pasar China sing subur amarga hubungane geografis lan administratif. Kajaba iku, perusahaan Hong Kong ora mbayar pajak kanggo penghasilan ing saindenging jagad. Tarif pajak sing murah banget cocog karo bathi sing digawe ing Hong Kong. Investor bisnis ing Hong Kong bisa entuk residensi liwat proses sing cepet lan efisien. Anggota kulawarga langsung uga layak, tanpa syarat investasi tambahan.

Imigrasi kulawarga ing Hong Kong

Yen visa investor wis dipikolehi, garwa lan anak sing durung kawin umur 18 taun bisa manggon karo sampeyan ing Hong Kong. Sawise dadi penduduk permanen, wong tuwa lan pasangan bojo luwih saka 60 taun uga bisa ndhaptar visa gumantung supaya bisa urip bareng.

Program residensi Miturut investasi ing Hong Kong insit

Skema kasebut duwe wektu pangolahan sing cendhak banget: aplikasi khas diparengake sajrone 2-3 wulan. Sampeyan ora prelu menehi rincian babagan kegiatan bisnis sing direncanakake, lan sampeyan ora prelu menehi bukti kualifikasi akademik. Sampeyan kudu nyedhiyani bukti yen sampeyan duwe sumber daya finansial kanggo nyukupi dhewe ing Hong Kong sajrone jabatan. Sampeyan ora diidini kerja utawa njaluk pitulung umum ing Hong Kong. Sampeyan bakal duwe hak tinggal permanen sawise nginep suwene 7 taun.

Kewajiban finansial kanggo Hong Kong

Kanggo lolos menyang residensi investasi Hong Kong, sampeyan kudu paling ora nandur modal USD 1.3 yuta ing siji utawa kombinasi saka ngisor iki: ekuitas, sekuritas utang, celengan, utang subordinasi utawa skema investasi kolektif. Sampeyan kudu tetep nandur modal yen residensi ing Hong Kong bener. Yen regane investasi mudhun ing sangisore jumlah sing asline investasi, sampeyan ora bakal kudu nambah. Nanging, sampeyan ora diijini ngilangi bathi modal apa wae yen rega pasar mundhak luwih saka jumlah asline.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi ing Hong Kong

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Hong Kong lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Hong Kong nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Hong Kong kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Hong Kong, residensi kanthi investasi saka Hong Kong lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Hong Kong utawa Golden Visa saka Hong Kong utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Hong Kong utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Hong Kong, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Hong Kong utawa offshore, sumber daya manungsa ing Hong Kong lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Hong Kong lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Hong Kong:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Hong Kong, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Hong Kong, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Hong Kong, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Hong Kong, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Hong Kong lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Hong Kong

  • Karesidenan kanthi investasi saka Hong Kong menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Hong Kong nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Hong Kong menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Hong Kong menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Hong Kong menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Hong Kong.

  • Program visa emas ing Hong Kong nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Hong Kong nganti 37 Negara.

  • Program paspor kapindho saka Hong Kong menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Hong Kong menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Hong Kong liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Hong Kong kanthi perspektif manawa klien kudu ngasilake investasi sing apik ing Hong Kong, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Hong Kong. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Hong Kong sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Hong Kong, lan ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Hong Kong kanthi investasi real estate ing Hong Kong.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Hong Kong kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Hong Kong bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sing sukses kanthi investasi menyang Hong Kong. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Hong Kong kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Hong Kong utawa menyang Hong Kong, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Hong Kong menyang klien kanggo entuk Surat Izin Residence Hong Kong lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Hong Kong, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan sampeyan kanthi aplikasi investasi ing Hong Kong, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Hong Kong. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Hong Kong lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Hong Kong wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Hong Kong sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 1 sasi

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Hong Kong wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Hong Kong sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Residensi kanthi investasi ing Hong Kong disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Hong Kong kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Hong Kong ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Hong Kong.

    • Residential dening program investasi kanggo Hong Kong ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Hong Kong utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Hong Kong.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Hong Kong ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Hong Kong.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Hong Kong ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Hong Kong.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Hong Kong dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Hong Kong.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Hong Kong ora kasedhiya kanggo wong ing Hong Kong sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Hong Kong, utawa transportasi organ Manungsa.

    • Residential dening investasi kanggo Hong Kong ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Hong Kong dudu kanggo kultus Agama lan amal ing Hong Kong.

    • Residential dening layanan investasi ing Hong Kong ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Hong Kong.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Hong Kong ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Hong Kong.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Hong Kong lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Hong Kong kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Hong Kong.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Hong Kong lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Hong Kong kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Hong Kong.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum Hong Kong, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Hong Kong nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi ing Hong Kong.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Hong Kong ndhukung klien lan kulawargane ing Hong Kong.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Hong Kong lan agen hukum kanggo Hong Kong nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Hong Kong lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Hong Kong lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi Hong Kong

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Hong Kong, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Hong Kong gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan dening Investasi menyang Hong Kong

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing Hong Kong, isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien ing Hong Kong, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Hong Kong lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Hong Kong

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Hong Kong

    • Omah sing sementara ing Hong Kong

    • Residence permanen ing Hong Kong

    • Kewarganegaraan Hong Kong

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Hong Kong

    • Pajeg ing Hong Kong

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Hong Kong lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Hong Kong kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Hong Kong kanthi investasi, kita minangka mitra ing Hong Kong, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Hong Kong kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Hong Kong, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Hong Kong, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Hong Kong sing nggawe kita toko mandhuwur kanggo Hong Kong lan 106 negara .

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Hong Kong kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Hong Kong kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Hong Kong lan internasional.

Perusahaan ing Hong Kong

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Hong Kong utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Hong Kong luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Hong Kong

Sing butuh investor sing pindhah menyang Hong Kong akun bank pribadi ing Hong Kong lan akun bank perusahaan ing Hong Kong, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Hong Kong

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Hong Kong, kanggo solusi pembayaran digital ing Hong Kong kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Hong Kong utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Hong Kong yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Hong Kong kanggo miwiti cepet ing Hong Kong.

Layanan HR ing Hong Kong

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Hong Kong bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Hong Kong free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Hong Kong

Sistem telpon bisnis kanggo Hong Kong bebarengan karo nomer virtual kanggo Hong Kong 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Hong Kong

Akuntansi, amarga rajin ing Hong Kong lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Hong Kong

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Hong Kong

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Hong Kong, bisnis persiyapan ing Hong Kong.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Hong Kong ing ngisor iki

  • Desain Web ing Hong Kong

  • Pengembangan E-niaga ing Hong Kong

  • Pangembangan web ing Hong Kong 

  • Pangembangan blockchain ing Hong Kong

  • Pangembangan Aplikasi ing Hong Kong

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Hong Kong

  • SEO ing Hong Kong

Pengacara Residensi dening Investasi ing Hong Kong

Kita nyedhiyakake solusi Residensi Residensi legal kanggo Hong Kong lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Hong Kong, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Hong Kong duwe agen imigrasi paling apik uga ing Hong Kong, kita duwe reputasi ngirim layanan klien paling apik pengalaman kanggo Hong Kong kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Hong Kong lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Hong Kong nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan berencana miwiti registrasi perusahaan ing Hong Kong saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Hong Kong. Gumantung saka negara ing omah sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Hong Kong.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Hong Kong

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Hong Kong

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Hong Kong


link kanggo Departemen Imigrasi Hong Kong , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Hong Kong
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan