Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Kanada lan Visa Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Kanada kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Kanada
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Kanada
  • ● Visa emas ing Kanada
  • ● Paspor nomer loro saka Kanada
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Kanada kanthi investasi ing real estate

Best Agen Residensi dening Investasi ing Kanada lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Kanada lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Kanada dianggo bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Kanada nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Kanada, program residensi dening investasi ing Kanada, program residensi dening investasi ing Kanada, residensi liya kanthi investasi ing Kanada, dual Residensi kanthi investasi ing Kanada, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Kanada , Residensi permanen dening investasi ing Kanada, Residensi sementara kanthi investasi ing Kanada, Skema residensi dening investasi ing Kanada, skema residensi dening investasi ing Kanada, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, program Kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, program Kewarganegaraan ekonomi ing Kanada, skema Kewarganegaraan miturut investasi ing Kanada, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Kanada, nomer loro paspor ing Kanada, program paspor nomer loro ing Kanada , program paspor nomer loro ing Kanada, paspor kaping pindho ing Kanada, residensi lan paspor nomer loro ing Kanada, paspor kapindho diplomatik ing Kanada, paspor kapindho kanthi investasi ing Kanada, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Kanada, skema paspor nomer loro ing Kanada, skema paspor kapindho ing Kanada , visa emas ing Kanada, visa emas ing Kanada, program visa emas ing Kanada, program visa emas ing Kanada, visa emas nomer loro ing Kanada, program visa emas nomer loro ing Kanada, visa emas ganda ing Kanada, kewarganegaraan lan visa emas ing Kanada, residensi lan visa emas ing Kanada, kewarganegaraan visa emas ing Kanada, skema visa emas ing Kanada, skema visa emas ing Kanada.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Kanada kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Kanada kanggo Residensi kanthi investasi: $ $ 800,000CAD

Pambuka Kanada lan Karesidenan kanthi Investasi

Kanada duwe bagean gedhe ing sisih lor Amerika Utara. Bangsa kasebut diwatesi dening Samodra Atlantik Lor ing sisih wétan, Samodra Pasifik Lor ing sisih kulon, lan Samodra Arktik ing sisih lor. 

 

Iki pinggiran Alaska (USA) ing sisih kulon, lan rolas kahanan AS ing bagean daratan Amerika Serikat ing sisih kidul. Sisihane karo tangga teparo kidul sing akehe padha karo 45 (lor) sing padha. Minangka wilayah paling dawa ing saindenging jagad global ing antarane rong negara (8,891 km (5,525 mil)). 

 

Kanada menehi pinggiran segara menyang Greenland (domain sing mandhiri Denmark) lan Saint Pierre lan Miquelon, sawijining wilayah pulau cilik sing duwe papan karo Prancis. 

 

Bangsa kasebut duwe zona 9,984,670 km², dadi negara paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Dikira, luwih gedhe tinimbang AS, utawa kaping pirang-pirang ukuran Prancis. 

 

Kanada duwe 13 divisi sub-publik, sepuluh wilayah, lan telung wilayah. Saben wilayah duwe pamrentah cedhak. Distrik sing saiki dadi Kanada minangka bagean saka pionir Amerika Utara. Wilayah kasebut dadi pamukiman mandhiri nalika abad kesembilan belas nalika duwe hubungan karo mahkota Inggris. Ing 1 Juli 1867, Undhang-undhang Amerika Utara Inggris nggawe Kanada kanthi dhasar papat wilayah ing Ontario, Quebec, New Brunswick, lan Nova Scotia. 

 

Kanada dipisahake dadi pirang-pirang distrik topografi, lan adegan kasebut nyedhiyakake sudut pandang umum. Shield Kanada, wilayah geologi paling gedhe, ngliputi bagean akeh negara lan fokus ing Teluk Hudson. Wilayah kidul-wétan Kanada kebanjiran rawa, dibunderaké karo Great Lakes: Lake Michigan, Lake Superior, Lake Erie, lan Lake Ontario. 

 

Kanada nduwe padunung 38 yuta individu (ing taun 2020), sing udakara udakara 10% saka jumlah pendhudhuk ing Amerika Serikat sing tetanggan. Ibukutha umum yaiku Ottawa, kutha paling gedhe yaiku Toronto. Komunikasi ing dialek yaiku Inggris lan Prancis.

Kanada minangka salah sawijining negara sing paling aman, sing paling disenengi ing bumi, kanthi warga sing ngurmati umume umume dibebasake saka kesulitan sing signifikan. Nalika cara urip bangsa apa wae kanthi beda-beda bisa beda-beda gumantung saka saben wong menyang individu, sawetara ukuran sosial sing beda-beda nampilake pirang-pirang perkara sing kudu disyukuri wong Kanada - kaya ing ngendi upgrade kudu digawe. Tingkat kepemilikan omah Kanada udakara 66 persen. Antarane sing duwe hipotek, umume wong Kanada nyewa omah, loteng, utawa suite sing disewa saka pemilik tanah utawa kemitraan properti. 

 

Kanada, umume, manggon karo wong-wong sing umure nganti 20-an lan sawise iku nyewo nganti umur 30-an, nalika kontrak omah utawa loteng, biasane karo kancane. Akeh wong Kanada kanthi progresif mutusake nyewa kanggo wektu sing luwih suwe tinimbang umur sadurunge. Omah sing larang regane dadi kuwatir ing pirang-pirang wilayah kutha Kanada, ing endi biaya lahan minangka rega paling mutlak ing planet iki. Pinjaman omah sing gedhe banget nyumbang banget kanggo kewajiban warga Kanada (deleng ngisor). 

 

Pamrentah Kanada ngira manawa antara 150,000 nganti 300,000 wong Kanada "ngalami kepuasan" ing taun tartamtu, tegese padha sengaja ora entuk papan sing tetep kanggo urip. Organisasi asylum mlarat, dikerjakake pamrentah lan tujuan sing apik, menehi papan transit kanggo tetep dadi wong Kanada sing mlarat. Sebagéan gedhe saka pedhotan Kanada kalebu priya sing umure tuwa, kanthi warga Kanada asli ora bisa nggambarake kanthi drastis. 

 

Sebagéan gedhe saka setengah liyane nyokot bledug saka macem-macem penyakit lan beban sing umume liyane sing umume bakal nyerang wong pungkasan sajrone urip saben dinane, kalebu penyakit kerangka ambegan, stroke, diabetes, infeksi Alzheimer, lan radhang paru-paru (saiki lan maneh kiasan diarani nendhang ember "umur tuwa"). Warga Kanada ngormati pangarep-arep kanggo urip sing dhuwur amarga kekuwatan ekonomi Kanada. Bayaran kulawarga taunan ing Kanada (tegese ana kulawarga Kanada sing padha lan kurang luwih) ditaksir dadi $ 78,870 ing taun 2014.

Rincian dhasar kanggo Karesidenan dening Investasi kanggo Kanada

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Kanada
$ 800,000CAD USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Kanada
Jinis visa:
Visa investor
Wektu proses kanggo Residensi kanthi investasi ing Kanada
3 kanggo 4 sasi
Pendhudhuk permanen
Sawise urip 3 taun
kewarganegaraan
Sawise 1 taun nyekel PR (total umur 3 taun)
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Kanada
diijini
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Kanada

sumber daya alam, energi, mobil, lan aeronautika

Napa njaluk Residensi kanthi investasi ing Kanada

Kanada minangka negara nomer loro nomer loro ing saindenging jagad. Negara kasebut duwe tingkat kriminalitas sing sithik banget lan dadi papan sing aman. Kanada duwe ekonomi sing stabil. Negara kasebut uga stabil banget ing politik. Kanada duwe sistem yudisial sing adil. Negara kasebut nyedhiyakake sistem pendhidhikan berkualitas tinggi. Minangka anggota NAFTA, NATO lan Perserikatan Bangsa-Bangsa.

Imigrasi kulawarga ing Kanada

Anggota kulawarga uga dadi bagean saka aplikasi kasebut lan ora ana kenaikan jumlah investasi.

Program residensi Miturut investasi ing Kanada insite

Kewarganegaraan bisa diwarisake menyang anake. Nanging, program investasi ditanggepi sawetara wektu lan negara kasebut ora nampa aplikasi amarga ora. Kanada duwe program visa investasi anyar sing diarani program Start-up. Visa investor Kanada menehi kesempatan kanggo urip, lan lelungan ing Kanada tanpa watesan. Kanggo entuk visa jinis iki, sampeyan kudu nuduhake bukti yen duwe minimum net net $ 1,600,000CAD lan nggawe investasi. Nalika entuk visa sawise 3 taun, sampeyan bisa ndhaptar dadi warga negara sawise 3 taun.

Uga negara kasebut nyedhiyakake program visa Start-up kanggo narik kawigaten para wirausaha. Kanggo entuk visa jinis iki, wong kasebut kudu ndhaptar program inkubator lan akselerator bisnis Kanada. Pendanaan kanggo rencana bisnis wirausaha paling sethithik $ 75,000 CAN yen dipikolehi liwat modal ventura lan $ 25,000CAN yen diwenehake dening investor angel. Sawise disetujoni saka rencana bisnis, program inkubator lan program akselerasi bakal njaluk pamrentah tetep manggon wirausaha lan kulawargane.

Kewajiban finansial kanggo Kanada

 Kanggo program Start-up, sampeyan kudu nandur modal paling ora $ 800,000CAD. Investasi kasebut kudu digawe telung puluh dina sawise disetujoni aplikasi kasebut. Kanada njamin manawa investasi kasebut bakal dikembalikan sawise 5 taun.

Dhukungan klien kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Kanada

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Kanada lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Kanada nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Kanada dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Kanada, residensi kanthi investasi saka Kanada lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Kanada utawa Golden Visa saka Kanada utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Kanada utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Kanada, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Kanada utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Kanada lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Kanada lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Kanada:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Kanada, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Kanada, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Kanada, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Kanada, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Kanada lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Kanada

  • Karesidenan kanthi investasi saka Kanada menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Kanada nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Kanada menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Kanada menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Kanada menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Kanada.

  • Program visa emas ing Kanada nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Kanada nganti 37 Negara.

  • Program paspor kapindho saka Kanada menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Kanada menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan dening Investasi Kanada liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Kanada kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Kanada, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Kanada. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Kanada sing duwe rekam trek sing apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing Kanada, supaya entuk asil sing paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Kanada kanthi investasi ing real estate ing Kanada.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Kanada kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Kanada bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residen sukses kanthi investasi menyang Kanada. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Kanada kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Kanada utawa Kanada, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Kanada menyang klien supaya entuk Surat Izin Tinggal Kanada lan kanggo nyuda risiko nolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Kanada, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Kanggo maju karo Residensi sampeyan kanthi aplikasi investasi kanggo Kanada, kita butuh salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Kanada. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Kanada lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Kanada wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Kanada sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 kanggo 4 sasi

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Kanada wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Kanada sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Residensi kanthi investasi Kanada disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Kanada kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Kanada ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Kanada.

    • Residential dening program investasi kanggo Kanada ora ditawakake kanggo pengawasan Teknis ing Kanada utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Kanada.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Kanada ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Kanada.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Kanada ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Kanada.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Kanada dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Kanada.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Kanada ora kasedhiya kanggo individu ing Kanada sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Kanada, utawa transportasi organ Manungsa.

    • Residential dening investasi kanggo Kanada ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Kanada ora kanggo kultus Agama lan amal ing Kanada.

    • Residential dening layanan investasi ing Canada ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Kanada.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Kanada ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Kanada.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien kanggo Kanada lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka panguwasa ing Kanada kanggo disetujoni aplikasi kanggo Residential dening investasi ing Kanada.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Kanada lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Kanada kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Kanada.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum Kanada, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Kanada nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi ing Kanada.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residensi menyang Kanada sing ndhukung klien lan kulawargane ing Kanada.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Kanada lan agen hukum kanggo Kanada sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo Kanada proses proses lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Residensi kanggo Kanada lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kono kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Kanada

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Residensi kanthi investasi kalebu Kanada, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen kanthi investasi menyang Kanada gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kanggo Karesidenan dening Investasi menyang Kanada

    Kanggo ngitung biaya Residensi kanthi investasi ing Kanada, mangga isine kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien ing Kanada, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Kanada lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Kanada

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Kanada

    • Omah sing sementara ing Kanada

    • Residence permanen ing Kanada

    • Kewarganegaraan Kanada

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Kanada

    • Pajeg ing Kanada

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Kanada lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Kanada kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Kanada kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Kanada, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Kanada kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Residensi kanthi konsultasi investasi kanggo Kanada, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Kanada, sing ora bisa ditemokake kanthi siji payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Kanada sing nggawe kita toko mandheg kanggo Kanada lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Kanada kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Kanada kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Kanada lan internasional.

Perusahaan ing Kanada

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Kanada utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Kanada luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Kanada

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Kanada akun bank pribadi ing Kanada lan akun bank perusahaan ing Kanada, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Kanada

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Kanada, kanggo solusi pembayaran digital ing Kanada kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Kanada utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Kanada yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Kanada kanggo miwiti cepet ing Kanada.

Layanan HR ing Kanada

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Kanada bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Kanada free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Kanada

Sistem telpon bisnis kanggo Kanada bebarengan karo nomer virtual kanggo Kanada 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Kanada

Akuntansi, amarga rajin ing Kanada lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Kanada

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Kanada

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Kanada, bisnis persiyapan ing Canada.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Kanada ing ngisor iki

  • Desain Web ing Kanada

  • Pengembangan E-niaga ing Kanada

  • Pangembangan web ing Kanada 

  • Pangembangan blockchain ing Kanada

  • Pangembangan Aplikasi ing Kanada

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Kanada

  • SEO ing Kanada

Pengacara Residensi dening Investasi ing Kanada

Kita nyedhiyakake Residensi legal kanthi solusi Investasi kanggo Kanada lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Kanada, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Kanada duwe agen imigrasi sing paling apik uga ing Kanada, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Kanada solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Kanada lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Kanada nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan menyang Kanada saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Kanada. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Kanada.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Kanada

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Kanada

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Kanada


link kanggo Departemen Imigrasi Kanada , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Kanada
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan