Mlebu

🔍

EN

X

Karesidenan kanthi Investasi kanggo Bulgaria lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Bulgaria kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria
  • ● Visa emas ing Bulgaria
  • ● Paspor nomer loro saka Bulgaria
  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi ing Bulgaria lan Pengacara kanggo Karesidenan dening Investasi ing Bulgaria lan makelar kanggo program perumahan real estate ing Bulgaria makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Residensi dening agen Investasi kanggo Bulgaria nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Bulgaria, program residensi dening investasi ing Bulgaria, program residensi dening investasi ing Bulgaria, residensi liya kanthi investasi ing Bulgaria, residensi ganda kanthi investasi ing Bulgaria, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Bulgaria , Residensi permanen kanthi investasi ing Bulgaria, Residensi sementara kanthi investasi ing Bulgaria, Skema residensi kanthi investasi ing Bulgaria, Skema residensi kanthi investasi ing Bulgaria, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, nomer loro Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, program kewarganegaraan ekonomi ing Bulgaria, Skema kewarganegaraan miturut investasi ing Bulgaria, skema Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, nomer loro paspor ing Bulgaria, program paspor nomer loro ing Bulgaria, program paspor nomer loro ing Bulgaria, paspor kaping pindho ing Bulgaria, paspor lan paspor nomer loro ing Bulgaria, paspor kapindho diplomatik ing Bulgaria, paspor liya kanthi investasi ing Bulgaria, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Bulgaria, skema paspor nomer loro ing Bulgaria, skema paspor nomer loro ing Bulgaria, visa emas ing Bulgaria, visa emas ing Bulgaria, program visa emas ing Bulgaria, program visa emas ing Bulgaria, visa emas nomer loro ing Bulgaria, program visa emas nomer loro ing Bulgaria, visa emas ganda ing Bulgaria, kewarganegaraan lan visa emas ing Bulgaria, residensi lan visa emas ing Bulgaria, kewarganegaraan visa emas ing Bulgaria, skema visa emas ing Bulgaria, skema visa emas ing Bulgaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandheg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Bulgaria kanggo Karesidenan kanthi investasi: $ 6,20,221.44

Pambuka Bulgaria lan Karesidenan dening Investasi

Bulgaria wis dipilih dening macem-macem wong Inggris sing kudu bali menyang omah utawa organisasi adhedhasar Internet kanggo njlentrehake panjelasan tartamtu yen tarif pajak kasebut ing ngisor iki. Penjelasan liyane babagan pilihan sing digawe individu kasebut yaiku biaya khas barang dhasar ing Bulgaria.

Bulgaria minangka negara sing duwe kamar penginapan, restoran, lan mesin omah sing moderat sing kontras karo sisa-sisa Uni Eropa.

Pindhah menyang negara sing adoh banget tegese nggawe setelan liyane. Dadi, yen sampeyan pindhah menyang Bulgaria, luwih becik sampeyan ngerti babagan gaya urip pedunung lan saben dinane. Sampeyan uga bakal nganakake pahargyan adat, sosial, lan ketat. Nanging, sadurunge, dheweke uga kalebu wong sing dinamis banget, sibuk ing papan kerja lan uga nemokake kesempatan sing becik kanggo olahraga santai, kayata mancing, olahraga musim salju, usaha, lan liya-liyane.

Nalika sawetara pahargyan dipuji nalika tanggal sing jelas, sing liyane muter ing Paskah. Minangka babagan Natal, dipuji ing rong bagean, sing pertama ing tanggal 24 Desember esuk lan sing kapindho tanggal 25 Desember ing kapel lan disusul mangan awan sing nyenengake.

Mesthine, sawetara adat istiadat sing isih ana durung dianggep sanajan kasunyatan manawa Bulgaria saiki wis dadi negara canggih.

Umume wong Bulgaria digunakake kanggo menyang pantai laut lan ngurmati panganan.

Kanggo akeh wong, cara urip sing kalebu urip ing Bulgaria minangka daya tarik sing paling gedhe. Ngeling-eling ing pantai ing pungkasan musim semi, ski nalika musim salju, main golf, lan mlaku-mlaku ing gunung minangka latihan santai sing bisa sampeyan ngormati. Pemandangan Bulgaria sing luar biasa menehi akeh kemungkinan anyar.

Wedhus lan wedhus ngumbara kanthi terang-terangan ngubengi lapangan tanpa tembok, lan akeh penghuni lingkungan nggawe pametune dhewe ing omah. Nanging, nalika manggon ing Bulgaria apik banget, ana sawetara tips keamanan sing kudu dingerteni. Pencopet bisa digunakake ing wilayah pusat kutha lan resort wisata, utamane ing wilayah sing dikemas kaya transportasi lan dalan sing dikuwasani. Kajaba iku, ana ekspansi rampokan saka kamar panginepan ing wilayah lelungan sing kondhang. Bulgaria nggarap kerangka tugas tingkat kanthi tingkat biaya individu lan korporat ing 2011 yaiku 10% ing kabeh kasus. Kanggo sapa wae sing pengin nyuda tugas sing dibayar ing gaji utawa tunjangan bisnis kanthi cara iki, Bulgaria mesthi apik banget!

Biaya penginapan lan restoran Bulgaria wis cetha ana ing sangisore bagean umume kanggo Uni Eropa.

Biaya properti ing Bulgaria wis mandheg sawise menehi promosi EU - tegese bisa tuku kenyamanan adil ing saindenging negara, (kajaba kanggo sawetara wilayah deso ing Sofia), luwih murah tinimbang sampeyan mbayar ing Inggris kanggo kenyamanan sing padha. . Sewa ing Bulgaria kanthi normal 74.06% luwih murah tinimbang ing Inggris.

Biasane gaweyan minimal bisa narik kawigaten. Wong pensiunan bisa uga ngerteni yen upah singitasitas adoh banget ing Bulgaria - lan bisa entuk bathi kanthi pamindhahan amarga ora bakal tundhuk karo ekonomi ing sacedhake kanggo nyedhiyakake dhuwit.

Rincian dhasar babagan Residensi dening Investasi kanggo Bulgaria

Investasi minimal kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria
6,20,221.44 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Bulgaria
30,284.25 USD
Tipe Program
Karesidenan kanthi investasi kanggo Bulgaria
Jinis visa:
D visa panggonan permanen visa
Wektu pangolahan Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria
3 - 4 wulan
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Sawise nyekel PR sajrone 1 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Bulgaria
Ya
Pilihan Investasi kanggo Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria
  • € 512,000 obligasi Bisnis / Pemerintah (PR diwenehake langsung)
  • € 250,000 ing entitas bisnis (mung residensi sementara)
  • € 300,000 ing real estate (mung residensi sementara)
  • € 1 yuta modal Bisnis / obligasi Pemerintah (Kewarganegaraan sawise 1-2 taun kanthi cepet)

Napa njaluk Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria

Bulgaria minangka anggota Uni Eropa lan bakal dadi anggota zona Schengen ing wektu paling cedhak. Mula negara kasebut nawakake program visa sing narik kawigaten. Kewarganegaraan Bulgaria bisa menehi hak plancongan ing saindenging Eropa tanpa visa. Sawise 2 taun suwene proses, sampeyan bakal bisa nguntungake dadi penduduk permanen ing Bulgaria. Keuntungan kasebut kalebu pajak sing sithik, akses menyang pasar Uni Eropa lan liya-liyane. Kanggo entuk kewarganegaraan Bulgaria, sampeyan ora prelu ngerti basa utawa duwe real estate. Sawise entuk kewarganegaraan Bulgaria, sampeyan bisa lelungan kanthi gampang lan urip ing negara-negara UE.

Imigrasi kulawarga ing Bulgaria

Keuntungan saka residensi permanen Bulgaria ditrapake kanggo kabeh anggota kulawarga. Sawise entuk residensi Bulgaria, garwa lan anak uga bisa nampa residensi Bulgaria adhedhasar manunggal kulawarga.

Program residensi Miturut investasi ing Bulgaria insite

Sampeyan pisanan dadi omah permanen nganti sangang wulan. Sajrone periode kasebut, sampeyan kudu ngunjungi Bulgaria kaping pindho lan Konsulat Bulgaria ing negara sampeyan. Sawise nyiyapake file, sampeyan kudu ngirim jumlah investasi BGN 1 yuta (EUR 512,000). Yen sertifikat investasi sampeyan ditanggepi, sampeyan bisa ndhaptar jinis Visa D. Nalika entuk visa, sampeyan ngunjungi Bulgaria lan ngirim aplikasi kasebut. Sabanjure sampeyan ngunjungi kanggo njupuk kertu penduduk permanen. Sawise entuk kertu residensi permanen, anggota kulawarga bisa entuk duweke kanthi ngirim formulir aplikasi. Pelamar uga kudu ngunjungi Bulgaria kaping pindho.

Kewajiban finansial kanggo Bulgaria

Sampeyan kudu setor BGN 1 yuta (appr. EUR 512,000) ing Portofolio obligasi pamrentah sajrone 5 taun. Sawise 5 taun sampeyan bakal entuk dhuwit maneh tanpa bunga. Pamrentah Bulgaria njamin yen sampeyan bakal entuk dhuwit sawise periode rampung. Jumlah investasi uga bisa dibiayai dening bank Eropa. Ragad pangolahan EUR 25,000 ditrapake. Biaya tambahan bisa dibutuhake kanggo bocah sing durung 18 taun. Bayaran kanggo bocah-bocah yaiku EUR 2,500.

Dhukungan klien kanggo Karesidenan kanthi investasi kanggo Bulgaria

Tim Kita saka Residential dening Agen Investasi kanggo Bulgaria lan Residential dening Investment Pengacara kanggo Bulgaria nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Bulgaria kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria, residensi kanthi investasi saka Bulgaria lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Bulgaria utawa Golden Visa saka Bulgaria utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Bulgaria, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Bulgaria utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Bulgaria lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Bulgaria lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Bulgaria:

Kita nyedhiyakake terjangkau Karesidenan dening layanan investasi kanggo Bulgaria, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Bulgaria, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Bulgaria, Karesidenan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Bulgaria, Karesidenan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Bulgaria lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Bulgaria

  • Karesidenan kanthi investasi saka Bulgaria menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Bulgaria menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Bulgaria menyang 106 Negara.

  • Karesidenan kanthi program investasi saka Bulgaria.

  • Program visa emas ing Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Bulgaria menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Bulgaria menyang 106 Negara.

Karesidenan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Karesidenan kanthi Investasi Bulgaria liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Bulgaria kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Bulgaria, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo residensi kanthi investasi kanggo Bulgaria. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Bulgaria sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Bulgaria, kanggo ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Bulgaria kanthi investasi real estate ing Bulgaria.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Karesidenan Bulgaria kanthi Investasi

  • Karesidenan dening Pengacara Investasi kanggo Bulgaria bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Residensi sing sukses kanthi investasi menyang Bulgaria. Layanan standar kanggo Residensi dening Investasi menyang Bulgaria kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Bulgaria utawa menyang Bulgaria, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake Karesidenan kanthi investasi kanggo Bulgaria menyang klien kanggo entuk Surat Izin Residence Bulgaria lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Bulgaria, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Residensi kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria. Pengacara khusus kanggo Residensi kanthi investasi kanggo Bulgaria lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Bulgaria sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 - 4 wulan

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Karesidenan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Bulgaria sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Karesidenan kanthi investasi Bulgaria disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Karesidenan kanthi layanan investasi ing Bulgaria kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • Residential dening layanan investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Bulgaria.

    • Residential dening program investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Bulgaria utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Bulgaria.

    • Residential dening konsultasi investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa kriminal ing Bulgaria.

    • Residential dening dhukungan investasi kanggo Bulgaria ora kanggo individu sing urusan materi Genetik ing Bulgaria.

    • Residential dening layanan investasi kanggo Bulgaria dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Bulgaria.

    • Residential dening program investasi dhukungan kanggo Bulgaria ora kasedhiya kanggo individu kanggo Bulgaria sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Bulgaria, utawa transportasi organ Manusia.

    • Residential dening investasi kanggo Bulgaria ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • Residential layanan program kanggo Bulgaria ora kanggo kultus Agama lan amal ing Bulgaria.

    • Residential dening layanan investasi ing Bulgaria ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Bulgaria.

    • Karesidenan Kita pengacara ing Bulgaria ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Bulgaria.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC ngati-ati kanggo dokumen AML kanggo klien Bulgaria lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka panguwasa ing Bulgaria kanggo disetujoni aplikasi Residential dening investasi ing Bulgaria.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Karesidenan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Bulgaria kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Bulgaria.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Residensi internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Bulgaria, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Karesidenan kanthi layanan investasi kanggo Bulgaria nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Bulgaria.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Residence kanggo Bulgaria sing ndhukung klien lan kulawargane ing Bulgaria.

    • Kasugihan Pengalaman

      Karesidenan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Bulgaria lan agen hukum kanggo Bulgaria sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Bulgaria sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Karesidenan kanggo Bulgaria lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Bulgaria

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Karesidenan kanthi investasi kalebu Bulgaria, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen ngono, Residen sampeyan kanthi investasi menyang Bulgaria gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngetung biaya Karesidenan kanthi Investasi menyang Bulgaria

    Kanggo ngitung biaya Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria, isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien ing Bulgaria, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Karesidenan kanthi program investasi kanggo Bulgaria lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Bulgaria

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Bulgaria

    • Omah sing sementara ing Bulgaria

    • Omah permanen ing Bulgaria

    • Kewarganegaraan Bulgaria

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Bulgaria

    • Pajeg ing Bulgaria

    bukaken Kaca Imigrasi

Karesidenan kanthi Investasi ing Bulgaria lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Bulgaria kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Bulgaria kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Bulgaria, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Bulgaria kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Karesidenan kanthi konsultasi investasi kanggo Bulgaria, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Bulgaria, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Bulgaria sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Bulgaria lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Bulgaria kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Residensi kanthi investasi kanggo Bulgaria kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Bulgaria lan internasional.

Perusahaan ing Bulgaria

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Bulgaria utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Bulgaria luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Bulgaria

Investor sing kudu pindhah menyang Bulgaria butuh akun bank pribadi ing Bulgaria lan akun bank perusahaan ing Bulgaria, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Bulgaria

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Bulgaria, kanggo solusi pembayaran digital ing Bulgaria kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Bulgaria utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Karesidenan kanthi investasi menyang Bulgaria yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Bulgaria kanggo miwiti cepet ing Bulgaria.

Layanan SDM ing Bulgaria

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Bulgaria bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Bulgaria free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Bulgaria

Sistem telpon bisnis kanggo Bulgaria bebarengan karo nomer virtual kanggo Bulgaria 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Bulgaria

Akuntansi, amarga rajin ing Bulgaria lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Bulgaria

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Bulgaria

Sawise Residensi kanthi investasi menyang Bulgaria, bisnis persiyapan ing Bulgaria.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Bulgaria

  • Desain Web ing Bulgaria

  • Pengembangan E-niaga ing Bulgaria

  • Pangembangan web ing Bulgaria 

  • Pangembangan blockchain ing Bulgaria

  • Pangembangan Aplikasi ing Bulgaria

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Bulgaria

  • SEO ing Bulgaria

Pengacara Residensi dening Investasi ing Bulgaria

Kita nyedhiyakake solusi Residensi Residensi legal kanggo Bulgaria lan sukses kanggo para klien penting banget, kanggo Bulgaria, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Bulgaria uga duwe agen imigrasi sing paling apik uga ing Bulgaria, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Bulgaria solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Bulgaria lan kulawargane. Karesidenan dening tim investasi kanggo Bulgaria nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Bulgaria saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Bulgaria. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Bulgaria.

Pitakon Paling Sering - Karesidenan dening Investasi ing Bulgaria

Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Bulgaria

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Karesidenan kanthi Investasi menyang Bulgaria


link kanggo Departemen Imigrasi Bulgaria , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Bulgaria
Karesidenan kanthi Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan