Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Vanuatu lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Vanuatu kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Vanuatu
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu
  • ● Visa emas ing Vanuatu
  • ● Paspor nomer loro saka Vanuatu
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Vanuatu lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Vanuatu lan makelar kanggo program real estate Kewarganegaraan ing Vanuatu bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Vanuatu nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Vanuatu, program Kewarganegaraan dening investasi ing Vanuatu, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu, Kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Vanuatu, Kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Vanuatu, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Vanuatu , Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Vanuatu, Kewarganegaraan sementara kanthi investasi ing Vanuatu, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Vanuatu, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu, Karesidenan kanthi investasi ing Vanuatu, program residensi dening investasi ing Vanuatu, program residensi dening Vanuatu, nomer loro Pendhudhuk kanthi investasi ing Vanuatu, dual Residensi kanthi investasi ing Vanuatu, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu, program residensi ekonomi ing Vanuatu, Skema residensi kanthi investasi ing Vanuatu, residensi kanthi skema investasi ing Vanuatu, nomer loro paspor ing Vanuatu, pas nomer loro program olah raga ing Vanuatu, program paspor nomer loro ing Vanuatu, paspor kaping pindho ing Vanuatu, paspor residensial lan paspor nomer loro ing Vanuatu, paspor kapindho diplomatik ing Vanuatu, paspor liya kanthi investasi ing Vanuatu, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Vanuatu, skema paspor nomer loro ing Vanuatu, nomer loro skema paspor ing Vanuatu, visa emas ing Vanuatu, visa emas ing Vanuatu, program visa emas ing Vanuatu, program visa emas ing Vanuatu, visa emas nomer loro ing Vanuatu, program visa emas nomer loro ing Vanuatu, visa emas ganda ing Vanuatu, kewarganegaraan lan visa emas ing Vanuatu, residensi lan visa emas ing Vanuatu, kewarganegaraan visa emas ing Vanuatu, skema visa emas ing Vanuatu, skema visa emas ing Vanuatu.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Vanuatu kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 150,000

Pambuka Vanuatu lan Kewarganegaraan dening Investasi

Vanuatu nglibatake papat pulau dhasar lan 80 pulau luwih asor, udakara 60 pulau kasebut duweni. Tugas VSA umume rong taun kepungkur, mula nyiyapake basa tetanggan iku penting. Kita menehi persiyapan basa penting (Bislama) menyang wiwitan tugas kanthi pertemuan sabanjure yen penting sajrone tugas kasebut. Ngerti tradhisi ing sacedhake penting kanggo tugas sing migunani, nanging ngerti bisa diganti wiwit saka siji pulau banjur dadi pulau liyane. Tema asring ora cedhak kanthi langsung. Ngrembug babagan masalah kulawarga lan cedhak asring dibutuhake sadurunge miwiti mriksa apa sing sampeyan butuhake dadi sukarelawan.

Vanuatu minangka model tropis paradisiacal model sampeyan sing ora kakehan para plancongan, lan saiki Vanuatu - 10 motivasi sing bisa ngyakinake. Nalika sawetara kapal pelayaran nggawe titik mandheg ing salah sawijining sisih utama pulau, sejatine pulau-pulau sing ndandani Vanuatu umume dudu radar individu kaya Fiji lan New Caledonia. Iki bisa dadi sumber paling apik sing dikombinasikake karo individu sing paling nyenengake lan keindahan pulau-pulau kasebut; kita rumangsa yen Vanuatu ora bisa ngetung. Vanuatu dununge ing Samodra Pasifik lan ora adoh saka Australia lan Selandia Baru. Kaledonia Baru nyelehake 230km mangulon, dene Fiji 800km mangetan. Ana luwih saka 80 pulau lan pedunung udakara 200, 000 wong. Gawe titik kanggo ngobrol karo dewan industri plancongan Vanuatu babagan macem-macem hal sing kudu dideleng lan dideleng ing Vanuatu.

Motivasi sing tenanan kanggo ngunjungi Vanuatu

1. Individu

Individu Vanuatu pancen seneng banget. Dheweke njupuk jam saben dina kanggo ngunjungi lan ngobrol ing sektor bisnis ing komunitas Port Vila. Nalika Port Vila minangka ibukutha, kutha kasebut pancen katon dadi kutha cilik sing apik lan dhasar sing ana ing pelabuhan. Pulo Malekula menehi pangerten gedhe babagan cara urip lan konvensi Vanuatu

2. Terjun lan nglangi

Sing adoh saka kabeh pulau nggawe jumping lan snorkeling minangka kertu gambar kanggo sawetara wong. Gordon entuk ijin PADI ing kana lan duwe pilihan kanggo neliti kecelup. Uga ana akeh jebol sing bakal diselidiki ing banyu sing bening banget iki uga kanggo karunia kehidupan laut. Kanggo nglangi, iku sesanti sing cetha ana ing kahanan murni. Kapal pesiar minangka pilihan liyane lan aku nyoba banget prau layar. Sampeyan maca babagan nggawe terjun Vanuatu ing kene. Temokake babagan ngendi sampeyan arep terjun ing Vanuatu.

3. Go Bungee mlumpat ing wiwitane

Pulo Pentecost misuwur amarga asale saka Bungy hopping, diwiwiti sajrone adat istiadat sing sadurunge diarani haol, utawa pluging lemah. AJ Hackett nggawe bungee anyar sing mlumpat saka kebiasaan lawas sing mlumpat ing Pulo Pentecost. Antarane wulan April lan Juni kanthi konsisten, dina Setu, wong-wong ing sisih kidul pulau kasebut mumbul saka pucuk ndhuwur (udakara 20 nganti 30 m) kanthi tanduran sing dipasang ing sikile. Sanajan sampeyan wis ora mesthi bisa nyoba, cenderung ditindakake yen sampeyan kudu nonton kebiasaan sing apik iki.

4. Ngapresiasi layanan Budaya

Keuntungan kanggo ndeleng bagean saka adat lan latihan sosial saka leluhur Vanuatu. Firalking kasebut pancen nggumunake. Iki minangka papan sing bakal entuk wangsulan babagan carane warga masarakat ngoyak, iwak, nggunakake tanduran lan cara nyimpen panganan.

5. Priksa Air Terjun Vanuatu

- Mele Cascades. Ing pulau Efate, sampeyan bakal nemokake tlaga kasebut. Tampilan kasebut nggumunake, banyune urip maneh, lan pengalaman kasebut luar biasa.

6. Abseil

Iki mainstream lan organisasi sing nggawe abseiling saka Mele Cascades ujar, "Yen sampeyan ora pesta saben dina, sampeyan ora bisa urip". Dheweke diarani Edge Adventure kanthi lucu lan duwe kegiyatan sing apik banget nalika terjun ing jawah iki. Non didhukung kanthi alesan yen aku ora nggawe awak.

Penginapan lan lingkungan saben dina

Kita njamin manawa sukarelawan diwenehi fasilitas dhasar, sing cocog karo kantor gas kanggo masak. Ing Port Vila lan Santo, sampeyan bakal bisa nyedhaki daya 24 jam, telpon, banyu kutha kanthi fleksibel, web, restoran, kerangka kendaraan umum, macem-macem toko, lan jaringan pengasingan sing luwih jembar. Yen sampeyan ora adhedhasar ing papan liya, sampeyan bisa uga ora nemoni babar pisan. Banyu kutha kanthi fleksibel ing Vila lan Santo ditangani lan dilindhungi kanggo ngombe, sanajan banyune akeh kalsium, mula becik kanggo umpluk sadurunge ngombe.

Norma pakean

Vanuatu minangka papan sing moderat lan sawetara busana gaya barat ora pas. Kanggo pria, pilih jins dawa, celana pendek dhengkul, lan kaos santai. Kanggo wanita, klambi, rok, lan kaos asring dienggo - kaos tanpa lengan uga pantes. Nanging coba ora nemokake kulit ing dhengkul, utamane nalika tindak menyang acara konvensional. Para wanita kudu nganggo celana pendek utawa sarung lan klambi nalika nglangi ing wilayah non-resor.

Kesejahteraan

Demam hutan endemik ing bagean paling gedhe ing Vanuatu ing sanjabane Port Vila lan kabeh sukarelawan kudu nggunakake profilaksis malaria. Perlindhungan sing beda durung disaranake, contone, obat nyusup nyusup lan lengen dawa / celonone ing wayah wengi yen ing njaba lan kelambu yen sampeyan isih ana ing zona demam alas.

Perbankan lan dana

Ana sawetara bank ing Vanuatu sanajan ana sawetara pilihan sing ana ing njaba Port Vila. Kita mbukak ledger tetanggan kanggo kabeh sukarelawan yen sampeyan tampil ing Vanuatu lan remitansi urip saben wulan dibayar. Kertu mriksa bisa diakses para sukarelawan kanthi akun ANZ utawa Westpac ing Port Vila utawa Luganville. Dhuwit sing cedhak yaiku Vatu. Kunjungi XE.com kanggo tarif perdagangan saiki.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Vanuatu

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu
150,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Vanuatu
35,000 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu
Jinis visa:
Visa Kepemilikan Tanah
Wektu proses kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu
2 months
Pendhudhuk permanen
Bisa dipikolehi kanthi investasi $ 100,000.
kewarganegaraan
Kanthi investasi $ 150,000 sampeyan bisa entuk kewarganegaraan nggunakake skema VCP lan DSP.
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Vanuatu
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu

Bisnis, Real Estate

Napa njaluk Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu

Republik Vanuatu ngemot meh 80 pulau ing sisih wétan Australia. Iku ora mung swarga tropis nanging uga anggota saka Persemakmuran Inggris. Kanthi cara iki paspor Vanuatu ngetokake sampeyan mlebu ing Inggris Raya, sawetara negara Eropa, lan akeh negara Asia. Yen sampeyan nggoleki paspor kaping 2, Vanuatu minangka tujuan sing sampurna amarga sistem finansial sing stabil, kahanan residensi pajak sing apik lan infrastruktur telekomunikasi sing apik.

Imigrasi kulawarga ing Vanuatu

Pasangan sampeyan, anak sing gumantung kurang saka 25 taun 25 lan wong tuwa sing wis umur luwih saka 65 taun bisa ngetrapake bareng karo sampeyan lan akibate kabeh kulawarga bisa nguntungake kewarganegaraan Vanuatu.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Vanuatu insite

Sampeyan miwiti aplikasi kanthi ngirim salinan paspor saiki menyang agen, sing validitas lan uga cathetan sing ora kriminal. Sawise jelas latar mburi sampeyan, program bakal dietung kanggo kabeh pelamar. Sawise ngetung sampeyan mlebu kertas aplikasi kewarganegaraan.
Sampeyan kudu deposit 30 persen saka total biaya sadurunge. Ora bisa dibalekake. Sawise mbayar butuh 30-60 dina kanggo ngolah aplikasi.
Sampeyan mbayar 70 persen sisa ragad sawise nyetujoni aplikasi sampeyan, mula sampeyan entuk kewarganegaraan lan paspor Vanuatu. Sampeyan kudu lelungan menyang negara kasebut supaya sumpah Setya.
Paspor Vanuatu bakal valid nganti limang taun. Bisa gawe anyar tanpa investasi ekstra.

Kewajiban finansial kanggo Vanuatu

Sampeyan bakal entuk kewarganegaraan Vanuatu liwat sumbangan USD 130,000 kanggo Program Dhukungan Pangembangan Vanuatu. Yen sampeyan ndhaptar dhewe, biaya sing dibutuhake sadurunge, kalebu kabeh prosedur lan menehi kewarganegaraan seumur hidup.

Yen sampeyan pengin nggawa anggota kulawarga uga dikenani biaya tambahan.

Negara kasebut nawakake kahanan residensi pajak sing sampurna: ora ana pajak penghasilan, pajak perkebunan utawa pajak keuntungan.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Vanuatu lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Vanuatu nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Vanuatu kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu, residensi kanthi investasi saka Vanuatu lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Vanuatu utawa Golden Visa saka Vanuatu utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Vanuatu, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Vanuatu utawa lepas pantai, sumber daya manungsa ing Vanuatu lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Vanuatu lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Vanuatu:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Vanuatu, liwat rega terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Vanuatu, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Vanuatu, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Vanuatu, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Vanuatu lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Vanuatu

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Vanuatu menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Vanuatu.

  • Program visa emas ing Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Vanuatu menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Vanuatu menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Vanuatu liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Vanuatu kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Vanuatu, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Vanuatu sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Vanuatu, sing ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Vanuatu kanthi investasi ing real estate ing Vanuatu.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Vanuatu dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Vanuatu bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Vanuatu. Layanan standar Kewarganegaraan dening Investasi menyang Vanuatu kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Vanuatu utawa menyang Vanuatu, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Vanuatu lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Vanuatu, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Vanuatu, kita kudu salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Vanuatu. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Vanuatu wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Vanuatu sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 2 months

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Vanuatu wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Vanuatu sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi saka Vanuatu disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Vanuatu kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Vanuatu ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Vanuatu ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Vanuatu utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Vanuatu ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Vanuatu ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Vanuatu dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Vanuatu ora kasedhiya kanggo wong kanggo Vanuatu urusan perdagangan, panyimpenan ing Vanuatu, utawa transportasi organ Manungsa.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Vanuatu ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Vanuatu ora kanggo kultus Agama lan amal ing Vanuatu.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Vanuatu ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Vanuatu.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Vanuatu ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Vanuatu.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu pancegahan kanggo nggawe dokumen AML kanggo klien kanggo Vanuatu lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Vanuatu kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Vanuatu.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Vanuatu lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Vanuatu kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Vanuatu.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Vanuatu, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Vanuatu nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Vanuatu.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Vanuatu ndhukung klien lan kulawargane kanggo Vanuatu.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Vanuatu lan agen hukum kanggo Vanuatu nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Vanuatu lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Vanuatu lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Vanuatu

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Vanuatu, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Vanuatu gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Vanuatu

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien kanggo Vanuatu, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Vanuatu lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Vanuatu

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Vanuatu

    • Omah sing sementara ing Vanuatu

    • Residence permanen ing Vanuatu

    • Kewarganegaraan Vanuatu

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Vanuatu

    • Pajeg ing Vanuatu

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Vanuatu lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Vanuatu kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Vanuatu kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Vanuatu, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Vanuatu kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Vanuatu, kita nyedhiyakake layanan bisnis, IT lan SDM uga ing Vanuatu, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Vanuatu sing nggawe kita toko mandeg kanggo Vanuatu lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Vanuatu kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Vanuatu kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Vanuatu lan internasional.

Perusahaan ing Vanuatu

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Vanuatu utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Vanuatu luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Vanuatu

Investor sing pindhah menyang Vanuatu kudu dibutuhake akun bank pribadi ing Vanuatu lan akun bank perusahaan ing Vanuatu, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Vanuatu

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Vanuatu, kanggo solusi pembayaran digital ing Vanuatu kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Vanuatu utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Vanuatu yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Vanuatu kanggo miwiti cepet ing Vanuatu.

Layanan SDM ing Vanuatu

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Vanuatu bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Vanuatu free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Vanuatu

Sistem telpon bisnis kanggo Vanuatu bebarengan karo nomer virtual kanggo Vanuatu 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Vanuatu

Akuntansi, amarga rajin ing Vanuatu lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Vanuatu

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Vanuatu

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Vanuatu, bisnis persiyapan ing Vanuatu.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Vanuatu

  • Desain Web ing Vanuatu

  • Pengembangan E-niaga ing Vanuatu

  • Pangembangan web ing Vanuatu 

  • Pangembangan blockchain ing Vanuatu

  • Pangembangan Aplikasi ing Vanuatu

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Vanuatu

  • SEO ing Vanuatu

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Vanuatu

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Vanuatu lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Vanuatu, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Vanuatu duwe agen imigrasi paling apik ing Vanuatu, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik kanggo Vanuatu solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Vanuatu lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Vanuatu nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Vanuatu saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Vanuatu. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Vanuatu.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Vanuatu

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Vanuatu

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Vanuatu


link kanggo Departemen Imigrasi Vanuatu , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Vanuatu
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan