Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Turki lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Turki kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Turki
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Turki
  • ● Visa emas ing Turki
  • ● Paspor nomer loro saka Turki
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Turki lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Turki lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Turki makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Turki nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Turki, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Turki, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Turki, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Turki, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Turki , Kewarganegaraan permanen dening investasi ing Turki, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, Residensi kanthi investasi ing Turki, program residensi dening investasi ing Turki, program residensi dening investasi ing Turki, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Turki, dual Residensi kanthi investasi ing Turki, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki, program residensi ekonomi ing Turki, skema residensi dening investasi ing Turki, skema residensi dening investasi ing Turki, nomer loro paspor ing Turki, program paspor nomer loro ing Turki ey, program paspor nomer loro ing Turki, paspor kaping pindho ing Turki, residensi lan paspor nomer loro ing Turki, paspor diplomatik nomer loro ing Turki, paspor kapindho kanthi investasi ing Turki, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Turki, skema paspor nomer loro ing Turki, skema paspor nomer loro ing Turki, visa emas ing Turki, visa emas ing Turki, program visa emas ing Turki, program visa emas ing Turki, visa emas nomer loro ing Turki, program visa emas nomer loro ing Turki, visa emas ganda ing Turki, kewarganegaraan lan visa emas ing Turki, residensi lan visa emas ing Turki, kewarganegaraan visa emas ing Turki, skema visa emas ing Turki, skema visa emas ing Turki.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Turki kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 250,000

Pambuka Turki lan Kewarganegaraan dening Investasi

Nunggang daratan Eropa lan Asia, wilayah Turki sing sengaja signifikan menehi pengaruh sing signifikan ing kabupaten kasebut - lan panguwasa ngliwati Segara Ireng.

Kemajuan menyang sistem adhedhasar swara lan ekonomi pasar mandheg sawise Ataturk dipateni ing taun 1938, lan militer - nganggep awake dhewe dadi underwriter saka konstitusi - terus-terusan ngusir pamrentah sing nyoba nyoba utama.

Melu Uni Eropa wis dadi gegayuhan dawa. Dhiskusi registrasi dikirim ing taun 2005, nanging saiki saya suwe amarga rekor kebebasan dhasar Turki.

Tips Apik Kanggo Urip ing Turki

1: Manajemen Dhuwit sing Apik

Yen sampeyan ora ana apa-apa sing bakal ngrusak urip anyar sampeyan ing Turki, para eksekutif bakal ora duwe dana apa-apa. Wiwit awal, ngerti minggu saben minggu, wulan utawa wulan, lan tagihan tahunan, lan faktor rencana mbuwang biaya rata-rata barang dhasar. Yen sampeyan duwe penghasilan minangka dhuwit sing ora pati ngerti kaya singitas, sampeyan uga bisa kerja ing zona bandhulan amarga skala swap sing ora stabil ana ing kene kaya Yo-Yo. Dadi akal.

Rencana mbuwang kanggo pasangan sing manggon ing properti dhewe ing Didim ora bakal nyewo ing Istanbul, yaiku kutha paling larang ing Turki. Salah sawijining bagean saka awis yaiku biaya finansial saka akun investasi. Umume 10%, iki minangka cara sing luar biasa kanggo mbangun total modal sampeyan tanpa konsumsi lan jangkoan kisaran saka 31 dina nganti setaun.

2: Ngimpor Perabotan lan Barang Omah

Kabeh wong sing ngerti yen wis dikirim menyang mebel unit kulawarga ujar manawa latihan tanpa guna, awis lan nyebabake tekanan tanpa guna. Kerangka kerja impor lan pajak Turki angel dingerteni ing kahanan sing paling apik lan kanthi rutin nundha pangembangan produk massal sing gedhe tenan. Biaya kasebut ora nyedhiyakake dhuwit, lan sampeyan kudu tuku perabotan anyar ing kene.

Nalika barang putih larang regane, akeh sumber sing asring majokake pengaturan pilihan lan nalika tuku kanthi massal menehi markdown. Pilihan liyane yen tuku properti ing Turki yaiku ndeleng omah adol sing adol kanthi premis dhasar utawa lengkap.

3: Entuk Asuransi Kesehatan

Sapa wae ing Turki sing umure luwih enom saka 65 lan sing duwe lisensi residensi kudu duwe liputan medis. Dadi kayane pancen ora wajib luwih saka 65 taun. Ora apa-apa yen sampeyan duwe dhuwit ing bank, nanging yen ora, biaya saben wulan bisa ditampa kanthi bener, sanajan ana masalah kanggo rasa tenang sejatine, amarga stroke, episode koroner utawa kegiatan kritis bisa entuk pirang-pirang kilogram. Sawetara wong mutusake babagan liputan medis pribadi, dene liyane mbayar kerangka SGK otoritas publik.

4: Makarya ing Turki

Rada suwe, akeh wong njaba sing tumindak salah. Dina iku wis ora ana maneh. Malah, sanajan ing resort acara musim panas, angel golek garis kerja anyar minangka pemain tanpa ijin paling apik. Kajaba yen sampeyan kerja karo organisasi ing saindenging jagad utawa makarya ing media, angel banget kanggo nglacak bisnis sing sah.

Sawetara wong mutusake kanggo nyengkuyung basa Inggris, nanging prelu menehi prajanjian TEFL. Wong liya kerja kanggo organisasi acara ing sadawane Aegean lan Mediterania, nanging kanggo bagean sing gedhe banget, iki kadang-kadang kerja. Dadi umume, aja pindhah-pindhah lan ngarep-arep golek kanthi cepet lapangan kerja. Yen sampeyan kudu bisa, larik sadurunge metu lan njamin kesepakatan lan lisensi kerja wis disiyapake.

5: Ngantisipasi Kejutan Budaya

Wonten ing plancongan skim lan adoh saka apa sing padha karo urip saben dinane. Saka Kurban Bayram saben taun sing kalebu dhendha wedhus utawa wedhus nganti pilihan saka kancane Turki cepet-cepet suwene 30 dina, cara urip sejatine sumunar nalika manggon ing kene. Saka pesta sing dadi tuan rumah mung coke lan kacang-kacangan, nanging kabeh wong bisa mlaku meh kabeh wengi menyang tangga teparo sing nggawe DIY jam 10 sore Tos rame-rame administrasi, lan Bos Ver (aja repot-repot), lan kajaba yen sampeyan ganti mesthi wae lan nampa kahanan apa sejatine, budaya stun bakal nuduhake kepala sing nggegirisi.

6: Aja Stereotype

Kanggo budaya, panganan, sejarah, bal-balan, masalah legislatif, iklim, lan urip saben dinane, Turki beda banget lan angel digenerake kanthi siji payung. Ing mundur Aegea ing Didim, pengaruh Inggris wis rampung, matur nuwun marang jaringan mantan pat, nanging ing Antalya, Rusia minangka pakumpulan utama sing ora pati ngerti.

Kajaba iku, Konya moderat, ing distrik Anatolia sing fokus, babar pisan ora padha karo Istanbul. Mesthi wae, Izmir, kutha paling gedhe nomer telu ing Turki wis misuwur amarga tumindak kosmopolitan lan menehi desain lan pola. Mesthi wae, macem-macem sing nggumunake minangka pangembangan sing nguntungake amarga kasunyatan manawa investigasi bintik-bintik lan ngerteni babagan panganan lan sejarah pancen nyenengake.

Terusake, nalika tips babagan urip ing Turki yaiku santai, santai, lan menehi sampeyan kesempatan supaya bisa kepenak. Bangsa kasebut kudu menehi kasepakatan kanggo sapa wae sing milih omah saka omah. Yen sampeyan durung milih papan pamindhahan, artikel iki bakal mbahas babagan bantahan mantan pat sing misuwur nawakake luwih akeh tips lan pandhuan. Kajaba iku, hubungi kita kanthi kesempatan yen sampeyan pengin tuku properti Turki lan bisa uga pengin ngerti babagan nyedhiyakake sumber daya ing pasar tanah.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Turki

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki
250,000 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki
Jinis visa:
Ijin utawa visa residensi jangka pendek utawa jangka panjang
Wektu proses kewarganegaraan kanthi investasi Turki
1 sasi
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Langsung
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Turki
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Turki
  • > Real Estate

  • > Dana modal usaha: Tuku saham dana VC $ 500,000

  • Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi Turki

    Ing wulan September 2018 Turki resmi ngumumake kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo nyengkuyung wong asing nandur modal ing negara kasebut lan nambah pembangunan ing sektor real estate.
    Pamrentah negara kasebut nerbitake peraturan kewarganegaraan sing mbenerake nyuda jumlah investasi kanggo nambah investasi langsung asing ing gazet resmi tanggal 18 September 2018. Warga asing, sing tuku real estate utawa nandur modal ing salah sawijining opsi ing ngisor iki, kaya sing diandharake karo amandemen anyar, anduweni hak kewarganegaraan Turki kanthi investasi.

    Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Turki insite

  • > Real Estate: Tuku real estate paling ora $ 250,000 sing ora didol suwene 3 taun

  • > Simpenan bank: Celengan paling ora $ 500,000 ing bank Turki

  • > Obligasi utawa sekuritas pemerintah: Tuku $ 500,000 obligasi pamrentah Turki dikunci sajrone 3 taun

  • > Dana modal usaha: Tuku saham dana VC $ 500,000

  • > Nggawe proyek: Nganggo paling ora 50 wong

  • Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki

    Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Turki lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Turki nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Turki dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Turki, residensi kanthi investasi saka Turki lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

    Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Turki utawa Visa Emas saka Turki utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Turki utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Turki, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Turki utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Turki lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

    Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Turki lan residensi sekunder.

    Dhukungan Khusus kanggo Warga Turki:

    Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Turki, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Turki, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Turki, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Turki, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Turki lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Turki

    • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Turki menyang 37 Negara.

    • Visa emas ing Turki nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Turki menyang 37 Negara.

    • Paspor nomer loro saka Turki menyang 37 Negara.

    • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Turki menyang 106 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Turki.

    • Program visa emas ing Turki nganti 37 Negara.

    • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Turki nganti 37 Negara.

    • Program paspor nomer loro saka Turki menyang 37 Negara.

    • Program imigrasi bisnis saka Turki menyang 106 Negara.

    Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

    Kewarganegaraan dening Investasi Turki liwat Real Estate

    Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Turki kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Turki, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Turki sing duwe rekam jejak sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Turki, sing ngasilake paling apik.

    Program residensi real estate paling apik kanggo Turki kanthi investasi ing real estate ing Turki.

    Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

    Kudu ngerti - Kewarganegaraan Turki dening Investasi

    • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Turki bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Turki. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Turki kalebu:

      Konseling

      Duration: dina 1-3

      Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Turki utawa Turki, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

      Due Diligence

      Duration: dina 1-3

      Kita nganakake rajin amarga, kanggo nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Turki lan kanggo nyuda risiko penolakan.

      Adhedhasar laporan rajin kanggo Turki, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

      Contract

      Duration: dina 1

      Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Turki, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

      Preparasi dokumentasi

      Duration: 1 minggu

      Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Turki. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

      Nglebokaké dokumentasi

      Duration: Langsung

      Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Turki wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Turki sing relevan.

      Persetujuan

      Duration: 1 sasi

      Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Turki wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Turki sing relevan.

      Nuduhake Warta Apik

      Duration: Langsung

      Sawise aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Turki disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

    • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Turki kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

      • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Turki ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Turki.

      • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Turki ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Turki utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Turki.

      • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Turki ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Turki.

      • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Turki ora kanggo individu sing urusan materi Genetik ing Turki.

      • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Turki dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Turki.

      • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Turki ora kasedhiya kanggo wong ing Turki sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Turki, utawa transportasi organ Manungsa.

      • kewarganegaraan dening investasi kanggo Turki ora kanggo agensi Adoption ilegal.

      • kewarganegaraan layanan program kanggo Turki ora kanggo kultus Agama lan amal ing Turki.

      • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Turkey ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Turki.

      • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Turki ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Turki.



      “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Turki lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Turki kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Turki.

    • Pengganti Million Makers

      Pengalaman prabédan.

      Mcare

      Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

      • Toko Siji Stop

        Kewarganegaraan kanthi investasi ing Turki lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

      • Layanan pribadi

        Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Turki kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Turki.

      • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

        Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum Turki, kita nggawe solusi paling apik.

      • Ragad Competitive

        Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Turki nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Turki.

      • Keahlian industri sing kuwat

        Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Turki sing ndhukung klien lan kulawargane ing Turki.

      • Kasugihan Pengalaman

        Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Turki lan agen hukum kanggo Turki sing menehi dhukungan kanggo klien.

      • Quality

        Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Turki sing setya kanggo sukses sampeyan.

      • 1 Titik Hubungan

        Sadurunge kewarganegaraan kanggo Turki lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Turki

      • Kesadaran Budaya sing Unik

        Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Turki, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

      • Tapak sikil Global

        Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Turki gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

    • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Turki

      Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Turki, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Turki lan biaya liyane.

      jeneng

      Age

      email

      nomer telpon

      Bocah-bocah: Ora AnaYa

      Anak nganti 18 taun:

      Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

      Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

      Nomer Wong Tuwane:

    • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

      • jinis visa kanggo Turki

      • Prosedur Ijin Kerja kanggo Turki

      • Omah sing sementara ing Turki

      • Residence permanen ing Turki

      • Kewarganegaraan Turki

      • Kedutaan Besar lan Konsulat Turki

      • Pajeg ing Turki

      bukaken Kaca Imigrasi

    Kewarganegaraan dening Investasi ing Turki lan Layanan Liyane

    Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Turki kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

    Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Turki kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Turki, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Turki kanthi rega sing terjangkau.

    Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Turki, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Turki, sing ora bisa ditemokake kanthi siji payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Turki sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Turki lan 106 negara.

    "Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Turki kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

    Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Turki kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Turki lan internasional.

    Perusahaan ing Turki

    Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Turki utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Turki luwih murah karo kita.)

    Akun Bank ing Turki

    Sing butuh investor sing imigrasi menyang Turki akun bank pribadi ing Turki lan akun bank perusahaan ing Turki, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

    Gerbang pembayaran ing Turki

    Yen sampeyan butuh konsultasi ing Turki, kanggo solusi pembayaran digital ing Turki kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Turki utawa solusi crypto, ayo ngerti.

    Didol bisnis saiki

    Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Turki yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Turki kanggo miwiti cepet ing Turki.

    Layanan HR ing Turki

    Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Turki bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Turki free.

    Nomer Telpon Virtual kanggo Turki

    Sistem telpon bisnis kanggo Turki bebarengan karo nomer virtual kanggo Turki 102 negara lan 291 Kutha.

    Layanan Perencanaan Keuangan ing Turki

    Akuntansi, amarga rajin ing Turki lan luwih akeh.

    Alamat Kantor Virtual ing Turki

    Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

    Bisnis persiyapan ing Turki

    Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Turki, bisnis persiyapan ing Turkey.

    Solusi IT

    Kita nyedhiyakake solusi IT ing Turki sing kasebut

    • Desain Web ing Turki

    • Pengembangan E-niaga ing Turki

    • Pangembangan web ing Turki 

    • Pangembangan blockchain ing Turki

    • Pangembangan Aplikasi ing Turki

    • Pangembangan Piranti Lunak ing Turki

    • SEO ing Turki

    Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Turki

    Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Turki lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Turki, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Turki duwe agen imigrasi paling apik uga ing Turki, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Turki solusi investasi strategis sing jelas kanggo wong Turki lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Turki nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

    Poin Penting:

    Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Turki saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Turki. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Turki.

    Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Turki

    Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Turki

    Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Turki


    link kanggo Departemen Imigrasi Turki , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Turki
    Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

    5.0

    Rating

    Adhedhasar 2018 ulasan