Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Serbia lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Serbia kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Serbia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Serbia
  • ● Visa emas ing Serbia
  • ● Paspor nomer loro saka Serbia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Serbia lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Serbia lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Serbia bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Serbia nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Serbia, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Serbia, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Serbia, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Serbia, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Serbia , Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Serbia, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Serbia, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Serbia, Karesidenan kanthi investasi ing Serbia, Karesidenan dening program investasi ing Serbia, Program residensi dening investasi ing Serbia, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Serbia, dual Residensi kanthi investasi ing Serbia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia, program residensi ekonomi ing Serbia, skema residensi dening investasi ing Serbia, skema residensi dening investasi ing Serbia, nomer loro paspor ing Serbia, program paspor nomer loro ing Serb ia, program paspor nomer loro ing Serbia, paspor kaping pindho ing Serbia, residensi lan paspor nomer loro ing Serbia, paspor diplomatik nomer loro ing Serbia, paspor kapindho kanthi investasi ing Serbia, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Serbia, skema paspor nomer loro ing Serbia, skema paspor kapindho ing Serbia, visa emas ing Serbia, visa emas ing Serbia, program visa emas ing Serbia, program visa emas ing Serbia, visa emas nomer loro ing Serbia, program visa emas nomer loro ing Serbia, visa emas ganda ing Serbia, kewarganegaraan lan visa emas ing Serbia, residensi lan visa emas ing Serbia, kewarganegaraan visa emas ing Serbia, skema visa emas ing Serbia, skema visa emas ing Serbia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Serbia kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 250,000

Pambuka Serbia lan Kewarganegaraan dening Investasi

Keramahan, tulus, lan sikap positif Serbia, utamane babagan nggampangake pengunjung saka luar negeri, wis dingerteni wiwit jaman kuno, lan saiki umume ditemokake. Konvensi lan adat istiadat kasebut nduduhake manawa saben wong Serbia kudu dadi tuan rumah sing sopan lan saben pengunjung kudu ninggalake negara kasebut kanthi kepuasan lan kesan sing positif. Sisih utama saka wisatawan sing ngunjungi Serbia kanthi konsisten seneng bali, lan sawetara malah milih pindhah menyang kene kanggo wektu sing luwih cedhak.

Nalika wong njaba milih pindhah ing kene, wong-wong Serbia umume bakal terus takon marang awake dhewe - apa tujuane wong njaba saiki lan apa sing nyebabake dheweke ninggalake negarane lan pindhah menyang Serbia? Pitakon iki umume ora umum, nalika dadi perhatian utama manawa akeh wong Serbia nganggep manawa ing macem-macem negara saben umume umure luwih apik ... Dadi, wong njaba sing milih pindhah ing kene - kapisah karo sikap, rasa cedhak lan kasedhiyan sing gampang digandhengake. , umume ngerti kepiye supaya bisa seneng-seneng, seneng-seneng lan ngurmati urip. Menapa malih, bagean-bagean sing paling umum narik kawigatosan yen biaya urip ing Serbia ateges luwih murah karo negara-negara Eropa Kulon, nalika beda karo macem-macem negara ing planet iki. Luwih asring, wong njaba sing teka ing Serbia milih manggon ing Belgrade, nanging uga ana wong sing milih, kanthi alasan sing beda, bisa urip ing wilayah kutha Serbia liyane.

Salah sawijining panjelasan sing pungkasan lan ora nyenengake lan narik kawigaten nalika pindhah menyang Serbia pancen - goleki pamujan. Kita ora kudu nglirwakake cara para wanita lan pria Serbia dianggep komprehensif minangka atraktif. Kanthi cara iki, bisa uga kita aja gumun yen wong njaba sajrone plancongan utawa bisnis padha ora golek lan pungkasane milih tetep ing Serbia amarga nemokake katresnan lan nyoba karma ing kene! Kajaba iku, bisa uga posisi sing paling disenengi kanggo wong-wong sing mutusake urip ing ibukutha Serbia yaiku umume dikenal minangka kutha sing "nindakake 24 jam". Kanthi iki, kita ora mung tegese pangalihan 24 jam ing macem-macem bar lan klub, nanging uga akeh latihan pitulung liyane, kayata toko eceran lan barang-barang pokok pancen ora bisa digunakake kanthi mandheg. Apa wae sing sampeyan butuhake, kapan wae utawa wengi - bisa ditemokake lan tekan Belgrade, Serbia!

Kepiye carane urip ing Belgrade, Serbia?

Yen sampeyan takon marang wong sing teka ing Belgrade saka kutha liyane sing luwih sederhana ing Serbia, dheweke bakal nyritakake manawa sampeyan manggon ing Belgrade cukup cepet lan saiki banjur repot, lan sing paling penting yaiku transportasi umum. lan nemokake mangkat, yen sampeyan duwe kendharaan. Kanggo wong liya, biaya urip ing Belgrade iku larang, amarga pancen digunakake kanggo nyuda biaya ing papan-papan sing diwasa! Urip ing Belgrade luwih larang regane karo biaya khas barang-barang dhasar ing wilayah kutha Serbia liyane, nanging urip ing Belgrade kanthi positif bisa menehi lawang terbuka sing luwih unggul kanggo urip sing luwih apik lan nyenengake lan macem-macem hiburan, acara sosial utawa game, sekolah sing luwih apik, lan temenan - luwih akeh mbukak gaweyan.

Apa sing diarani wong njaba sing milih pindhah menyang Serbia babagan biaya rata-rata barang dhasar?

Kanggo warga asing sing milih pindhah menyang Serbia saka wilayah kutha Eropa sing penting, biayane barang-barang dhasar ing Serbia umume sithik, amarga pangarep-arep kenyamanan saben dinane ing negara-negara Eropa Kulon luwih dhuwur tinimbang ing kene. Mesthi ana posisi sing disenengi kanggo wong sing ora nyewa utawa ora duwe kredit gedhe ing bank utawa kewajiban sing beda, amarga biaya sewa iku paling gedhe ing antarane biaya saben dinane ing Belgrade Serbia.

Minangka aturan umum, yen sampeyan ngerteni babagan cara kerja kanthi kompensasi kanthi murah lan ora nglampahi dhuwit kanthi akeh barang tanpa wates, biaya rata-rata barang dhasar ing Belgrade pancen pantes. Kajaba iku, yen kita mikir mung derajat biaya, tanpa nimbang macem-macem kaluwihan sing bisa ditawakake ing Belgrade, iku gampang banget kanggo nganggep manawa biaya urip ing Belgrade luwih dhuwur tinimbang biaya urip ing liyane Wilayah kutha Serbia. Nanging, kontras karo pirang-pirang wilayah kutha sing penting ing Eropa, biaya urip bisa dibandhingake utawa malah luwih murah ... Individu Serbia negesake "Kabeh ana pilihan lan alangan!", Mula apa wae sing disenengi!

Apa Serbia minangka papan sing cocog kanggo urip?

Minangka jumlah sing dikumpulake dening buku harian "ahli Keuangan" sing misuwur banget, sing nganggep luwih saka 400 biaya 160 administrasi lan barang sing unik, kalebu transportasi, sewa, game rekreasi, kebersihan individu, perlengkapan omah, omben-omben, klambi, panganan, sekolah swasta lan administrasi sing beda, Singapura suwene limang taun kepungkur dadi kutha paling larang ing planet iki. Belgrade maneh, kalebu ing antarane komunitas kutha sing wis pindhah papan ing papan pisanan ing dhaptar kasebut wiwit taun paling anyar. Ing antarane sepuluh komunitas kutha sing paling larang yaiku Paris, Zurich, Geneva, Oslo, Hong Kong, Copenhagen, Seoul, Sydney, lan Tel Aviv. Biaya urip paling sithik yaiku ing Damsyik, Almaty, Caracas, Algeria, Bukares, Bangalore, Lagos, Chennai, Karachi, lan New Delhi. Kanthi cara iki, biaya urip ing Belgrade, lan Serbia kabeh, luwih akeh gegayuhane individu lan gumantung karo pengalaman omah sing gumantung karo akeh komponen, lan ing kabeh kasunyatane, iki dudu biaya sing paling gedhe uga sing paling cilik. karo komunitas kutha liyane utawa Eropa liyane!

Tanggepan panaliten manawa Serbia minangka papan sing bisa urip ora dipengaruhi dening tingkat biaya saben dinane, nanging uga ditambah karo prekara sing ora pati penting, kayata individu sing nyoba babagan apa sing nggawe wong dadi semangat lan nggawe semangat! Yen sampeyan takon apa Serbia minangka papan sing cocog kanggo urip, kita bakal ngandhani manawa kabeh gumantung karo kepinginan, kabutuhan, kekarepan, rencana, lan kapasitas sampeyan! Suwe banget, ana pirang-pirang pangembangan individu kanthi rong cara kasebut, wiwit saka Serbia, lan Serbia. Sawetara wong nemokake kabegjan ing Serbia, dene liyane nemokake ing panggon liya. Ing kasus apa wae, siji prekara sing mesthine - yen sampeyan nggoleki bangsa lan individu sing bakal ngakoni kanthi cepet lan nampani sapa wae sampeyan lan papan sampeyan, mula ing kana pancen Serbia! Sugeng rawuh lan surak-surak!

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Serbia

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia
250,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Serbia
32,500 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia
Jinis visa:
Visa bisnis
Wektu proses kewarganegaraan kanthi investasi Serbia
3 kanggo 4 sasi
Pendhudhuk permanen
Sawise urip 5 taun
kewarganegaraan
Sawise 3 taun omah tanpa gangguan liwat naturalisasi
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Serbia
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Serbia

Sumbangan / Real Estate / Bisnis

Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi Serbia

Serbia minangka negara sing dununge ing semenanjung Balkan Eropa sisih kidul kanthi ibukutha Belgrade sing misuwur kanthi dataran tinggi lan pegunungan kanthi resor ski ing sisih kidul. Serbia nduwe posisi unik ing antarane Timur lan Kulon Eropa. Sajrone sejarah sing dawa lan sugeng, mesthi nggabungake macem-macem masarakat lan agama. Hubungan lan hubungan bersejarah khusus karo macem-macem negara saiki kabukten ing kasunyatan manawa sing duwe paspor Serbia bisa lelungan tanpa visa saka Spanyol menyang Siberia, lan uga Serbia duwe kaluwihan kanggo nganakake perjanjian perdagangan sing migunani karo EU lan Rusia.
Senadyan kasunyatan manawa ditawakake skema kewarganegaraan Serbia minangka program sing mentas diluncurake wis dianggep minangka salah sawijining program paling cepet lan terjangkau kanggo entuk kewarganegaraan Eropa, mula ora dibutuhake syarat kanggo nyedhiyakake pengalaman bisnis sadurunge utawa katrampilan basa sing dibutuhake. .

Imigrasi kulawarga ing Serbia

Keuntungan paspor Serbia sing diwenehake kanggo anggota kulawarga gumantung kalebu bocah nganti umur 25 lan wong tuwa sing umure luwih saka 65 taun.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Serbia insite

Wektu proses kanggo program biasane mung udakara 3 wulan tanpa syarat kanggo nuduhake pengalaman bisnis utawa manajemen sadurunge, lan ora prelu tes basa. Aplikasi kasebut bisa diterbitake lan dievaluasi tanpa kudu wawancara.

Kewajiban finansial kanggo Serbia

Saiki Serbia nawakake telung alternatif kanggo entuk kewarganegaraan Serbia kanthi investasi. Sing pertama mbutuhake sumbangan sing ora bisa dibalekake paling ora EUR 250,000. Yen ora, sampeyan bisa milih tuku real estate ing Serbia paling ora EUR 250,000 lan pungkasane, sampeyan bisa nggawe investasi bisnis paling ora 500,000 lan nggunakake minimal 4 warga Serbia. Ing kasus apa wae, ngerti manawa sampeyan kudu njaga investasi paling ora 5 taun.
Kajaba iku, ana biaya rajin EUR 7,500 lan biaya pamrentah EUR 25,000 (EUR 50,000 yen ana pilihan investasi bisnis) para pelamar kudu mbayar.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Serbia lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Serbia nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Serbia kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Serbia, residensi kanthi investasi saka Serbia lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Serbia utawa Golden Visa saka Serbia utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Serbia utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Serbia, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Serbia utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Serbia lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Serbia lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Serbia:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Serbia, liwat sing terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Serbia, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Serbia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Serbia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Serbia lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Serbia

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Serbia menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Serbia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Serbia menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Serbia menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Serbia menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Serbia.

  • Program visa emas ing Serbia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Serbia nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Serbia menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Serbia menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Serbia liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Serbia kanthi perspektif manawa klien kudu ngasilake investasi sing apik ing Serbia, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Serbia sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Serbia, supaya entuk asil sing paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Serbia kanthi investasi ing real estate ing Serbia.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Serbia dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Serbia bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Serbia. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Serbia kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Serbia utawa Serbia, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Serbia lan kanggo nyuda resiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Serbia, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Serbia, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Serbia. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Serbia, kita bakal isi karo panguwasa Serbia sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 kanggo 4 sasi

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Serbia, kita bakal isi karo panguwasa Serbia sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Serbia disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Serbia kanggo individu utawa bisnis ing Serbia sing kasebut ing ngisor iki:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Serbia ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Serbia.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Serbia ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing Serbia utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Serbia.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Serbia ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Serbia.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Serbia ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Serbia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Serbia dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Serbia.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Serbia ora kasedhiya kanggo individu ing Serbia sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Serbia, utawa transportasi organ Manusia.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Serbia ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Serbia ora kanggo kultus Agama lan amal ing Serbia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Serbia ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Serbia.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Serbia ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Serbia.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien Serbia lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Serbia kanggo disetujoni aplikasi. kewarganegaraan dening investasi ing Serbia.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Serbia lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Serbia kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Serbia.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Serbia, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Serbia nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Serbia.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Serbia ndhukung klien lan kulawargane kanggo Serbia.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Serbia lan agen hukum kanggo Serbia sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Serbia lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Serbia lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Serbia

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Serbia, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Serbia gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Serbia

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia, isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien kanggo Serbia, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Pitungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Serbia lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Serbia

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Serbia

    • Omah sing sementara ing Serbia

    • Omah permanen ing Serbia

    • Kewarganegaraan Serbia

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Serbia

    • Pajeg ing Serbia

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Serbia lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Serbia kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Serbia kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Serbia, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Serbia kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Serbia, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Serbia, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Serbia sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Serbia lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Serbia kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Serbia kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Serbia lan internasional.

Perusahaan ing Serbia

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Serbia utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Serbia luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Serbia

Sing butuh investor sing pindhah menyang Serbia akun bank pribadi ing Serbia lan akun bank perusahaan ing Serbia, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Serbia

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Serbia, kanggo solusi pembayaran digital ing Serbia kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Serbia utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Serbia yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Serbia kanggo wiwitan cepet ing Serbia.

Layanan HR ing Serbia

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Serbia bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan kerja ing Serbia free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Serbia

Sistem telpon bisnis kanggo Serbia bebarengan karo nomer virtual kanggo Serbia 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Serbia

Akuntansi, amarga rajin ing Serbia lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Serbia

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Serbia

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Serbia, bisnis persiyapan ing Serbia.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Serbia ing ngisor iki

  • Desain Web ing Serbia

  • Pengembangan E-niaga ing Serbia

  • Pangembangan web ing Serbia 

  • Pangembangan blockchain ing Serbia

  • Pangembangan Aplikasi ing Serbia

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Serbia

  • SEO ing Serbia

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Serbia

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Serbia lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Serbia, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Serbia duwe agen imigrasi paling apik uga ing Serbia, kita duwe reputasi ngirim pengalaman layanan klien paling apik kanggo Serbia karo solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Serbia lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Serbia nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Serbia saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Serbia. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Serbia.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Serbia

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Serbia

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Serbia


link kanggo Departemen Imigrasi Serbia , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Serbia
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan