Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Saint Lucia lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Saint Lucia kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Saint Lucia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Lucia
  • ● Visa emas ing Saint Lucia
  • ● Paspor nomer loro saka Saint Lucia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Lucia lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Lucia lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Saint Lucia bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Saint Lucia nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Saint Lucia, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Saint Lucia, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Saint Lucia, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Saint Lucia, Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Saint Lucia, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Saint Lucia, Karesidenan kanthi investasi ing Saint Lucia, Karesidenan kanthi investasi program ing Saint Lucia, Program residensi dening investasi ing Saint Lucia, residensi nomer loro kanthi investasi ing Saint Lucia, residensi ganda kanthi investasi ing Saint Lucia, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia, program residensi ekonomi ing Saint Lucia, Karesidenan kanthi skema investasi ing Saint Lucia, Re skema investasi ing Saint Lucia, paspor nomer loro ing Saint Lucia, program paspor nomer loro ing Saint Lucia, program paspor nomer loro ing Saint Lucia, paspor kaping pindho ing Saint Lucia, residensi lan paspor nomer loro ing Saint Lucia, paspor diplomasi nomer loro ing Saint Lucia, passport kapindho kanthi investasi ing Saint Lucia, passport kewarganegaraan nomer loro ing Saint Lucia, skema passport liya ing Saint Lucia, skema passport liya ing Saint Lucia, visa emas ing Saint Lucia, visa emas ing Saint Lucia, program visa emas ing Saint Lucia, visa emas program ing Saint Lucia, visa emas nomer loro ing Saint Lucia, program visa emas nomer loro ing Saint Lucia, visa emas ganda ing Saint Lucia, kewarganegaraan lan visa emas ing Saint Lucia, residensi lan visa emas ing Saint Lucia, kewarganegaraan visa emas ing Saint Lucia, Skema visa emas ing Saint Lucia, skema visa emas ing Saint Lucia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Saint Lucia kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 200,000

Pambuka Saint Lucia lan Kewarganegaraan dening Investasi

St Lucia minangka pulau Karibia sing apik banget sing duwe 173,996 jiwa sing jembaré 616 kilometer. Secara global ditemokake kanggo adegan hebat lan kepuasan pribadi sing luar biasa, St Lucia wis ndeleng ekspansi akeh wong njaba sing bermigrasi ing pulau kasebut. Kanthi basa utama yaiku Inggris, lan terminal udara ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo St Lucia menyang AS, Eropa, lan Kanada, St Lucia minangka papan sing paling migunani.

Sebagéan gedhe saka populasi St Lucia urip ing sisih lor-kulon pulau kasebut, dene sisih kidul umume durung diwasa. Setelan iki nganggep para penganut alam bisa urip ing papan sing tenang, kayata, Soufriere lan Teluk Marigot, nalika sing nggoleki papan sing luwih antusias bakal nemokake hadiah sing bakal ditindakake ing Castries lan Rodney Bay.

Gendhakan alam bakal ngrasakake pasisir wedhi putih sing apik, perairan tanpa cacat, kaskade sing nyenengake, lan alas udan sing subur, dene sing luwih seneng urip ing kutha bakal nemokake akeh kafe, bar, toko, lan acara sosial kanggo gabung -, kayata, Jazz lan Festival Seni, Rally Atlantik kanggo Cruisers utawa festival Kembang La Margeurite. Kanthi segara wedhi sing wedhi, mengaruhi telapak tangan klapa, banyu anget, lan terumbu karang, Saint Lucia tanpa swarga. Lucia maju, akhir-akhir iki, dadi salah sawijining kunjungan lokal lan bantahan sing wis dinamis. Pasangan ora mung seneng karo keindahan biasa ing pulau kasebut, nanging kanthi cara urip sing biasane kaya ing St. Lucia.

Salah sawijining Pulo Windward Antillen Kecil India Barat, Saint Lucia diatur ing antarane Martinique lan St.Vincent. Samodra Atlantik nyakup 238 pulau mil persegi ing pesisir wétan, dene Segara Karibia sing pirus sepi katon ing sisih kulon. Pulo kasebut ing ati, alas udan sing asri nutupi pegunungan sing angel. Uga ing lembah ing ngisor iki ana lahan pertanian sing mateng. Kajaba iku, manor gedhang gedhe nyebar ing antarane kalorone. Adegan St. Lucia uga ngelingi salah sawijining pasangan gunung geni sing nyopir. Nalika semana, ana Pitons, kerucut vulkanik kembar teken sing menara luwih saka 2,600 kaki ing ndhuwur samodra.

Pitons dilindhungi minangka Situs Warisan Dunia UNESCO. Pulo cilik iki wis ngirim loro Pemenang Hadiah Nobel paling apik, spesialis finansial Sir Arthur Lewis lan seniman lan dramatis Derek Walcott. Saint Lucian seneng "mlumpat" (nari ing dalan) lan ora ana kesempatan sing luwih disenengi kanggo dikunjungi nalika salah sawijining perayaan pulau kasebut. Festival Jazz Saint Lucia sing misuwur ing wulan Mei narik kawigaten para penghibur lan individu ing saindenging jagad. Adil ing wulan Juli lan Dina Creole Internasional ing wulan Oktober, yaiku titik nalika budaya sing padhang lan bebas ing pulau kasebut pancen ora bisa ditemokake kanthi pawai dalan lan musik lan tari pribumi.

Ora preduli musim apa wae sampeyan ngunjungi, sampeyan bakal nemokake Saint Lucia kanthi deg-degan kanthi irama calypso, irama, zouk, wajan, soca, lan musik reggae sing semangat. Ing dina Jumuah sore, para pedunung lan wong sing padha nonton padha mlebu ing kutha nelayan Gros Islet kanthi pawai minggu sawise minggu sing mlaku kira-kira jam 10 bengi, tetep nganti esuk. Bar mbukak pintu masuk lan nyedhot musik rame ing dalan, dene pedagang nibol adol iwak, panggangan, lan roti panas. Revelers nari ing sangisore lintang kanthi jar botol ing tangan siji lan sikil pitik panggang sing enak ing tangan liyane.

Spesialisasi keranjang, earthenware, ukiran kayu, lan permata sing digawe ing wiji minangka dhasar kanggo ekonomi lingkungan lan cara urip ing St. Lucia. Perusing minangka bagean sing nyenengake ing Castries Central Market lan Arcade Vendor lan Pusat Seni lan Kerajinan Choiseul.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Saint Lucia

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia
200,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Saint Lucia
9,500 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia
Jinis visa:
Wektu ngolah kewarganegaraan kanthi investasi Saint Lucia
2 months
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Langsung
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Saint Lucia
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Lucia

Real Estate / Investasi / Sumbangan

Napa milih Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Lucia

Saint Lucia, sawijining pulau Karibia sing apik banget lan apik banget, nawakake salah sawijining program paspor emas paling cepet lan paling apik ing saindenging jagad. Sampeyan bakal bisa lelungan tanpa visa menyang luwih saka 100 negara lan bisa uga kalebu anggota kulawarga cedhak ing aplikasi kasebut. Ora perlu lelungan menyang Saint Lucia kanthi langsung nalika proses lamaran lan ora ana residensi syarat sing ana gandhengane karo kewarganegaraan Saint Lucia, sanajan kewarganegaraan wis ditampa. Amarga sistem sing cocog karo pajak sing digunakake Saint Lucia, sampeyan ora kudu mbayar pajeg kanggo penghasilan sadonya.

Imigrasi kulawarga ing Saint Lucia

Ing aplikasi sampeyan bisa uga kalebu anggota kulawarga sing gumantung finansial kalebu bocah-bocah gumantung ing umur 25 taun, uga wong tuwa lan simbah gumantung saka umur 65 sing layak, sing bakal menehi kenyamanan lan keamanan paspor anyar sampeyan menyang sing paling cedhak sampeyan Salajengipun, anggota kulawarga gumantung karo kabutuhan khusus uga bisa dianggep njaba kurungan umur

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Saint Lucia insite

Program kewarganegaraan miturut investasi Saint Lucia minangka salah sawijining sing paling cepet lan langsung mung njupuk 3-4 wulan lan tanpa syarat duwe pengalaman manajemen utawa kualifikasi sadurunge. Aplikasi kasebut bisa diajukake kanthi elektronik utawa kertas saka negara sampeyan. Sajrone 60 dina sawise nampa persetujuan pamrentah, investasi kudu diwiwiti.

Kewajiban finansial kanggo Saint Lucia

Program paspor emas Saint Lucia nawakake 3 pilihan investasi. Opsi pertama mbutuhake sumbangan sing ora bisa dibalekake paling ora 100,000 dolar.
Alternatif nomer loro yaiku investasi ing proyek real estate sing disetujoni pemerintah, lan njaga investasi paling ora 5 taun, jumlah minimal sing diramal yaiku USD 300,000.
Pilihan kaping telu yaiku investasi ing Proyek Perusahaan. Ing kasus iki, sarat minimal yaiku USD 3,500,000 plus panjaluk digawe paling ora 3 lapangan kerja tetep. Ing kasus investasi gabungan, saben pelamar kudu menehi paling ora USD 1,000,000 kanggo total investasi minimal USD 6,000,000. Ing opsi gabungan, jumlah minimum pekerjaan permanen sing bakal digawe yaiku 6.
Kanggo saben opsi sing kasebut ing ndhuwur, ragad rajin amarga USD 7,500 lan ragad pangolahan pamrentah USD 2,000 kudu dibayar. Kajaba iku, ragad administrasi pamrentah USD 50,000 kena kanggo investasi real estate lan Proyek Perusahaan.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Saint Lucia lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Saint Lucia nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Saint Lucia kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Lucia, residensi kanthi investasi saka Saint Lucia lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Saint Lucia utawa Golden Visa saka Saint Lucia utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Lucia utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Saint Lucia, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Saint Lucia utawa offshore, sumber daya manungsa ing Saint Lucia lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Saint Lucia lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Saint Lucia:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Lucia, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Saint Lucia, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Saint Lucia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Saint Lucia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Saint Lucia lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Saint Lucia

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Lucia menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Saint Lucia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Lucia menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Saint Lucia menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Saint Lucia menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Saint Lucia.

  • Program visa emas ing Saint Lucia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Saint Lucia nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Saint Lucia menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Saint Lucia menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Saint Lucia liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Saint Lucia kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Saint Lucia, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Saint Lucia sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Saint Lucia, sing ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Saint Lucia kanthi investasi ing real estate ing Saint Lucia.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Saint Lucia kanthi Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Saint Lucia bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Lucia. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Saint Lucia kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Saint Lucia utawa menyang Saint Lucia, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Saint Lucia lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Saint Lucia, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Lucia, kita kudu salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Lucia. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Lucia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Saint Lucia sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 2 months

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Lucia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Saint Lucia sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Lucia disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Saint Lucia kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki sing diarani ing Saint Lucia:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Lucia ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Saint Lucia ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Saint Lucia utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Saint Lucia ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Saint Lucia ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Lucia dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Saint Lucia ora kasedhiya kanggo individu kanggo Saint Lucia sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Saint Lucia, utawa transportasi organ Manusia.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Saint Lucia ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Saint Lucia ora kanggo kultus Agama lan amal ing Saint Lucia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Saint Lucia ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi ing Saint Lucia.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Saint Lucia ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Saint Lucia.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML kanggo klien kanggo Saint Lucia lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Saint Lucia kanggo disetujoni aplikasi. kewarganegaraan dening investasi ing Saint Lucia.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia lan negara liya, plus akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Saint Lucia kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Saint Lucia.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan sarat ukum ing Saint Lucia, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Saint Lucia nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Saint Lucia.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Saint Lucia ndhukung klien lan kulawargane kanggo Saint Lucia.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Saint Lucia lan agen hukum kanggo Saint Lucia sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Saint Lucia lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Saint Lucia lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kono kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Saint Lucia

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Saint Lucia, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Lucia gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Saint Lucia

    Kanggo ngetung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien kanggo Saint Lucia, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Saint Lucia lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Saint Lucia

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Saint Lucia

    • Omah sing sementara ing Saint Lucia

    • Residence permanen ing Saint Lucia

    • Kewarganegaraan Saint Lucia

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Saint Lucia

    • Pajeg ing Saint Lucia

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Lucia lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Saint Lucia kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Saint Lucia kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Saint Lucia, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Saint Lucia kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Saint Lucia, kita nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Saint Lucia, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Saint Lucia sing nggawe kita toko mandeg kanggo Saint Lucia lan 106 negara .

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Saint Lucia kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Lucia kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Saint Lucia lan internasional.

Perusahaan ing Saint Lucia

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Saint Lucia utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Saint Lucia luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Saint Lucia

Investor sing pindhah menyang Saint Lucia bakal dibutuhake akun bank pribadi ing Saint Lucia lan akun bank perusahaan ing Saint Lucia, kita uga bisa ngrewangi akun bank offshore.

Gerbang pembayaran ing Saint Lucia

Menawa sampeyan kudu konsultasi ing Saint Lucia, kanggo solusi pembayaran digital ing Saint Lucia kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Saint Lucia utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Lucia yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Saint Lucia kanggo miwiti cepet ing Saint Lucia.

Layanan SDM ing Saint Lucia

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Saint Lucia bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan kerja ing Saint Lucia free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Saint Lucia

Sistem telpon bisnis kanggo Saint Lucia bebarengan karo nomer virtual kanggo Saint Lucia 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Saint Lucia

Akuntansi, amarga rajin ing Saint Lucia lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Saint Lucia

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Saint Lucia

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Lucia, bisnis persiyapan ing Saint Lucia.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Saint Lucia ing ngisor iki

  • Desain Web ing Saint Lucia

  • Pengembangan E-niaga ing Saint Lucia

  • Pangembangan web ing Saint Lucia 

  • Pangembangan blockchain ing Saint Lucia

  • Pengembangan Aplikasi ing Saint Lucia

  • Pengembangan Piranti Lunak ing Saint Lucia

  • SEO ing Saint Lucia

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Saint Lucia

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Saint Lucia lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Saint Lucia, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Saint Lucia uga duwe agen imigrasi paling apik ing Saint Lucia, kita duwe reputasi ngirim layanan klien paling apik pengalaman kanggo Saint Lucia kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Saint Lucia lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Saint Lucia nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Saint Lucia saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Saint Lucia. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Saint Lucia.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Lucia

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Saint Lucia

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Saint Lucia


link kanggo Departemen Imigrasi Saint Lucia , tanggung jawab ngrumusake kabijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Saint Lucia
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan