Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan Golden Visa

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Saint Kitts lan Nevis kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis
  • ● Visa emas ing Saint Kitts lan Nevis
  • ● Paspor nomer loro saka Saint Kitts lan Nevis
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Kitts lan Nevis lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Kitts lan Nevis lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Saint Kitts lan Nevis bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan kanthi program investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis , dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan sementara kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Karesidenan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Karesidenan kanthi program investasi ing Saint Kitts lan Nevis, program residensi kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, Karesidenan nomer loro kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis , dual Residensi kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Sa int Kitts lan Nevis, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, program residensi ekonomi ing Saint Kitts lan Nevis, Skema residensi kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, residensi kanthi skema investasi ing Saint Kitts lan Nevis, paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, program paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, program paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, paspor kaping pindho ing Saint Kitts lan Nevis, paspor residensi lan paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, paspor diplomatik nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, nomer loro paspor kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, skema paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, skema paspor nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, program visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, program visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, visa emas nomer loro ing Saint Kitts lan Nevis, visa emas nomer loro ogram ing Saint Kitts lan Nevis, visa emas dobel ing Saint Kitts lan Nevis, kewarganegaraan lan visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, residensi lan visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, kewarganegaraan visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, skema visa emas ing Saint Kitts lan Nevis, skema visa emas ing Saint Kitts lan Nevis.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Saint Kitts lan Nevis kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 250,000

Pambuka Saint Kitts lan Nevis lan Kewarganegaraan dening Investasi

Pulo Kitts lan Nevis nuduhake jeneng resmi Federasi Saint Christopher lan Nevis lan penting kanggo Persemakmuran Inggris ing Karibia. Pulo Saint Kitts uga akeh diarani "Koloni Ibu ing India Kulon" amarga dadi pulau utama sing bakal dipanggoni karo bekas penjuru Inggris lan Prancis. Bareng, loro pulau kasebut nyusun negara berdaulat sing paling sithik ing sisih kulon khatulistiwa.

Saint Kitts minangka pulau loro sing luwih gedhe lan luwih akeh, lan duwe ibukutha negara ing Basseterre. Nevis, maneh, rada "ora bisa ngontrol" lan luwih santai, nanging bisa ngalahake kembare sing luwih gedhe babagan pesisir lan pemandangan gunung sing sampurna. Sanajan ukurane wayahe, loro pulau St. Kitts lan Nevis nawakake pemandangan sing apik banget sing bisa dideleng, kalebu karakteristik lan buatan manungsa. Saliyane pantai sing ora digayuh lan pemandangan sisih samodra, sampeyan bakal ngarep-arep saka pulau Karibia, kalorone seneng karo jalur pendakian sing luar biasa. St. Kitts duwe Gunung Liamuiga sing akeh banget, sumber mancur cair magma cair sing nyedhiyakake pemandangan emosional saka ndhuwur 1,155 meter, dene Puncak Nevis ora kalah nyoba lan nyoba semangat. Kaloro pulau kasebut uga duwe alas udan tropis sing nutupi wilayah fokus vulkanik, saengga bisa dikunjungi saben dina saben dina.

Loro obyek wisata buatan manungsa sing ora bisa dilalekake ing pulau-pulau kasebut yaiku Bukit Brimstone lan jalur kereta api sing apik, sing ana ing St. Kitts. Benteng Brimstone Hill ngyakinake bukti babagan kritik utama sing ditindakake St. Kitts minangka salah sawijining negara Inggris paling cepet ing wilayah kasebut. Meksa kasebut, benteng rambling kasebut implisit ing pungkasan abad pitulas, lan saiki duwe status situs warisan donya UNESCO minangka pinunjul ing antarane benteng-benteng liyane sing dijaga ing sisih kulon khatulistiwa. Jalur sepur sing apik minangka demonstrasi liyane saka pengalaman ing pulau kasebut. Dienggo ing pertengahan abad rong puloh kanggo ngirim teken gula saka manor menyang pabrik penanganan lan diganti dadi drive sing apik yen tanduran ditutup. Ril sepur ngalangi pulau kasebut, menehi perspektif sing luar biasa babagan atraksi sing paling apik.

Umume, negara pulau cilik kasebut menehi prabédan sing cukup kanggo gerakan menyang sebagian besar Karibia, nyingkiri demam para plancong sing wis ngresiki wilayah kasebut. Kanthi pesona khas kabupaten kasebut, negara kasebut akeh panuduh, nanging sampeyan bakal rumangsa ora kabeh prekara kanggo para pengunjung lan para penghuni pulau kasebut, nyata, manggon ing njaba penawaran industri lelungan. Sanajan ana upaya sing jelas saka pamrentah ing sacedhake kanggo nggedhekake tunjangan industri lelungan, negara kasebut isih tetep rapi lan mempesona banget, bisa uga dadi wilayah Karibia sing ideal kanggo tetep luwih awet. Amarga plancongan sing cukup sithik, kepulauan St. Kitts lan Nevis umume luwih murah tinimbang umume wilayah ing Karibia. Contone, sewa kanggo loteng kulawarga papat bagean bisa nganti $ 1,600 saben wulan ing wilayah premium, nanging uga bisa ditemokake udakara $ 500 ing zona sing kurang kondhang. Biaya umume udakara setengah luwih murah tinimbang sisa kabotan Karibia.

Ora preduli manawa sampeyan nggoleki pengalaman lelungan sing luwih cedhak (waca: kurang sering) ing Karibia utawa mikir babagan sisa sing luwih langgeng, St. Kitts lan Nevis pancen minangka tujuan lokal sing ideal. Campuran mukjizat sing khas, santai, lingkungan sing ora katon, lan biaya umume umume barang-barang dhasar bisa dadi keputusan sing apik banget kanggo sing golek relief tropis.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis
250,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Saint Kitts lan Nevis
7,500 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis
Jinis visa:
Sertifikat naturalisasi langsung ditanggepi kanggo kewarganegaraan lan paspor
Wektu proses kewarganegaraan kanthi investasi Saint Kitts lan Nevis
6-8 sasi
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Langsung
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Saint Kitts lan Nevis
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Kitts lan Nevis

Real Estate / Sumbangan

Napa milih Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Kitts lan Nevis

Kitts lan Nevis minangka negara kanthi pesisir lan pemandangan tropis sing apik lan proses paspor emas sing cepet lan sederhana sing butuh investasi sing murah, nggawe program kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis dadi umum. Bagéan sing penting yaiku ora perlu lelungan menyang St. Kitts lan Nevis sajrone prosedur aplikasi, lan sanajan sawise disetujoni kewarganegaraan, sampeyan ora kudu manggon ing kono. Amarga sistem sing ramah pajak, dadi nonresident, sampeyan ora kudu mbayar pajeg kanggo penghasilan ing saindenging jagad. Kewarganegaraan ngidini sampeyan lan anggota kulawarga cedhak lelungan tanpa visa menyang Uni Eropa lan luwih saka 100 negara liyane, kalebu Hong Kong lan Singapura, sing kalebu ing aplikasi kasebut.

Imigrasi kulawarga ing Saint Kitts lan Nevis

Wong sing dikasihi sampeyan uga bisa dilebokake ing aplikasi sampeyan yen wis gumantung karo sampeyan finansial, kalebu pasangan, bocah ing umur 30 taun lan wong tuwa sing umur 55 taun. Gumantung saka persetujuan Menteri Keamanan Nasional, kewarganegaraan anyar sampeyan bisa diwenehake menyang bocah-bocah ing ngisor iki umur 16 taun, lair sawise kewarganegaraan sampeyan diwenehake.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Saint Kitts lan Nevis insite

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis biasane diwenehake sajrone 4 wulan sawise dilamar tanpa kudu duwe pengalaman utawa kualifikasi manajerial sadurunge, mung tagihan kesehatan lan cathetan pidana sing resik. Aplikasi kasebut bisa diajukake saka negara asal, dadi sajrone proses aplikasi sampeyan ora perlu mabur menyang St. Kitts lan Nevis. Kajaba iku, ora ana syarat kanggo manggon ing St. Kitts lan Nevis yen aplikasi kewarganegaraan wis digawe diwenehake

Kewajiban finansial kanggo Saint Kitts lan Nevis

Salah siji saka telung cara sing bisa ditindakake kanggo entuk kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis kanthi investasi yaiku menehi kontribusi sing ora bisa dibalekake menyang Yayasan Diversifikasi Industri Gula. Pelamar siji kudu nandur modal paling ora USD 250,000, kanthi biaya rajin USD 7,500.
Investasi ing real estate sing ditunjuk pemerintah paling ora USD 400,000 plus biaya lan pajak minangka pilihan nomer loro. Nalika milih opsi iki, ora ana wektu pangolahan sing stabil, tegese bisa ditambah maneh gumantung saka properti sing dipilih. Investasi kasebut kudu dianakake sajrone 5 taun, sawise iku bisa digunakake minangka dhasar kanggo panuku kanggo kewarganegaraan.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Saint Kitts lan Nevis nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Saint Kitts lan Nevis kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis, residensi kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis utawa Golden Visa saka Saint Kitts lan Nevis utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Saint Kitts lan Nevis , nyedhiyakake solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Saint Kitts lan Nevis utawa offshore, sumber daya manungsa ing Saint Kitts lan Nevis lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Saint Kitts lan Nevis lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Saint Kitts lan Nevis:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Saint Kitts lan Nevis

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Saint Kitts lan Nevis nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Saint Kitts lan Nevis menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Saint Kitts lan Nevis menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Saint Kitts lan Nevis menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Saint Kitts lan Nevis.

  • Program visa emas ing Saint Kitts lan Nevis menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Saint Kitts lan Nevis nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Saint Kitts lan Nevis menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Saint Kitts lan Nevis menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Saint Kitts lan Nevis liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Saint Kitts lan Nevis kanthi perspektif manawa klien kudu ngasilake investasi sing apik ing Saint Kitts lan Nevis, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Saint Kitts lan Nevis sing duwe rekam apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Saint Kitts lan Nevis, sing ngasilake paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo Saint Kitts lan Nevis kanthi investasi real estate ing Saint Kitts lan Nevis.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Saint Kitts lan Nevis Kewarganegaraan dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Kitts lan Nevis. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Saint Kitts lan Nevis kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Saint Kitts lan Nevis utawa menyang Saint Kitts lan Nevis, adhedhasar saran sing bakal digawe

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Saint Kitts lan Nevis, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Kanggo maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, kita butuh salinan pindai paspor anggota klien lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis wis siyap, kita bakal ngisi otoritas Saint Kitts lan Nevis sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 6-8 sasi

    Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis wis siyap, kita bakal ngisi otoritas Saint Kitts lan Nevis sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi Saint Kitts lan Nevis disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Saint Kitts lan Nevis kanggo Individu utawa bisnis ing Saint Kitts lan Nevis sing kasebut ing ngisor iki:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Saint Kitts lan Nevis utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Saint Kitts lan Nevis ora kasedhiya kanggo individu kanggo Saint Kitts lan Nevis sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Saint Kitts lan Nevis, utawa transportasi organ Manungsa.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Saint Kitts lan Nevis dudu kanggo kultus Agama lan amal ing Saint Kitts lan Nevis.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Saint Kitts lan Nevis ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Saint Kitts lan Nevis.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Saint Kitts lan Nevis ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Saint Kitts lan Nevis.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu pancegahan kanggo nggawe dokumen AML kanggo klien kanggo Saint Kitts lan Nevis lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Saint Kitts lan Nevis kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Saint Kitts lan Nevis.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Kitts lan Nevis lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Saint Kitts lan Nevis kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Saint Kitts lan Nevis.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan persyaratan hukum Saint Kitts lan Nevis, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Saint Kitts lan Nevis.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Saint Kitts lan Nevis sing ndhukung klien lan kulawargane kanggo Saint Kitts lan Nevis.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan agen hukum kanggo Saint Kitts lan Nevis sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Saint Kitts lan Nevis sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Saint Kitts lan Nevis lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Saint Kitts lan Nevis

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Saint Kitts lan Nevis, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Kitts lan Nevis gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Saint Kitts lan Nevis

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien kanggo Saint Kitts lan Nevis, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Saint Kitts lan Nevis

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Saint Kitts lan Nevis

    • Omah sing sementara ing Saint Kitts lan Nevis

    • Residence permanen ing Saint Kitts lan Nevis

    • Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Saint Kitts lan Nevis

    • Pajeg ing Saint Kitts lan Nevis

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Kitts lan Nevis lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Saint Kitts lan Nevis kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Saint Kitts lan Nevis kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Saint Kitts lan Nevis, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Saint Kitts lan Nevis kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Saint Kitts lan Nevis, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Saint Kitts lan Nevis sing nggawe kita toko mandheg kanggo Saint Kitts lan Nevis lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis kanggo Saint Kitts lan Nevis kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Saint Kitts lan Nevis lan internasional.

Perusahaan ing Saint Kitts lan Nevis

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Saint Kitts lan Nevis utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Saint Kitts lan Nevis luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Saint Kitts lan Nevis

Sing butuh investor sing pindhah menyang Saint Kitts lan Nevis akun bank pribadi ing Saint Kitts lan Nevis lan akun bank perusahaan ing Saint Kitts lan Nevis, kita uga bisa ngrewangi akun bank offshore.

Gerbang pembayaran ing Saint Kitts lan Nevis

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Saint Kitts lan Nevis, kanggo solusi pembayaran digital ing Saint Kitts lan Nevis kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Saint Kitts lan Nevis utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Kitts lan Nevis yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Saint Kitts lan Nevis kanggo miwiti cepet ing Saint Kitts lan Nevis.

Layanan SDM ing Saint Kitts lan Nevis

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Saint Kitts lan Nevis bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Saint Kitts lan Nevis free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Saint Kitts lan Nevis

Sistem telpon bisnis kanggo Saint Kitts lan Nevis bebarengan karo nomer virtual kanggo Saint Kitts lan Nevis 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Saint Kitts lan Nevis

Akuntansi, amarga rajin ing Saint Kitts lan Nevis lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Saint Kitts lan Nevis

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Saint Kitts lan Nevis

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Saint Kitts lan Nevis, bisnis persiyapan ing Saint Kitts lan Nevis.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Saint Kitts lan Nevis

  • Desain Web ing Saint Kitts lan Nevis

  • Pengembangan E-niaga ing Saint Kitts lan Nevis

  • Pangembangan web ing Saint Kitts lan Nevis 

  • Pangembangan blockchain ing Saint Kitts lan Nevis

  • Pengembangan Aplikasi ing Saint Kitts lan Nevis

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Saint Kitts lan Nevis

  • SEO ing Saint Kitts lan Nevis

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Saint Kitts lan Nevis

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Saint Kitts lan Nevis, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Saint Kitts lan Nevis uga duwe agen imigrasi paling apik ing Saint Kitts lan Nevis, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Saint Kitts lan Nevis kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo Saint Kitts lan Nevis lan kulawarga. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Saint Kitts lan Nevis saka jarak adoh, surat kuasa sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Saint Kitts lan Nevis. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Saint Kitts lan Nevis.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Saint Kitts lan Nevis

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Saint Kitts lan Nevis

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Saint Kitts lan Nevis


link kanggo Departemen Imigrasi Saint Kitts lan Nevis , tanggung jawab ngrumusake kabijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Saint Kitts lan Nevis
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan