Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Moldova lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Moldova kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Moldova
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova
  • ● Visa emas ing Moldova
  • ● Paspor nomer loro saka Moldova
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Moldova lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Moldova lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Moldova makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Moldova nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Moldova, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Moldova, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Moldova, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Moldova, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Moldova , Kewarganegaraan permanen dening investasi ing Moldova, Kewarganegaraan sementara dening investasi ing Moldova, Kewarganegaraan dening rencana investasi ing Moldova, Kewarganegaraan dening rencana investasi ing Moldova, Karesidenan dening investasi ing Moldova, Karesidenan dening program investasi ing Moldova, Karesidenan dening program investasi ing Moldova, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Moldova, residensi ganda kanthi investasi ing Moldova, papan dununge lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova, program residensi ekonomi ing Moldova, skema residensi dening investasi ing Moldova, skema residensi dening investasi ing Moldova, nomer loro paspor ing Moldova, pas nomer loro program olah raga ing Moldova, program paspor nomer loro ing Moldova, paspor kaping pindho ing Moldova, paspor nomer loro lan paspor nomer loro ing Moldova, paspor nomer loro diplomasi ing Moldova, paspor nomer loro nganggo investasi ing Moldova, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Moldova, skema paspor nomer loro ing Moldova, nomer loro skema paspor ing Moldova, visa emas ing Moldova, visa emas ing Moldova, program visa emas ing Moldova, program visa emas ing Moldova, visa emas nomer loro ing Moldova, program visa emas nomer loro ing Moldova, visa emas ganda ing Moldova, kewarganegaraan lan visa emas ing Moldova, residensi lan visa emas ing Moldova, kewarganegaraan visa emas ing Moldova, skema visa emas ing Moldova, skema visa emas ing Moldova.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Moldova kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 100.000

Pambuka Moldova lan Kewarganegaraan dening Investasi

Moldova, negara sing dununge ana ing pojok sisih lor-wétan wilayah Balkan ing Eropa. Ibu kotane yaiku Chisinau, dununge ing sisih kidul-fokus ing negara kasebut. Biyen dikenal kanthi jeneng Bessarabia, wilayah iki minangka bagean dhasar saka wilayah Romania ing Moldavia nganti 1812, nalika pasrah menyang Rusia dening suzerain, panguwasa Kekaisaran Ottoman. Bessarabia tetep dadi wilayah Kekaisaran Rusia nganti sawise Perang Dunia I nalika dadi bagean saka Greater Romania, lan bali menyang kendali Rusia ing taun 1940–41 lan maneh sawise Perang Dunia II nalika gabung karo sawetara bagean ing kepungkur domain Ukraina, Republik Sosialis Soviet Otonomi Moldavia, ing sisih kiwa Kali Dniester kanggo nyusun Republik Sosialis Soviet Moldavia.

Republik Moldova minangka negara sing ora duwe wates, diatur ing antarane Rumania lan Ukraina. Bangsa kasebut sejatine tetep bisa dadi negara paling apes, lan gumantung banget karo aset Rusia. Nanging, kahanan mlarat sithik ing tarif sing konsisten. Ing konten ing ngisor iki, 10 kasunyatan sing paling apik babagan lingkungan saben dina ing Moldova dikenalake.

Moldova minangka negara sing umume sithik lan udakara 3.5 yuta jiwa. Siji pangukuran sing ngganggu kanggo sudut pandang sing ditarik yaiku laju pangembangan populasi negatif - 1.06 persen.

Moldova ngalami keajaiban sing diarani "saluran pikiran", sing nyebabake akeh negara non-industri ing saindenging jagad. Spesialis berbakat ing negara kanthi lowongan kerja diwatesi pindhah menyang omah, nolak omah para ahli trampil. Kaya sing dituduhake dening Deutsche-Welle, ditaksir manawa saben Moldova kaping papat kerja ing luar negeri, kanthi akeh wong duwe eksploitasi duwe kewarganegaraan Romania kaping pindho, dadi nduweni kualifikasi kerja ing saindenging Uni Eropa.

Kanthi tujuan pungkasan kanggo nyekel tenaga kerja sing luwih akeh, pihak swasta lan pamrentah Moldovan nyedhiyakake sumber daya menyang kerangka kerja inovasi. Sanajan kasunyatane iki bisa dadi industri incipient, nggabungake iklim bisnis sing bisa nampung teknologi kudu mbiyantu Moldova karo spesialis bakat, uga kalebu karo ekonomi Barat.

Pintu mbukak moneter ing Moldova deso biasane diwatesi kanggo agribisnis, kanthi posisi sing luwih nguntungake dikemas ing komunitas kutha, kayata ibukutha Chisinau.

Pangaturan administrasi Moldova wis maju kanthi signifikan wiwit kamardikan saka USSR. Mesthine, kekotoran terus-terusan terus, nanging Moldova pungkasane nindakake penilaian "rada bebas" saka Freedom House International. Uga, negara kasebut setuju karo Pengaturan Asosiasi karo UE, tegese jaminan kanggo owah-owahan moneter kanthi ekspektasi perdagangan gedhe bisa ngatur koalisi kasebut.

Kaget, tarif kebutuhan umum wis mudhun saka 68 persen ing taun 2000 dadi mung 11.4 persen ing 2014.

Sekolah penting wajib ing Moldova. Sekolah dhasar kalebu evaluasi siji nganti papat, lan sekolah tambahan dipisahake dadi kelas pelatihan kelas ngisor lan ndhuwur lima nganti sangang, lan 10 nganti 12 kanthi individu. Kanthi tingkat partisipasi sekolah menengah lan tingkat keahlian sing meh 100%, framework sekolah ing Moldova nduweni ciri khas sing efektif banget.

Bangsa kasebut duwe masalah medis umum sing signifikan. Moldovan normal mangan 18.22 liter omben-omben tanpa campuran saben taun, udakara kaping pirang-pirang normal ing saindenging jagad yaiku 6.1. Langkah-langkah panggunaan minuman keras iki bisa uga nambah pangarep-arep ala bangsa sing 67.4 taun kanggo pria, lan 75.4 kanggo wanita.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Moldova

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova
100.000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Moldova
46.300 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova
Jinis visa:
Visa visa
Wektu ngolah kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova
3 - 4 wulan
Pendhudhuk permanen
5 taun njaga status penduduk sementara
kewarganegaraan
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Moldova
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova

sumbangan

Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova

Moldova dununge ing Eropa Wétan. Iki minangka negara sing ngekspor anggur, lan industri pertanian lan panganan uga relevan. Nduweni ekonomi sing berkembang pesat, sing menehi akeh kesempatan kanggo bisnis. Nanging, iklim investasi dudu iklim sing paling disenengi, lan penting yen pajak perusahaan 18%.

Imigrasi kulawarga ing Moldova

Sampeyan lan kabeh anggota kulawarga sing paling cedhak kudu ndhaptar. Iki tegese ora mung garwa lan bocah ing ngisor umur, nanging kabeh anak gumantung ing ngisor 29 taun, lan uga wong tuwa sing wis umur 55 taun.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Moldova

Kanthi prosedur aplikasi 3 wulan, program kewarganegaraan investasi Moldova dianggep minangka salah sawijining program paling cepet. Sadurunge aplikasi, sampeyan (lan kabeh anggota kulawarga sing ndhaptar bareng karo sampeyan) bakal dijaluk menehi sumbangan sing ora dibalekake maneh ing Dana Investasi Publik Moldova. Yen wis ditampa, sampeyan bisa ndhaptar kewarganegaraan Moldovan - sampeyan lan anggota kulawarga duwe hak sing padha karo kabeh warga negara Moldova.

Kewajiban finansial kanggo Moldova

Biaya program digawe saka pirang-pirang elemen. Kanggo siji pelamar, investasi minimal yaiku USD146,300; kanggo kulawarga sing kasusun saka 5 wong, biaya regane kurang saka USD250,000. Iki nggawe salah sawijining sistem ekonomi Eropa kanggo kewarganegaraan.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Moldova lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Moldova nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Moldova kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova, residensi kanthi investasi saka Moldova lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Moldova utawa Golden Visa saka Moldova utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova utawa paspor liya, uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Moldova, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Moldova utawa lepas pantai, sumber daya manungsa ing Moldova lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Moldova lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Moldova:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Moldova, lumayan terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Moldova, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Moldova, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Moldova, kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Moldova lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Moldova

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Moldova nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Moldova menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Moldova menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Moldova.

  • Program visa emas ing Moldova nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Moldova nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Moldova menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Moldova menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi saka Moldova liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Moldova kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Moldova, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Moldova sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Moldova, supaya entuk asil paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Moldova kanthi investasi ing real estate ing Moldova.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Moldova dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Moldova bakal nyedhiyakake pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Moldova. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Moldova kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Moldova utawa menyang Moldova, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Moldova lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Moldova, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Moldova, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Moldova. Pengacara khusus kanggo kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Moldova wis siyap, kita bakal isi karo pejabat berwenang ing Moldova.

    Persetujuan

    Duration: 3 - 4 wulan

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Moldova wis siyap, kita bakal isi karo pejabat berwenang ing Moldova.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Moldova disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyediakake kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Moldova kanggo Individu utawa bisnis sing kasebut ing Moldova:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Moldova ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Moldova.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Moldova ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Moldova utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Moldova.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Moldova ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Moldova.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Moldova ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Moldova.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Moldova dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Moldova.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Moldova ora kasedhiya kanggo individu kanggo Moldova sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Moldova, utawa transportasi organ Manusia.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Moldova ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Moldova ora kanggo kultus Agama lan amal ing Moldova.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Moldova ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi ing Moldova.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Moldova ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Moldova.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien kanggo Moldova lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka panguwasa ing Moldova kanggo disetujoni aplikasi kanggo kewarganegaraan dening investasi ing Moldova.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Moldova lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Moldova kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Moldova.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Moldova, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Moldova nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Moldova.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Moldova ndhukung klien lan kulawargane ing Moldova.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Moldova lan agen hukum kanggo Moldova menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan lan aplikasi Moldova sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Moldova lan sawise disetujoni, anggota tim senior bakal ana ing kana kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Moldova

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Moldova, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Moldova gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Moldova

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Moldova, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Moldova lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Moldova

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Moldova

    • Omah sing sementara ing Moldova

    • Omah permanen ing Moldova

    • Kewarganegaraan Moldova

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Moldova

    • Pajeg ing Moldova

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Moldova lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Moldova kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Moldova kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Moldova, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Moldova kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Moldova, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Moldova, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Moldova sing nggawe kita toko mandheg kanggo Moldova lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis kanggo Moldova kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Moldova kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Moldova lan internasional.

Perusahaan ing Moldova

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Moldova utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Moldova luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Moldova

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Moldova akun bank pribadi ing Moldova lan akun bank perusahaan ing Moldova, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Moldova

Menawa sampeyan kudu konsultasi ing Moldova, kanggo solusi pembayaran digital ing Moldova kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Moldova utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Moldova yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Moldova kanggo miwiti cepet ing Moldova.

Layanan SDM ing Moldova

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Moldova bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Moldova free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Moldova

Sistem telpon bisnis kanggo Moldova bebarengan karo nomer virtual kanggo Moldova 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Moldova

Akuntansi, amarga rajin ing Moldova lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Moldova

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Moldova

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Moldova, bisnis persiyapan ing Moldova.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Moldova

  • Desain Web ing Moldova

  • Pengembangan E-niaga ing Moldova

  • Pangembangan web ing Moldova 

  • Pangembangan blockchain ing Moldova

  • Pangembangan Aplikasi ing Moldova

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Moldova

  • SEO ing Moldova

Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Moldova

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Moldova lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Moldova, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Moldova duwe agen imigrasi paling apik uga ing Moldova, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Moldova karo solusi investasi strategis sing jelas kanggo wong-wong ing Moldova lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Moldova nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Moldova saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Moldova. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Moldova.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Moldova

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Moldova

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Moldova


link kanggo Departemen Imigrasi ing Moldova , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Moldova
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan